GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα, σκάει μείζον θέμα...

. ...για τον Γιώργο Βουλγαράκη Του Γιάννη Δαίδαλου Το Press-gr αποκάλυψε πρώτο χτες ότι ο Γ. Παπανδρέου θα εξαπέλυε ισχυρό "χτύπημα&qu...

.
...για τον Γιώργο Βουλγαράκη

Του Γιάννη Δαίδαλου

Το Press-gr αποκάλυψε πρώτο χτες ότι ο Γ. Παπανδρέου θα εξαπέλυε ισχυρό "χτύπημα" σε βάρος της κυβέρνησης. Και επιβεβαιώθηκε.
Αυτή τη φορά το αποκλειστικό είναι δικό μου.
Σήμερα λοιπόν (εκτός απροόπτου, που λένε...) θα σκάσει μείζον πολιτικό θέμα για τον Γιώργο Βουλγαράκη με καταγγελία σε βάρος του, από την πλευρά της αντιπολίτευσης, στηριγμένη σε επίσημο έγγραφο.

------------------------------------------

25 σχόλια

  1. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αποδείχθηκε μάπα το θέμα με το βίντεο και ετοιμάζουν νέα μαϊμού για να συγκαλύψουν την παλιά?

    Βρε εδώ υπάρχουν τα οικόπεδα του Βατοπεδίου, τα λαδώματα της Σήμενς κι εσείς σπαταλάτε νέα "σκάνδαλα"?

    Μάλλον όμως στα άλλα είναι και το ΠΑΣΟΚ μπλεγμένο και πάτε να τα κουκουλώσετε διακινώντας τα "καινούργια" που είναι επινοημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με μοναδικό σύνθημα:

    "Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας"

    Θα εκθέσει όλους τους γλείφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,

    Πρώτον) θα μαζέψει έτσι όλους τους αδιάφορους και απελπισμένους ψηφοφόρους που θα αποκτήσουν ένα κίνητρο για να πάνε να ψηφίσουν...

    Δεύτερον) Δεν θα χάσει εξ αυτού του λόγου κανέναν ψηφοφόρο, γιατί αποκλείεται θρησκόληπτοι να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτέρα, 1 Σεπτέμβριος 2008
    Προπαγάνδα και κοινός νους..
    Με την σημερινή ατελή –όπως όλες- κίνηση εντυπωσιασμού, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε χρήση της εικόνας (και πιο συγκεκριμένα του blow up) για την υπηρεσία του πολιτικού του κέδρους. Επανεισήγαγε την πολιτική του «σκληρού ροκ», θυμίζοντας τις σκοτεινές εποχές Λαλιώτη-Ρέππα που για χάρη του κομματικού «Καλού»... έκαναν επανειλημμένως χρήση της προπαγάνδας, κυρίως μέσω κατασκευασμένων κατηγοριών που διοχέτευαν σε περιοδικά χρησμένων εν μια νυκτί εκδοτών, είτε μέσω πληρωμένων δημοσιογράφων αλλά και ολόκληρων διαπλεκόμενων δημοσιογραφικών συγκροτημάτων. Δυστυχώς, σήμερα αποδεικνύεται ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ελλείψει πολιτικών θέσεων και προτάσεων, καταφεύγει στην προσφιλή μέθοδο του πολιτικού ιμπρεσιονισμού. Η εντύπωση για την εντύπωση, ή καλύτερα η εικόνα για την εικόνα. Αν και πίστευα ότι αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η συγκεκριμένη τακτική, τελικά την ανέσυρε και πάλι το «όλον ΠΑ.ΣΟ.Κ.», θυμούμενο ίσως τα κέρδη του παππού και γέρου της δημοκρατίας με τις κατηγορίες για «βία και νοθεία». Με ένα χολιγουντιανά σκηνοθετημένο μοντάζ, αλλά και με έντονη επιρροή από την «Ελληνοφρένεια» του ΣΚΑΙ, προσπάθησε ανεπιτυχώς να κερδίσει τις επικοινωνιακές εντυπώσεις ενόψει Δ.Ε.Θ. και έναρξης της νέας τηλεοπτικής περιόδου. Προτίμησε, αντί της πραγματικής πολιτικής αντιπρότασης, την εικονική τηλευαισθησία, που η ανάλυσή της από τον Κλουζό εμπεριέχει τα στοιχεία του σκανδάλου –που το ίδιο στη συνέχεια, δια στόματος Πετσάλνικου στο δελτίο του Alter, υποβίβασε σε «μια υπόθεση προς διερεύνηση». Ποια είναι τα αποδεικτικά στοιχεία του σκανδάλου;?! Έξι κάμερες, ανοικτή ονομαστική ψηφοφορία, 2 χαρτιά-«ψηφοδέλτια», έλλειψη κινήτρου από την κυβέρνηση, είδηση δοσμένη από δυσαρεστημένο βουλευτή της Ν.Δ –γι’ αυτό και οι όλοι οι κατεπίφαση αντάρτες έσπευσαν να μιλήσουν για «γελοιότητες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.»- αναλυτής του τηλεοπτικού υλικού φέρεται να είναι ο Απόστολος Κακλαμάνης (γεγονός από μόνο του αστείο, καθώς ο φακός των γυαλιών του είναι πιο χοντρός και από της γιαγιάς στην παλιά και ωραία διαφήμιση της σοκολάτας Ι.Ο.Ν.), πολυκοσμία, μαζική συνέργεια (4 βουλευτές, 3 υπάλληλοι της Βουλής και πολλοί παρευρισκόμενοι την ώρα του εγκλήματος) και ένα….απέχων ΠΑ. ΣΟ.Κ.
    Υ.Γ. Ο τίτλος είναι δανεισμένος από το βιβλίο του αναγνωρισμένου αντιφρονούντα Noam Chomsky, που περιέχει μια συλλογή συνεντεύξεων του «τελευταίου σοφού» μέσω των οποίων διατυπώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία του κέρδους.
    Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι πατάτα έχει το μενού αύριο? Φτάνει πια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oso gia tin siemens emeis eipame: ola sto fws..diafaneia-aksiokrateia-aksioprepeia.Gia to Vatopedio ta kataggeilame..
    Telos emas osous exoun katigori8ei gia diaf8ora tous diwxnoume apo to komma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα πρακτικά της βουλής γιατί είναι 570 σελίδες λευκές σε αρχείο pdf την ημέρα της τελικής ψηφοφορίας 27/05/08 της αναθεώρησης ... τόσο scanning τόση τεχνολογία στη βουλή, τόση διαφάνεια στη διαδικασία .. για να μη ξέρουμε τελικά τι ψήφισε ο κάθε βουλευτής??? που είναι τα ψηφοδέλτια ΟΕΟ ???
    μήπως ήταν όλα τσαλακωμένα ??? μήπως δε διαβάζει τα εκτός γραμμής το scanner??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

    Διαφημίσεις της ΝΔ το 89 που αλλοίωναν το πρόσωπο του Παπανδρέου κάνοντας τον τέρας? Δημοσιεύματα που ανέφεραν ο γέρος και το τσόκαρο? Ποιοι πήγανε να βάλουν φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου με ψευδή στοιχεία? Συνθήματα υβριστικά της ΔΑΠ –ΝΔΦΚ παρουσία Βουλγαράκη εντός πανεπιστημιακού αμφιθεάτρου με πρωθυπουργό που έχει σαν σκοπό του την διαφύλαξη του πολιτισμού και ήτανε πρώην υπουργός πολιτισμού? Έτσι κάτι λίγα παραδείγματα. Συναλλαγές με την εκκλησία? Ούτε κοινός νους δεν χρειάζεται για να το καταλάβεις, κάθε Κυριακή στην εκκλησιά πρώτη σειρά οι Δεξιοί πατριδολάγνοι. Σκληρό ροκ μάλλον η ΝΔ εισάγαγε στην πολιτική σκηνή. Τα ψηφοδέλτια που μπαίνουν στην τσέπη δεν τα είδατε?

    Βλέπω η μονομερίς αντιμετώπιση της πολιτικής ιστορίας καλά κρατεί. Πραγματικά όμως μου κάνει εντύπωση, αν δεν έχετε άμεσο συμφέρον από τα κόμματα προς τι το τόσος φανατισμός μεταξύ των ψηφοφόρων? Έχετε μία αντιμετώπιση καλού – κακού. Πραγματικά βγαλμένη μέσα από παιδικά παραμύθια. Το κακό ΠΑ.ΣΟ.Κ, το καλό ΠΑ.ΣΟ.Κ και πάει λέγοντας με τα υπόλοιπα κόμματα.

    ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάζω ό,τι γράφουν μερικοί εναντίον του ΠΑΣΟΚ και λέω:Αυτοί είναι οι "βολεμένοι".
    Διαβάζω ό,τι λένε μερικοί εναντίον της ΝΔ και λέω: Αυτοί είναι οι "αβόλευτοι".
    Μην μου μιλάτε, λοιπόν, για Δικαιοσύνη. Ψεύτες κι απατεώνες είστε και σείς, όπως κι οι πολιτικοί σας. Σας αρέσει, φαίνεται,νάναι έτσι τα πράγματα για νάχετε κάτι να λέτε.
    Όχι, βέβαια, όλοι. Υπάρχουν και Δίκαιοι. Ευτυχώς. Μεσακιέξως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KAΛΑ ΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;;;
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΙΝ ΛΙΜΟ ΣΟΥ..
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.....ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Ελλάδα όταν ανακαλύπτουμε και όταν ανακαλύπτεται κάτι, σημασία δίδεται στο ποιος το "εβγαλε" και όχι τι...!

    Το παράδοξο στην συγκάλειψη αυτού είναι ότι πληρώνουμε γι αυτό -ως φορολογούμενοι- κάθε ανεξάρτητη αρχή :)
    (ΤΖΑΜΠΑ δεν δουλεύουν ούτε το κάνουν ως προσφορά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με το καινούριο κότερο του Βουλγαράκη θα ασχοληθεί κανείς;
    Με το οτι ο Ρουσόπουλος δήλωσε ότι αγόρασε 250 μέτρα διαμέρισμα στο ψυχικό με 600,000€ (2,500€/μέτρο??? ούτε το μισό της αξίας_ προφανής φοροδιαφυγή) μήπως;
    Ούτε στη Νιγηρία αυτά τα πράγματα.
    Κι εμείς ακόμα τους κοιτάμε κι αναρωτιόμαστε...
    Καλά μας κάνουν. Ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

    ΜΗ ΠΑΡΑΣΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

    ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ
    ΣΟΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΛΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ (ΦΟΙΤΗΚΙΕΣ)-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΡΕ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ !!!!!!!

    ΚΥΒΕΡΒΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΘΑ ΒΛΑΙΝΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ....ΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ....ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας ανεβει λιγο ακομα το σκανδαλο με την οικογενεια του υπουργου....αυτοι τελικα ειναι οι ανθρωποι που ξεπουλουν την περιουσια της Ελλαδας....δινει τα λιμανια στους κινεζους ο Βουλγαρακης...τις πυλες εισοδου εξοδου του εμποριου της χωρας και οχι μονο...τις πυλες τροφοδοσιας και ανεφοδιασμου των ενοπλων δυναμεων..ολα αυτα θα εγεγχουν οι κινεζοι αυριο.......καημενη Ελλαδα ...που σε καταντησανε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΛΥ ΑΛΑΖΟΝΑΣ Ο ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΒΝΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΝΑΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ Η ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αντε να φυγει η χολερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ΟΛΟ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΙ , ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κλασική ιστορία ανθρώπου πού κατα-
    στρέφεται από τήν γυναίκα του.
    Καί τά λεφτά βεβαίως-βεβαίως.
    Αναστάσης(αντιπρόσωπος ΤΕΕ μεγάλων
    έργων,αρνηθείς μίζα 3%χ12δίς δρχ.
    τού..γάμησ΄τή μάνα τώρα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στρακαστρούκα η βόμβα του γιωργάκη - χαίρεται και χαμογελάει ο Μπέννυ


    ...Γκιόργκο να καταγγείλεις και τις παράνομες Ελληνοποιήσεις του Σημίτη



    MΆΓΚΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΙΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν βλέπεις μια συμμορία ρωτάς αμέσως ποιός είναι ο αρχηγός της.Ποιός είναι ο γκάνγκστερ που διευθύνει όλη τη βρωμοπαρέα. Και τώρα έχουμε μια κυβέρνηση με τους υπουργούς της και ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μένει στην απ'έξω;Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ ή μάλλον να ντρέπεται ο ανηψιός του Θείου Κωνσταντίνου που δεν αναλαμβάνει ούτε μια ευθύνη για το μπάχαλο που ζούμε αυτες τις μέρες.Ο Αρχιμπαντίδος είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SHKAT ...αν θεωρείς "Αρλουμπες" το βιντεο περι νοθείας ...τότε τι να πω..

    Αποδεικνύεται καθαρή νοθεία, κατα την διαρκεια της πιο σημαντικής διαδικασιας στην Βουλη, την Αναθεώρηση του Συντάγματος !!!

    Ούτε η Χούντα δεν τα έκανε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O σεμνα και ταπεινα δεν εχει λιγο τσιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΔΙΑΛΕΞΗ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΔΙΑΛΕΞΗ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση