GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τσίμα τσίμα" πλέον ΝΔ - ΠΑΣΟΚ!

. ...σε νέο γκάλοπ μετά τις δηλώσεις Καραμανλή! Στο 0,3% η διαφορά... . Μαύρα χάλια για την κυβέρνηση από χτες... Τηλεφωνικό γκάλοπ έκανε ...

.
...σε νέο γκάλοπ μετά τις δηλώσεις Καραμανλή! Στο 0,3% η διαφορά...
.
Μαύρα χάλια για την κυβέρνηση από χτες...
Τηλεφωνικό γκάλοπ έκανε η Μetron Analysis ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ και το παρουσιάζει απόψε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Σε αυτό και τα δύο μεγάλα κόμματα παραμένουν πεσμένα αλλά η ΝΔ προηγείται πλέον ελάχιστα από το ΠΑΣΟΚ, στο 0,3%.
Είχε προηγηθεί το γκάλοπ του Press-gr που δείχνει ότι μόνο το 12% πείστηκε από τον πρωθυπουργό...
--------------------------

38 σχόλια

  1. τσίπρα-τσίπρα γράψε καί άνοιξε σαμπάνιες λουλούκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΑΞΕ ΡΕ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙ-ΚΑΠ!
    ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΣΚΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρεμα, παιδιά. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διακριτό κοινωνικό πρόγραμμα από τη ΝΔ κι αυτό ο κόσμος το ξέρει, δεν είναι βλάκας. Τα μεσαία στρώματα που απειλούνται με εξαφάνιση από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της τελευταίας 9ετίας (Σημίτης,Καραμανλής) ξέρουν ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, του Βενιζέλου, της Αννούλας και της άλλης προνομιούχας κομματοκρατικής γραφειοκρατίας- που το πάλαι ποτέ εξέφραζε τα λαϊκά στρώματα. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ξεπεράσει το 20% επεθιδή λειτουργούν ακομη φοβικά αντανακλαστικά απέναντι στην Αριστερά, αλλά μην περιμένετε με τίποτα να πέσει κάτω από το 10%. Υπάρχουν και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι με ταξική συνείδηση που νιώθουν στο πετσί τους τις συνέπειες της σοσιαλφιλελεύθερης συναίνεσης και δεν έχουν αποβλακωθεί από την τηλεόραση ούτε από τις μπαρούφες του ΠΑΣΟΚ.
    Κι αν -ό μη γένοιτο- το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση- θα βρει τη νέα κοινωνική συμμαχία γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ, Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ!

    ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

    ΑΝΕΤΕΙΛΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΠΥΡΣΟΣ!

    Τρέλανέ μας ΠΑΣΟΚΑΡΑ! :-)))

    Αέρα, αέρα, να φύγει η χολέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Re 8:38 Ante kai egine seismos kai fusikse kai aeras. Ton Sosialismo pou ton eides? Tha fugoun (kai argisan) ta mble lamogia kai 8a er8oun ta prasina me to vevarumeno parel8on! H ta ksexasame? Mono gia tous "Gkrouezes" autou tou topou einai h allages tou politikou skhnikou sthn Ellada. Eimastan pou eimastan zwa mas exoun kanei kai ta MME aloga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ με τον σχολιαστή της 8.29 μμ, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει την καιροσκοπική πολιτική, σύμφωνα με την οποία θεωρεί την παραμονή της ΝΔ στην εξουσία αναγκαία, ώστε να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και να του κλέψει ψηφοφόρους.

    Δεν είναι τυχαία η στάση του κόμματος στην υπόθεση της νοθείας. Ο Λλαβάνος ψέλιζε κάτι αόριστα και υποτονικά για ανάγκη διερεύνησης (σας θυμίζω ότι είναι ο ίδιος που άλλες φορές λαλίστατος και προκλητικός αποκαλούσε τον ΚΑραμανλή "νονό", κλπ.). Η κυρία βουλευτής που ήταν παρούσα στην επίμαχη ψηφοφορία συνέχισε να κάνει τα στραβά μάτια.

    Μόνο που το σενάριο δεν τους βγαίνει πια. Η τακτική του συμψηφισμού που υπηρετούν με θέρμη (και βολεύει την κυβέρνηση) έχει πια ξεφτίσει στα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @anonymous 8:29
    Σας φούσκωσαν τα μυαλά οι δημοσκόποι εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ και νομίζει το ΣΥΡΙΖΑ ότι έγινε κόμμα; Δηλαδή 14 συνιστώσες και όλα τα φλώρια της δεξιάς που παριστάνουν τους αριστερούς έγιναν κόμμα; 3-4% θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Ευτυχώς οι δημοσκόποι δεν μπορούν να κρύψουν πια τα πραγματικά στοιχεία και έχουν γίνει ήδη ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 8:29
    Οποία κατάντια για τους νεοδημοκράτες να μασκαρεύονται σε δήθεν ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον πανικό τους. Ρε φίλε, ούτε ο Αλαβάνος δεν τα πιστεύει αυτά τα ποσοστά που γράφεις. Το παραμύθι "ψηφίστε μικρά κόμματα" για να φύγει δήθεν ο δικομματισμός - με αποτέλεσμα να βγει πάλι η δεξιά, δεν φτουράει πιά. Το παίξατε μια φορά το 2007. Τέρμα. ΠΑΣΟΚ τώρα κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Ανώνυμος 8 Σεπτέμβριος 2008 8:29 μμ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ Π..ΕΣ
    ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καποτε υπηρχαν τα ομορφα χωρια που ομορφαν καιγοταν. Ακολουθησαν τα ωριμα φρουτα που ευκολα επεφταν.
    Στη συνεχεια θα παρακολουθησουμε τις ευμεγεθεις μελιτζανες που στο χωραφι σαπισαν (απο την απραξια)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 8.29
    Το ΠΑΣΟΚ, ως πολιτικός φορέας, είναι έτοιμος να κυβερνήσει.Το πρόγραμμα του το έχει καταθέσει πριν ένα χρόνο στον Λαό.
    Πιστεύω ότι αυτό το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με νέες θέσεις και προτάσεις, πάντα με στόχο το συμφέρον του Πολίτη και την πρόοδο της χώρας.
    Είναι αυτονόητο να κινηθεί προς αυτή την κατευθυνση το ΠΑΣΟΚ ως Κίνημα Λαού.
    Το βασικό ερώτημα προς τις ηγεσίες των κομμάτων της αριστεράς είναι αφού αξιολογήσουν τις κυβερνητικές θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ αν θα τις συγκρίνουν με τις δικές τους και αν θα παρουσιάσουν στον Λαό τις διαφορές και τιε συγκλίσεις.
    Σύντροφε,
    σήμερα στην Ελλάδα οι φωνές διαμαρτυρίας περισσεύουν.Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι υπεύθυνες θέσεις και προτάσεις πάνω σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινωνία.
    Συνεργασίες ως γνωστόν οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δεν επιθυμούν αλλά και ούτε επιδιώκουν.
    Φαινόμενο πανευρωπαϊκό θα έλεγα.Είναι γνωστό στα στελέχη της Αριστεράς ότι ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε Κυβερνήσεις συνεργασίας θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα προβλήματα και θα αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις, ίσως και επώδυνες για τους πολίτες.
    Επίσης θεωρούν ότι οι Κυβερνήσεις της Δεξιάς είναι αντιλαϊκες και τους δίνετε η δυνατότητα της συνεχούς διαμαρτυρίας.
    Είμαι από αυτούς που δεν πιστεύω στις συνεργασίες όμως είναι μοναδική ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από τα στερεότυπα των Κομμουνιστικών Κινημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:29
    Κάνεις λάθος. Μετά από την εμπειρία μας τα 5 τελευταία χρόνια, φάνηκε πεντακάθαρα η μεγάλη διαφορά μεταξύ πασοκ και νδ . Ισχύει 'το μη χείρον βέλτιστον'. Αφήσαμε λοιπόν αυτό που μας πια φαινόταν κακό (πασοκ) και δυστυχώς επιλέξαμε το χειρότερο (νδ).
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τι θα κανουν μεγαλε οικονομολογε, οι Τσιριζωτες; Θα καταλαβουν τα χειμερινα ανακτορα;Η θα αναστησουν κανα Σταλιν, να μας λυσει τα προβληματα;
    Δεν καταλαβατε ακομη, οτι δεν ειμαστε νησακι στον Ωκεανο, μονοι μας, ωστε να μπορουμε να κανουμε, ο,τι θελουμε, αλλα αλληλοεξαρτωμεθα και απο αλλους;
    Εδω, οι πρωην κομμουνιστες, εχουν γινει οι μεγαλυτεροι ΑΝΤΙπαλοι του παλαιου καθεστωτος.Κι εμεις, θα παμε προς τα πισω;
    Οι μεσαιοι τωρα, για τους οποιους μιλας, ειναι οι μεγαλυτεροι φοροφυγαδες και φοροκλεφτες απο ολη την Ελληνικη Κοινωνια. Γιατι να κλαψω αμα τους πηδηξει ο χοντρος η ο Σημιτης η ο φουφωτος;
    Εγω, πληρωνω μεχρι δεκαρας το φορο μου. Μαλακας ειμαι εγω και πονηροι εκεινοι;
    Οσο για τους συνασπισμους Πασοκ-Συριζα, θα παρουν το μπουλο.
    Το τι θα γινει, ουτε εγω το γνωριζω, αλλα ξερω τι δε θα βγει.
    Δε βλεπεις,ολα τα στελεχη εκει μεσα, λαμπουν απο εξυπναδα και βριθουν απο νεες ιδεες.Εχει πηξει ο κοσμος, απ αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ.
    Η ΝΔ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΠΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ.
    Η ΝΔ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΠΑΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:25

    παλιά, η έκφρασή της (και ειδικά το στόμα της) είχε κα΄τι από Σον Πεν.

    Τώρα τελευαττία το έχει γυρίσει προς Σωτήρη Μουστάκα.

    Μπάζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8:29

    Κι αν τσοντάρει κι ο Τζορτζ Σόρος στο κομματικό ταμείο, κάνουμε κυβέρνηση

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν δεν πάρουν πίσω τα μέτρα , είναι σίγουρο ότι θα τον πάρουν από πίσω αρχής εξαρχής ξεκινήσουν να πληρώνουν οι δύσμοιροι έλληνες και όσοι ειδικά πίστεψαν ότι τόσα χρόνια εκλέγονταν με ψέματα και με τις βρισιές εναντίον του ΠΑΣΟΚ , του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.
    Πληρώνουν αυτά που έκαναν οι ίδιοι στους άλλους.

    Ο Χριστόδουλος έπρεπε να τους είχε προειδοποιήσει ότι τα "κακά" που κάνουν οι άνθρωποι στη Γη πληρώνονται τόσο στη Γη όσο και στην προ Παραδείσου και Κόλασης μεταβατική κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΩΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ,ΗΘΟΣ, ΚΥΡΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. - - -Κι άν ό μη γένοιτο---- την έχετε ψωνίσει για καλά σύντροφε 8¨29. Προτιμάς την νίκη της Ν.Δ για να καμαρώνεις στους μεγαλιώδεις αγώνες που θα δίνεις ενάντια στη Δεξιά ζητώντας το χειροκρότημά μας και φυσικά την ψήφο μας. Να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω μέλι! Τώρα βολεύσε και με 10% Μπράβο σου μεγάλε αγωνιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για πρώτη φορά βλέπουμε σε δημοσκόπηση της Metron Analysis να είναι τόσο κοντά η διαφορά της πρόθεσης ψήφου μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτό που περιμέναμε φυσικά ήτανε η ερμηνεία της πρόθεσης ψήφου απο τον κ.Ευαγγελάτο στο δελτίο του ΑΝΤ1.Υποστήριξε δηλαδή οτι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης είναι γιατί θύμωσαν οι πολίτες για τις αντιλαικές πολιτικές του κ.Καραμανλή και προτίμησαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

    Μειώνοντας έτσι την προσπάθεια του Γ.Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα που ανέδειξε τα θέματα του Γ.Βουλγαράκη,την Μονής Βατοπεδίου,της νόθευσης στην βουλή.

    Πέρα όμως απο αυτό εντύπωση προκάλει οτι στη δημοσκόπηση του του κ.Πρετεντέρη στο MEGA δεν υπήρχε η πρόθεση ψήφου.Τυχαίο λέτε.

    Το αναφέρω για τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για να καταδείξω ποιός είναι ο ρόλος του κ.Πρετεντέρη όταν στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και μετά την δήλωση Βενιζέλου,το MEGA του κ.Πρετεντέρη είχε γκάλοπ για το ποιός είναι κατάλληλος για πρόεδρος την αμέσως επόμενη μέρα.
    Είχε αποφασίσει κιόλας για το ποιός θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παρέσυρε τον κ.Βενιζέλο αλλά και το ΠΑΣΟΚ σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία.

    Μήπως τελικά ο κ.Πρετεντέρης και το MEGA είχανε στο σημερινό γκάλοπ την πρόθεση ψήφου αλλά επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πιθανόν μια ανάσα ή και μπροστά απο την ΝΔ δεν ανακοινώσανε τα αποτελέσματα?

    Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8.29EAN DEN FYGI TORA DEXIA DILADI EAN DEN VALETE ENA XERAKI KSEXASETO TOU AGIOU POUTSOU THA PIASETE TO 20% EAN TORA VGALATE 10BOULEYTES ME 4% ME 20% THA VGALETE 15 ME TON NEO NOMO POU PSIFISAN :KE META ANTE NA TOUS PIASS:GIA AYTO TO TSPRAKI KE OLOI ESEIS SYNASPISMENI THA EISTE YPEFTINI POU DEN THA FIGI I DEKSIA EKTOS AEN DEN THELETE BEBEA : ENO EAN SYGGIBERNISETE ME TO PASOK OPOS KE NA EXEI PE PEDIMOU OTAN PIESETE KATI THA GINI :OLOI MAZI LIPON NA FIGI I DEKSIA:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. PASOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAA RE MOUTRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρέπει να είναι κάποιος και πολύ ηλίθιος για να τον φτάνει το ΠΑΣΟΚ.

    Καραμανλή ή τα έχεις χαμένα ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    Οι συμβουλοί σου μάλλον γλάστρες είναι. Θα μπορούσες κάλιστα να τους δανείζεις στο MEGA για Show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η διαφορά δεν είναι 0,3 αλλά είναι τουλάχιστον με 4 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ !!!!!!Τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΣΟΚΟΙ πικαρισμένοι Βενιζελικοί που θέλουν να βγάλουν το άχτι τους στους Παπανδρ....
    όταν έρθρει η κρίσιμη ώρα θα πράξουν το αυτονόητο.
    Όλοι μαζί ΠΑΣΟΚΟΙ και αριστεροί για την απαλλαγή!!!!!
    Μη τσιμπάς ρε ΣΥΡΙΖΑΚΟ... είπαμε να φύγει η χειρότερη δεξιά που γνώρισε ο τόπος, δεν είπαμε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. to aderfato Rousopoulou teleionei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O A-KATALLHLOTEROS TELEIBSE!!
    ΗΤΑΝ HTAN ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ!!
    Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ!
    ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΥΠΣΣΣΣ!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ .ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΚΤΟΚΣΕΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 3% ΜΕ 3.5% ΑΦΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλα ρε μοσχαρια τι νομιζετε οτι ειναι η διαχειριση του τοπου αγωνας μπαλας;μα ποσο ηλιθιοι μπορει να ειστε πια,καθαρα αντικειμενικα τα δυο μεγαλα κοματα εχουν αποτυχει παταγωδος τα τελευταια 34 χρονια γιατι και η εποχη παπανδρεου καθε αλλο παρα ροδινη ηταν π.χ σκανδαλα κοσκοτα,συνθηκη ντεκτας,συνθηκη της βερνης και αλλα πολλα τα οποια δεν ειπωθηκαν στον λαο ποτε,δηλαδη επιεδη τρωγαν μερικα ψιχουλα απο τα πακετα ντελορ οι αγροτες εκανε εργο το πασοκ,μην τρελαθουμε τελειως εχετε φερει την χωρα πασοκ,νδ,κκε,συριζα και ολα τα τσιρακια σας ααα και τον ελλην λεπεν να μην ξεχασω τον καρατζαφερη στα μετρα και σταθμα των ιδιων σας συμφεροντων και δεν μπορω να καταλαβω ακομη γιατι γινονται εκλογες αφου ετσι και αλλιως η δημοκρατια καταλυθηκε απο την στιγμη της γεννησης της,κατω οι δηθεν δημοκρατες τωρα!εξω τα κομματα απο τα πανεπιστημια!εκλογη τοπικων υποψηφιων επαρχων!κοινο ψηφοδελτιο ολων τω υποψηφιων χωρις χρωμματα και βαρυγδουπες και πολυδαπανες εκστρατειες με τα λεφτα του αεπ και των βιομηχναων και δικηγορων φιλων σας και καταργηση κομματων αν εχετε τα κοτσια να αυτοαποκαλειστε δημοκρατες!δωστε την δημοκρατια εκει που ανηκει στον λαο!

    o ellhnaras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. maresei pou oloi lene apetixe o dikomatismos kai kirios ayto paei gia ta 20 xronia tou pasok, alla parolayta eimaste i isxiroteri xora sta balkania......

    Pos ginetai ayto afoy to pasok katestrepse tin xora....?

    MAresei episis pou oi deksioi otan apotixanoyn se kati to rixnoun sto politiko sistima pou prepei na allaksei, na ginoun batheies tomeeesss.....ktll...stin ousia kerdizoun xrono stin eksousia kai xrimata apo tin diaploki tous....


    O syrizakos den einai para mikro komma.....ante kamia katalipsi na kanei pali gia na akoustei sta kanalia oti kanei kati, giati apo protaseis diakiberniseis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δεν με νοιαζει τι θα γινει στις εκλογες.παλι το πολιτευμα θα λεγεται αντιπροσωπευτικη ολιγαρχια και δλδ παλι θα εχουμε καποιους μαλακες πανω απο το κεφαλι μας να αποφασιζουν για μας.εναποθετω ενα σχολιο για την σημερινη κατασταση της κοινωνιας:κατω η χουντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΄81. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιωργο προχωρα με νεα εντιμα στελεχη!
    Μαριλιζα Κουτσουκο Πασπ!!
    ο Καραμανλης τον κοφλισαν τα ανεντιμα στελεχη του
    Πασοκ δυναμη εντιμοτητας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση