GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή κι άλλη αποκάλυψη του Press-gr !

. . ... για την εξαφάνιση των φακέλων της Μονής Βατοπεδίου από το Πρωτοδικείο Κομοτηνής. Πέντε βουλευτές ζητούν από τρεις υπουργούς να τους...

. .
... για την εξαφάνιση των φακέλων της Μονής Βατοπεδίου από το Πρωτοδικείο Κομοτηνής. Πέντε βουλευτές ζητούν από τρεις υπουργούς να τους προσκομίσουν στη Βουλή!
.
Η αποκάλυψη που έκανε από την Παρασκευή μόνο το Press-gr ότι εξαφανίστηκαν οι φάκελοι που υπήρχαν στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής και αφορούν τη Μονή Βατοπεδίου και τις ανταλλαγές εκτάσεων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ) έρχεται -και αυτή- στη Βουλή!
Πριν από λίγο, πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη κατέθεσαν Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους υπουργούς Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, Πολιτισμού Μ. Λιάπη και Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Κοντό.
Σε αυτήν τονίζουν:
«Χάθηκε» ο φάκελος Βατοπεδίου από το Πρωτοδικείο Κομοτηνής;
- Να κατατεθούν οι κρίσιμες για την διεκδίκηση της Λίμνης Βιστωνίδας από την Μονή Βατοπεδίου Γνωμοδοτήσεις
α) του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και
β) της 12ης Εφορίας Βυζαντινών Μνημείων!
Οι σκανδαλωδώς αδιαφανείς μεταβιβάσεις ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία καταλήγουν στα χέρια διαφόρων ιδιωτών μακριά από την δημοσιότητα και την διαφάνεια, με «ενδιάμεσους» την ηγετική ομάδα της Μονής Βατοπεδίου, εξακολουθούν προκαλούν σοβαρότατα ερωτήματα στους πολίτες, αλλά και να αποκαλύπτουν πώς ακριβώς εννοεί η Κυβέρνηση την σεμνότητα και ταπεινότητα.
Επειδή πληροφορούμαστε ότι «συμπτωματικά» έχει χαθεί η δικογραφία της διεκδίκησης από την Μονή Βατοπεδίου της Λίμνης Βιστωνίδας ενώπιον του Πρωτοδικείου Ροδόπης, καλούνται οι συναρμόδιοι κ. Υπουργοί να καταθέσουν στη Βουλή κάθε έγγραφο σχετικό με τις δικαστικές διεκδικήσεις από την Μονή Βατοπεδίου εκτάσεων του Δημοσίου στην Λίμνη Βιστωνίδα και στην παραλίμνια περιοχή ενώπιον του Πρωτοδικείου Ροδόπης και ιδίως τις σχετικές με τη υπόθεση αυτή κρίσιμες γνωμοδοτήσεις:
1. Του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
2. Της 12ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, με έδρα την Καβάλα
δεδομένου ότι, όπως μας πληροφορούν έγκριτοι νομικοί κύκλοι, μετά την κατάθεση των ως άνω γνωμοδοτήσεων επισπεύσθηκαν οι γνωστές μεθοδεύσεις για συμβιβασμό με το Ελληνικό Δημόσιο!
Οι Αιτούντες Βουλευτές
ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ
---------------------------
Σε λίγο μια ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου ΜΟΝΟ από το Press-gr
--------------------------

7 σχόλια

  1. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τον Φιλιππίνο μάγειρα κι εμένα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, θα παραθέσω μερικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι τελειωμένος και πρώτος διδάξας σε ''ελαφρίνσεις νεφρών'' αλλά και στις offshore companies ,ξενινώντας ΔΥΝΑΤΑ και ΒΡΟΝΤΕΡΑ να θυμίσω τον τουρλωτό μου κώλο που γευόταν ο θείος μου στον ‘’ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΗΛΙΟ‘’ , αλλά και τα κατορθώματά μου σαν μούτσου.

    Πως έκαμα τις πρώτες πίπες σαν εκπαιδευόμενος καμαρότος, ο ‘’καταλληλότερος΄΄ σύντροφος κάθε μοναχικού ναυτικού στη βάρδια του την εποχή που ο αδελφός μου ήταν τραβεστί στη Συγγρού και ανέβαζε διαρκώς τις μετοχές του. Τα εκατομμύρια δραχμές που έβγαζα τα πέρασα εικονικά στον αδελφό μου για να μην τα δηλώνω στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄.



    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

    ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤ.



    ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .

    Ο ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .
    ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΚΑΜΑΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΧΙ , ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΙΠΑ COMPANY ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES EINAI Η 17η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ ΤΥΠΟΥ xoriatis ΚΑΙ babis θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000..000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος μου Μενέλαος στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία άρα και σφριγηλοί στο κρεβάτι (ουάου!!!) τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός μου κ.Γιάννης Πιπόπουλος , ο συχωρεμένος Πίπαμαν , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας ΜΟΥ του είχα δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού καλαμποκιού στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία ΜΟΥ θέριεψε και οι
    μπίζνες μεγάλωσαν (οι πίπες αυξήθηκαν) έβαλαν στο όνομά του την εταιρία ΜΟΥ για να μην φανεί αυτοί ότι έγιναν μεγαλοπιπαδόρος και να φαίνομαι ένας απλός φτωχομπινές .

    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΛΗΜΑ της 22.06.2008 για την εταιρία ΜΟΥ .

    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Κρεμμύδης σας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου μου Μενέλαου, Σκοτεινή Πιπαδόρου. Με τον τίτλο Hellenic BlowJobs η εταιρία ΜΟΥ έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπώ πολύ την κυανόλευκο όσο αγαπώ την πίπα. Όλος μου ο κώλος ΔΕΝ φέρει την Ελληνική σημαία . Αλλά σημαία ευκαιρίας . Πιό πολύ λατρεύω το κοντάρι.

    Όχι δεν θυμάμαι αν έχω σημαία των αγαπητών μου (για μακριά κοντάρια!!) Cayman Islands .



    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. CHIEF AN DEN GAMIOTAN AYTOS POY GIORTAZEI TO PASXA,KSEREIS TI 8A TRAVOYSES TORA-SKEPSOY ILI8IE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπόλαρη,

    αν θες αξιόπιστες πληροφορίες, τράβα ρώτα τον φίλο σου τον Μπασιάκο.

    Αυτός ξέρει, σίγουρα, όλη την ιστορία, από την αρχή.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΩΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ,ΗΘΟΣ, ΚΥΡΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΩΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ,ΗΘΟΣ, ΚΥΡΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεμνά και ταπεινά και όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε , για όσους δεν το καταλάβουνε στα αρχεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιος βουλευτής του νομού λασιθίου εχει χοντρό δόντι στο Έθνος και στο συγκρότημα Μπόμπολα;;;;;

    Ο Καρχιμάκης
    που τον σπρώχνουν με χίλια. Και τι θέση έχει;;;;; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλη, πιέσεις, μεσολαβήσεις.

    Ο Δρυς και ο μακαριτης ο Γιαννόπουλος ήταν στο κόλπο.

    Δεν αναρωτιεστε γιατί ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για τον Βουλγαράκη και το Βατοπέδιο εριξε τους τονους στο θεμα και πέρασε στη δευτερη γραμμη;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση