GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνε νέες βόμβες...

.. Εκλεισε ο κύκλος των αποκαλύψεων και των καταγγελιών για κυβερνητικά στελέχη; Μάλλον όχι. Είναι θέμα χρόνου να σκάσουν νέες βόμβες, γι...

..

Εκλεισε ο κύκλος των αποκαλύψεων και των καταγγελιών για κυβερνητικά στελέχη; Μάλλον όχι.

Είναι θέμα χρόνου να σκάσουν νέες βόμβες, για νέα πρόσωπα. Πότε; Οι πληροφορίες λένε: Ισως μέχρι αύριο...

--------------------

8 σχόλια

  1. ΟΣΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΙ ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΣΕΙ.
    ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ SIEMENS, ΚΛΠ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΚΟΥΡΟΜΑΡΑΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑΧΑ-ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ?
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ .
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Η ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .............
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΖΟΥΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέτε να μοιρίσει άνοιξη για τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Diabaza ston in.gr gia mia dhmoskophsh pou egine gia proesh psifou. To 55% ton Ellhnon politon, pote 8a balei myalo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Είναι θέμα χρόνου να σκάσουν νέες βόμβες, για νέα πρόσωπα. Πότε; Οι πληροφορίες λένε: Ισως μέχρι αύριο..."

    Και άλλες βόμβες; Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι η σφηκοφωλιά της μίζας, της αρπαχτής, της λαμογιάς και ότι κακό μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυκλοφορούν επιταγές που αφορούν υπουργούς έτσι ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μην αφήσουν οι αμερικάνοι τον Κωστάκη για πολλή καιρό πρωθυπουργό , Η μαμά καθάρισε για το Γιωργάκη , εμ με τους ρώσους ήθελε συμμαχίες ο καψερός , τώρα θα δούμε να γίνεται και το μπάσταρδο πρωθυπουργός , την εδώ πολυτεχνείο υπουργό δημόσιας τάξης και τον Τσιπρα στο υπουργείο μεταναστών και μαύρων

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα προσεκτικά την επιστολή Βουλγαράκη προς τους συναδέλφους του βουλευτές. Εντύπωση μου έκανε που τους ζητά να προστατέψουν την πολιτική πορεία του που έκτισε τόσα χρόνια. Καλά δεν θυμάται τίποτα? Δεν θυμάται πως έκτισε αυτήν την πολιτική του καριέρα? Οπως πάντα έτσι και σήμερα παραμένει ένας πολτικός αλήτης. Η παράταξη προφανώς έχει έντιμους και άξιους ανθρώπους. Γιατί σιωπούμε? Για να ντρεπόμαστε μετά από χρόνια γιατί εκλέξαμε και στηρίξαμε τέτοιους πολιτικούς αλήτες? Για τον Ρουσόπουλο φυσικά κανένα σχόλιο. Δεν χρειάζεται καν. Είναι το κλασσικό παράδειγμα αριστερού που γραπώνεται από την εξουσία. Δεν καταλαβαίνει προφανώς ότι το χνώτο του θα βρωμάει πάντα από την πείνα ακόμα και εάν προσπαθήσει να το καλύψει με τα ακριβότερα αρώματα... Το ανύπαρκτο δεν μπορεί να γίνει υπαρκτό με κανέναν τρόπο. Νεοδημοκράτες ας ξυπνήσουμε!!! Δεν μεγαλώσαμε με τέτοια πρότυπα. Ποτέ δεν τα πιστέψαμε και προφανώς ούτε τα πιστεύουμε. Ας απορρίψουμε αυτά τα παράσιτα. Ακόμα και εάν δεν κολλήσαμε αφίσες ή δεν μαζέψαμε κουκιά σε μία εκλογή για τη ΔΑΠ στηρίξαμε την παράταξή μας με τον τρόπο ζωής μας και με την υπόληψή μας. Ας αναζητήσουμε όλους εκείνους που πιστεύουν στις απλές έννοιες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του κοινου καλού. Είναι πολλοί αυτοί μέσα και έξω από την παραταξή μας. Στην καθημερινότητα δεν μας χωρίζει η ιδεολογία μας. Συνυπάρχουμε καθημερινά με τα ίδια προβλήματα και τους ίδιους στόχους, τις ίδιες ελπίδες. Τα προβλήματα έχουν τη λύση τους σε απλές και όχι περίπλοκες λογικές.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο κύριος Στρατηγός Άνεμος λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, Η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, Ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά της υπό κατάρευση κυβερνήσεως.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση