GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ο πελάτης, ποιος ο νταβατζής...

. ...και ποια είναι η βίζιτα; .. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Ακούγοντας τον Τζίμη τον Πανούση στο σταθμό της Γιάννας δεν σου κρύβω οτι αν...

.
...και ποια είναι η βίζιτα;
..
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Ακούγοντας τον Τζίμη τον Πανούση στο σταθμό της Γιάννας δεν σου κρύβω οτι αναθάρρησα λίγο.
Αναθάρρησα γιατί συνειδητοποίησα οτι οσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μετατρέπουν τη μιζέρια και τη μετριοτητα του πολιτικού μας συστήματος σε σάτυρα, δηλαδή σε υλικό επανάστασης, υπάρχει ελπίδα.
Αναθάρρησα γιατί η πρώτη πράξη αντίδρασης απέναντι σε ενα αρτηριοσκληρωτικό, μίζερο και φασιστικό στην ουσια του πολιτικό σύστημα ειναι η αποκαθήλωση του μέσω της σάτυρας. Και σε αυτό το παίχνιδι μπορούμε και πρέπει να μπούμε ολοι.
Γιατί μόνο αν τους απομυθοποιήσεις μπορείς να τους αντιμετωπίσεις στις σωστές τους διαστάσεις.
Γιατί μόνο αν τους απομυθοποιήσεις θα αντιληφθείς οτι εκτός από πολιτικό αμοραλισμό απαιτεί και άγνοια των βασικών κανόνων της πολιτικής τέχνης να θεωρείς οτι ο μέσος ψηφοφόρος σου θα θεωρήσει το στήσιμο οff-shore, προσφορά στις οικογενειακές παραδόσεις και την εξάρτηση των ΜΜΕ απο τις πολιτικές και οικογενειακές σου δραστηριότητες, ως μέρος του αγώνα εναντια στους νταβατζήδες του Τύπου.
Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν ξέρω ποιος ειναι ο νταβατζής, ποιος ο πελάτης και ποια η βίζιτα.
-------------------------------

32 σχόλια

  1. ΞΕΡΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ;
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ;
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ι ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΦΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ASE MAS RE LOYTRADH ME TON XASIKLA,POY THA TON KANEIS KAI MESSIA. BGAINEI O ENAS O KOPROSKYLOS NA GAYGHSEI TA ALLA TA KOPROSKYLA.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λουτραδη γραψε και τιποτα για τ φιλη σου τη ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ που δούλευες στο πολιτικό γραφειο της

    λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος!

    Ο πιο δήθεν τύπος, που δουλεύει τον κόσμο, τα παίρνει χοντρά, μένει στην Πολιτεία, και τώρα ήρθε η ώρα να τα πάρει από τη Γιάννα. Στην καρδιά του συστήματος λοιπόν, ο "Τζιμάκος" με την απίστευτη ασυλία, θα μας δουλεύει με παχυλό μεροκάματο, λέγοντας καμιά αρλούμπα για ξεκάρφωμα...

    Οι αφελείς νεοέλληνες, που ψάχνουν την αθωώτητα, την πατάνε για άλλη μια φορά.

    Δεν μας χέζεις ρε Πανούση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ....

    ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


    Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υλικο επεναστασης ο πανούσης...

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΕΝΘΥΜHΣΗ:O ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΕΔΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΛΟΥΤΡΑΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ 'ΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. anarwtiemai gia poio logo pisteuete oti kapoios prepei na douleuei xwris na plhrwnete? o panoushs einai enas kalos epggelmatias komikos, h8opoios, tragousdisths kai akoma polla...kai fysika bgazei lefta ap auto epeidh einai kalos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Anwnymos 9 Σεπτέμβριος 2008 8:17 μμ

    Giati re filarako o allos o megalos epanastaths,o Lazopoulos den ta phre apo th Gianna?kai apo ton Rousopoulo/ na ta les ola "exw apo ta dontia"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο κύριος Στρατηγός Άνεμος λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, Η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, Ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά της υπό κατάρευση κυβερνήσεως.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην πατε ρε παιδια.Προς τι το μισος;
    Εγω δεν εχω παει ποτε και δε νομιζω οτι εχασα και τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κάθε νεοέλληνας εδώ είναι πτυχιούχος και ειδήμονας. Είναι κληρονόμος και καθηγητής. Ξέρει να ταΐσει άχυρα το σκυλί του, και κοκάλα το γαϊδούρι του. Γνώση και πίστη και σοφία, που να δουν τα μάτια σου και να μην πιστεύει ο νους σου. Chief engineer II

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΟΥΡΟΥΝΟΕΙΔΗΣ ΟΨΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ....ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...νταξει ρε παιδιά μας τα έχει πει ο τζιμακος. Ας φάει τωρα τα λεφτα του που έβγαλε από τις συνεχείς επαναστάσεις του και ας κανει μοκο να μιλήσει κανένας πραγματικά κωμικός. Φτάνει πια με τα τσουτσούνια και τις τουαλέτες. Χεσε μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιωργο προχωρα με νεα εντιμα στελεχη!
    Μαριλιζα Κουτσουκο Διονυση Πασπ!!
    ο Καραμανλης τον ξωφλησαν τα ανεντιμα στελεχη του
    Πασοκ δυναμη εντιμοτητας!!
    pasok kai ksero psomi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Den travame ta arxidia mas leo ego. Ante o kathe enas malakas me tin pipa sto stoma apo tin ora pou tha ksipnisei mexri kai tin ora pou tha koimithei.

    Les kai osoi grafete edo mesa eiste epanastates oloi sas. I mipos exete diabasei kai kati kai ginate kaliteroi anthropoi.

    Den to boulonoume oloi leo ego kai na papsoume na krinoume. Sas exo barethei olous toso kairo sta blogs. Blah Blah Blah kai tipota allo. Bouloste to loipon na isixasoume. Miliste mono gia oti gnorizete kai gia tipote allo.

    KOPSTE EPITELOUS TIS PIPES.
    KANOUN KAKO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο "τζιμάκος" είναι ένα γραφικό απόβρασμα που κονομάει λέγοντας χοντράδες και βλακείες που τις ακούν ευλαβικά τα νούμερα των εξαρχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξεκολατε ο Τζιμακος ειναι ενας και μοναδικος τσου ρε Λακηδες.Τσανακογλυφτες πιασανε τα ποστα δεκα σογια μια κομποστα.
    Πως γινεται ακροατη μου στην τρελα καθε παλαβιαρη κουτοχορτο χιλιαδες να βοσκανε.Ευστοχος και παντα επικαιρος και ας κονομαει καλα κανει δε κλεβει οπως οι Δημοκράτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O..........OSAMA BIN LANDEN EINAI AFTOS STHN FOTO RE PAIDIA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό θα ήταν, εκτός από απόψεις, να ξέραμε και λίγα Ελληνικά. Άλλο η σάτιρα, με ι και άλλο ο σάτυρος . Άλλα πράγματα κάνει ο ένας και άλλα ο άλλος. Αν δεν ξέρεις τι κάνει ο σάτυρος, που γράφεις για τον Πανούση, πες στον ίδιο να σου δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΔΕΝ ΦΙΛΙΩΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΤΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. FTASAME STO SHMEIO KATI SKOYPIDO-KOPROSKYLA SAN TON PANOUSI NA KANOYN KAI POLITIKH!
    Pffffffffff

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΣΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ...ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ=ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΟΝΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΕΤ ΣΕΤ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ.ΑΠΛΑ ΣΑΤΙΡΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 8:58 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...Η ΣΑΤΙΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ, ΕΝΩ Η ΣΑΤΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ke Loustradh, ma8e prwta ellhnika, allo o satyros kai allo h satira - exeis peran avtou akousei pote tipota gia ta "lapsus linguae"? An oxi, ma8e ante kai twra sta geramata - pote den einai arga... - kana arxaioellhniko kai latiniko na kseka8arisei to optiko pedio (allo panta to "p-aidio" kai allo to "pedio")sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μικροαστοί θα σας φάνε τα παιδιά σας
    θα σας φάνε ζωντανούς
    Κανίβαλοι, κανίβαλοι θα γίνουνε.
    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΠΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση