GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουσόπουλος απειλεί Καραμανλή...

. Από το drseeng.blogspot.com . Όταν πρωτοείδα το Θόδωρο Ρουσόπουλο πριν αρκετά χρόνια, ως εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το ύφος το...

.
Από το drseeng.blogspot.com
.
Όταν πρωτοείδα το Θόδωρο Ρουσόπουλο πριν αρκετά χρόνια, ως εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το ύφος του, η εμφάνισή του και ο τόνος της φωνής του μου θύμισαν τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο (ο αγαπημένος μας ποιητής Φανφάρας στο «Ξύπνα Βασίλη») στην ταινία «Γελαστό απόγευμα».
Μετά από αρκετό ψάξιμο και τη βοήθεια ενός φίλου «ειδικού» επί των πειρατικών downloads, κατέβασα την ταινία και βρήκα μια επίμαχη σκηνή που … είναι πολύ επίκαιρη. Είναι ολόιδιοι!!! Απολαύστε την.
ΥΓ. Στο ρόλο του πρωθυπουργού ο Νίκος Κούρκουλος
.

11 σχόλια

  1. Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η εμπάθειά σας απέναντι στο Ρουσόπουλο. Τον κατηγορείτε ότι πήρε δάνεια για τα ακίνητά του (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορείτε ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορείτε ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
    Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα; Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
    "Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πασόκοι επιχαίρουν για τις δημοσκοπήσεις, τόσο μυαλό έχουν τόσο λένε.
    Όταν έλθει η ώρα να εκβιάσουν και το Γιωργάκη, όπως εκβιάζουν σήμερα τον Καραμανλή, οι καναλάρχες απλά θα αλλάξουν στόχο και θα τον ξεφτιλίσουν είτε με προσωπικές επιθέσεις είτε με μαιμού δημοσκοπήσεις.
    Εκτός βέβαια εάν έλθει σε συμφωνία μαζί τους, πράγμα σίγουρο εάν κυτάξουμε στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

    Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΚΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δόκτορα, είσαι από τους λίγους που ξεχωρίζεις στο πολτοποιητικό χωνευτήρι που λέγεται μπλογκόσφαιρα.

    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΛΕΜΕ ΝΑ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες έλειπε από το ΜΕΓΑ ο Πρετεντέρης, σήμερα απουσιάζει από το ΒΗΜΑ! Λέτε να μας τελείωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η περιγραφή και το βιντεάκι τα σπάνε! μπράβο man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΛΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΚΙΖΕΣ.
    ΑΛΛΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
    ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΙΝΟ.ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΦΑΝΦΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Ο ΡΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασόκοι 20 χρόνια κατασπαράξατε τα πάντα και έχετε τα μούτρα να μιλάτε για τον Ρουσσόπουλο και τον Καραμανλή. Φτάνετε στο μεγαλύτερο σημείο γελοιότητας να μας λέτε οτι θα κάνετε εσείς την κάθαρση του δικού σας κόπρου με έναν αρχηγό που μπερδεύει την γλώσσα του, IQ κάτω του μηδενός.
    Αυτοί που μας τον παρουσιάζουν σάν μελλοντικό πρωθυπουργό καλά κάνουν την δουλειά τους αφού πληρώνονται απο τους νταβατζήδες αφεντικά τους. Αυτό που πρέπει να έχουν υπόψιν τους είναι οτι και αυτοί αυτογελοποιούνται.
    Δέν θα σας περάσει τώρα πιά οι Έλληνες κατάλαβαν για τα καλά τις Αμερικάνικες πουστιές που για άλλη μιά φορά έχουν στόχο τον Καραμανλή. Τώρα είναι σίγουρο οτι δέν μασάνε στις ευρωεκλογές σε λιγότερο απο έναν χρόνο θα επιβεβαιωθείτε για πολλοστή φορά ποιός είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Poli gelio...alla o karamanlis den leei vges EXO alla edo kai kairo ta kaliptei kai einai sinipeuthinos...einai poli arga tora...thimithite ti eipe stin DETH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση