GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή επιστολή στον Κ. Καραμανλή...

. Από τον Νίκο Αναγνωστάτο τ. Πρόεδρο ΑΣΓΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ . Προς: κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή , Πρωθυπουργό ΕΝΤΑΥΘΑ. . Αγαπητέ κ.Πρόεδρε, Αγανακτισμέ...

.
Από τον Νίκο Αναγνωστάτο
τ. Πρόεδρο ΑΣΓΜΕ
ΚΗΦΙΣΙΑ
.
Προς:
κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή,
Πρωθυπουργό
ΕΝΤΑΥΘΑ.

.
Αγαπητέ κ.Πρόεδρε,
Αγανακτισμένος, ακόμη και θυμωμένος για όσα ακούγονται και λέγονται, κυρίως απο τα ΜΜΕ, εναντίον της Κυβέρνησης και σας προσωπικά, αποφάσισα να γράψω αυτή την ανοικτή επιστολή, με την προσδοκία να συνεισφέρω, έστω και κατ’ ελάχιστο, στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην αναστροφή του νοσηρού αυτού πολιτικού κλίματος.
Η ομιχλώδης πολιτική ατμόσφαιρα και η αχλύς που δημιουργεί την εντύπωση υστέρησης της Κυβέρνησης και σεις προσωπικά, είναι ασφαλώς τεχνητό δημιούργημα των «νταβατζήδων», και είδους διαπλεκομένων, δια των παπαγαλακίων τους, επειδή δεν τους κάνετε τα χατήρια και δεν απολαμβάνουν πλέον όλων εκείνων των προνομίων με τα οποία είχαν συνηθίσει. Στην προσπάθειά τους αυτή συνεπικουρούνται από τον λαϊκισμό, τον μικροπολίτικό λόγο και την ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης, μη αναλογιζόμενοι τη ζημιά που επιφέρουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες, τελευταία δε και από τον μεγάλο μας «σύμμαχο», επειδή τολμήσατε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα της χώρας μας. Για το λόγο τούτο είναι αδήριτη ανάγκη να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τη θολούρα αυτή , να ξαστερώσει ο ουρανός και να αντιληφθεί ο καθένας ότι και έργο έχετε κάνει και μάλιστα σημαντικό που όμως πνίγεται μέσα στο θόρυβο και τις φωνασκίες των πιο πάνω, όπως και κυβερνάτε δημιουργικά και αποτελεσματικά, έστω και χωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς.
Επειδή είναι πεποίθησή μου ότι είστε ο μόνος ικανός και αξιόπιστος, αλλά τολμηρός και αποφασιστικός (you have a dream), να βγάλει την ταλαίπωρη τούτη χώρα από την μακρόχρονη κρίση και να την οδηγήσει στην πρόοδο και την ευημερία, πεποίθηση που έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, που όμως κλονίζεται από τον καθημερινό βομβαρδισμό περί του αντιθέτου,όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα πρέπει, πέραν των μεταρρυθμίσεων που με τόλμη προχωράτε, να πάρετε αμέσως ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες και δραστικές αποφάσεις, ώστε να προκληθεί ένα είδος σόκ, ένα ταρακούνημα τόσο της κοινωνίας όσο και των ΜΜΕ και δι’ αυτών κάθε είδους υπονομευτών .
Μερικές από τι απόψεις μου, είναι οι παρακάτω:
1.- Να επιβάλετε το «σεμνά και ταπεινά», που έχει ξεχαστεί, σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη και αυτών των δημοσίων υπηρεσιών, με πρότυπο τη δική σας συμπεριφορά και τρόπου ζωής.
2.- Να στείλετε σπίτι του όποιον με οιονδήποτε τρόπο έχει παραβεί τις αξιακές σας αυτές αρχές τις οποίες διακυρήξατε με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, έστω και αν δεν είναι ποινικά ένοχος.Αν είναι ικανός, θα μπορέσει να προσφέρει, ίσως και περισσότερα, στην παράταξη και στη χώρα από το σπίτι του.
3.- Οι υπουργοί και κάθε αρμόδιος, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι το καθήκον τους είναι πως θα περιορίσουν τις δαπάνες του οργανισμού που προϊστανται και όχι πως θα κατωρθώσουν να πάρουν περισσότερα ποσά.
Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια περικοπής δαπανών.
4.-
Ο γλαφυρός και μεστός επιχειρημάτων πολιτικός σας λόγος, με την ευφράδεια που σας διακρίνει, χρειάζεται να ακούγεται συχνότερα και να τονίζονται τα επιτεύγματα της Κυβερνήσεως με κάθε ευκαιρία. Βρήτε ευκαιρίες να το κάνετε,ώστε να διαλύονται έτσι τα σύννεφα της αμφισβήτησης και της διαστρεύλωσης που επιχειρείται συστηματικά και με ιδιοτελείς σκοπούς. Ο κόσμος το έχει ανάγκη και πιστεύω το επιζητεί!
5.- Θα πρέπει να παρακολουθούνται συστηματικά τα δελτία ειδήσεων, κυρίως των «8» και κάθε «ενημερωτική» εκπομπή, όπου ακούγονται όλες οι υπερβολές, διαστρευλώσεις συχνά, ακόμη και ανακρίβειες, δημιουργόντας έτσι την τέλεια σύγχυση στον κόσμο, ώστε να παρεμβαίνει κάποιος αρμόδιος, ανάλογα με το θέμα, π.χ. ο Γ.Γραμματέας του Υπουργείου, ο οποίος πρέπει να είναι καλά ενημερωμένος, με τόλμη και παρρησία και όχι όπως τώρα απολογούμενος, για να αποκαθιστά την αλήθεια και να διαλύει την σύγχυση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι μεταξύ άλλων, θα αποθαρρύνονται αυτοί που σκόπιμα τα δημιουργούν.
6.- Θα πρέπει να εξαληφθεί το γρηγορότερο το «κράτος» των Εξαρχείων και το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, καθώς και κάθε κουκουλοφόρος, καταληψίας ή οιοδήποτε άλλος παρανομών, ώστε ο πολίτης να αισθανθεί ασφαλής . Όλοι αυτοί προκαλούν και ανησυχούν τους πολίτες και προσβάλουν την Κυβέρνηση.
7.- Ως προς την οικονομία, που αποτελεί τη λυδία λίθο, είναι τοις πάσι γνωστό ότι η ανάπτυξη είναι η λύση η οποία θα επιτευχθεί με τις επενδύσεις. Επειδή, πέραν της γραφειοκρατίας η οποία επιβάλεται να εξαληφθεί, υπάρχει ένα πλήθος ανασταλτικών παραγόντων που αποτρέπουν τους επενδυτές. Αυτοί
οι ανασταλτικοί παράγοντες πρέπει να εξαληφθούν!
Είμαι βέβαιος ότι θα έχετε πολύ περισσότερα υπόψη σας, μόνο που πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να παρέμβετε δυναμικά και γρήγορα.
Με άπειρη τιμή και εκτίμηση.

---------------------------

34 σχόλια

  1. ΠΕΡΙΣΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ. και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

    ΦΕΤΟΣ η υπόθεση βρώμισε στο αρχείο. Και για να μην μεταδοθεί η βρώμα και στις άλλες (υποκλοπές, πακιστανοί, ομόλογα, κ.λπ),

    ΤΗ ΒΓΑΖΩ από το αρχείο.

    Ε, και τι έγινε ??

    δεν μπορεί μια υποθεσούλα να κάνει τη βόλτα της ??
    Να βγεί λίγο στον καθαρό αέρα να ξεσκάσει, βρε αδερφέ !!

    ΣΑΝΙΔΩΘΗΚΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο Στρατηγός Άνεμος, λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε, ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά του υπό κατάρρευση μουσολινικού καθεστώτος.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης, λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Από τον Νίκο Αναγνωστάτο
    τ. Πρόεδρο ΑΣΓΜΕ
    ΚΗΦΙΣΙΑ
    .
    Προς:
    κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή,
    Πρωθυπουργό
    ΕΝΤΑΥΘΑ."

    ΤΟ ΕΝΤΑΥΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑ. ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ Η ΝΑΤΑΣΑ ΕΚΕΙ και δεν το πήραμε χαμπάρι ???

    ΑΡΑ κύριε τ. Πρόεδρο ΑΣΓΜΕ η επιστολή μάλλον θα γυρίσει πίσω., με τη σήμανση,

    ΑΓΝΩΣΤΟΣ (ο παραλήπτης) !!!


    Χα, χα, χα !!
    Ε ρε γέλεια
    Ε ρε κλάματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρε ΑΣΓΜΕ

    Όταν το "κράτος των εξαρχείων" θα ανέβει κατά πάνω (κηφισιά μεριά εννοούμε)..

    ..τότε να δώ μαλλιά κλασμένα. Αστιεύομαι βέβαια.

    Αλλά τα καλαμπούρια σου, θέλουν καλαμπούρια μεγάλε μας πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΓΜΕ

    Τα αρχικά τι σημαίνουν ??

    Α(ν)
    Σ(ε)
    Γ(αμήσουν)
    Μ(ένεις)
    Ε(γκυος) ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρουσσοπουλε αλλαξες ονομα παλι ρε;
    Ρε αι στο διαολο βλητο αμορφωτε που μας πλασαρεις τις αηδιες για τα παρακεντρα εξουσιας....αυτα εξαλου ειναι και πολυ παλια....βλ.1974-79
    εχετε ξεπουλησει το βιος και το μελλον του λαου...και το βαλατε στις τσεπες σας και στις βιλαρες σας στην Παρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (- Να επιβάλετε το «σεμνά και ταπεινά», που έχει ξεχαστεί, σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη και αυτών των δημοσίων υπηρεσιών, με πρότυπο τη δική σας συμπεριφορά και τρόπου ζωής. )


    ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναγνωστάτε, τα 'χεις χάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΓΜΕ
    Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Ελλάδας


    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "I have a dream" να παρω τη "λυδια λιθο" και να σε κυνηγαω. Προεδρε θα πιαστει η μεση σου απ το σκυψιμο. Σηκω!!. εκτος αυτου κυκλοφορουν και πολλοι χαρμανηδες. μη σε βρουν σκυμμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ασε μας ρε αναγνωστατε....ασε μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΓΜΕ ?

    Aν Σε Γαμήσουν Μένεις Εγκυος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...χα, χα, μπου χα χα, ...


    χα χα... αχ σε καλό σου ρουσοπουλε μας έκανες και γελάσαμε πάλι...

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...

    ΥΓ να όντως είσαι ο πρωην του ασγμε και τα λοιπα να περάσεις να σου δώσουμε και ένα ντοκτορά στην ιατρική ρε για την προσπάθεια που έκανες...

    ο ανικανότερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αφέλεια σε όλο το μεγαλείο της και με προεδρική σφραγίδα!
    Πού ήσουνα τόσο καιρό;
    Πέστα στο Κώστα δεν ταα ξαίρει!

    Κ α η μ έ ν ε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καταλληλότερος έδωσε άφεση αμαρτιών!!! ... και πάλι όλα σεμνά και ταπεινά.σσσ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΛΑΚΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΡΑΓΙΑ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Νίκο Αναγνωστάτο χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα για να συνέλθεις. Ας ξεκινήσουμε με: http://www.house.gov/paul/
    Και μετά ψύχραιμα ξαναδιάβασε το γράμμα σου.
    Αυτός είναι πολιτικός με @@ (balls)... και μετά ψύχραιμα δες και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και σύγκρινε.
    Όχι όμως όπως ο αγαπητός μας πρωθυπουργός σύγκρινε τους ρυθμούς ανάπτυξης της Ελλάδας με αυτών της Γαλλίας και Γερμανίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο ειναι κριτικη τωρα;
    Εμενα σαν γλυψιμο μου φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ....ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΩΣ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΕΣΤΡΕΨΕΣ.....ΤΟ "ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ"

    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ...ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε εσυ αναγνωστατε πολυ το γλυψιμο φτανει.Σαλιωσαμε παρα πολυ.Τι θες να πεις οτι ο πρωθυπουργος δεν ξερει τι του γινεται στην κυβερνηση .Τα ξερει αλλα τα συγκαλυπτει .ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α ρε ατιμούλη πρόεδρε.
    Α ρε μαϊντανέ που δε σε παίζουν τα κανάλια τώρα τελευταία.
    Υπομονή ρε πρόεδρε.
    Θα σε φωνάξει κανένα απόγευμα ο Παυλόπουλος στο Αλτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. νεοδημοκρατες....ουστ....μας καταστρεψατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε ΡΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Ανοικτή επιστολή στον Κ. Καραμανλή..."


    ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ?
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ?
    ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ?
    ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ?
    ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΙ ΠΙΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ .
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ?
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΟΛΟΒΟ ΣΚΥΛΙ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ
    ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΚΩΘΩΝΙ.
    Α ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ
    ΓΛΥΦΤΗ Ε ΓΛΥΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λυπάμαι αλλά ο κ. Νίκος Αναγνωστάτος βρίσκεται ακόμα στο 2004, και στο "Σεμνά και Ταπεινά".

    Είμαστε πλέον στο "Προκλητικά και Μετρητά και Αφορολόγητα μέσω Offshore".

    Μάλλον θα πρέπει να ξυπνήσει για να διαπιστώσει την ανικανότητα του Κωστάκη.

    Ντροπή του έχει ξεφτιλίσει το όνομα του θείου του, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ανίκανος Κωστάκης θα φύγει νύχτα....

    Φιλιά στα ΚΟΡΟΙΔΑ τους Νεοδημοκράτες που αγωνίζονταν για να πλουτίσουν ο Βουλγαράκης, ο Ρουσόπουλος κτλ. Να τους χαίρεστε θύματα....

    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν ο αλογοσκουφης εβαζε τεκμηριο στη μ@λ@κι@ θα ειχες φαει ισοβια για χρεη στο δημοσιο. Δε φανταζομαι να εισαι εκεινος ο μαιντανος που τριγυρνα στα καναλια αυτοπροσδιοριζομενος ως προεδρος του πανελληνιου συνδεσμου γονεων και κηδεμονων;
    Δε κοιτας τα χαλια του κωστακη και της συμμοριας του, οι αναρχικοι σε μαραναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο γλείψιμο το ζόμπι …. αυτος σιγουρα εγινε προεδρος
    με αυστηρά κριτήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι το σύστημα Ελλάδα καταρρέει. Πληθωρισμός, εμπορικό ισοζύγιο, ελλείμματα, ανεργία αυξάνονται αλματωδώς, κατανάλωση και επενδύσεις κατρακυλούν. Η μηχανή έχει σβήσει.

    Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν στρατός κατοχής: μειώνει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και δημόσιες επενδύσεις, μοιράζει τον δημόσιο πλούτο στον εαυτό της και στους κολλητούς της, φορολογεί ό,τι περπατάει, κολυμπάει και πετάει. Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια έχει διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις, τους θεσμούς, τη δημόσια υγεία και παιδεία. Εχει κουρελιάσει το κράτος δικαίου. Εχει κάνει το κράτος και τους Ελληνες φτωχούς, αλλά τα δικά της παιδιά πλούσια.

    Δεν είναι μόνο η οικονομία που βρίσκεται εκτός ελέγχου. Ολο το σύστημα έχει τρελαθεί, με αποτέλεσμα τα πλέον πρωτόγονα ένστικτα να κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής.

    Θολές συναλλαγές κρατικών λειτουργών με παρακρατικές ομάδες συμφερόντων, εξοντωτικός πόλεμος μεταξύ κυβερνητικών στελεχών για το ποιος θα εκχωρήσει τα δημόσια συμφέροντα στα ιδιωτικά, εξαγορές συνειδήσεων κρατικών λειτουργών. Ο,τι είναι δημόσιο προσφέρεται προς πώληση.

    Η αναταραχή κάτω από τον ουρανό είναι μεγάλη, αλλά οι συνθήκες είναι και κάκιστες και επικίνδυνες. Επικίνδυνες όχι μόνο για την οικονομία, το βιοτικό επίπεδο, τις εργασιακές σχέσεις, το κοινωνικό κράτος κτλ., αλλά και για τη δημοκρατία: η απαξίωση της πολιτικής και η εξαθλίωση των πολιτών είναι γόνιμο έδαφος για να φυτρώσουν οι σπόροι του αυταρχισμού.

    Ζούμε σε μια κατάσταση μη κυβέρνησης.

    Κάθε παράταση της ακινησίας θα τρελαίνει όλο και περισσότερο το σύστημα Ελλάδα και θα απελευθερώσει τα ανθρωποφαγικά ένστικτα της πολιτικής και της κοινωνίας.

    Το να συνεχίσει η χώρα να ζει σε αυτή την κατάσταση αβεβαιότητας και ακυβερνησίας θα ήταν καταστρεπτικό, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει χώρα. Η κυβέρνηση θα την έχει πουλήσει όλη. Η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι η προσφυγή στις κάλπες. Ηανάδειξη μιας κυβέρνησης με λαϊκή εντολή να ανακόψει την ελεύθερη πτώση προς το πουθενά. Να απελευθερώσει την Ελλάδα από τον γαλάζιο στρατό κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε Αναγνωστάτε μα τι λέτε?...."4.- Ο γλαφυρός και μεστός επιχειρημάτων πολιτικός σας λόγος, με την ευφράδεια που σας διακρίνει, χρειάζεται να ακούγεται συχνότερα και να τονίζονται τα επιτεύγματα της Κυβερνήσεως με κάθε ευκαιρία."

    Ο Κωστάκης σήμερα είπε «Δεν αρνούμαι την πραγματικότητα, ο κίνδυνος που φαινομενικά αναδεικνύεται για υποθέσεις την σημασία των οποίων δεν υποτιμώ είναι υπαρκτός».

    Ο τύπος το έχει χάσει εντελώς, έχει τρικυμία στο κρανίο, βρίσκεται λίγο πριν την κατάρρευση.

    Αφήστε τον να πάει στη Ραφήνα, να βλέπει DVD, να ηρεμήσει, να τρώει κοψίδια, κοκορέτσια και κοντοσούβλια... Αφού δεν κάνει για το Μαξίμου. Δεν το διαπιστώσατε εδώ και 4,5 χρόνια?

    Κρίμα. Είναι αμαρτία να τον σκοτίζουμε με τα προβλήματα του ελληνικού λαού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΕ,

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΩ.

    ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Μ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ?

    ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΦΤΑ Η ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1:59 πμ
    Εσύ το λες γλύψιμο, εγώ (53αρης) από τα 14 μου το έλεγα ραγιαδισμό. Και ακόμα έτσι είμαι. Αν δεν είχαμε τον μισό πληθυσμό σαν και αυτόν τον κύριο, η Ελλάδα θα ήταν στο επίπεδο Ελβετίας σήμερα.

    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαχολοκουλτουριάδηδες με τις παρηκμασμένες ιδεοληψίες σας, και τις παροπίδες σας, δεν είσθε σε θέση νασχολιάσετε, πόσο μάλλον να χλευάστε το Νίκο Αναγνωστάτο.
    Ο Νίκος Αναγνωστάτος δεν έχει ανάγκη τον Καραμανλή ούτε κανέναν άλλο διότι ότι έχει πετύχει στη ζωή του και8 έχει πετλυχει πολλά, τα πέτυχε μόνος του χωρίς τη βοήθεια κανενός. Ο ίδιος έχει ζημειωθεί από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά κάποτε πρέπι να σκεφτόμαστε το γενικώτερο καλόκαι όχι το προσωπικό και ασφαλώς ποτέ το ιδεοληπτικό όπως εσείς.
    Εσείς οι ανώνυμοι, που φοβάστε ακόμηκαι το όνομά σας να γράψετε, φαίνεται ότι φοράται συνεχώς κοθούλες και έτσι δεν βλέπετε τίποτε τι συμβαίνει στην κοινωνία αυτή και γιατί.
    Χαχόλοι αγράμματοι, ο Καραμανλής είναιο μόνος που μπορεί και θέλει να βγλάλει τη χώρα από το βάλτο που την έφεραν οι κυβερνήσεις του χθές. Αλλά σεις δεν βλέπετε ότι με αυτά που κάνετε, όχι με αυτά που πιστεύτε, προσβάλετε και εκθέτε τη χώρα και πριονίζετε το κλαδί που όλοι είμαστε πάνω.
    Βγλατε λοιπόν την κουκούλα, πετάξτε τη μασκα και τότε υπάρχει ελπίδα να δέιτε καθαρότερα και ενδέχεταινα συμφωνήσετε μαζί μου.
    Προσδοκώ ο συγγραφέας του ιστολογίου να μη με κόψει για να δείξει έτσι στοπιχειοδώς τα δημοκρατικά του πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2:06 μμ
    Εντάξει ρε Νίκο, μη βαράς! Πολύ θύμωσε αυτός ο "ανωνυμος" ρε παιδιά!

    wink ;-)

    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση