GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρίχνει τη ρουκέτα σε λίγο...

. . ...ο Γ. Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης. Άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr Eπιβεβαιώνεται πανηγυρικά για άλλη μια φορά το Press-gr! Πρώτο...

..

...ο Γ. Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης.

Άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr

Eπιβεβαιώνεται πανηγυρικά για άλλη μια φορά το Press-gr!Πρώτοι γράψαμε από τα ...χαράματα (διαβάστε εδώ) ότι έχει στα σκαριά ισχυρή πρωτοβουλία που θα πλήττει την κυβέρνηση και θα την βγάλει στο φως εντός της ημέρας.

Aυτή την ώρα ο Γ. Παπανδρέου συσκέπτεται με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο γραφείο του και ετοιμάζεται να ρίξει τη ρουκέτα κατά της κυβέρνησης!

Νεότερες πληροφορίες σε λίγο στο Press-gr....

24 σχόλια

  1. Η ρουκέτα είναι πυρηνική , συμβατική ή άσφαιρη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρίξε την ρε Παπανδρέου μπας και δούμε άσπρη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είμαι βέβαιος ότι η ρουκέτα θα σκάσει προς τα πίσω, θα φάει τον χειριστή του εκτοξευτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ???ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ???ΤΟ ΚΟΛΟΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΛΕΝΑΣ Η ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΨΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ......ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρά, ε; Προσέξτε μην πάθει ότι και ο Ρανταπλαν από την πολύ σκέψη το "παιντί"...άκου εκεί, ισχυρή πρωτοβουλία. Θα ρίξει και ρουκέτα...το βλήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να είστε σίγουροι ότι αν , αν λέω βγεί πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ , δεν θα οφείλεται στον Γιωργάκη αλλά αποκλειστικά και μόνο στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tό ρουκετοβόλο δουλεύει μέ ιμάντα
    μέ αλυσίδα ή μέ αλυσίβα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει εφεύρει το ποδήλατο χωρίς ΑΚΤΙΝΕΣ, όπως ακριβώς έχει καταντήσει και το πασοκ που από Ήλιος έγινε Φεγγάρι και πάει για τη δύση του

    Μπράβο Γκιόργκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αντίδραση στο παιδοβούβαλο θα τον βγάλει πρωθυπουργό, μόνο αυτή τίποτε άλλο.
    Αλλά αυτό το παιδοβούβαλο γιατί κρατάει ακόμα τόσο πολύ ψηλά ποσοστά καταλληλότητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιάσματα Κολοφασιστάκια μετρημένες οι μέρες σας που ΤΟΛΜΆΤΕ ΝΑ ΠΙΆΝΕΤΑΙ στο στόμα σας το ΠΑΣΟΚ και τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΑΙΡΝΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ.
    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαζομαλάκα 1:30 μμ

    αν είχες πάει έστω και στο δημοτικό σχολείο (εκεί που μαθαίνουν το "μια ωραία πεταλούδα"), θα ήξερες τσιράκι του Χαζογιώργου ότι, άλλοτε γράφουμε στην κατάληξη των ρημάτων -τε και άλλοτε -ται. Ψάξε μόνος σου να βρεις πότε το ένα και πότε το άλλο... ακόμα δεν έχεις ιδέα περί αυτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δίκος σας, ο πιο κρυμμένος και ανύπαρκτος πρωθυπουργός, είναι πιο έξυπνος από τον Γιώργο νομίζετε? Τέτοια βόδια είστε!

    Το πόσο σας τσούζει φαίνεται από το πόσο έχετε λυσσάξει...

    Κλέψτε και χαρείτε όσο μπορείτε ακόμα!

    ...πλησιάζει ο καιρός...

    ...Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ, Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις των σκανδάλων, έχουμε τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, γεγονός που έχει συγκλονίσει, και αυτό, την κοινή γνώμη. Μια Δικαιοσύνη, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μονίμως, ως πλυντήριο για τις πολλές της αμαρτίες. Κατά σατανική σύμπτωση, σε όλες τις υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, που επίσης, κατά σύμπτωση, είχαν όλες κυβερνητική ανάμειξη της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη δεν κατέληξε πουθενά ή, μάλλον, κατέληξε στο απόλυτο σκοτάδι.
    Εμείς, το τονίζω, δεν θα επιτρέψουμε, θα δώσουμε αγώνα για τη μη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, για να μην ταυτιστούν οι άμεμπτοι και καλοί δικαστές, με ενέργειες της κυβέρνησης που εκθέτουν την ανεξαρτησία τους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ΜΟΝΕΣ ρουκέτες που δύναται να ρίξει το Παπανδρέϊκο είναι της ΜΠΕΚΡΟΥΣ ΧΑΪΔΩΣ (Άντα αμερικανιστί)



    εκτός αν βγεί η Μάγκυ Τσαντ και αποκαλύψει με ΠΟΙΟΝ έκανε το χαζογκιόργκο (γιατί αυτό το βλαμμένο ΠΑΙΖΕΤΑΙ αν είναι παιδί του Σιδερένιου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ PRESS-GR

    Ήρεμα παιδιά
    Τον ματιάσατε τον αγαπημένο μας Geoffrey.
    Πήγε να ρήξει την ρουκέτα αλλά πάλι έφυγε η αλυσσίδα του πηδηλάτου.
    Ο πρίγκιπας-διάδοχος του Πασοκικού Θρόνου ξανάπεσε κάτω, Δόξα τω Θεώ μόνο ελαφρούς μώλωπες υπέστη , οπότε πριν την Δύση του Ηλίου
    της 1ης Σεπτ.2008 όλοι οι πιστοί του υπήκοοι , εμείς που μας κληρονόμησε από τον μπαμπά του , ελπίζουμε να μάθουμε τις αποκαλύψεις .........

    εν αναμονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις ειδήσεις του ΑΛΦΑ στις 15:00 ο Γ.Βλάχος είπε ότι δεν θα πει τίποτα ο Γιωργάκης.
    ..............Τον πιστέυετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαζομαλάκα 2:30
    έκανε ένα λάθος.

    Εσύ γιατί τον προσβάλεις ρε κάφρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν αυτό που αισθάνεται και ο τελευταίος έλληνας πολίτης: ότι μας κυβερνούν οι άχρηστοι, τους οποίους αντιπολιτεύονται οι ανίκανοι.

    Ενα επίκαιρο παράδειγμα από τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα».

    * Το 69,7% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στην άσκηση οικονομικής πολιτικής.

    * Και το το 74,1% έχει την ίδια άποψη για τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ.

    Εν μέσω κυβερνητικής ομολογίας ότι «δυστυχώς, επτωχεύσαμε!» και θύελλας νέων μέτρων, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η ΝΔ απογοητεύει, αναμενόμενο, αλλά και το ΠαΣοΚ δεν... ανορθώνεται ούτε με την Ανόρθωση Κύπρου. Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κυβερνήσουν την Ελλάδα;

    Σιγά την είδηση! θα μου πείτε. Σωστό. Αυτό που όντως αποτελεί είδηση είναι η καταγραφόμενη κάμψη του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκτόξευσή του στη θέση του «τρίτου πόλου» δείχνει να αμφισβητείται. Δεν ξέρω αν η ηγεσία της Αριστεράς διέψευσε (για άλλη μία φορά) τις προσδοκίες ή αν δεν κατόρθωσε (για άλλη μία φορά) να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το βέβαιο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέτυχε να καταγραφεί ως μια αξιόπιστη, ευρύτερη πολιτική δύναμη και αναγκαστικά αναδιπλώνεται στο βασικό του ακροατήριο. Στη ζωή ή στην Α1 θα παίζεις ή στην Α2. Δεν γίνεται να παίζεις και στις δύο ταυτοχρόνως!

    Διότι η άλλη είδηση είναι ότι το καλοκαίρι δεν καταλάγιασε τον θυμό της κοινωνίας. Ενας θυμός διάχυτος, ίσως συγκεχυμένος, πάντως έντονος, ενδεχομένως απροσδιόριστος, αλλά... τι νόημα έχει; Οι θυμοί που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τις κοινωνίες είναι ακριβώς αυτοί που στρέφονται εναντίον όλων και δεν εκφράζονται από κανέναν. Θα έλεγε κανείς ότι ένα τέτοιο τοπίο είναι ιδανικό για κάποιον ΣΥΡΙΖΑ. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο απλό.

    Ξέρετε γιατί; Επειδή ακόμη και ο θυμωμένος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα θυμικού αλλά πρόβλημα διακυβέρνησης.

    Αντιλαμβάνεται ότι έχει μπροστά της μια ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία, η οποία είναι όμηρος του κάθε Κουκοδήμου ή Τατούλη ή Παυλίδη και δέσμια της ραθυμίας του Πρωθυπουργού - για να μην πω της αδιαφορίας του...

    Και ότι αυτή την πλειοψηφία αντιπολιτεύεται μια παράταξη με πρόβλημα ηγεσίας, με πρόβλημα πολιτικής και με πρόβλημα αξιοπιστίας.

    Ποιον, λοιπόν, να διαλέξει; Τους άχρηστους ή τους ανίκανους; Αυτό το αδιέξοδο είναι που πρωτίστως τροφοδοτεί τον θυμό των πολιτών: διότι ο πολίτης βλέπει ότι εκείνοι που διεκδικούν την ψήφο του δεν είναι στο ύψος των απαιτήσεών του ούτε των απαιτήσεων της εποχής.

    Και από αυτό το αδιέξοδο θα προκύψουν αναμφισβήτητα οι δυνάμεις που θα ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό. Μέσα ή έξω από τα σημερινά κόμματα και τις σημερινές ηγεσίες τους.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι έφαγε Φασολάδα χθές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. α ρε πασοκ ΠΙΣΙΝΟΥΣ σταθερά Βενιζελικός είσαι


    και με χιόνια και με κρύα, η ΒΑΡΙΑ ταξιαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3:04 ποιός Βλάχος δεύτερος Ψωμιάδης έχει καταντήσει όλοι φταίνε εκτός απο τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΠΑΜΕ ..ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ
    ΣΕΜΝΑ @ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση