GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεό σοκ για το Βατοπέδι...

. Σε λίγο τα στοιχεία, που αποτελειώνουν τον Εφραίμ και γκρεμίζουν τον Αλογοσκούφη, στο Press-gr ! -----------------------------------

.
Σε λίγο τα στοιχεία, που αποτελειώνουν τον Εφραίμ και γκρεμίζουν τον Αλογοσκούφη, στο Press-gr!
-----------------------------------

12 σχόλια

  1. Η κ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΙΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ

    Στο Γράμμο, , θα αποκαλυφθεί στις 5 Οκτωβρίου από τη Γενική Γραμματέα Αλέκα Παπαρήγα η προτομή του αείμνηστου καθηγητή της Χειρουργικής Πέτρου Κόκκαλη (πατέρα του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκαλη).
    Η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος αποφάσισε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τον γιατρό Πέτρο Κόκκαλη, «για την προσφορά του στο λαϊκό κίνημα».
    .
    Είναι η πρώτη φορά, μετά το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου που Γραμματέας του ΚΚΕ θα ανέβει στο Γράμμο, Η οικογένεια του Πέτρου Κόκαλλη κλήθηκε στην εκδήλωση και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραβρεθεί και ο Σωκράτης Κόκκαλης.

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..... με τα δισεκατομμύρια που πήγαν στο Αγιον Όρος - και που πήγαν αραγε ???? - από το 1994 και μετά, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, θα μιλήσει κάποτε κάποιος ????? ή υπάρχει το άβατο και το άρητο των Δολιανών ??? .... "ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω" .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκληρή γλώσσα από τον Μητροπολίτη Κόνιτσας
    Το ΚΚΕ προκαλεί για μία ακόμη φορά
    Δηλώσεις με αφορμή ρεπορτάζ του «Π.Λ.» για τις εκδηλώσεις στον Γράμμο


    Ιδιαίτερα αιχμηρές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας, με αφορμή το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο «Π.Λ.» για τις εκδηλώσεις στο Γράμμο, που ετοιμάζει το ΚΚΕ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Πέτρου Κόκκαλη.
    «Το ΚΚΕ για μία ακόμη φορά προκαλεί» αναφέρει στις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Ανδρέας και συμπληρώνει ότι εκδηλώσεις σαν αυτή δεν προωθούν την συμφιλίωση μεταξύ του λαού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κονίτσης έχουν ως εξής:
    «Στο φύλλο της 25ης Σεπτεμβρίου 2008 της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» δημοσιεύεται, ρεπορτάζ που μας πληροφορεί ότι «στο Γράμμο, το «βουνό της ήττας» όπως το ονομάζουν οι ίδιοι οι κομμουνιστές, θα αποκαλυφθεί στις 5 Οκτωβρίου από την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα η προτομή του αείμνηστου Καθηγητή της Χειρουργικής Πέτρου Κόκκαλη (πατέρα του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη). Η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος αποφάσισε να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τον γιατρό Πέτρο Κόκκαλη, «για την προσφορά του στο Λαϊκό Κίνημα».
    Το ρεπορτάζ, που έχει την υπογραφή «Η» αφού απαριθμεί τις δραστηριότητες του Πέτρου Κόκκαλη, κατά την περίοδο του συμμοριτοπόλεμου και την φυγή του (μετά την συντριβή της ανταρσίας) και την εγκατάστασή του στην Ανατολική Γερμανία, καταλήγει στο γεγονός ότι η τότε (1962) Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε την άδεια να ταφεί ο Κόκκαλης, στο Αʼ Νεκροταφείο Αθηνών, προσθέτοντας ότι τον νεκρό αποχαιρέτισαν εκτός από την κομμουνιστική ηγεσία, «χιλιάδες επωνύμων και ανωνύμων».
    Η είδηση είναι συνταρακτική. Το ΚΚΕ, για μία ακόμη φορά προκαλεί: Όχι μόνο τα παλικάρια του Εθνικού Στρατού, που έπεσαν στον Γράμμο για να μην ενταχθεί η Ελλάδα στο απάνθρωπο «σιδηρούν παραπέτασμα», αλλά και τους επιζώντες αγωνιστές και τους συγγενείς των ηρωικών θυμάτων. Τίθεται λοιπόν ευθέως το ερώτημα: Εκδηλώσεις, όπως αυτή που ετοιμάζει το ΚΚΕ είναι «γιορτές λήθης και συμφιλιώσεως» ή προκαλούν την αγανάκτηση και διευρύνουν το χάσμα ανάμεσα στον λαό μας;
    Το ΚΚΕ, στηριζόμενο στην σκανδαλώδη ανοχή της Κυβέρνησης, νομίζει ότι μπορεί να γράφει την ιστορία κατά τα κέφια του. Είναι όμως «μακριά νυχτωμένο». Γιατί η ελληνική ψυχή αγρυπνεί. Και ένα τέτοιο ανοσιούργημα δεν θα το επιτρέψει ποτέ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΑ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτομές στο Σωκράτη Κόκκαλη πρέπει να στήσουν πολοί,κυρίως κάποιοι που βρεθήκανε με τζιπάρες και με βίλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιμη και Δοξα στον Πετρο Κοκκαλη. Κυριε Μητροπολιτα αλλου αυτα,και μοιραστε την εκκλησιαστικη περιουσια στο ΛΑΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δύο ερωτήσεις ΜΟΝΟ για το Γιωργάκη:
    1. Εάν επανέλθει το σχέδιο Ανάν θα το ψηφίσεις (όπως το 2005) ή όχι;
    2. Συμφωνείς για τις συμφωνίας Ελλάδας-Ρωσίας ή όχι;
    ΕAN ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΗΛΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΚΕΣ, θα ρωτούσε αυτές τις δύο ΑΠΛΕΣ ερωτήσεις, αλλά κανείς δεν το τολμάει να το κάνει ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Βλέπεις τα υπερατλαντικά αφεντικά παρακολουθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Tόσα λεφτά δίνουν για τη σκηνοθεσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Μητροπολίτα με όλον τον σεβασμό δεν διαβάζεις εφημερίδες με τα καμώματα του Εφράιμ, δεν βλέπεις την αγανάκτηση του κόσμου για την εκκλησία σας, άντε ασχολήσου με τα του οίκου σου και άσε την πολιτική και την ιστορία για αυτούς που πρέπει.
    Ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας όσο και να μη σου αρέσει είναι κοντά και τα καμώματα του κλήρου τώρα τα βλέπει και ο Ανδριανόπουλος, άσε λοιπόν τις αντικομουνιστικές κορώνες και κανε καμμία λειτουργιά για τις ανομίες του Εφράιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τo γκρεμισμενο ήδη.
    αυτός είναι στην ακρη του γκρεμού
    τωρα και τρεις μήνες.
    κρεμεται ο έρμος
    οσονούπω σκάει στα βράχια σαν καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τo γκρεμισμενο ήδη.
    αυτός είναι στην ακρη του γκρεμού
    τωρα και τρεις μήνες.
    κρεμεται ο έρμος
    οσονούπω σκάει στα βράχια σαν καρπούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανάρτησα κάποιο σχόλιο και πήγε για έγκριση, δεν καταλαβαίνω τον λόγο άπλα αναρωτιέμαι έχετε βάλει κάποιο ψαχτήρι και ψάρεψε κάποια απαγορευμένη λέξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση