GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλέκει και την Κύπρο ο Εφραίμ...

...για να μειώσει την κατακραυγή! . Γράφει ο Λεωνίδας Ισαάκ . Εκπρόσωπος της Μονής Βατοπεδίου ανέφερε ότι: Eτοιμάστηκαν ήδη τα αρχιτεκτονικ...

...για να μειώσει την κατακραυγή!
.
Γράφει ο Λεωνίδας Ισαάκ
.
Εκπρόσωπος της Μονής Βατοπεδίου ανέφερε ότι: Eτοιμάστηκαν ήδη τα αρχιτεκτονικά σχέδια και αναμένεται η έγκριση πολεοδομικής άδειας για το γηροκομείο το οποίο θα κατασκευαστεί στη Μέσα Γειτονιά. Το Βατοπέδι κτίζει γηροκομείο 5.000.000 ευρώ στη Λεμεσό;;; Με τα λεφτα του δημοσιου;;;
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ επίσημη ανακοίνωσή της, με στόχο να μειώσει την κατακραυγή από την παραχώρηση περιουσίας του ελληνικού δημοσίου στη Μονή Βατοπεδίου, η αδελφότητα της Μονής προτάσσει το φιλανθρωπικό της έργο στο οποίο περιλαμβάνει και την ανέγερση Παγκύπριου Γηροκομείου στη Λεμεσό, προϋπολογισμού 5.000.000€. Με τα λεφτα του δημοσιου;;; Ποιος τους ελεγχει;;;
Προκαλουν συνεχως οι μοναχοι. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τι κανει;;;
--------------------------------

24 σχόλια

  1. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ F16 ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μοναχοί είναι πρόσωπα που ακολουθούν τον ασκητισμό, απσύρονται δηλαδή από τον κόσμο, διαμένουν μόνοι ή σε κοινόβιο (μοναστήρι), και διαμέσου συνεχούς προσευχής επιδιώκουν την προσέγγιση του πνεύματός τους με το Θεό. Οι μοναχοί αλλάζουν όνομα, ενδύονται ράσο, παραιτούνται από την περιουσία τους και αφιερώνονται ολοκληρωτικά στο Θεό.

    Πουθενά δεν αναφέρεται στην περιγραφή του μοναχού ότι κάνουν φιλανθρωπίες, αυτό είναι αποστολή των κληρικών και εντολή στην εκκλησία. Κανονικά βέβαια, αυτό είναι δουλειά του σύγχρονου κράτους, αλλά πολλά πράγματα λειτουργούν ανάποδα στην Ελλάδα.

    Η ιδέα ότι και οι μοναχοί κάνουν φιλανθρωπίες ή άλλες εργασίες στην κοινωνία είναι καθολική και ουχί ορθόδοξη. Όποτε δε ασχολήθηκαν με αλλότρια πράγματα οι ορθόδοξοι μοναχοί, κατέληξαν να κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του επιστημονικού συμβουλίου και του συντονιστικού οργάνου του πειράματος CERN, εντοπίστικαν 3 ΜΑΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ σε περιοχή με συντεταγμένες την περιοχή Athens-Attica-Greece.

    Οι κηλίδες αυτές είναι οι γνωστές μας ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ της ύλης του σύμπαντος. Οι επιστήμονες τους έδοσαν τα ονόματα:
    Aloguskoyfis, Bazakias και Kostakis.

    Παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 και έκτοτε το μέγεθός τους αυξάνει. Τις τελευταίες μέρες δε, παρατηρείται ανησυχητική αύξηση του μεγέθους των, λόγω της υπαρδραστηριότητάς των να ρουφάνε κάθε τι που βρίσκεται γύρω τους.

    Καλούνται οι υπήκοοι αυτής της χώρας να μεταναστεύσουν σε άλλη ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του επιστημονικού συμβουλίου και του συντονιστικού οργάνου του πειράματος CERN, εντοπίστικαν 3 ΜΑΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ σε περιοχή με συντεταγμένες την περιοχή Athens-Attica-Greece.

    Οι κηλίδες αυτές είναι οι γνωστές μας ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ της ύλης του σύμπαντος. Οι επιστήμονες τους έδοσαν τα ονόματα:
    Aloguskoyfis, Bazakias και Kostakis.

    Παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 και έκτοτε το μέγεθός τους αυξάνει. Τις τελευταίες μέρες δε, παρατηρείται ανησυχητική αύξηση του μεγέθους των, λόγω της υπαρδραστηριότητάς των να ρουφάνε κάθε τι που βρίσκεται γύρω τους.

    Καλούνται οι υπήκοοι αυτής της χώρας να μεταναστεύσουν σε άλλη ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Διαχωρισμος Εκκλησιας και κρατους!!""

    Ενα πασοκοσκυλαιικο "συνθημα" που το επαναφερει η πασοκοσκυλια,οσακις καποιος κληρικος,παπας,δεσποτης κλπ κανει δηλωσεις που δεν ευνοουν την πασοκοσκυλια!!

    Εγω πιστευω οτι ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ειναι η Εκκλησια απο το κρατος.

    ΜΟΝΗ ΤΗΣ πουλαει τα οικοπεδα της.
    Αλλιως αν "ηταν ενα " και "εμεις οι δυο παμε πακετο" κλπ κλπ , ποιος πασοκοσκυλαιας και λοιπες "πουστο-προοδος" δυναμεις θα μιλαγε για μονη βατοπεδιου και σκανδαλα??

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ!!

    Δεν μπορει το ..κρατος να ανταλλαξει τα οικοπεδα του με την .."κυριοτητα" της λιμνης.... ,πως διαολο την λενε τωρα??!!

    Λογικη ερωτηση.
    Λογικη απαντηση παρακαλω..

    Pasok poisonous,(chief engineer,veteran seaman,και λοιπες ειδικοτητες) ,δεν με ενδιαφερει η αποψη σου..

    Εσενα μονο για καμμια πιπα σεχω..
    Δεν κανεις και για τιποτα παραπανω.
    Αν και αυτη την εποχη ειμαι "busy"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο την Κύπρο είναι ο Εφραίμ καθώς και η πλειοψηφία των μοναχών στο Βατοπαίδι. ΕΠΕΙΔΗ πολέμισα το 74 στην ΚΥΠΡΟ έμαθα τους Κύπριους να μην τους εμπιστεύομαι ακόμα και όταν θέλουν να μου δώσουν,που δε δίνουν,ούτε ασπιρίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κύριε τζων 10.45, η απάντησή σου


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χθεσινός χρησμός του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο δεν βελτίωσε την κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ ενώ συνεχίστηκε το «όργιο» φημών και πιέσεων γύρω από την «παραίτηση του κ. Γιώργου Βουλγαράκη».

    Θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ναυάγιο της ΔΕΘ και να απαντήσει στις κατηγορίες ότι «ζει σε άλλη πραγματικότητα» ο κ. Καραμανλής δήλωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου: ««Δεν αρνούμαι την πραγματικότητα, ο κίνδυνος που φαινομενικά αναδεικνύεται για υποθέσεις την σημασία των οποίων δεν υποτιμώ είναι υπαρκτός, δεν θα αφήσω όμως να γίνουν τροχοπέδη στο κυβερνητικό έργο». Ο κ. Καραμανλής αναφερόταν στις υποθέσεις του πλουτισμού του κ. Γιώργου Βουλγαράκη αλλά και των πολιτικών συνεπειών της Μονής Βατοπεδίου. Θέλησε να φανεί για άλλη μία φορά αποφασιστικός λέγοντας προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου: «δεν κάνω εκπτώσεις για το πρόσκαιρο, δεν κάνω παρεκκλίσεις από τον στόχο, ζητώ σκληρή δουλειά και συνεχή αυτοκριτική από τον καθένα». Οι πλέον αισιόδοξοι στο εσωτερικό του κόμματος ερμηνεύουν τον πρωθυπουργικό χρησμό ως προαναγγελία ότι θα κάνει τις κινήσεις του στον χρόνο που εκείνος θα αποφασίσει. Ωστόσο οι περισσότεροι θεωρούν ότι η πολιτική ζημιά έχει γίνει και είναι μεγάλη και μη αναστρέψιμη όποιες κινήσεις κι αν κάνει ο κ. Καραμανλής.

    Στο επίκεντρο βρίσκεται ο κ. Βουλγαράκης από τον οποίο πολλά στελέχη ζητούν «να διευκολύνει τον πρωθυπουργό και να υποβάλλει την παραίτησή του». Μάλιστα από το πρωί κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο υπουργός μέσα στην ημέρα θα παραιτηθεί. Από την πλευρά του κ. Βουλγαράκη λένε ότι στην καθημερινή επικοινωνία που έχει ο υπουργός με το Μέγαρο Μαξίμου κανείς δεν του έδειξε ότι έχει αλλάξει η γραμμή άμυνας και δεν του ζήτησαν παραίτηση. Καθώς οι φήμες αποδίδονται σε κυβερνητικούς κύκλους φαίνεται να δημιουργείται ρωγμή στην σχέση του κ. Βουλγαράκη με τον κουμπάρο του κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Ορισμένοι εκτιμούν ότι πιέζεται να παραιτηθεί ο κ. Βουλγαράκης προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα και να έλθει σε δεύτερο πλάνο ο κ. Ρουσόπουλος ο οποίος εγκαλείται και για τις μπίζνες της συζύγου του αλλά και για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Η υπόθεση παίρνει πολιτικό χαρακτήρα καθώς πολλοί από τους εμπλεκόμενους μιλούν για «άνωθεν παραινέσεις» προκειμένου να προχωρούν απρόσκοπτα οι παραχωρήσεις δημόσιων κτημάτων στην Μονή. Τα βλέμματα στρέφονται προς τον κ. Ρουσόπουλο λόγω των συχνών επισκέψεών του στο μοναστήρι και των σχέσεών του με τον ηγούμενο Εφραίμ.

    Γαλάζιος εμφύλιος όμως ξέσπασε και με αφορμή τα νέα φορολογικά μέτρα με επίθεση του κ. Γιάννη Μανώλη ο οποίος κατηγόρησε για αναξιοπιστία τον υπουργό Οικονομίας κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα στον άξονα Μαξίμου Ρηγίλλης αγωνιούν για το τι θα πράξουν οι αντάρτες του κόμματος και αν θα υπάρξει νέο χτύπημα εντός των ημερών. Παράλληλα βρίσκονται με τα μάτια στραμμένα στην Θεσσαλονίκη και με την εκεί παρουσία του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πάει καλά τότε εκφράζονται φόβοι ότι θα παγιωθεί η μείωση της ψαλίδας και ότι οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι ακόμη χειρότερες για τη ΝΔ. Η μόνη τους ελπίδα είναι να υποπέσει σε λάθη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Τζών, τι "καποιος κληρικος, παπας, δεσποτης κλπ" γράφεις εκεί;

    Όλοι, ανεξαιρέτως όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να κηρυχθούν ανύπαρκτα και άκυρα όλα τα χρυσόβουλα και ασημόβουλα αυτοκρατόρων και σουλτάνων! Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα από αυτά, μόνοι τους τα ζωγραφίζουν οι κλέφτες καλόγεροι, έχοντας συνεννοηθεί με λαμόγια δικαστές ότι θα αναγνωριστούν!

    Να κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με μοναδικό σύνθημα:
    "Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας"
    Θα εκθέσει όλους τους γλείφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,

    1ον) Θα μαζέψει έτσι όλους τους αδιάφορους και απελπισμένους ψηφοφόρους που θα αποκτήσουν ένα κίνητρο για να πάνε να ψηφίσουν...

    2ον) Δεν θα χάσει εξ αυτού του λόγου κανέναν ψηφοφόρο, γιατί αποκλείεται θρησκόληπτοι να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τζων, τόσο χαζομαλάκας είσαι; Κοντεύεις να φτάσεις τον Γιωργάκη! Ποια οικόπεδά της πουλάει η μονή; Πού τα βρήκε; Σχεδόν για κανένα δεν έχει συμβόλαια... Χρυσόβουλα και τουρκόχαρτα θα αναγνωρίσει το κράτος;;;

    Δεν αναρωτιέσαι γιατί ο Τζεφρι δεν λέει κουβέντα για το θέμα;;; Ψαρεύει ψήφους από τους πιστούς, είναι και ο ίδιος ταγμένος, θα τον δεις με ράσο κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Η πιο καλή γκαρσόνα αναψυκτηρίου.

    Ο ALPHA παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο την γκαρσόνα Μαγγίνα, σύζυγο του Αναψυκτηριούχου Μαγγίνα στον ρόλο νεόπλουτης σνομπ Μαντάμ Σουσού.

    [...]

    Φίλοι και φίλες,
    μετα την Ντολτσε Βίτα,
    σας παρουσιάζουμε την Κατίνα του Μαγγίνα, την πιο Καλή Γκαρσόνα του Αναψυκτηρίου.

    "Κάποιοχ είπε ότι αφού τα πληρώνειχ, μπορείχ και να τα αφήχειχ..."
    Βέρκλιχ, ich λέγω υμίν, έχτ ντου σβάιν, εχτ!!! χαχαχα

    Κατίνα, τσακίσου μια μαρίδες στο τρία!
    Μαγγίνα, κουνήσου, φέρε κάπελα κρασί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Βαρθολομαίος διαβάζει Λωνίδα Ισαάκ.Αυτό κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τι κανει;;;
    Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ - ξέρει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ,ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΙΣΧΑΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ...........


    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΚΕΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ .

    ΤΖΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Chief Engineer
    ξερω πως θα σε ξεσκισω, παρακολουθα μαλακα το σχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer


    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είμαι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΩΡΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ 'ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ' ΤΟΥΣ.

    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    ΥΓ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και τι ειναι το γυροκομείο? Ένα απέραντο χρυσορυχείο για να μαζεύουμε την περιουσία των μοναχικών ηλικιωμένων ανθρώπων. - Προσέξτε με στα γερατιά μου, και σας αφήνω την περιουσία μου. Καλή επιχείρηση δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύπριος δεν είναι ο Εφραίμ? Ε τι περιμένετε! Άτιμοι φάρα οι κύπριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύμφωνα με τους ίδιους τους μοναχούς, τα μοναστήρια είναι τόποι «μετάνοιας και προσευχής». Πολύ ωραία ιδέα. Οσοι θέλουν να μετανοήσουν και όσοι χρειάζονται να προσευχηθούν μαζεύονται σε ένα μοναστήρι και αρχίζουν τις μετάνοιες και τα «πατερημά» .

    Ερώτηση: και γιατί όσοι μαζεύονται να μετανοήσουν και να προσευχηθούν χρειάζονται επιπροσθέτως λίμνες, μετόχια, ιχθυοτροφεία, νησάκια, δεκάδες χιλιάδες στρέμματα γης και κτίρια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ; Τι από αυτά βοηθάει στη μετάνοια και στην προσευχή; Και αν δεν βοηθούν γιατί μπλέκονται οι μπίζνες με τη σωτηρία της ψυχής;

    Ομολογώ ότι απάντηση δεν διαθέτω. Ακούω, όμως, τον αντίλογο ότι όλα αυτά τα άφησαν στη μονή οι «αρχαίοι» κι ως εκ τούτου η μονή δεν μπορεί να μην τα διεκδικήσει ή να τα αποποιηθεί χωρίς να προδίδει αυτούς που τα παραχώρησαν.

    Ερώτηση: ποιοι είναι αυτοί οι «αρχαίοι», γιατί τα παραχώρησαν και πώς τα παραχώρησαν; Ηταν κατ΄ αρχάς δικά τους; Κι άντε και ήταν, αυτές οι παραχωρήσεις ισχύουν στο διηνεκές;

    Διότι εγώ ακούω διάφορα για χρυσόβουλα και Κομνηνούς και Παλαιολόγους και έναν κόσμο ο οποίος έχει εκλείψει εδώ και καμία δεκαριά αιώνες. Υπάρχει σημερινό ελληνικό δικαστήριο ή σημερινή κρατική υπηρεσία που μπορούν να δεχθούν ότι τη σημερινή ελληνική γη την έχουν μοιράσει με χρυσόβουλα και φιρμάνια αυτοκράτορες και σουλτάνοι πριν από 1.000 χρόνια;

    Και αυτό ισχύει μόνο για τα μοναστήρια; Δηλαδή αν αύριο εμφανιστούν οι απόγονοι του Βονιφάτιου του Μομφερρατικού και ζητούν τη Θεσσαλονίκη ή οι απόγονοι του Γοδεφρείδου του Βιλλαρδουίνου και θέλουν την Πελοπόννησο, τι θα κάνουμε; Θα δώσουμε τη Θεσσαλονίκη μαζί με την Καϊλή; Ή μήπως θα ανταλλάξουμε την Πελοπόννησο; Διότι δεν μπορεί, όλο και κάποιο αυτοκρατορικό χρυσόβουλο θα έχουν κι αυτοί στο συρτάρι τους!

    Ξέρετε ποια είναι η πικρή αλήθεια; Οτι όλα αυτά, προτού καταντήσουν μια μεγάλη απάτη, είναι μια τεράστια κωμωδία. Ζούμε στον 21ο αιώνα και μια ολόκληρη χώρα προσποιείται ότι υπάρχουν δικά μας θέματα τα οποία έχουν ρυθμιστεί από τον Ανδρόνικο Παλαιολόγο ή τον Ιωάννη Ούγγλεση ή τον Μουράτ τον Τάδε. Ε, λοιπόν, δεν υπάρχουν.

    Γι΄ αυτό μια πολιτεία που σέβεται τον εαυτό της, αντί να κάνει τον «μπρόκερ» των καλόγερων, θα είχε μαζέψει όλη την περιουσία όλων των μοναστηριών και θα την είχε ρίξει στο νεοσυσταθέν Ταμείο εναντίον της Φτώχειας. Και θα τους άφηνε μόνο όσα χρειάζονται για να μετανοούν και να προσεύχονται χωρίς περιττές σκοτούρες.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση