GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντάρτης Τατούλης...

. Από τον dr.Seeng . Είτε συμφωνούμε είτε όχι με τις απόψεις ή τις προθέσεις του Πέτρου Τατούλη, οφείλουμε όλοι να ρίξουμε μια ματιά στις ...

.
Από τον dr.Seeng
.
Είτε συμφωνούμε είτε όχι με τις απόψεις ή τις προθέσεις του Πέτρου Τατούλη, οφείλουμε όλοι να ρίξουμε μια ματιά στις κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον «κορυφαίων» (κατ’εμέ αδόκιμος ο όρος) υπουργών της κυβέρνησης, μέσα από το blog του.
Από ό,τι φαίνεται η υπόθεση έχει πολύ… «ψωμί» και δεν μπήκαμε καν στη χειμερινή σαιζόν…
Ο dr.Seeng ξεκινάει έρανο για την ενίσχυση του ιατρείου με νέο καναπέ. Θα φιλοξενήσει πολλούς κώλους φέτος…

20 σχόλια

  1. Αφήστε τα σάπια βρε πράσινα παληκαράκια, τάχα κράζετε τον αλήτη τον Καρχιμάκη.
    ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
    Από τη μία χρησιμοποιείτε ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ που σας δίνει ΓΙΑ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ και τα χώνετε στην κυβέρνηση με το πιό αρρωστημένο πάθος που μπορεί να έχει άνθρωπος και από την άλλη κράζετε το ποιόν του Καρχιμάκη σήμερα για άλλοθι.
    Αυτά είναι μόνο για τις βαρεμένες νοικοκυρές και υπό αλτσχάϊμερ συνταξιούχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΝΙΔΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τατουλης παει στη νοτια οσετια την αλλη εβδομαδα να σχηματισει κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΕΙΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Τατουλη, αν μπορεις παραιτησου και ριξε την κυβερνηση και ασε τα λογια.Αυτα ξεχνιουνται γρηγορα. Ριξτους πριν σε φανε λαχανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν την ρίχνει φοβάται για την ζωή του, αλλά την ξευτιλίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!
    Πέτρο μου δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. ΄Οταν τους έδινες θέματα με τις συνεντεύξεις σου και το Blogg σου είσουν και το πρώτο παλληκάρι.Τώρα που χτύπησες το συνάφι τους - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΛΕΩ - (Ρουσόπουλο-Ζαχαρέα) και αφού έριξες και νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ θα σε ξεσκίσουν.
    Τά ξέρεις αυτά τα πράγματα Πέτρο. Είναι σαν και εσάς τους πολιτικούς. Μπορεί να βγάζετε τα μάτια σας σε μόνιμη βάση. ΄Οταν όμως θίξει κάποιος, κάποιον από εσάς, τότε ναααα! οι ανακοινώσεις.
    Τι εχθρούς της δημοκρατίας τους ανεβοκατεβάζετε, τι προδότες, τι... τι... Μόνο ο Βγενόπουλος σας στρίμωξε. Ξαναμίλησε ο Παπανδρέου και ο Τσίπρας εναντίον του; Τα σκυλάκια της κυρίας έγιναν. Και αφού Πέτρο τους δώσεις ή πάρουν αυτά που θέλουν ετοιμάσου για το μεγάλο από δαύτους ξέσξισμα. ΄Ηδη το πρώτο μυνηματάκι ήρθε.H κόρη σου λέει το TROKTIKO εργαζόταν στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ενώ εσύ είσουν στην κυβέρνηση. Κοιταξέτο Είδες πόσο ωραία το στρογκυλοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτοί οι "αντάρτες" γιατί μου φαίνονται γερμανοτσολιάδες, χίτες και ταγματασφαλίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:56 μμ

    διαβολ χαι χιτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3:26 μμ
    4:27 μμ
    Μαλλον δεν το ξερετε, αν παραιτηθει βολευει την κυβερνηση γιατι βαζει αλλον στη θεση του.

    Μονο αν γινει ανεξαρτητος η παει σε αλλο κομμα και κρατησει τη βουλευτικη του ιδιοτητα κανει ζημια στην κυβερνηση, δεν την ριχνει ομως γιατι θα μεινει με 151


    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΤΩΡΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ.

    ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΕΩΣ ΕΚΚΕ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΕΩΣ ΡΗΓΑΣ

    ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΤΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ
    ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ
    ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΡΡΕΝΑ
    ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ
    ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑΝ
    Η ΜΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ
    Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!!
    κ. ΜΑΡΑ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Η ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΙ Η ΓΙΑΝΝΑ
    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
    ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΙΣΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ.ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχετε συνειδητοποιήσει οτι σας βαρεθηκαν και οι φανατικοι οπαδοί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κόμπος για την κυβέρνηση έφτασε στο χτένι και ο κύβος ερρίφθη: ο "αντάρτης" Πέτρος Τατούλης αποτελεί πλέον «παρελθόν» για την Νεα Δημοκρατία!

    Αυτή τη φορά, που έμελλε να είναι και η μοιραία για τη σχέση του με τη Ν.Δ., ο Πέτρος Τατούλης επέλεξε όχι το προσωπικό του blog αλλά μία εφημερίδα, το «Εθνος» και ένα ραδιόφωνο, τον «Αθήνα 9,84», για να εξαπολύσει τα βέλη της κριτικής του προς την κυβέρνηση Καραμανλή.

    Στη συνέντευξή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, για τον πρωθυπουργό ότι «κινδυνεύει να χαρακτηριστεί, όχι ανίκανος, αλλά συνένοχος από πολιτική άποψη φυσικά». Επίσης αναφέρει οτι ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνος για όλες τις κυβερνητικές επιλογές, πολιτικών και προσώπων. Εκφράζει την αντίθεσή του στο δίλημα «Καραμανλής ή χάος» και υποστηρίζει ότι το τέλος των αυτοδυναμιών δεν σημαίνει χάος. «Τι μπορέσαμε να κάνουμε εμείς ως κεντροδεξιά παράταξη κατά την πρώτη μας θητεία με την ισχυρή μας πλειοψηφία; Η απάντηση είναι απλή: πολύ λιγότερα απ' όσα κάνουμε σήμερα με την δήθεν ισχνή πλειοψηφία», σημειώνει. Ο πρώην βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ αναφέρει ότι η εσωστρέφεια σε ένα κόμμα δεν τελειώνει ούτε με εντολές ούτε με κραυγές,τελειώνει μόνο με πολιτικές που την υπερβαίνουν.

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος είπε ότι η συνέντευξη Τατούλη χαρακτηρίζεται από οξύτητα και ακραίες εκφράσεις, σε ώρες κρίσιμες για τη χώρα, «όπου το ζητούμενο για όλους μας στη ΝΔ είναι η ενότητα και η υπεύθυνη συμπεριφορά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

    «Οσο δεν διαγράφονται τα προβλήματα θα διαγράφονται βουλευτές», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

    ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

    Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός τον έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, με αποτέλεσμα η κοινοβουλευτική πλειοψηφία να αριθμεί πλέον 151 βουλευτές. Η επιστολή του πρωθυπουργού εστάλη στον κ. Σιούφα στις 13:15 και, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, θα ανακοινωθεί το απόγευμα στη Βουλή.

    Ακολούθησε δήλωση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος μετά την συνεργασία του με τον Κ. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι νέες δηλώσεις του κ. Τατούλη έρχονται να προστεθούν σε μια αλυσίδα κινήσεων που έχουν ως αποτέλεσμα την αποκοπή του από την παράταξη. Εξέφρασε επίσης, λύπη γιατί ο κ. Τατούλης έκανε τις επίμαχες δηλώσεις την ώρα που η κυβέρνηση, όπως είπε, δίνει ένα σοβαρό και υπεύθυνο αγώνα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Απαντώντας δε, σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο κ. Ζαγορίτης τόνισε ότι οι 151 βουλευτές, αποτελούν κυβερνητική πλειοψηφία.

    Λίγο αργότερα ο Λευτέρης Ζαγορίτης ανακοίνωνε για τον Πέτρο Τατούλη ότι βάσει του καταστατικού του κόμματος «αίρονται αυτοδικαίως όλες οι κομματικές ιδιότητες που απέρρεαν από το αξίωμά του».

    Για την δύναμη των 151 βουλευτών της ΝΔ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η κυβέρνηση αποφασίζει με την πλειοψηφία που έχει στη Βουλή να προχωρήσει σταθερά και αποφασιστικά προς όφελος όλων των Ελλήνων το μεταρρυθμιστικό της έργο. «Ισχύουν όσα είπα»,απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα επανενταχθεί στη ΝΔ ο κ. Τατούλης στην περίπτωση που ζητήσει συγνώμη, ενώ σημείωσε πως δεν απαντά σε υποθετικά ερωτήματα όταν ρωτήθηκε αν θα έχει ίδια αντιμετώπιση κι άλλος βουλευτής που στο μέλλον θα επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά. Με αφορμή άλλο σχετικό ερώτημα δήλωσε πως όλοι οι βουλευτές έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, αλλά με τρόπο που δεν θέτει σε κίνδυνο τη σύμπνοια, την κοινή προσπάθεια, τον κοινό στόχο, που αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων.

    Ισοπεδωτική επίθεση κατά της παράταξης και του πρωθυπουργού προσωπικά, χαρακτήρισε τη συνέντευξη Τατούλη, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Μανώλης Θεωρεί μάλιστα ότι η επίθεση έχει άλλα κίνητρα και τις επόμενες ημέρες θα διαπιστωθεί εάν πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. Τόνισε επίσης ότι αν εκείνος διαφωνούσε με τη γραμμή του κόμματος θα έφευγε.

    «Ανέντιμη η τακτική Τατούλη» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας.

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ

    Ο Πέτρος Τατούλης γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1953 στο Καστρί Κυνουρίας, είναι έγγαμος και έχει ένα γιο και τρεις κόρες.

    Είναι γιατρός και έχει εργαστεί ως επιμελητής χειρουργός γιατρός στο Αρεταίειο Νοσκομείο και την Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πειραιά. Το 1983, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.

    Στις Ευρωεκλογές του 1984, ήταν μέλος της επιτροπής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Αρκαδία. Το 1990 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αρκαδίας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στις 8 Δεκεμβρίου 1990, με ερώτηση που κατέθεσε μαζί με άλλους έξι βουλευτές της ΝΔ στο προεδρείο της Βουλής, ζήτησε την αποφυλάκιση των πρωταιτίων της απριλιανής δικτατορίας, οι οποίοι εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 1975. Στις 24 Νοεμβρίου 1994, εξελέγη αντιπρόεδρος της Ομάδας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (ΟΚΕ) της ΝΔ για θέματα σχετικά με τον Πολιτισμό. Στις 23 Μαρτίου 1997, στο 4ο Συνέδριο της ΝΔ εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

    Στις αρχές Φεβρουαρίου του 1998, μετά από απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του κόμματος, διεγράφη για ένα χρόνο από τη ΝΔ, επειδή δεν παραβρέθηκε στη Βουλή κατά την ψήφιση της τροπολογίας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την εξυγίανση των ΔΕΚΟ. Το Φεβρουάριο του 1999, επανεντάχθηκε στη ΝΔ και τον Απρίλιο του 2000 επανεξελέγη βουλευτής Αρκαδίας με το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Τον Απρίλιο του 2001, στο 5ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, διεκδίκησε τη νεοσύστατη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής αλλά, παρά το ικανοποιητικό ποσοστό ψήφων που συγκέντρωσε (129 επί συνόλου 476), ηττήθηκε από τον Β. Μεϊμαράκη. Διετέλεσε αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ. Το Μάρτιο του 2004, ανέλαβε για πρώτη φορά κυβερνητικό αξίωμα ως υφυπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με προβληματίζει πραγματικά για το τι
    είδους Δημοκρατία έχουμε όταν ένα κόμμα διαδράφει ένα Βουλευτή και βγαίνουν πρωτοκλασσάτα στελέχη αυτού του κόμματος και του ζητούν να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα . Μήπως πρέπει όλοι αυτοί που ζητούν κάτι τέτοιο να απομακρυνθούν για έλειψη δημοκρατικής συνείδησης και πίστη στο Σύνταγμα και στα δημοκρατικά ιδεώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απο Kazanias:

    Η δεξια εχει ανοιχτες επιταγες απεναντι σε καποιους μεγαλοκοπριτες.
    Πρεπει παση θυσια να παραμεινει στην κυβερνηση και γιαυτο κατρακυλανε σε αυτες τις συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τατούλης 65%-75%
    Δράκος 20%-30%

    Είσθε σοβαροί ; Ο Δράκος περιφερειάρχης; Χι χι χι χι χι χι .!!!!!!
    Ρωτήστε στη Μεσσηνία!!!!!! Χα χα χα χα χα !!!!!
    Και Μητσοτακικός και βαρίδι . Όμως ο Σαμαράς του έδωσε την στήριξη του. Κύριε Σαμαρά το άλλο με τον Τοτό το γνωρίζετε. κ. Σαμαρά τα θα θα θα θα που;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση