GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι άκουσε η Κατίνα στο κομμωτήριο...

...αλλά δεν τα συμμερίζεται γιατί είναι κουτσομπολιά. Ξεχασμένες οι αφίσες της ΟΝΝΕΔ στην Ηλεία! . ...Στα καμένα, οι καμένοι ΟΝΝΕΔΟΔΑΠΙΤΕΣ έ...

...αλλά δεν τα συμμερίζεται γιατί είναι κουτσομπολιά.
Ξεχασμένες οι αφίσες της ΟΝΝΕΔ στην Ηλεία!
.
...Στα καμένα, οι καμένοι ΟΝΝΕΔΟΔΑΠΙΤΕΣ έχουν αφήσει τις αφίσες για την ομιλία του Κ. Καραμανλή στο φεστιβάλ, που έλαβε χώρα πριν ένα μήνα, να κοσμούν ακόμα τα δέντρα, προκαλώντας την οργή των κατοίκων.
Μαζέψτε τα, ταρζανάκια, είναι εστία επικίνδυνη για φωτιά!
Η Κατίνα σας

11 σχόλια

  1. Συγχώρα με κα.Κατίνα,αλλά Ταρζάν
    έχει καταγραφεί μόνο ο Ζούγκλας
    σέρ Τριανταφυλόπουλος άμεπτος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ
    ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ
    ΕΝΑΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΤΤΕΣ
    ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχουν διδαχθει απο το ηθος των μεγαλων της παραταξης.γαλουχουνται να ειναι ιδιοι και χειτοτεροι απο αυτους....λαμπρο το μελλον των γαλακτομπεμπαιδων.ας παρουν τα ακριβα αυτοκινητα των μπαμπαδων τους η τα κοττερα τους να βγαλουν τα χαρτια απο τα δενδρα.ντροπη!να χαλανε τα εργαλεια τις παταξης τους.ισως χρειατουν να ψηφισουν στις επομενες εκλογες.ξερουν αυτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε καί???
    Οι κάτοικοι τί κάνουν γιατί δέν κάνουν όλοι μαζί μιά συμβολική εκστρατεία να τις ξηλώσουν κομματάκια?
    Με τέτοιον ύπνο περιμένετε να απαλλαγείτε απ'τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μετά απο αυτά που πάθανε απο την Ν.Δ. υπάρχουν ακόμη και νέοι που τους υποστηρίζουν ακόμη τότε να πάνε να τους εξετάσει κτηνίατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τέτοια ζώα τι περιμένει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χειρότερη παρουσία του πρωθυπουργού σε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η φετινή, κατώτερη ακόμη και των χαμηλών προσδοκιών που είχε σκοπίμως καλλιεργήσει το κυβερνητικό επιτελείο.

    Η ομιλία του κ. Κώστα Καραμανλή στις παραγωγικές τάξεις σύμφωνα με πληροφορίες δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις δεν διαθέτει ούτε καν ένα στοιχείο θετικού εντυπωσιασμού αλλά και οποιαδήποτε αναφορά στην πολιτική συγκυρία.

    Είναι σαφώς λιγότερο πολιτική ομιλία του πρωθυπουργού σε μία προσπάθεια να αντιπαρέλθει το βαρύ κλίμα των ημερών ενδεικτική της αμηχανίας στην οποία έχει περιέλθει η ηγετική ομάδα. Ο κ. Καραμανλής συμπεριφέρεται στην ΔΕΘ σαν να μην υπάρχουν καν οι υποθέσεις του κ. Γιώργου Βουλγαράκη και του κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου και της συζύγου του κυρίας Μάρας Ζαχαρέα σαν να μην είναι βεβαρυμένη η πολιτική ατμόσφαιρα από τις καταγγελίες σκανδάλων.

    Μάταια περίμεναν οι χαμηλές εισοδηματικές τάξεις ένα παράθυρο ελπίδας από τον πρωθυπουργό. Ο κ. Καραμανλής αποδίδει τις δυσκολίες της οικονομίας στην διεθνή οικονομική κρίση και μεταθέτει τις καλύτερες ημέρες όταν ανακάμψει ξανά η διεθνής οικονομία. Αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αυτοκριτική και αντίθετα υποστηρίζει ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν δεν ακολουθούσε την συγκεκριμένη πολιτική: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δραματικά θα ήταν σήμερα τα πράγματα, εάν δεν τολμούσαμε να πάρουμε συγκεκριμένα (όχι ευχάριστα, αλλά αναγκαία) μέτρα» είναι μία χαρακτηριστική αποστροφή της ομιλίας του. Επαναλάβει για πολλοστή φορά ότι θα συνεχίσει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις και ότι δίνει μάχη για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της σπατάλης. Ειδική αναφορά έκανε στην Ολυμπιακή και στον ΟΣΕ: «Σε ό,τι αφορά την Ολυμπιακή, στόχος είναι μια άλλη εύρωστη και ανταγωνιστική εταιρία, που να έχει το ίδιο σήμα και όνομα, αλλά να είναι απαλλαγμένη από τα χρέη και τις εμπλοκές με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή». Δεσμεύεται πάντως ότι θα υπάρχουν γραμμές για τα νησιά και ότι θα ακολουθηθεί πρόγραμμα πρόωρης συνταξιοδότησης και εθελούσιας εξόδου. Σε ό,τι αφορά τον ΟΣΕ «σχεδιάζουμε τον εταιρικό μετασχηματισμό του, με ανεξαρτητοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ενίσχυση της ΕΡΓΟΣΕ».

    Ο κ. Καραμανλής αποδίδει στην διεθνή οικονομική συγκυρία την αναθεώρηση του προυπολογισμού και υπογραμμίζει ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι η συνέχιση της δημοσιονομικής εξυγίανσης, έτσι ώστε να περιοριστούν τα ελλείμματα». Κάνει ειδική αναφορά στα πρόσφατα φορολογικά μέτρα και υπόσχεται για μία ακόμη φορά πάταξη της φοροδιαφυγής. Προαναγγέλλει απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάων και επαναλαμβάνει την δέσμευσή του για την ενεργοποίηση του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής «για στοχευμένες μεταβιβάσεις, σ' εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη». Για την εξωτερική πολιτική κινείται στους γνωστούς άξονες και για το Σκοπιανό λέει ότι «Η αξιοπιστία μας έχει δοκιμαστεί και η θέση μας είναι γνωστή: Ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, που θα ισχύει έναντι όλων». Τέλος ο κ. Καραμανλής ανασύρει από το συρτάρι την ξεχασμένη «επανίδρυση του κράτους». Εκείνο που θέλει να προβάλλει ο κ. Καραμανλής είναι τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση του «σοβαρού ηγέτη που αποφεύγει τις εύκολες υποσχέσεις».

    Η προσοχή πέφτει πλέον στην σημερινή συνέντευξη Τύπου όπου ο πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει στις σοβαρές υποθέσεις που βαρύνουν την κυβέρνησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι πότε το ζώον, ο ελληνικός λαός δηλαδή ,θα καταλάβει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αλλάζει ;

    Τι πρέπει να γίνει πλέον για να το καταλάβει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι οι βουλευτες ενημερωθηκαν και ο τυπος για τον εκβιασμο που κανει γυναικα πολιτικος Πασοκ σε ενα φτωχο κοριτσι να χωρισει να μην κανει παιδια και να υιοθετησει
    η υποθεση ειναι στη δικαιοσυνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να τις μαζέψουν, να τις απολυμάνουν και σε μία συμβολική τελετή να τις παραδώσουν για ανακύκλωση, να γίνουν κωλόχαρτο.
    Προτείνω εμπορική ονομασία του κωλόχαρτου: "skata kai tapeina"

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση