GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σιγά τα αίματα...

. - Σιγά τα αίματα... - Μας ...κούφανες με τις φωνές σου! Ο Ταχυδρόμος

.

-Σιγά τα αίματα...

- Μας ...κούφανες με τις φωνές σου!

Ο Ταχυδρόμος

30 σχόλια

  1. EΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του επιστημονικού συμβουλίου και του συντονιστικού οργάνου του πειράματος CERN, εντοπίστικαν 3 ΜΑΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ σε περιοχή με συντεταγμένες την περιοχή Athens-Attica-Greece.

    Οι κηλίδες αυτές είναι οι γνωστές μας ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ της ύλης του σύμπαντος. Οι επιστήμονες τους έδοσαν τα ονόματα:
    Alogus, Bazakias και Kostikas.

    Παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 και έκτοτε το μέγεθός τους αυξάνει. Τις τελευταίες μέρες δε, παρατηρείται ανησυχητική αύξηση του μεγέθους των, λόγω της υπαρδραστηριότητάς των να καταπίνουν ό,τι βρίσκεται γύρω τους.

    Καλούνται οι υπήκοοι αυτής της χώρας να μεταναστεύσουν σε άλλη ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ασφυκτική πολιτική απομόνωση εισήλθε από χθες ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιώργος Βουλγαράκης, με κυβερνητικά στελέχη και συναδέλφους του υπουργούς να αρνούνται επιδεικτικά την επαφή μαζί του και να αποφεύγουν συστηματικά να συνεισφέρουν στην όποια πολιτική κάλυψη του παραχωρεί... ακόμη ο Πρωθυπουργός.

    Στελέχη της Ρηγίλλης, βουλευτές και κυβερνητικοί παράγοντες εκφράζουν τη βεβαιότητα πως η "εθελουσία" έξοδος του Γιώργου Βουλγαράκη, είναι ζήτημα χρόνου. Το αρνητικό για τον υπουργό Ναυτιλίας κλίμα επιβαρύνθηκε χθες, μετά την αψυχολόγητα έντονη σε φράσεις και δηλώσεις εμφάνιση σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεως, του πεθερού του Γιώργου Βουλγαράκη, κ. Πελέκη. Αν και έμπειρος νομικός, ο κ. Πελέκης προέβη σε ξεκάθαρες απειλές κατά δημοσιογράφων και άλλων παραγόντων που θίγουν το γαμπρό του. «Κάτω τα χέρια από τον Βουλγαράκη», αναφώνησε ο κ. Πελέκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαθέτει στοιχεία που θα αποκαλύψουν το ρόλο των συκοφαντών κατά του γαμπρού του, χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία και χωρίς να αναφερθεί σε συκοφάντες προσωπικά.

    Είναι γνωστό πως στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ο ίδιος ο πεθερός του κ. Βουλγαράκη, ως νομικός σύμβουλος της Ιεράς Μονής, η σύζυγος του υπουργού, Αικατερίνη, ως συμβολαιογράφος και ο κουνιάδος του υπουργού, Δ. Πελέκης, ως δικηγόρος της Μονής ενεπλάκησαν, ο καθένας σε διαφορετικό ρόλο, στην ανταλλαγή γαιών του Δημοσίου με μοναστηριακές εκτάσεις.

    Η κυρία Αικατερίνη Πελέκη καθώς και ο πατέρας της, διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος χθες στη Βουλή κατηγόρησε τη συμβολαιογράφο και σύζυγο του κ. Βουλγαράκη ότι εισέπραξε 300.000 ευρώ ως αμοιβή από συμβόλαιο που υπεγράφη μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου. Η Αικατερίνη Πελέκη επιμένει πως τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν, όπως προβλέπει ο νόμος, στο Ταμείο Συμβολαιογράφων.

    Το «κίνημα» των Πέντε

    Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα που επικαλούνται σκέψεις και αποφάσεις βασικών κυβερνητικών στελεχών, τις επόμενες ημέρες αναμένεται εκδήλωση "κινήματος" πέντε υπουργών με στόχο το Μαξίμου. Δεν σκέπτονται βέβαια να αλώσουν το πρωθυπουργικό Μέγαρο, αλλά προτίθενται να ασκήσουν συστηματική πίεση στον κ. Κώστα Καραμανλή, ώστε να αναλάβει πρωτοβουλίες.

    Οι "κινηματίες" υπουργοί είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Σουφλιάς, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΚΟΥΡΗ !!! ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ...ΔΕΞΙΟΣ!!!
    ΝΤΑΒΑΤΖΗ Ε ΝΤΑΒΑΤΖΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τo 2000, o χαμένος των εκλογών Καραμανλής και τα συμφέροντα που τον υποστήριζαν σήκωσαν το λάβαρο της ηθικής. Εφεραν στο επίκεντρο της πολιτικής ζητήματα όπως η διαφθορά, η διαπλοκή και το ήθος της εξουσίας, μίλησαν για «εγκλήματα» όπως το Χρηματιστήριο, ενοχοποίησαν συμπεριφορές, έσπειραν υποψίες, συκοφάντησαν τους αντιπάλους τους.

    Ως τώρα πίστευα ότι το λάβαρο της ηθικής ήταν για τη ΝΔ μια βολική «σημαία ευκαιρίας». Δεν τους έβγαινε η κλασική πολιτική αντιπαράθεση με τον Σημίτη και την παρέκαμψαν, μεταθέτοντας αλλού τη συζήτηση. Εξυπνο...

    Η επιλογή αυτή απέδωσε στις εκλογές του 2004. Απέδωσε επειδή κολάκευσε τα χαμηλότερα ένστικτα του λαού και επειδή υποστηρίχθηκε από ένα μέρος της Αριστεράς- το οποίο συνέβαινε να έχει τους ίδιους «χορηγούς» με τη ΝΔ.

    Πέρασαν άλλα τεσσεράμισι χρόνια. Από όταν άκουσα τη συνέντευξη του Καραμανλή στη ΔΕΘ, πείστηκα ότι το λάβαρο της ηθικής δεν ήταν «σημαία ευκαιρίας». Ηταν μια κανονική, καλοστημένη απάτη.

    Και αυτό επειδή για πρώτη φορά από τότε που πολιτεύτηκε, ο Καραμανλής έδειξε με απίστευτο κυνισμό ένα διαφορετικό πρόσωπο, υποθέτω το πραγματικό του. Το πρόσωπο ενός ανθρώπου ο οποίος μπορεί να μετέλθει όλων των μεθόδων για να ανεβεί στην εξουσία και να χρησιμοποιήσει ακόμη χειρότερες μεθόδους για να παραμείνει σε αυτήν.

    Ειλικρινά το λέω: δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα του προχθεσινού Καραμανλή είναι ότι κάλυψε τον Ρουσόπουλο ή τον Ζαχόπουλο ή τον Παυλίδη ή τον Βουλγαράκη. Ισως να είναι και φυσιολογικό ότι το έκανε. Το πρόβλημα είναι ότι, προκειμένου να τους καλύψει, ανέδειξε το πιο απεχθές πρόσωπο της πολιτικής.

    Με τη συνήθη καλόκαρδη μιμητική του, ο Καραμανλής μίλησε σαν κομματάρχης της ΕΡΕ: αυτός είμαι, αυτούς έχω,κάνουμε ό,τι μας γουστάρει και αν σας γουστάρει! Πάλι καλά που δεν επέπληξε όσους δυσανασχετούν με τις εταιρείες του Βουλγαράκη και τη σύζυγο του Ρουσόπουλου . Και πάλι καλά που από την ΕΡΕ ως τώρα πέρασαν μερικές δεκαετίες δημοκρατίας, διότι πολύ φοβούμαι ότι οι επικριτές του δεν θα προσέρχονταν στα αστυνομικά τμήματα μόνο για να εκδώσουν ταυτότητα.

    Στη ΔΕΘ ο Καραμανλής πέταξε κανονικά το γάντι στην ελληνική κοινωνία. Το ευτύχημα για αυτόν είναι ότι παίζει μόνος του στο γήπεδο, ότι βρίσκει και τα κάνει. Και το δυσάρεστο για την ελληνική κοινωνία είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να σηκώσει το γάντι- διότι αν το σηκώσει αυτός που φαντάζομαι, άσ΄ τα να πάνε...


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντατικα συνεχιζονται τα μαθηματα Ελληνικων στο μπραβογιοργο.

    Εντατικα προετοιμαζεται και η ομιλια του το Σαββατο στην Δ.Ε.Θ.

    Πονοκεφαλο ομως προκαλουν στους προπαγανδιστες -επικοινωνιολιογους ,η ανεπαρκεια και το μικρο IQ του μπραβογιοργος..

    Θα γινουμε ρεζιλι γαμωτο με αυτο το βλημα που μπλεξαμε..

    Και βεβαια καλα με την ομιλια του.
    Τον εβαλαν να την διαβασει 500 φορες και θα τον ξαναβαλουν να την διαβασει αλλες τοσες και αλλες τοσες ,αν χρειαστει,που θα χρειαστει...κανενα προβλημα εδω.

    Η .."συνεντευξη" ειναι που τους πονοκεφαλιαζει..

    ΠΩΣ να κανεις ενα βλημα να απανταει σωστα??

    Σαμπως ξερουμε τις ερωτησεις??
    Ασφαλως τις πρωτες ερωτησεις ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,αφου δικα μας πληρωμενα κομματοσκυλα θα τις κανουν..
    Και φτιαχνουμε και τις απαντησεις για αυτο το καθυστερημενο...

    Οι "αλλες" ομως , που θα κανουν οι αντιπαλοι μας??

    Πως να τις προβλεψουμε??

    Αει σιχτιρ ,μπλεξαμε με διανοητικα καθυστερημενο ,ειπαν στα αφεντικα του πασοκισταν (λαμπρακη,μπομπολα κλπ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μήπως ξέρει κανείς η λέξη '''θρασόπουστας''' τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγά μη σκίσει κανα καλσόν ο χέστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Παρακαλούνται όσοι "κύριοι" υπουργοί της δήθεν δημοκρατίας ενδιαφέρονται, να κάνουν τις κρατήσεις τους εγκαίρως καθώς τα σωφρονιστικά ιδρύματα παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό πληρότητας και αυτό χάρη στην σεμνή, ταπεινή και ηθική ΝΔ, αναμένεται σύντομα να επιδεινωθεί.

    Εμείς από την πλευρά μας θα τηρήσουμε την δέσμευση "κάποιος θα πάει φυλακή και αυτός θα είναι πολιτικό πρόσωπο", αλλά θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

    Προηγείται το οικονομίας, ενώ εξαίρεση θα γίνει μόνο για τους φίλους εμπόρων ναρκωτικών που παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Καραμανλή. Αυτοί θα πάνε δεύτεροι. Αμέσως μετά, τρίτος, όσοι χειραγωγούν την δικαιοσύνη και καταπατούν το Σύνταγμα. Αυτός θα γίνει δεκτός με ιδιαίτερες τιμές από τον συγκάτοικο του, τον βιαστή ομοφυλόφιλο που έχουμε επιλέξει αποκλειστικά για εκείνον.

    Τέλος, με παπά συγκρατούμενο θα φιλοξενηθούν στους χώρους μας, με δικά μας έξοδα, οι καταπατητές του άρθρου 16. Τα Συντάγματα αναθεωρούνται μεν, αλλά δεν καταπατώνται γιατί αν το τολμήσεις σε παίρνει ο διάβολος.

    Δεχόμαστε και ορθίους.

    Είσαι υπουργός της νεοδημοκρατίας;
    Οι φυλακές άνοιξαν και περιμένουν να σε φιλοξενήσουν!

    Κάνε κράτηση, ΤΩΡΑ!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμπαρώσου Νατάσσα.. !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΡΙΑΝΗ = ΞΕΦΤΙΛΑ
    -------------------

    ΑΥΡΙΑΝΗ.Η πιό χαρακτηριστική περίπτωση δημοσιογραφικής ΞΕΦΤΙΛΑΣ .
    Εκδότης ο πιό ξεφτίλας δημοσιογράφος στην ιστορία των Ελληνικών Μ.Μ.Ε.

    Ξεκίνησε Ο Γιώργος Κουρής ,στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κεφαλονιά σαν Κεντρώος υπερασπιζόμενος την Ένωση Κέντρου επί Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας).
    Μόλις έγινε η αποστασία μυρίστηκε τα ''αργύρια'' και αμέσως αγκάλιασε τον ...Δρακουμέλ !!!
    Μετά την Μεταπολίτευση ο Δρακουμέλ τον βοήθησε οικονομικά για να εκδόσει την ΑΥΡΙΑΝΗ .
    Τέτοια μαφία είναι ο Γιώργος Κουρής που κατάφερε ακόμα και από τον Δρακουμέλ να φάει λεφτά !!!
    Σφάλμα του Ανδρέα που αγκάλιασε τους Κουριάδες (κουράδες) το βρώμικο '89.
    Ας πρόσεχε.
    Ο αδελφός του,χοντρο-Μάκης Κουρής βγήκε τότε βουλευτής με το Πα.σο.κ. στην Β.Αθήνας .
    Σήμερα με το ΠΑΡΟΝ (νάναι καλά οι κρατικές διαφημίσεις) είναι σημαιοφόρος της Ν.Δ.
    Όπως αποκάλυψε ο Θέμος ,
    ο χοντροπατάτας Μάκης Κουρής εκδίδει ΟΛΑ τα εισητήρια λεωφορείων και Μετρό .
    Χοντρές κονόμες.
    Ο Γιώργος Κουρής στις εκδοτικές του επιχηρήσεις απασχολεί δεκάδες χαμηλότατα αμοιβόμενων Πακιστανών και μετά βγαίνει στην TV για να μας κάνει ηθικά κυρήγματα ,
    το μαλακισμένο σκατό .
    Όπως έγραψε η Espresso για να δώσει ρόλους σε εκπομπές πρέπει οι διάφορες σεξοβόμβες να περάσουν από την κλίνη του Γιώργου .
    Μάλλον μπερδεύει ο 75ρης Γιώργος το κατούρημα με το χήσιμο .
    Ουστ μαλάκα ,ξεφτίλα που γκρέμισες τον ...Καραμανλισμό και σήμερα του παίρνεις πίπες για τις διαφημίσεις .

    Ο ΑΝΤΙ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AYRIANI ENTE PIDA KE GAM.......ME 500FILA POS TA VGAZIS PERA APO POU TA PERNIS APO TIN GAMIMENI DEXIA:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το «κίνημα» των Πέντε

    Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα που επικαλούνται σκέψεις και αποφάσεις βασικών κυβερνητικών στελεχών, τις επόμενες ημέρες αναμένεται εκδήλωση "κινήματος" πέντε υπουργών με στόχο το Μαξίμου. Δεν σκέπτονται βέβαια να αλώσουν το πρωθυπουργικό Μέγαρο, αλλά προτίθενται να ασκήσουν συστηματική πίεση στον κ. Κώστα Καραμανλή, ώστε να αναλάβει πρωτοβουλίες.

    Οι "κινηματίες" υπουργοί είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Σουφλιάς, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

    11 Σεπτέμβριος 2008 11:37 πμ

    ================================

    ΑΡΑ >>>

    Η ΝΤΟΡΑ !


    ...καιρό του την είχε στημένη του Βουλγαράκη!

    ...από την Ιούνιο (ισως και πιο πριν), οι υποτακτικοί της πανυγήριζαν, για τα στοιχεία που θα βλέπαν το φως της δημοσιότητας και θα εξαφάνιζαν τον Βουλγαράκη κι όχι μόνο!

    ...Βουλγαράκη, ο μπαμπάς σου δε σου είπε, να προσέχεις, που θα βάζεις την υπογραφή σου κι όχι μόνο...παλιά στην ΟΝΕΔ πολλά λεγόντουσαν! Ιδού η ανταμοιβή που τόλμησες να "αντιμιλήσεις" !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χεστηκε η φοραδα στ αλωνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pes te tou na vgalei tis zartieres kai tis psilotakounes goves prota o andraklas o karamanlis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κωλοκουρη(α)δες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απελπισμένοι σοσιαληστές του prees-gr σας έχει βαρέσει τελικά εντελώς στο κεφάλι!
    Αγάντα έρχεται ο George!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ !!!

    Θα περιμενετε 20 χρονια και εσεις μεχρι να ξαναγινετε κυβερνηση, αν υπαρχει ΠΑΣΟΚ μεχρι τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΕ ΚΟΥΡΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΚΩΣΕΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τον στηρίζει ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ.
    Ο ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ κατάντησες να σε στηρίζει ο κ. ΚΟΥΡΗΣ με τις ΕΓΚΥΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ

    ΣΚΟΥΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11:57

    Εξ ιδίων τα αλώτρια ε; παλιόπουστρα
    φασιστάκια άντε γεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βουλγαράκη, με τον Μειμαράκη τα ίδια κάνατε στην...ΟΝΕΔ....
    αλλά εκείνος δεν αντιμίλησε!
    .....διπλα στη ντόρα πάντα, σε παρελάσεις, κηδείες, ΔΕΘ, κλπκλπκλπ


    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Aγρίεψε ο καραμανλής"

    Σιγά μην αγριεύει πολύ γιατί θα του πονέσει ο κ---ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιθεση στο R-TYPE στο playstation.Δεν ειναι κατι παραπανω απο ενα επωνυμο ο Κωστακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θρασοπουστας ?????????? αυτη την λεξη χρησιμοποιουσε μια αθλητρια του Πανελληνιου για τον τωρινο προπονητη της Εθνικης γυναικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στον αγυριστο ολοι και μην μας αφησετε τον Γιωργακη να τον παρετε μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. oloi eseis pou lete oti o papandreou einain hazos, malakas, vlima klp, pernieste gia exypnoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΥΡΗ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΙΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση