GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σκοπιανό σποτ με τον Μ. Αλέξανδρο...

Το τηλεοπτικο σποτ με το οποίο η κυβέρνηση των Σκοπίων εμφανίζει τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα. «Πιστεύω στον εαυτό μ...

Το τηλεοπτικο σποτ με το οποίο η κυβέρνηση των Σκοπίων εμφανίζει τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

11 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ του ΠΑΣΟΚ

    και τα στελέχη της Ν.Δ


    Ο κανιβαλισμός των ΠΑΣΟΚων δεν έχει όρια. Ασύδοτοι, θρασείς και ασυγκράτητοι τρώνε το ένα μετά το άλλο τα πιο ΑΞΙΑ, ΗΘΙΚΑ, και ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ.

    Η αρχή έγινε με τον Ρεγκούζα, συνεχίστηκε με τον Βαρθολομαίο και τον Ζαχόπουλο και έκτοτε τους άνοιξε η όρεξη.

    Δυστυχώς ο πρωθυπουργός έπεσε στη λακούβα που του άνοιξαν οι Πασόκοι. Πίστεψε καλοπροαίρετα και αφελώς τις "αιτιάσεις' των και ενέδοσε στον κανιβαλισμό τους. Και δυστυχώς ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    Επόμενο ήταν οι ανθρωποθυσίες των στελεχών μας να συνεχισθούν και ο κανιβαλισμός των ΠΑΣΟΚων να θεριεύει.

    Επόμενο ήταν να ρθεί η σειρά του ΒΥΡΩΝΑ, ΤΟΥ ΜΠΑΓΑΣΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και ποιός ξέρει ποιών άλλων αύριο-μεθαύριο (και αν ξέχασα και κανέναν ας με συγχωρέσει).

    Δεν αναφέρομαι καθόλου βέβαια στους εκατοντάδες γενικούς μας Γραμματείς Υπουργείων, Διοικητές οργανισμών, Προέδρους Ταμείων, που έπεσαν στο βωμό της καλής θέλησης και της Δημοκρατικής ευαισθησίας του πρωθυπουργού μας, γινόμενοι μπριζολάκια στα στομάχια των Πασόκων.

    Τελικά τόλεγα εγώ, η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ και πιο ΣΟΒΑΡΑ ακόμη την ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    Δυστυχώς δεν εισακούσθην και ακόμα πιο δυστυχώς θαρθεί σύντομα και η σειρά του κάθε, εναπομείνατος, έντιμου, ηθικού Νεοδημοκράτη και φυσικά και η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

    Άντε,
    Πάλι με χρόνια με καιρούς
    Πάλι δικά μας θάναι.
    Μόνο που εγώ τότε, αν δεν γίνω μπριζόλα, θα έχω γίνει λίπασμα για τα κυπαρίσια της κόλασης.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ειπαμε.
    Να το ξαναπουμε..

    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ .."ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ" με τους γυφτοσκοπιανους..

    Δεν ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ .."ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ"..

    Λεμε .."ΔΙΕΘΝΩΣ" εμας δεν μας πειραζει αν αυτοι οι γυφτοβλαχοι-αλβανοι-τουρκοι κλπ ονομασθουν "Slavalbania" Σλαβοαλβανοι..

    Υπο προυποθεσεις, θελουν να ονομασθουν βαρδαρια-Vardarska??
    ΟΚ. Αλλα ΟΧΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ εχουν και δικο τους τον ..Βαρδαρη ποταμο\!!

    Γιατι ΤΩΡΑ δεν τρεχει τιποτα,αλλα μετα 300 χρονια ,ποιος ξερει??
    Λοιπον Βαρδαρια,αλλα ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ!!!!

    Αλβανοσλαβια,η αλλο τι αλμπανια,σλαβια,νεο σλαβια και λοιπες ειδικοτητες ,δεν ασχολουμαστε..

    Οι πασοκοσκυλαιοι και λοιπες "δυναμεις της κωλου και του προοδου,Συριζας,ΚΚΕξω απο δω,ακροαριστερα λαος και λοιπα..),τι κανουν??

    Βλεποντας την ντορα κουβελα το γενος μητσοτακη, (το "μπακογιαννης" να το ..αφησει η καπηλη,ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ,ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ,λοιπον να παει σαν μητσοτακη κουβελα να δουμε τι ψηφους θα παρει η πουστρα..),
    θεωρω οτι εχουμε ΛΑΘΟΣ ΥΠΕΞωτερικων..
    Πολυ λαθος!!!

    Δεν κανει η θεοδωρα κουβελα για τετοιες ιστοριες..

    Ενταξει λεμε..
    Το 1991 εβγαινε "λουτα" απλυτη στα καναλια ,σιγα σιγα .."εμαθε" πως να βγαινει,ενταξει λεμε ,,αμα ο "μπαμπα" δεν ητανε αποστατης θα ετρεχε τωρα για κανενα μεροκαματο σε κανενα ΟΤΕ αντε ΔΕΗ ...

    Λοιπον .
    Καραμανλη διωξε αυτη την αχρηστη απο ΥΠΕΞ..
    Πηρε .."αξία" για διαφορους λογους,αλλα ειναι μηδεν ,φελλος,"ανθρακας ο θησαυρος"..

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΕΞ με ικανοτητες.
    Και δρομο αυτο το χοντρο βασιλακης..
    Πω πω .. Δεν μπορω,δεν δυναμαι,δεν το αντεχω σας λεγω,να ημουν .."διαπραγματευτης των σκοπιων" και να .."ενεδιδα" σε αυτο το χοντρο αδαμαντιο βασιλακη,μονιμο(?) πρεσβη..

    ΩΠΑ.. ΜΟΝΙΜΟ??? Γιατι μονιμο ??
    Διπλωματικος υπαλληλος μονιμος,ΟΚ,αλλα γιατι ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ??????

    Ε! χοντρε.. κανε κατι..

    Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα..
    Και μπορει εσυ καποια στιγμη εσυ να πεις "σταρχιδια μου εμενα και αει γαμηθειτε μαλακες" αλλα δεν ειναι ετσι..
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανελαβες καποιο ρολο..

    Δεν εχει μα και ξεμα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μακεδονία ανήκει στους έλληνες , όπως και η βόρεια ήπειρος και η ανατολική Θράκη , ας αρχίσουμε σιγά σιγά να μαζεύουμε ότι μας ανήκει και να διώχνουμε ότι δεν είναι ελληνικό (Αλβανούς, ιρανούς, πακιστανούς , Σομαλούς , γεωργιανούς κλπους)

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!
    Βαζω στοιχημα ειναι το νεο επικοινωνιακο σχεδιο του ψευτοθοδωρα, εμπνευστη και χρηματοδοτη της διαφημηστικης καμπανιας των σκοπιων οτι ο αλεχαντρο μιλαγε βουλγαρικα, μηπως και τα μμε και οι πολιτες παψουν να ασχολουνται με τον χοντρομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχα, αυτοί ρε είναι πιο γελοίοι και από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ'?ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ Η ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ 'ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ ΝΗΣΙ'ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΤΟΥΣ '300',ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?.ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΜΑΛΑΚΕΣ' ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ' ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ 'ΜΑΛΑΚΕΣ'ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ 'ΛΕΝΕ'ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 'ΑΛΗΘΕΙΑ'.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΤΟ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ 'ΓΚΕΗ'ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ.ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ-ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΞ.ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΓΑΝ ΠΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ 'ΓΚΕΗ'.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pe einai meas sto spotaki twn Gamiko-Xaulwn o Alabanios to TSYRIZA kai oi ordes twn 'proodeutikariwn'...
    Pratirisa omws oti o skulo-DHMHTRAS to HAVLISKI WTCH kai oi 'Fileleutheroi Aliteia' symparistat sto Gruevski the Great!

    PE BOIDIA 'KYKOYLO-PROODEYTIKOI' ANOIXTE TA STRABA SAS AUNANO-ORNIA NA DEITE TON PRAGMATIKO FASISMO KAI NAZISTO-E*NIKISMO THS SLABO-TSOBANARIAS BARDARSKAS!!!!


    BRRRRRRRRRRRRRRR KAPROIIIIIIII!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ere BASTARDOI proodeutikarades den pate sta Xauna_Mila mazi me ton Gruevski ton Mega kai tous allous Slavo-Albano_boulgaro Bastardous na 3ekoubistitai xaunoi mpas kai 3ebromisoi o topos toutos!


    Ouuuuusttttttt to diaolo zagaria tou kerata!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρωμοσκοπιανοί γαμώ την χώρα σας γαμώ είστε όλο και όλο
    2 F-16 THΣ HAF.
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω απόλυτα με όσα γράφετε, αλλά μήν γράφετε βωμολοχίες. Με τίς βωμολοχιες δεν σας πέρνουν στα σοβαρα. Ναί στήν σκληρή γλώσσα, όχι στίς βωμολοχίες παρακαλώ! Η Ντορίτσα μας, θάπρεπε από καιρό να πάει να βοηθήση τόν ανδρα της στα αλογα. Μιλάει με τίς πλάτες τού Μαθουσάλα ...μπαμπα! Ο Κ. Καραμανλής σκάβει τόν λάκο του με το να τήν έχει ακόμη στήν κυβέρνησή του. Κι ο μπαμπάς τί στό δ-0 θέλει και ανακατεύεται στήν πολιτική? ¨οποια πέτρα να σηκώσης, τόν βρίσκης από κάτω. Οι σκοπιανοί, μιλάνε με τα κεφαλαια τού Σόρος. Ανοίξτε αν θέλετε τήν Ιστοσελιδα τών Σκοπίων για τόν τουρισμό τους. Θά θαυμάσετε πολλά.
    Τήν περασμένη εβδομάδα, διάβασα στήν μεγαλύτερη πρωινή εφημερίδα τής Σουηδίας, Σβένσκα Νταγμπλάντετ, (Ημερήσιο φύλο) από εναν σουηδογερμανοεβραιο δημοσιογράφο, ανταποκριτή στήν Βιέννη τά εξης: ¨" Οι χώρες τής Μεσογείου, Αλβανία, Σερβία, Ελλάδα και Τουρκία δέν εχουν να εξαγάγουν τίποτα αφού δεν εχουν βιομηχανία. ¨οπως π.χ. η Bosch, Volvo, Fiat κ α. Τό μόνο πού έχουν καί ειδικά η Ελλάδα είναι οι...μετανάστες τους. Ερχονται στήν Γερμανία η Σουηδία, εργαζονται μερικά χρόνια, μετα επιστρέφουν στήν Ελλάδα και φτιάχνουν ένα μικρό ξενοδοχείο καί....αλλάζουν τα σεντόνια τών τουριστών! Τά χρήματα τους όμως τα αφήνουν στίς χώρες πού εργαζόντουσαν. Αυτό εξαγάγει η Ελλάδα! Φυσικά έφινα έξω φρενών και πήρα στό τηλέφωνο τό ελληνικό γραφείο τύπου στήν Στοκχόλμη. Κι εδώ ακούστε τό ωραίο. Ο μισσελινισμός από τούς υπαλλήλους των Πρεσβειών μας σε όλο του τό μεγαλείο! " Εγώ: Διαβάσατε τήν στήλη στήν σημερινή εφημερίδα? Ναί τήν διαβασαμε αλλά δεν βλέπω τό λόγο γιατι είστε αναστατωμένη. Εσάς δεν σας αναστάτωσε η προσβλητική στήλη τό δημοσιογράφου? Υ.Οχι γιατι. Αυτήν δεν είναι η αλήθεια? Ε.Μα τής λέω, προσβάλει ο΄λους εμας και τήν πατρίδα μας. Υ.Εγώ δέν βλέπω τόν λόγο, ούτε τό θεωρώ προσβλητικό. Αν εσείς προσβαλεστε, μπορείτε να τούς απαντήσετε"! Καταλαβατε συμπατριωτες με ποίους έχουμε να κάνουμε? Ο τύπος ανάφεραι τίς υπόλοιπες χώρες γιά καμουφλάζ. Αλλά στήν πραγματικότητα θέλησε να χτυπήση τήν Ελλάδα.
    ΦΥσικά και διαμαρτυρήθηκα στήν εφημερίδα αλλά δεν τα δημοσιεύουν αυτα, αφού η εφημερίδα είναι δική τους.
    Φυσικά απάντησα και στόν ίδιο κατάλληλα με μείλ, γιά να μήν μάς περναέι γιά .. αμερικανάκια ύ τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση