GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ν.Δ. και το χρονικό συνεχές...

. Γράφει ο Βασίλης Περαντζάκης . Ναι... είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Όπως απέδειξε ο κ.Καρχιμάκης και το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. διέρρηξε ακόμα...

.
Γράφει ο Βασίλης Περαντζάκης
.
Ναι... είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Όπως απέδειξε ο κ.Καρχιμάκης και το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. διέρρηξε ακόμα μία φορά το χρονικό συνεχές, αδιαφορώντας πλήρως για το temporal prime directive της Ηνωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών (UFOP).
Μάλιστα σε αποκλειστική δήλωσή του, ο κυβερνήτης Kirk είπε τα εξής: "Η απίστευτη αυτή ιστορία, η οποία όπως θα σας βεβαιώσει σε λίγο και ο κ.Σποκ, είναι πέρα για πέρα αληθινή. 4 χρόνια μετά την νίκη της στις εκλογές του 2004, η Ν.Δ. έστειλε πίσω στον χρόνο τον κύριο Ρουσόπουλο και έπεισε τον κύριο Διονυσόπουλο, ότι αν γνωμοδοτήσει υπέρ του κυρίου Εφραίμ, γνωστού temporal criminal της 9ης διάστασης για τα ακίνητα που διεκδικεί το Βατοπέδι, θα του προσφέρει εργασία μετά απο 3 χρόνια, όπως και έκανε. " Ο κ. Σποκ απλά σήκωσε το βλέφαρό του και είπε "Φανταστικό".
Μετά από αυτό, θα πρέπει να τεθούν νέοι κανόνες και ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι όταν εκλεγεί με το καλό πρωθυπουργός στη Σοσιαλιστική Ελλάδα, το ταξίδι στον χρόνο θα απαγορεύεται σε όλους τους δεξιούς.
Σχόλιο vasper: Πολλοί εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι ο κ. Ρουσόπουλος είναι πίσω από τις μαύρες τρύπες που εμφανίστηκαν στο CERN. Η ομάδα Καρχιμάκη διερευνά το θέμα.
--------------------------------------

13 σχόλια

  1. Δεξιούλη άσε τις μπούρδες. Το ποιοι κάναν το μαύρο άσπρο 5 χρόνια και κατέλυσαν όλους τους νόμους της λογικής είναι γνωστό και θα το δεις και στην κάλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε αλλά είναι κατάντια ένα ολόκληρο κράτος να ασχολείται κάθε με απίθανα πρόσωπα μια ολόκληρη χώρα να άγεται και να φέρετε από κομιστές , κουμπάρους, χρηματιστές, βγενόπουλους ανίδεους διοικητές ταμείων , εξαπατημένους υπουργούς , απατεώνες κληρικούς κτλ. Μια ολόκληρη κυβέρνηση να παίζει παιχνίδια με όλους αυτούς και να βάζει μπροστά έναν ολόκληρο λαό. Να συναλλάσσονται και συνάμα να εκβιάζουν την κυβέρνηση και μέσω αυτής να κρατούν όμηρο το ελληνικό λαό . Είναι τραγική κατάσταση.
    Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας σε έχουν συναίσθηση των πραγμάτων σε όσους αγαπούν την Ελλάδα και έχουν πατριωτισμό να τους πω ότι αυτοί πρέπει να δώσουν την λύση και να ρίξουν αυτό το καταστροφικό σύστημα (εξουσίας ) πρίν είναι για τους περισσότερους πολίτες αυτής της χώρας πολύ αργά. Αυτό θα πραγματικά προσφορά από εσάς για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕ?ΟΙ ΚΟΣΚΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΟΙ ΟΤΣΑΛΑΝΙΔΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΣΤΗΡΙΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΘΕΝΚΣΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙΡΟΚΟΙ ΠΑΠΑΡΟΚΟΙ ? ΜΠΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν θυμασε εχει κατι φαρμακακια και πολυ σταυρολεξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στο προηγούμενο μήνυμα μου στις 11:44 παρέλειψα να σας αναφέρω ότι αν δεν τους ρίξετε εσείς θα το κάνει ο υπόλοιπος υγιώς σκεπτόμενος κόσμος έτσι και αλλιώς . Απλά θα είχατε την ευκαιρία να πείτε ότι επιτέλους κάνατε και μια φορά σωστή επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμουλη 11,38 ευκολα ξεχνας. ιμια και χρηματηστηριο ακολουθουν τους νομους του παβλωφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε 54 μηνες
    45 σκαΝΔαλα.
    Δεν πιστευετε δεξιουλιδες?
    Ιδου η αποδειξης

    http://dentnews.net/2008/09/19/45skandala/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α, ρε κακομοίρηδες!

    Τσακώνεστε ποιανού ο αφέντης έκλεψε τα λιγοτερα.
    Ποιανού ο αφέντης διακόρεψε λιγότερο τις κόρες σας....

    Λεβέντες μου, στην ξεδιάντροπη κλεψιά δεν υπάρχει "περισσότερο ή λιγότερο". Υπάρχει μόνο μούντζα, φτύσιμο και μαύρισμα, αν τα μπατζάκια του ψηφοφόρου εξακολουθούν να έχουν περιεχόμενο.

    ---

    "Δεν θα με φλομώσετε
    ξανά στα παραμύθια.
    Δεν γουστάρω ψέματα,
    δεν ξέρω την αλήθεια.

    Δεν θα με εκβιάσετε
    εμένανε με χάος
    γιαυτό και θα ψηφίζω
    κουκουέ ή λάος!"

    Γραικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι τσακωνόσαστε βρε... "έλληνες"; (με την υποτιμητική έννοια)

    Αφού, έτσι κι αλλιώς, οι αμερικανοί αποφάσισαν ότι θα συγκυβερνήσουν η ντόρα και ο γιώργος, "γκια να σόσουν το ελάντα".

    Και αυτή τη στιγμή, είναι κι οι δύο, χέρι-χέρι, στην Ουάσινγκτον για να πάρουν οδηγίες για το πώς θα οργανωθεί η μόντα. Εκλογές, να περιμένετε σε λίγους μήνες από τώρα, όταν βουλευτές της νουδού θα πάρουν μαύρο χρήμα για να ρίξουν την κυβέρνηση "δήθεν αγανακτισμένοι". (Το ίδιο έργο με αυτό της περίπτωσης μητσοτάκη - που έχει συμβεί δυό φορές ως τώρα, από διαφορετικές κατευθύνσεις).

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! ΨΑΞΤΕ ΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ συνωνυμούλη 1:39
    - Για τα Ίμια: σε κανέναν έλληνα δεν άρεσε ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ αλλά το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο. Εξάλλου το ξέρεις ότι με τις ένοπλες δυνάμεις που έχουμε οι Τούρκοι θα μας είχαν πάρει όλο το Αιγαίο σε 1 ώρα. Άσε για το ελληνικό ηθικό...Πηδούσαν κάτω από τα ΡΕΟ τα φαντάρια στις παραμεθόριες, μανάδες τηλεφωνούσαν σε βουλευτές για να πάρουν τα παιδιά τους, σκηνές απείρου κάλλους, οπότε αστο καλύτερα...
    - Για το ΧΑΑ: και γω έχασα πολλά λεφτά, αλλά ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΩ, ιδίως σε ένα τομέα που δεν ήξερα; Να σου θυμίσω τις σκηνές απείρου κάλλους με τους ελληναράδες με τις ροζ φυλλάδες, τους συνταξιούχους να συνωστίζονται έξω από τη Σοφοκλέους και στα διάφορα γραφεία...Το χρηματιστήριο δεν είναι στοίχημα με εγγυημένη απόδοση. Είναι επιστήμη, κι όποιος ασχολείται με τα πίτουρα...

    - Να υποθέσω ότι οι νόμοι Παβλόφ δεν έχουν εφαρμογή για τα σάλια του Βουλγαράκη, του Ρουσόπουλου, του Εφραίμ και των golden boys των ομολόγων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άρθρο αυτό σχολιάστηκε και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον παναγιώτατο Αγιατολάχ Θοδωριτζάν Ρουσσοτζανί. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς περί του αρθρογράφου, ο αγιατολάχ είπε:

    Τοιούτον άρθρον
    δεν διεννοήθην νους τις,
    ουδέ έγραψεν χείρ τις
    αλλά Μαξίμου... πούς τις!

    Εντελώς πούςτις δηλαδή!

    "Να συνδεθούμε με Μαξίμου" για να ακούσουμε το σχετικό σχόλιο Κυβερνητικού εκπροσώπου...

    Για τους δύσπιστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά οι "αριστεροί" και ειδικά οι δημοκράταροι προοδευτικοί ΠΑΣΟΚοι δεν έχουν στάλα χιούμορ. Το αποδεικνύουν από τις επιθέσεις τους. Τους ευχαριστώ πολύ που επιβεβαιώνουν την κοινωνιολογική προσέγγισή μου. Ο πρόεδρός τους, ως διδάκτωρ κοινωνιολογίας μπορεί να απαντήσει σε αυτά που λένε. Εγώ... απαξιώ και γελώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση