GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Έκανε το ...παγώνι για τον Αρκάδιο

. ...ο υφυπουργός Παιδείας Αν. Λυκουρέντζος. Κάλυπτε τον Ιούνιο στην Βουλή τον συνεργάτη του Γ. Κεφαλογιάννη, πρόεδρο της ΝΟΔΕ και Διευθυν...

.
...ο υφυπουργός Παιδείας Αν. Λυκουρέντζος. Κάλυπτε τον Ιούνιο στην Βουλή τον συνεργάτη του Γ. Κεφαλογιάννη, πρόεδρο της ΝΟΔΕ και Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, που τελικά έφαγε 6 μήνες φυλακή για τα ναρκωτικά!
.
Του Κοινοβουλευτικού
.
Να και μια άλλη, εξίσου ενδιαφέρουσα πτυχή, της υπόθεσης Κεφαλογιάννη:
Όταν ασκήθηκε η δίωξη κατά του Γ. Κεφαλογιάννη και του προέδρου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου της ΝΔ Αρκάδιου Σπανουδάκη το θέμα είχε έρθει στη Βουλή. Κι ο λόγος ήταν ότι ο κ. Σπανουδάκης είναι Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης - κατά συνέπεια η τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση απαλλαγής χασισοκαλλιεργητή έδινε μια πρόσθετη, ακόμη πιο ευαίσθητη, διάσταση στο θέμα. Πώς θα μπορούσε να είναι επικεφαλής των σχολείων όλης της Κρήτης με μια τόσο σημαντική κατηγορία περί ναρκωτικών, τα οποία απειλούν πρωτίστως τους νέους, να αιωρείται σε βάρος του;
Με αυτό το σκεπτικό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης ειχε καταθέσει επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας τονίζοντας κατά βάσην πως αφού ασκήθηκαν διώξεις "η υπόνοια ότι στέλεχος της διοίκησης και δη της εκπαίδευσης εμπλέκεται σε τέτοια υπόθεση θα έπρεπε να επιφέρει τουλάχιστον την αναστολή των καθηκόντων του και την διερεύνηση της υπόθεσης".

Η συζήτηση της Ερώτησης έγινε στη Βουλή στις 12 Ιουνίου. Και απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος όμως προτίμησε να ...στρουθοκαμηλίσει ή σωστότερα να κάνει το "παγώνι". Είπε κατ' αρχάς ότι "το Υπουργείο Παιδείας έχει κάνει συνειδητή επιλογή απέναντι στη μάστιγα των ναρκωτικών" αλλά όταν ήρθε στην ταμπακιέρα για τον συνεργάτη του Γ. Κεφαλογιάννη έκανε ότι ...δεν ήξερε τίποτε και κρύφτηκε πίσω από τα ...χαρτιά!
"Αυτή τη συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία αναφέρεστε και οποιαδήποτε άλλη το Υπουργείο Παιδείας την παρακολουθεί με συστηματικό τρόπο και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όμως, δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα αναπληρώσουμε τη δικαιοσύνη στο έργο της και στις αρμοδιότητές της. Και το λέω αυτό, γιατί ουδέν έγγραφο έχει φτάσει στο Υπουργείο μας, έγγραφο που να καταλογίζει ευθύνες σε οποιοδήποτε κρατικό λειτουργό, ο οποίος βρίσκεται στην αρμοδιότητά μας...".
Κι όχι μόνο αυτό. Ζήτησε και τα ...ρέστα από τον βουλευτή κάνοντας λόγο για "ευκολία με την οποία υιοθετείται ένα δημοσίευμα ή όποια άλλα δημοσιεύματα σε βάρος συγκεκριμένου Έλληνα πολίτη κρατικού λειτουργού" και αφήνοντας αιχμές για "πολιτική σκοπιμότητα" στην ερώτηση...
Από την πλευρά του ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι έθεσε το θέμα διότι "αφορά την αξιοπρέπεια της πολιτικής και των πολιτικών" και καυτηρίασε το "ολίσθημα" (μάλλον υποκρισία ήταν) του υφυπουργού να λέει ότι "δεν περιήλθε κανένα έγγραφο στο Υπουργείο για να αναλάβει δράση κατά συγκεκριμένου κρατικού λειτουργού, όταν όλες οι εφημερίδες έχουν ρεπορτάζ από την Εισαγγελία Ρεθύμνου, όπου κατονομάζεται ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ρεθύμνου πως ο ίδιος πρωτοστατούσε σε διαδικασίες υπόθαλψης".
Ως προς την ουσία, για τον Αρκάδιο Σπανουδάκη έθεσε το ερώτημα: "Αυτός ο άνθρωπος νομιμοποιείται σήμερα να ηγείται της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Ρεθύμνου; Έχει το ηθικό ανάστημα να παρέμβει και να διοικήσει τους καθηγητές; Έχει ηθικό ανάστημα να αντικρύσει τους μαθητές; Έχει ηθικό ανάστημα να αντικρύσει τους γονείς; Αυτά είναι τα ζητήματα που θέσαμε και στα οποία ο Υπουργός Παιδείας περί άλλων τυρβάζει".
Αλλά ο κ. Λυκουρέντζος εμμένοντας στην ίδια αρχική λογική του, ανταπάντησε ότι ..."δεν είχε υποχρέωση" το υπουργείο να προβεί σε οποιοδήποτε ενέργεια, έστω προσωρινή, για τον κ. Σπανουδάκη: "Το Υπουργείο, οι αρχές, δεν έχουμε κάτι το οποίο να συγκροτεί, να συνθέτει κατηγορία σε βάρος του συγκεκριμένου κρατικού λειτουργού και συνεπώς δεν έχει υποχρέωση, η διοίκηση πάλι του Υπουργείου κι όχι η πολιτική ηγεσία, να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες".
Πού να ...τολμήσει να τα βάλει με τον Γ. Κεφαλογιάννη και το κομματικό σύστημα στην Κρήτη!
Στην ίδια γραμμή ήταν, τότε, και ο Ε. Αντώναρος δηλώνοντας ότι δεν υπήρχε θέμα παραίτησης του κ. Κεφαλογιάννη, από τη θέση του πρωθυπουργικού συμβουλου, παρά την άσκηση δίωξης σε βάρος του....
Άραγε, τώρα μετά την πρωτόδικη καταδίκη έχει κάποια "υποχρέωση" το υπουργείο σας, κ. Λυκουρέντζο ή όχι; Μήπως ούτε και ...τώρα;
Απέναντι στους μαθητές και τους καθηγητές "υποχρέωση" δεν έχετε;
(Διαβάστε τα πλήρη πρακτικά της σχετικής συζήτησης στην Βουλή, ΕΔΩ)
-------------------------------------------------

54 σχόλια

  1. Ποιες είναι οι συνέπειες για τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ σε τέτοιες περιπτώσεις???????

    ΠΩΣ με διασφαλίζει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ότι και άλλοι κρατικοί λειτουργοί χωρίς ηθικούς φραγμούς μπροστά στην κοινωνική τους άνοδο ή στον πλουτισμό τους δεν κάνουν τα χειρότερα ηθικά εγκλήματα?????

    Πως ενεργεί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ σε τέτοιες περιπτώσεις ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    Ακόμα και αν τον στείλει απλά σπίτι του δεν είναι παράδειγμα προς αποφυγή για άλλους παρόμοιους τέτοιους??


    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ τέτοιο ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ που μάλλον για πολλά χρόνια κάνει ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νεοδημοκράτες είναι τόσο εμπαθείς με το κωλοκόμμα τους ,έχουν τόσο φασιστική νοοτροπία ,και είναι τόσο φανατικοί που βάζουν τις προσωπικές σχέσεις και το κόμμα πάνω από τα συμφέροντα του τόπου.

    Να παραιτηθεί τώρα γιατί κάλυπτε έναν έμπορο ναρκωτικών ενώ την ίδια στιγμή υπηρετεί κρίσιμη θέση στο υπουργείο Παιδείας.

    Φαίνεται ότι έπεφτε πολύ χρήμα από τους ναρκεμπόρους στους προεκλογικούς αγώνες.

    Εμ βέβαια , από εμένα θα το έπαιρναν ή από τις γιαγιάδες στις λαϊκές αγορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΥ... ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Προφανώς ο Διευθυντής Β'βάθμιας εκπαίδευσης είναι δημόσιος υπάλληλος.

    Και υπάρχει στο Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα διάταξη που λέει οτι, αν καταδικαστεί δημόσιος υπάλληλος για ποινικό αδίκημα απολύεται αυτοδίκαια!

    Άντε να περιμένουμε την εκδίκαση στο Εφετείο για να δούμε τα καζάντια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΚΟΣΑΠΙΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ ΔΕΞΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ-ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ(ΧΛΙΔΑΤΗ ΒΙΛΛΑ)


    ΜΕΙΜΑΡ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Τ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η περίπτωση του κ. Αρκάδιου είναι γνωστή στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο νομό Ρεθύμνου από παλαιά. Δάσκαλος της πρωτοβάθμιας εκπαίδρυσης της κακιάς ώρας, σε όποια χωριά πέρασε και δίδαξε, άφησε τα παιδιά τελείως αγράμματα. Αγράμματα γιατί τις περισσότερες ώρες λειτουργίας του σχολείου τα παιδιά είχαν διάλειμμα και ο Αρκάδιος έπινε τσικουδιές με τους αγνούς και φιλόξενους κατοίκους κατασκευάζοντας φίλους και κανονίζοντας κουμπαριές άρα και ψηφοφόρους του κ. Κεφαλογιάννη. Αυτός μετά το 2004 τοποθετήθηκε υπεύθυνος για την εκπαίδευση ολοκλήρου της περιφέρειας της Κρήτης!!! Απορώ όμως, πως δεν ξεσηκώθηκε τότε όλη η εκπαιδευτική κοινότητα για την κατάντια της εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GAMO TA MME POY EXOUME ;H TELIA DIKTATORIA .SIZITANE STA PARATHRA KE EKEI POY PAS NA PIS KATI SOY LENE TERMA TELIOSE O XRONOS XORIS NAPIS TIPOTA KE TO XEIROTERO EINAI PANTA TELIONI O DEKSIOS AFOU PI MIA MALAKIA XORIS O ALLOS NA MBOREI NA PEI KATI:
    MBRABO MALAKES MEGALODIMOSIOGRAFI POY OTAN MILA KAPIOS KE DEN TOYS ARESEI AYTA POY LEEI TON KOBOYN H MILANE KAI AYTOI GIA NA MHN AKOYSTI AYTOS POY .MILA
    P.X XATZINIKOLAOY AYTIAS EYAGGELATOS PAPADAKIS PABLOPOYLOS TREMI KAI POLOI POLOI ALLOI .NA SAS XESO THN DIMOSIOGRAFIA POY SPOYDASATE (EAN BEBEA SPOYDASATE)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tin pagona ekane giati stin ND OLOI pagones enai(poustakia me liga logia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός θέματος, αλλά δέν ταιριάζει πουθενά αλλού.
    Σημερινό πρωτοσέλιδο τού Ριζοσπάστη:
    "Επίθεση στόν Στάλιν".
    Κράζει Έλληνες Ευρωβουλευτές(ΝΔ+ΛΑΟΣ+?)
    συμπεριλαμβανόμενους σέ 407 άλλους,
    πού συμμετείχαν στήν "Ευρωπαϊκή ημέρα κατά Σταλινισμού & Ναζισμού".
    Καί ο Ριζοσπάστης γράφει γιά τόν
    Στάλιν μέ τήν "βαθιά ανθρώπινη κομμουνιστική
    ιδεολογία,ότι τό προοδευτικότερο".
    ..................................
    Περισσότερα δέν.. κατάφερα νά διαβάσω(πίεση 13-19).
    Οί οπαδοί τής εθνοκάθαρσης,πολιτικο
    κάθαρσης
    άν θέλετε,υποστηρίζουν ότι εκατομμύρια
    δολοφονιθέντες Ρώσοι πολίτες από τό
    αλκοολικό παπαδοπαίδι ήσαν προϊόν
    "προοδευτικής ανθρώπινης κομμουνιστικής ιδεολογίας".
    Ούτε ασπιρίνες δέν παίρνω,αλλά θά
    χρειαστώ συνταγή νευρολόγου,δέν...
    πάω καλά.Φοβάμαι ότι έχασα τήν κρίση μου,τήν σκέψη μου.
    Ο πατερούλης ακόμα σκοτώνει,δηλητηριάζει χαρακτήρες καί συνειδήσεις.
    Ά ρέ αυτό τό ΚΚΕ πρέπει νά είναι
    λοβοτομημένο.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ?
    Αλλά ποιός έχασε τήν-πλέρια(sic)-
    Δημοκρατία γιά νά τήν βρεί ένα
    μονοκομματικό κράτος τής εξορίας
    τών Γκουλάγκ?
    Ενός κράτους πού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ?
    Παπαριές τού είδους έτσι έπρεπε γιά
    νά αντιμετωπίσουμε τόν καπιταλιστικό ιμπεριαλισμό,
    νά τά πείτε στά ταχύρυθμα φροντιστήρια τής ΚΝΕ.
    Τώρα στό σύνθημα φονιάδες τών λαών
    Αμερικάνοι,εγώ πώς νά προσθέσω τούς
    λαούς-εθνότητες τής ΚΚΣΕτίας πού έσφαξε στό γόνατο ο Πατερούλης?
    Αναστάσης(γυναίκααα τά χάπια μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λυκουρέντζος έχει από διετίας δηλώσει τη θέση του για τους εξαρτημένους. Είναι ο κύριος "χέστηκα για τους εξαρτημένους" όπως έχει ο ίδιος πει σε παραγωγό ραδιοφωνικής εκπομπής στην ΕΡΤ (ΝΕΤ105.8) όταν του τηλεφώνησε απαιτών να τον βγάλουν στον αέρα και για να... τον βρίσει!!!

    Οι στενές φιλικές του σχέσεις με τον Ρουσσόπουλο αλλά και με διευθυντές ψυχιατρικών ιδρυμάτων σε συνδυασμό με την στάση του στη δίκη Κεφαλομπάφου, ενισχύουν τις υπόνοιες για την ανάμιξή του σε ένα ευρύτερο κύκλωμα κάλυψης ή και προώθησης ναρκωτικών στο οποίο συμμετέχουν στελέχη της μαφίας της ΝΔ.

    ΝΔ, υπόκοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΥΦΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΣΟΥ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ πχ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σεμνά και ταπεινά είπαμε !!!! Παραιτήθηκε ο κος Αρσένιος από Γραμματέας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για λόγους ηθικής τάξεως αλλά από περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης ούτε λόγος. Ποιός νοιάζεται για την εκπαίδευση και για τα θέματα ηθικής τάξεως.
    Όπως είπε και εχθές στο δελτίο ο κος Τράγκας, ''έλα μωρέ τώρα μια διευθέτηση πελατειακού χαρακτήρα στην μικροκοινωνία της Κρήτης''
    Βρε Ούστ!!!πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα ξεχάσαμε τα λαμόγια που μας πίνουνε το αίμα 30 χρόνια τώρα, και κυνηγάμε τους καλογέρους! (με όλα τα στραβά τους)

    Έτσι λοιπόν, οι καλόγεροι φάγανε όλες τις ενισχύσεις που έδωσε η Ευρωπαϊκή Eνωση στην Ελλάδα απο το 1980 και μετά...

    Οι καλόγεροι τα πιάσανε απ’ τη Siemens…

    Οι καλόγεροι παίρνουν μίζες για να στήσουν όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου…

    Οι καλόγεροι λαδώνονταν για να δίνουν απαλλαγές στράτευσης στα παιδιά των επωνύμων…

    Οι καλόγεροι στήσανε τη...σκευωρία με το Ζαχόπουλο…

    Οι καλόγεροι φάγανε τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο...

    Οι καλόγεροι διαλύουνε τα Δημόσια Πανεπιστήμια,για να βρούνε δικαιολογία να δώσουνε και την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στα λαμόγια...

    Οι καλόγεροι δίνανε δανεικά σε κάποιους πρωθυπουργούς για να χτίζουν (ροζ!) βίλλες…

    Οι καλόγεροι βγάζουν «ρατσιστή» όποιον διαμαρτύρεται για την έλλειψη αστυνόμευσης, για να προστατεύσουν το εμπόριο ναρκωτικών που ελέγχουν!

    Οι καλόγεροι είναι πίσω από τα τυφλά Mirage, τις φρεγάτες, τους Tor…

    Οι καλόγεροι λύνουν και δένουν στην Εφορία, στις Πολεοδομίες, στο Υπουργείο Μεταφορών…

    Οι καλόγεροι έχουν χτίσει όλες τις βίλες στα Βόρεια Προάστια και στη Μύκονο…

    Κλπ, κλπ!

    Το λύσαμε το πρόβλημα!

    Εντάξει ρε παιδιά, το Σύστημα ξέρει να αυτοπροστατεύεται!

    Εμείς όμως, είναι ανάγκη να είμαστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι θέμα νεοδημοκράτη ή πασόκου επίορκου και απατεώνα λειτουργού. Ολοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες χεστήκανε για την ιδεολογία -που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να γλύψουνε κανένα πολιτικό να τους βρεί μιά θέση για να το πάιζουνε "κρατικοί παράγοντες" και να κλέβουνε.

    ΟΥΣΤ απο 'δω με δήμευση της περιουσίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O κ.Τράγκας χθες στο δελτίο του Αλτερ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την καταδίκη του Κεφάλογιάννη για υπόθαλξη έμπορου ναρκωτικών είπε κατά λέξη:'Αυτά είναι πταίσματα που γίνονται συνήθως στις τοπικές περιοχές,είναι βοήθειες-ρουσφέτια που δίνουν οι βουλευτές στους ψηφοφόρους τους'!!!
    Μιλάμε για υπόθαλψη εμπόρου ναρκωτικών (από τα Ζωνιανά).Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν ναρκωτικά στα παιδιά μας.Και υπάρχουν πολιτικοί που τους βοηθάνε.Και υπάρχουν και δημοσιογράφοι που τους δικαιολογούν.
    Και φυσικά κανένας από τους υπόλοιπους παρόντες δημοσιογράφους (Χατζηνικολάου-Μακρή-Παυλόπουλος)δεν επισήμανε στον Τράγκα ότι προκειται για έμπορο θανάτου-για την ακρίβεια δεν σχολίασαν καθόλου το θέμα.Καταλαβαίνω ότι πρόκειτε για μια πολιτική οικογένεια που κανένας δεν θέλει να πιέσει-για αυτό και τα τόσα λίγα σχόλια σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, αλλά όχι κ.Τράγκα να τους δικαιολογούμε κιόλας.
    Πόσο πιο χαμηλά και οι πολιτικοί και νταβατζήδες δημοσιογράφοι μπορούνε να πέσουν πια;
    Ντροπή.
    Έχουμε αγανακτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καί ο 9.32 η κωλοτρυπίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η γαλαζια προικα
    ****************************

    Η διεθνής πιστωτική κρίση χτύπησε και στη... Λάρισα. Οπως μεταδίδεται από την πλούσια πόλη του θεσσαλικού κάμπου, πλανημένοι και χαμένοι επενδυτές, που είχαν επενδύσει μέσω ξένης τράπεζας σε τίτλους της Lehman Βrothers, κλαίνε τις «προίκες των κοριτσιών τους», όπως λένε, και ιδρύουν σύλλογο προκειμένου να εγείρουν διεκδικήσεις έναντι της ξένης τράπεζας.

    Αλήθεια, τι λένε τώρα τα νεοδημοκρατικά στελέχη που το 1999 ζητούσαν τις χαμένες προίκες στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τον κ. Σημίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είχε πάει και στα ζωνιανα προχθές να δει τα αξιοθέατα!!…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το επίπεδο των αναρτήσεών σας καθορίζει και το επίπεδο των πράσινων κάφρων που εκτονώνουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα εδώ μέσα.
    Βγείτε έξω σε καμιά καφετέρια να κάνετε κανένα καμάκι μπάς και κόψετε τη μαλακία και οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή είναι η αντιπολίτευση που θέλει να ξανακυβερνήσει; Μόνο Καρχιμάκειες προσωπικές επιθέσεις με "σκιές", "σενάρια", "φήμες" κλπ.
    Μιλήστε λίγο και για πολιτική, τί προτείνετε;
    Μιλήστε για το σοσιαλισμό εάν τολμάτε, χαζοκούταβα.
    Μιλήστε για τη χρεωκοπία της ιδεολογίας σας σε όλο τον κόσμο.
    Μιλήστε για τη διαφθορά και τη φτώχεια που φέρατε στη χώρα επί 20 χρόνια.
    Μιλήστε για τα απίστευτα χρέη που δημιουργήσατε που δεν θα ξεχρεωθούν ούτε το 2020.
    Είστε σαν την πουτάνα που νομίζει ότι ο κόσμος δεν ξέρει τί επάγγελμα κάνει, έχετε παρελθόν βρε κοθώνια, το ξεχάσατε;
    Με τί πρόσωπο θα βγείτε να ζητήσετε την ψήφο του λαού;
    Νομίζετε για παράδειγμα ότι ξεχάσαμε ότι μας παροτρύνατε να μπούμε στο Χρηματιστήριο, όπου μας "κλέψατε" όλες μας τις οικονομίες;
    Ντροπή σας, αμετανόητα χαζά ανθρωπάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τώρα που συζητάμε για «σκάνδαλα», γιατί οι καναλάρχες «εξαφάνισαν» από τα μαγαζιά τους τον Άκη, το Σημίτη, τη Βασούλα, το Λαλιώτη, το Χριστοδουλάκη, το Βερελή, τον Πάχτα, τον Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια;
    Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, μπας και μας πουλήσουν νέες ελπίδες και όνειρα.
    Αλλοίμονο όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και παρακμής για ολόκληρες γενιές.
    Τζάμπα ξοδεύουν τα λεφτά τους στους τηλε-δημοσιογράφους οι καναλο-εκβιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( George (Νίκος Κατέλης) Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5 χρόνια ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΑΝΕΙ ο Μπόμπ Σφουγγαράκης.
    Εάν η απόλυτη βλακεία του φιλέλληνα Γιωργάκη δεν ήταν επικίνδυνη λόγω των χορηγών του καναλαρχών και των αμερικάνων αφεντικών του, θα είχε πλάκα να τον αφήσουμε για ένα μήνα πρωθυπουργό να γελάσει κάθε πικραμένος!
    Εκεί να δείς ριζοσπαστική οικονομική πολιτική, να δείς λύση του προβλήματος με τα Σκόπια, να δείς αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, να δείς πάταξη των ολιγοπωλίων, να δείς, να δείς, ....
    Χριστέ μου, δεν το αντέχω ούτε σαν θεατρική επιθεώρηση με τον Τσάκωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα καταδικαζόταν (έστω και πρωτόδικα) ο επίτιμος σύμβουλος του πρωθυπουργού για τέτοια υπόθεση και δεν θα παραιτούνταν αυτόματα ο πρωθυπουργός;

    Γιατί όμως το ΠΑΣΟΚ το κάνει γαργάρα αντί να το σηκώσει ως το ΚΟΡΥΦΑΙΟ θέμα πολιτικής και κοινωνικής ηθικής;

    Γιατί τα σιχαμένα κανάλια το είχαν 3ο ή 4ο θέμα και το σχολίασαν 5 λεπτά;

    Είναι πρωτοφανής η υπόθεση!
    Ευθιξία δεν υπάρχει τέλος πάντων;
    Και αν δεν υπάρχει ευθιξία, υπάρχει κανείς τέλος πάντων σ' αυτή την κυβέρνηση που τιμάει τα αρχίδια που έχει κάτω απ' το βρακί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απορω πως υπαρχουν μη διαπλεκομενοι ελληνες πολιτες που στηριζουν ακομα με την ψηφο τους την κυβερνητικη παραταξη!Τι αλλο πια πρεπει να δουν για να την αποκηρύξουν?Μηπως να τους παρουν απο το χέρι για να παρεβρεθουν αυτοπροσώπως σε λαμογιά και κομπίνα?Απορώ και απογοητεύομαι για το επίπεδο πολιτικής σκέψης τέτοιων ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ...
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ... 2 ΣΕ 1 ....

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ" ΤΟΥ ΧΑΣΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ...

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ (ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ)ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ...
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???

    ΜΑΛΑΚΙΑ ?????

    ΟΧΙ ... ΑΠΛΑ, ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΕΣ ...
    ΑΜΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ....


    ΓΚΕΓΚΕ ΜΟΜΟΛΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( George (Νίκος Κατέλης) Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ 12.13

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΛΙΤΣΕΣ, ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ????

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ?????

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΥΠΕ ....

    ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ......

    (ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .... ANTE ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ )

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 12.13
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ (ΜΕΣΑ)ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ 15-25 ΘΑ ΣΈΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ ....

    ΑΝΤΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ...

    ΜΟΥΓΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ....

    ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ...

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΜΟΘΡΕΥΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ... ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑ ΤΟ Π@ΥΤΣΟ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΖΑ ...

    ΜΠΑΖΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λυκουρέντζος άξιο τέκνο της δεξιάς, έχει το θράσος ή τη βλακεία να βγαίνει στα παράθυρα, καθ' ήν στιγμή οι ομοϊδεάτες στο κόμμα λουφάζουν, ορθώς σκεπτόμενοι. Πάντως ο αρθρογράφος κάνει λάθος, ως προς το σκεπτικό του. Όπως στην αρχαία Σπάρτη ήταν τιμή και καμάρι να κλέβεις αλλά να μη σε πιάνουν, έτσι είναι και επί Ν.Δ, με τη διαφορά ότι στη σύγχρονη εξέλιξη δεν υπάρχει ποινή αν πιαστείς, όπως συνέβαινε στην αρχαία Σπάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12.12
    SCKMDCK MTHRFCKR

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ .......

    Η ... ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ - ΑΛΑΒΑΝΟ
    ΘΑ
    ΘΑ
    ΘΑ
    (ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ "ΘΑ"... - ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΑΠΟ 18% ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ)

    ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ...
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΦΗ ...
    ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΝΙΤΕΣ !!!!!


    ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΑΜΕΝΟ ... ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ .....

    http://www.youtube.com/watch?v=kU93YypKfw0

    ΑΝΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12:33 ,

    "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ 2 ΣΕ 1"??

    Αναφέρεσαι στον πρώην υπουργό ΠΑΙΔΙΑΣ George Papandreou που ήθελε να νομιμοποιήσει το χασις?

    Που το θυμήθηκες ρε θηρίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΡΕΖΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 500 ΚΙΛΑ Ο ΚΑΘ'ΕΝΑΣ ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. βλαχακο...

    24 Σεπτέμβριος 2008 12:10 μμ

    " Το επίπεδο των αναρτήσεών σας καθορίζει και το επίπεδο των πράσινων κάφρων που εκτονώνουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα εδώ μέσα.
    Βγείτε έξω σε καμιά καφετέρια να κάνετε κανένα καμάκι μπάς και κόψετε τη μαλακία και οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλος. "


    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΓΕΛΟΙΕ !!!

    "το επίπεσ[δο των δηλωσεων σας, καθορίζει και το επιπεδο των γαλαζιων καφρων, που εκτονώνουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα μεσα στη κυβέρνηση.
    βγειτε εξω σε καμια καφετέρια, να πειτε κανενα ψεματακι, μπας και οξυγονωθεί λιγο ο εγκέφαλος, και μαζεψετε κανενα ψηφουλακι ..."


    ΑΝΤΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,

    ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ)
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ....
    ΟΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ....

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
    Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός του και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
    Είδες ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καμμία συμφωνία με τους καναλο-εκβιαστές. Ελπίζω ότι ο Καραμανλής δεν είναι ούτε Γιωργάκης ούτε Σημίτης.
    Ψηφίσαμε Ν.Δ. για να ξεφύγουμε από τα μόνιμα τρωκτικά του κράτους το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά και τον Κυριακού, όχι για να υποχωρήσουμε όταν εκβιάζουν.
    Αλλιώς να ψηφίσουμε τους original κηπουρούς, το πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Νομίζατε ότι ο Νέος Μουσολίνι ( Τράγκας ) Τι είρων Παναγιά μου . Νομίζατε ότι θα έλεγε κάτι εναντίον του Εσκομπάρ του Ψηλορείτη ?? Είστε γελασμένοι . Είναι άξιος να τον γλείφει εβδομάδες και μήνες . Πως νομίζετε ότι κρατάει την εφημερίδα του . Με 500 φύλλα τι να βγάλει . Ούτε να τυλίγουν γαύρο στη λαϊκή δεν τη θέλουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ!!!!!!

    Παλιομαλάκες της Νουδου, έχουν κάνει την Ελλάντα σαν τα μουτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 10:56

    ευρύτερο κύκλωμα κάλυψης ή και προώθησης ναρκωτικών στο οποίο συμμετέχουν στελέχη της μαφίας της ΝΔ.

    -------------

    Αγαπητέ, δεν υπάρχει εξουσία, στη χώρα μας, που να μη στηρίζεται στα ναρκωτικά.

    Το πασοκ έσπρωχνε πρέζα στα εξάρχεια, από το 1982 και όσοι ΄ψωνιζαν από το "καθεστωτικό κύκλωμα" είχαν ασυλία. Αντίθετα, όποιος άσχετος ντίλερ προσπαθούσε να εισχωρήσει στην πλατεία του πήδαγαν τη μάνα και τον πατέρα.

    Δεν βγήκε τυχαία το σύνθημα, εκείνη την εποχή, "οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη", που πρωτοφώναξαν οι αναρχικοί των εξαρχείων από το 1983 και μετά αφού το έβλεπαν, ολημερίς, να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, με πολιτική κάλυψη.

    Και όταν αποφάσισαν οι εξαρχιώτες να διαδηλώσουν στην πλατεία (1984 ή1985, δεν θυμάμαι καλά) για να φύγουν από εκεί οι καθεστωτικοί έμποροι, η εξουσία έστειλε τα ΜΑΤ που τους πήδηξαν στο ξύλο και τα δακρυγόνα (ήμουν κι εγώ εκεί)

    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πάντως δεν είναι και κακή ιδέα να θυμηθούμε και αντίστοιχες περιπτώσεις που συνέβηκαν επί ΠΑΣΟΚ... αν και πολλοί τότε πράσινοι έσπευσαν να αλλάξουν κόμμα μετά, και μάλλον τώρα ετοιμάζονται να ξαναγυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 10:56

    Είναι ο κύριος "χέστηκα για τους εξαρτημένους" όπως έχει ο ίδιος πει σε παραγωγό ραδιοφωνικής εκπομπής

    -------------------

    Και καλά έκανε!

    Οι εξαρτημένοι είναι ενήλικες, διεκδικούν για τον εαυτό τους το δικαίωμα της "αυτοδιάθεσης του κορμιού τους" και έχουν κάθε δικαίωμα να εκπροσωπηθούν από όποιον πολιτικό θέλουν, αρκεί να το θέλει και αυτός.

    Ποιός ο λόγος να εξαναγκάζεται ο οποιοσδήποτε πολιτικός (που έχει και αυτός, ως πολίτης, κάθε δικαίωμα να λέει "χέστηκα για τους εξαρτημένους", αν δεν τους γουστάρει) να πρέπει να απολογείται σε αυτούς;

    Αν ήταν υφυπουργός υγείας (άρα και αρμόδιος) ο λικουρέντζος, θα τον έψεγα και εγώ.

    Κατά τα άλλα, αν η κοσμοθεωρία του είναι ενάντια στην εξάρτηση, θα ήταν φασιστικό να του απαγορεύουμε να την εκφράζει.

    Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει οποιοδήποτε κουμάσι της κυβέρνησης. Αλλά όχι και για αυτό.

    Κι αν οι εξαρτημένοι έχουν πρόβλημα με τον λικουρέντζο, ας μην τον ψηφίσουν. Ας πάνε στην κόρη του κεφαλομπάφου που είναι και σχετική λόγω οικογενειακής συνάφειας.

    Αλλά να μη λέμε και ότι θέλουμε!

    Τhe Vomitng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "
    Αναφέρεσαι στον πρώην υπουργό ΠΑΙΔΙΑΣ George Papandreou που ήθελε να νομιμοποιήσει το χασις?

    Που το θυμήθηκες ρε θηρίο?

    24 Σεπτέμβριος 2008 12:55 μμ
    "

    ?????????????

    ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ "ΠΙΑΣΕΙΣ" ...........

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ????

    ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΖΑ, "ΛΑΔΩΝΕΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ "ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΌ ΟΊΔΗΜΑ" .... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ Η "ΜΟΥΡΗ" ....

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΕΙΣ .....

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ????? ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΡΕΖΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 500 ΚΙΛΑ Ο ΚΑΘ'ΕΝΑΣ ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ρε που πεσαμε.τουτι ειναι μαφιοζοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 8:56 ,τι να πιάσω απο την ασυναρτησία σου? Οσο για τα ναρκώτικά,έχω ζήσει στο Αμστερνταμ μεταξύ άλλων κι'εχω δεί ολες τις όψεις του νομίσματος πολύ καλύτερα απο σένα.

    Οσο για τη μούρη μου,είμαι κούκλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΠ'ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΑΘ'ΕΝΑΣ,
    Η, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΟΨΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,

    ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ...

    ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟ internet...

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΉΜΟΝΑ ????

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΩ ΧΑΠΑΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΑ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ?????
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, Η ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ????

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 9:55 ,συγνώμη δηλαδή...αλλα είσαι βέβαιος οτι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ?

    Ηρέμησε...

    Ο Αμστερνταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 25 Σεπτέμβριος 2008 11:53 πμ

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ...

    ΕΣΥ ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ....

    ΚΟΤΑ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

    " Αναφέρεσαι στον πρώην υπουργό ΠΑΙΔΙΑΣ George Papandreou που ήθελε να νομιμοποιήσει το χασις?

    Που το θυμήθηκες ρε θηρίο?
    "

    ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕΙΣ

    ΚΟΤΑΡΑ

    AMSTERDAM MY ASS

    ΒΟΥΡΛΟ ... "ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ" .....
    ΣΩΠΑ ΡΕ "ΜΑΓΓΕΛΑΝΕ" ..........
    Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ??????

    ********************************
    ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ......... ! ! ! ! ! ! !

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΥΣΤ
    ΡΕ
    "ΜΑΛΑΚΕ ΚΩΛΕ"
    ΚΟΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση