GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορίες και ερωτήματα...

. Πώς θα αντιδρούσε η ΝΔ αν βρισκόταν στην αντιπολίτευση; .. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης .. Δεν μπορείς να μην συγκρίνεις , δεν μπορείς να μ...

.
Πώς θα αντιδρούσε η ΝΔ αν βρισκόταν στην αντιπολίτευση;
..
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
..
Δεν μπορείς να μην συγκρίνεις , δεν μπορείς να μην απογοητευτείς μαπάνω απο όλα δεν μπορεις να μην αναρωτηθείς αν αυτοι που ανήκουν στοπολιτικό μας σύστημα έχουν οχι απλά συναίσθηση του λειτουργήματος αλλάπάνω απο όλα στοιχειώδη αξιοπρέπεια για να προστατεύσουν την ιδια τουςτην πολιτική αυθυπαρξία.
Αναρωτιέμαι αν έχουν αναρωτηθεί ποτέ αν ήταν στα έδρανα τηςαντιπολίτευσης και βλέπανε την ίδια προκλητική συμπεριφορα πως θααντιδρουσαν?
Αναρωτιέμαι τι βάρος έχει στο προσωπικό τους αξιακόκώδικα οι έννοιες της πολιτικής ηθικής και της αξιοπρέπειας.
Αναρωτιέμαι αν έχουν συναίσθηση το πως αντιμετωπίζουν παρόμοιεςκαταστάσεις ευνοιοκρατίας και σκανδάλων στο εξωτερικό.
Πολλά ερωτήματακαι πολλές απορίες για τόσα λίγα χρόνια διακυβέρνησης.
Πολλά ερωτήματακαι πολλές απορίες για το πως κατάφερε ενας πρωθυπουργός που ονομάτιζεστη Βουλή τον αντίπαλο του ''Αρχιέρεα της Διαπλοκής'' να γίνει άβουλος παρατήρητης παρόμοιων καταστάσεων στην αυλή του.
Πολλές απορίες καιπολλλά ερωτήματα για μια κυβέρνηση οπου βαφτίζει την ατολμία τηςμεταρρύθμιση και το θράσσος των υπουργικών της στελεχών σεμνότητα καιταπείνοτητα. Για ένα μονο πράγμα δεν έχω απορία και ερωτηματικά. Για το πως τους αντιμετωπίζουν οι πολιτες .Οχι ως Κόμμα.Αλλά ως αισθητική. Και αυτό θα φανεί στην κάλπη για αυτούς που πρέπει.
-----------------------------

32 σχόλια

  1. Να δεχτώ ότι ο Καραμανλής δεν θέλει να κάνει πρόωρες εκλογές. Και να αναρωτηθώ: πώς θα τις αποφύγει;Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από την τελευταία αναμέτρηση και ο Πρωθυπουργός βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο μόνιμα προβλήματα.

    Πρώτον, τη ραγδαία φθορά της κυβέρνησής του. Και αυτό δεν βλέπω πώς θα αναστραφεί...

    Δεύτερον, την ομηρεία της κυβέρνησης από μια οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Σχεδόν δεν περνάει μέρα χωρίς να προκύπτει ζήτημα με κάποιον νεοδημοκράτη βουλευτή.

    Υποθέτω ότι ο Καραμανλής ανέμενε το πρώτο, αν και μάλλον δεν το προέβλεπε τόσο ραγδαίο. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να περίμενε ότι θα πέσει έξω η οικονομική πολιτική και ότι εικοσιτετράωρα προτού ανεβεί στη ΔΕΘ θα έμπαινε σε φασαρίες με νέα φορολογικά μέτρα.

    Είμαι βέβαιος, όμως, ότι είχε υποτιμήσει το δεύτερο. Καλώς ή κακώς, η Ελλάδα δεν είναι Αυστρία ούτε Δανία, όπου με μία έδρα πλειοψηφία μπορείς να κυβερνήσεις όσο γουστάρεις. Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και, ακόμη χειρότερα, η ΝΔ είναι ΝΔ. Αντε να τους μαζέψεις!

    Τώρα το τίμημα που καταβάλλει ο Καραμανλής είναι βαρύ: ήδη η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του αρχίζει και θυμίζει όλο και περισσότερο περίοδο Μητσοτάκη 1990-1993. Πώς θα τα βγάλει πέρα άλλα τρία χρόνια; Στην πρίζα με τους Τατούληδες και τους Παυλίδηδες; Πτυόμενος και φθειρόμενος;

    Η απάντηση είναι απλή: αποκλείεται να τα βγάλει πέρα. Αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα...) η κυβερνητική πλειοψηφία θα περιέλθει σε ολοκληρωτική αδυναμία διακυβέρνησης. Και από εκεί και πέρα, το τέλος του θα είναι απλώς θέμα χρόνου.

    Ιδού, λοιπόν, το πραγματικό ερώτημα: έχει ο Καραμανλής τάσεις αυτοκτονίας; Θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα, υπομένοντας τη φθορά και περιμένοντας την κατάρρευση; Ή μήπως θα προτιμήσει αντί να τον φάνε οι ψύλλοι να τα βάλει με τα λιοντάρια; Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Καραμανλής. Ξέρω, όμως, τι είναι λογικό να κάνει: να προτιμήσει τα λιοντάρια.

    Και όχι μόνο να προτιμήσει τα λιοντάρια, αλλά να βγει στο κλαρί όσο γίνεται νωρίτερα, όσο δηλαδή διατηρεί ακόμη μια σχετική υπεροχή. Διότι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι η κατάσταση στο τέλος του χειμώνα θα είναι ίδια με τη σημερινή και σίγουρα δεν θα είναι καλύτερη για την κυβέρνηση.

    Αυτά λέει η απλή λογική. Μεταξύ μας: και οι δημοσκοπήσεις...

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούω και διαβάζω πολλά για τους γαλάζιους επιχηρηματίες με τις offshore companies .
    Ανάμεσα όμως στα ονόματα του καραφλού Ντοράκη και της μεγιστάνος του πλούτου συζύγου του , του αμόρφωτου ΘΒΡ , της ασχημομούρας Μάρας με τα 8 Ανάκτορα, δεν ακούω κάποιο άλλο ΓΝΩΣΤΟ όνομα που η φαμίλια του έχει εταιρία με έδρα το Τζέρσευ (Chanel Islands).
    Εταιρία με έξη bulk carriers που φέρουν σημαίες ευκαιρίας .
    (είδες οι εθνάρχες;;)

    Μην μας πει ο υπουργός προπαγάνδας ότι η εταιρία Hellenic Carriers δεν είναι offshore company !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Τους χαιρετισμούς μου στην πρόεδρο κ.Φωτεινή Καραμανλή (κόρη του θείου Αχιλλέα).


    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ Χρήστο Λουτράδη ξέρεις τι γίνεται , το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο άχρηστο κόμμα μέσα στην συνείδηση του έλληνα όλα αυτά τα χρόνια που η ΝΔ αν και έχει κάνει του κόσμου της μαλακίες ,κατορθώνει και βρίσκεται ακόμη μπροστά από το ΠΑΣΟΚ , έστω και με αυτή την μικρή διαφορά , εγώ προσωπικά και οι περισσότεροι έλληνες πιστεύω , ότι ακούν ΠΑΣΟΚ και βγάζουν σπυριά , και για να το καταλάβεις καλά αυτό ένα θα σου πω , το 81 πανηγύριζα που έγινε κυβέρνηση και ήρθε ο Ανδρέας για να σώσει την Ελλάδα , που να ήξερα τότε ο φουκαράς τι φίδι έμπαινε στον κόρφο μας , και ότι ύστερα από 27 χρόνια θα πληρώναμε της αμαρτίες που έκανε αυτός τότε , δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ και η οικογένεια Παπανδρέου έχουν φέρει την οικονομία σε αυτά τα χάλια
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τράγκες κ.λ.π. με τις μαλακίες τους μας έκαψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re pedia i poutana alazi epagkelma. oxi .etsi einai ke i dexia .idia ke xeiroteri apo pote.alla distixos oi neoi ton 500 ke 700€den kseroun ti esti dexia i pio kologamimeni parataksi pou einai enantion tou merokamatiari.giati oi misoi ta vrikan apo tous alous misous pou ta eklepsan stin proigoumeni fournia pou kyvernisan opos karamalis o etnarxis(arxidia )ta vrike etoutos ke mas kani ke ton semno ke tapino alla pios kyvernai tin xora den kseri giati einai asxetos o anthropos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Chief Engineer,


    σε χαιρετάει ο Φιλιππίνος κι έχει ένα δίλημα....

    Ποιόν να πρωτοσοβατίσει? εσένα ή το pasok πίπονους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. i poutana den alazi epagkelma etsi ke o SHKAT MALAKAS ITAN MALAKAS EINAI KE MALAKAs THA EINAI OS POTE THA VALI MIALO:ektos ke an ton perni kanonika (tha perni ithela na po).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έφα pasok pisinous την ομηρεία της κυβέρνησης από μια οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία......η Ελλάδα δεν είναι Αυστρία ούτε Δανία, όπου με μία έδρα πλειοψηφία μπορείς να κυβερνήσεις όσο γουστάρεις. Η Ελλάδα είναι Ελλάδα και, ακόμη χειρότερα, η ΝΔ είναι ΝΔ. Αντε να τους μαζέψεις!


    Thank you pasok πίπονους για το μάθημα φασισμού - "παιδί" του Βαγγέλη δεν είσαι?

    Πρέπει δηλαδή η έκφραση να τιμωρείται με αποκεφαλισμό όπως επί Παγουρόπουλου.....

    Γρήγορα στο μπάρκο να σε "αυγοκόψει" ο Φιλιππίνος γιατί έχεις κώλο σερπαντίνα και άντερο σεντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει σταθερά πίσω. Ο λαός κάθε μέρα τον αποδομεί περισσότερο αφού δεν εμπνέει πια καθόλου εμπιστοσύνη και επιπλέον με τη καθημερινή του νωθρή στάση και αδέξια συμπεριφορά κερδίζει όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές. Η αθλία αντιπολίτευση της λαμογιάς , των ενδοτικών και της διάλυσης του κράτους επί 20ετία που κάθε μέρα ζούμε και βλέπουμε από παντού έχει εξοργίσει τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, και στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βρήκε τον κατεξοχη βλάκα του.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε μεριά δείχνει ότι θα υπάρξει τεράστιος συμβιβασμός με τα λαμογια κάθε κατεύθυνσης και χρώματος. Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι εκλεγμένος ήδη. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πάντα πολύ ασαφής. Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , κάθε μέρα χάνει την εμπιστοσύνη του λαού. Η ήττα έρχεται. Η ετοιμόρροπη αντιπολίτευση κάθε μέρα ξεψυχά και σε λίγο θα είναι ένας κακός εφιάλτης όπως ήταν και η κυβερνητική περίοδος του 81-04. Η ΝΔ το ξέρει καλά αυτό και κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να μην αποδομήσει το ΠΑΣΟΚ του γιωργάκη περισσότερο για να διατηρηθεί αυτή στην εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς, του ενδοτισμού, του ξεπουλήματος φεύγει.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3:57

    Πουτάνα να πεις καμιά συγγενή σου ρε κατσαπλιά εαμοβούλγαρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΩΝ, ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ 30ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΧΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 3,60 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ...Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΙ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΜΕΓΑΣ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε poisonous σάλτα και γαμίσου που ποστάρεις σε κάθε θέμα τη μαλακία σου, τρολλ έχεις καταντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4:24
    Στείλε τον Φιλιππινέζο που σε ''βόλεψε'' στους γνωστούς σε σένα κκ gay fat ''καταλληλότερο'',Salome και Δήμαρχο Κλεινού Άστεως.

    Καλή διασκέδαση

    C/E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4.34 GIATI ZORIZESE:TI PREPI NA IPOTHESO (MIPOS ISE KE ESI)lipame tetia ine i dexia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη λέτε μαλακίες... φυσικά και είχε κόσμο το γκιόργκος χθες


    είχε τον Αντρέα, τον Αλευρά, τον Κουτσόγιωργα, 2 σαλεπιτζήδες, ένα καστανά, 3 νιγηριανούς με cd και 2 πούλμαν με γιαπωνέζους τουρίστες που τους είχε πάει ο ξεναγός τους να δούνε παραδοσιακή λαϊκή τέχνη (καραγκιόζη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με μεγάλη ευχαρίστηση παρατηρώ ότι τα σχόλιά μου ενόχλησαν του υπαλλήλους του υπουργού προπαγάνδας.
    Αγαπητά μου Ρουσσοπουλάκια
    μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω απτόητος.

    Καθημερινά σε όλα τα μπλόγκς θα ενημερώνω τους bloggers για την δραστηριότητα του στόλου της Καραμανλικής Ναυτιλιακής εταιρίας Hellenic Carriers , που έχει πλοία με υπό σημαίες ευκαιρίας !!!!

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Chief Engineer,


    you are the biggest and best cock-a-sucka.

    I intend to inform the world Internet Community cause the World Naval Community already knows!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαμα , ΜΑμά ...όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τον Βουλγαράκη .,..

    να έχω ΚΟΤΕΡΑ, Βιλλες , πολλά λεφτα ..και να έχω και κάτι Ηλιθιους να με ψηφίζουν στην Α' ΑΘηνας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Chief Engineer ΕΙΝΑΙ Ο xoriatis ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καθομαι και σπάω το κεφάλι μου , αυτος ο Αλογοσκουφης πρεπει να είναι πολυ "μπροστα" :

    Για ετησιο καθαρό εισόδημα έως 10.500 ευρώ, ΔΕΝ υπάρχει φόρος εισοδήματος.

    Για ετησιο καθαρό εισόδημα με 10.501 ευρώ , ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ με 1.050 ευρώ λόγω της καταργησης του αφορολογητου !!!!

    Αλογοσκουφη εσυ,,,,, SUPER_STAR!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τη τροπολογία του Πόρτο-Καρράς που είναι κόκκος άμμου από αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα,ο Γιώργος Παπανδρέου έδιωξε το 2004, 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν υπογράψει.

    Ο παρουσιαζόμενος από τις δημοσκοπήσεις ως καταλληλότερος, μας υπενθυμίζει από καιρού εις καιρόν, ότι το μαχαίρι θα φθάσει ως το κόκκαλο !!!!!!

    Aλλά εγώ βλέπω ότι το μόνο μαχαίρι που έχει φθάσει στο κόκκαλο και κοντεύει να φθάσει μέχρι το μεδούλι, είναι οι ληστρικές φοροεπιδρομές ,εναντίον των πλατιών λαϊκών στρωμμάτων για να τρωγοπίνουν τα δεξιά λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 'Ολα θα τα φάνε τα δεξιά λαμόγια. Όποια απατεωνιά, κλεψιά λαμογιά και να αποκαλυφθεί, βρίσκεις από κάτω και το δεξιό το κλέφτη.

    Ομόλογα, κουμπάροι, βαρθολομαίοι,ζαχόπουλοι, χρηματιστήριο,παυλίδηδες,μαγγίνες, ΟΤΕ-Γερμανός, μοναστήρια,μονές,υποκλοπές, σκάνδαλα,ακρίβεια, ανεργία, αναξιοκρατία,κομματισμός, διαφθορά,τα δώρα της νέας διακυβέρνησης της δεξιάς.

    Δώρα στους έχοντες και κατέχοντες, πείνα και δυστυχία στον απλό το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 'Ολα θα τα φάνε τα δεξιά λαμόγια. Όποια απατεωνιά, κλεψιά λαμογιά και να αποκαλυφθεί, βρίσκεις από κάτω και το δεξιό το κλέφτη.

    Ομόλογα, κουμπάροι, βαρθολομαίοι,ζαχόπουλοι, χρηματιστήριο,παυλίδηδες,μαγγίνες, ΟΤΕ-Γερμανός, μοναστήρια,μονές,υποκλοπές, σκάνδαλα,ακρίβεια, ανεργία, αναξιοκρατία,κομματισμός, διαφθορά,τα δώρα της νέας διακυβέρνησης της δεξιάς.

    Δώρα στους έχοντες και κατέχοντες, πείνα και δυστυχία στον απλό το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβάζω στα σημερινά "ΝΕΑ" δηλώσεις του κ. Βουλγαράκη σε κάποιο ραδισταθμό (Δυστυχώς δεν "μπορώ" να κάνω επικόληση...,γιατί ADMIN?}
    Κατάγομαι απο εύπορη οικογένεια και το ξέρουν οι ψηφοφόροι μου κ.λ.π.
    ΕΡΩΤΗΜΑ :
    ΕΝΑΣ ΛΕΦΤΑΣ ,ΑΠΟ ΓΕΜΗΣΙΜΙΟΥΤΟΥ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΕΙ ΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ?????
    ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΦΤΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΗΣΙΜΙΟΥΜΟΥ ?????

    ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ "ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ????


    ΖΗΤΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!
    θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

    Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται:
    1. Η δήμευση όλων των παγωμένων επί 7 μήνες καταθέσεων στις τράπεζες (πρόταση του βουλευτή Γάμα Μανώλη).

    2. Το στήσιμο μπλόκων από συνεργεία του υπουργείου σε κάθε δρόμο των πόλεων ή της υπαίθρου όπου πάντες οι διερχόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν στο συνεργείο όλα τους τα λεφτά ή και τα χρυσά και πλατινένια κοσμήματα. Τα κατασχεθέντα θα κατατίθενται αμέσως σε φορητούς κουμπαράδες που θα φέρουν το λογότυπο "Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ".
    Εκτιμάται ότι το μέτρο θα έχει και χαρακτήρα
    προστασίας των πολιτών από ληστείες.

    3. Η απαγόρευση σε κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα να δίνει ρέστα στους πολίτες που προσέρχονται για να πληρώσουν.

    4. Η παρακράτηση 25% επί του αποδιδόμενου από κάθε δημόσια υπηρεσία και ΔΕΚΟ, αλλά και τράπεζα, ποσού σε κάθε πολίτη, από κάθε είδους συναλλαγή.

    5. Μικτά συνεργεία του υπουργείου και των Δήμων απανταχού της χώρας θα στήνουν μπλόκα έξω από τα σούπερ μάρκετ, όπου θα κατάσχουν από κάθε εισερχόμενο σε αυτά ποολίτη, όλα τα νομίσματα από 10 ΕΥΡΩ και κάτω.

    6. Η απαγόρευση στα σούπερ μάρκετ να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το σούπερ μάρκετ, και εντός 2 ετών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

    7. Η απαγόρευση στα βενζινάδικα να δίνουν ρέστα σε κάθε πελάτη. Τα ρέστα θα απαγορεύονται και θα παρακρατώνται από το βενζινάδικα, και εντός 2 ωρών θα αποδίδονται στον κουμπαρά της φτώχειας.

    8. Κάθε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα θα επιβαρύνεται με το ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ με ποσό διπλάσιο από την αξία της συναλλαγής.

    9. Θα ανοιχθούν όλοι οι τάφοι των νεκρών καθ' 'απασαν την επικράτειαν και κάθε πολύτιμο αντικείμενο που φέρουν τα λείψανα των νεκρών (δακτυλίδια, χρυσά δόντια, πλατινένια τεχνικά μέλη, ρολόγια, κ.λπ. θα κατάσχονται υπέρ του κουμπαρά της φτώχειας.

    και 10. Θα στηθούν κουλοχέρηδες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά, δίπλα στους κάδους σκουπιδιών. Οποιος πολίτης θέλει θα μπορεί να παίζει σε αυτούς χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα τυχόν κέρδη του όμως θα παρακρατώνται και στην οθόνη του ο κουλοχέρης θα ευχαριστεί και θα επαινεί τον τυχεράκια. Ομοίως τα κέρδη από λαχεία κ.λπ. τυχερά παιγνίδια θα παρακρατώνται για διάστημα 92 ετών.

    Ελπίζεται ότι με αυτά τα μέτρα θα δοθεί ένα γερό μάθημα στην ακρίβεια, στο κοινό έγκλημα και στη φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία μας.

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

    Και κάθε εβδομάδα, ούτε ο κ. Πρωθυπουργός, ούτε ουδείς άλλος γνωρίζει από πού «θα τού 'ρθει», τι βόμβα θα σκάσει, τι σπυρί θα κακοφορμίσει.

    * Ο βασικός μέτοχος της κυρίας Μάρας Ζαχαρέα, κύριος Θοδωρής Ρουσόπουλος, έχει όντως το «ασυμβίβαστο», είναι ασυμβίβαστος! τι ασυμβίβαστος; επαναστάτης.

    * Ο κ. Βουλγαράκης! Την ώρα που ο κυρ Αλογοσκούφης σκοτώνει τον κάθε Μήτσο της επικράτειας μπήγοντάς του ένα άγριο φοροπαλούκι στην καρδιά, ο Υπουργός-που-απέτυχε-παντού, ο κ. Βουλγαράκης δηλαδή, δηλώνει... φοροφυγάς και με τον νόμο!!! Οχι μόνον έφτιαχνε εταιρείες ως μη όφειλε, ενόσω ήταν υπουργός ο πρώην Κένταυρος της ΟΝΝΕΔ, αλλά τις έφτιαχνε και off shore για να γλυτώνει τους φόρους!!! Οχι κένταυρος - γαϊδούρι αναισθησίας ο ερίφης!

    * Σε τροπολογία του κ. Γεροντόπουλου προσθέτει κι άλλη τροπολογία ο... Αγνωστος Χι, προκειμένου να γλιστρήσει στη Μονή Βατοπεδίου (βοήθειά μας) λαχταριστό φιλέτο γης, απ' αυτά που τα μοναστήρια βαφτίζουν παλιάμπελα και τα τρώνε λάχανο. Ο κ. Γεροντόπουλος αυτοανακηρύσσεται βλαξ, ο κ. Κιλτίδης προσπαθεί να καρφώσει τον προηγούμενο Υπουργό και πάνω στη φάση χτυπάει ο Τατούλης.

    * Αυτή δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι συμμορία που αλληλοσπαράσσεται στο «ρεστωράν» της Ντόρας.

    * Αυτοί δεν είναι Υπουργοί είναι Μέτοχοι σε Μετόχια.

    * Αυτή δεν είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι βασικοί μέτοχοι σε off shore, και παντελώς αμέτοχοι σε ό,τι έχει σχέση με το αείμνηστο εκείνο «σεμνά και ταπεινά». Σεμνά και ταπεινά στο πουθενά.

    Οι άνθρωποι είναι «αργότερα - αργότερα φανήκανε δυο κότερα» - κι από πίσω ο Βουλγαράκης! Διότι, ως γνωστόν, το κότερο σέρνει καράβι...

    * Ουδέποτε δούλεψε στη ζωή του ο κ. Βουλγαράκης και είναι δισεκατομμυριούχος! Κι όμως κυβερνάει τις ζωές εκατομμυρίων φτωχών Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλες οι εθνικές προδοσίες έχουν γίνει από την δεξιά, εάν κάποιος ξέρει κάτι διαφορετικό ας μας ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτο το εγραψε κάποιος φιλος πιο πάνω και ειναι πολυ σημαντικο... :


    Καθομαι και σπάω το κεφάλι μου , αυτος ο Αλογοσκουφης πρεπει να είναι πολυ "μπροστα" :

    Για ετησιο καθαρό εισόδημα έως 10.500 ευρώ, ΔΕΝ υπάρχει φόρος εισοδήματος.

    Για ετησιο καθαρό εισόδημα με 10.501 ευρώ , ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ με 1.050 ευρώ λόγω της καταργησης του αφορολογητου !!!!

    Αλογοσκουφη εσυ,,,,, SUPER_STAR!!!!



    Δηλαδη, με 800 ευρω τον μηνα καθαρο μισθο θα δώσεις 1.000 ευρώ στον Αλογοσκουφη , και αντε μετα να τα βγαλεις περα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. poisonous βενιζελάκι ασε την αβάντα στον καταλληλότερο
    τέλειωσε η βενζίνη το αυτκίνητο ακινητοποιήθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Krioi to thema einai poli sobaro…to psari bromaei apo to kefalh alla o laos ethelotiflh…kai ti na kanei aloste afoy to sisthma kai oi politikoi ton exoyn omhro .demeno xeiropodara sthn faka toy rousfetioy ..(olo kai kapoio paidei thelei o kathe gonios na xosi sto dhmosio na kathete kai ana mhn doyleuh .. to sisthma mas exei kanei na fantazomaste san swthries liseis poy se alles sinthikes den tha sizitioyntan se dhmokraties(px na psifizoun orismenes kathgories politon …neoi ergates klp …) )isws giath o ellhnikos laos einai teleios apaideytos kai (agrammatos)afou kai ayrio na ginoun ekloges o kiriakos tha bgei protos se psifous ,o boulgarakis tha bgei episeis prwtos ..kai h febronia se merika xronia tha mas plasaristi san morfomenh kai emerolipth ypourgos pou thelei to dikaio kai to sosto … isos ean oi hrwes ths epanastashs toy 21 eblepan to xali ayto ..na anathewrousan tis apopsis tous …ean kserane dhladi oti ta eggonia px toy kolokotroni,kai tou mayromhxali erpontan apo politico grafio se grafeio erpontas kai parakalontas gia ena rousfetaki na anathwrousan kata poli ths apopsis toys gia thn epanastash …..ti na pw ..h aganaktisi toy kosmou pisteuw tha ginei telika poli epikindinh gia kapious pou kiriolektika mas kleboun to psomi me thn ideologia toy semna kait tapeina alla theloun skafos anapsixeis kai etairies se forologikous paradeisous ..etsi gia (na mhn toys forologisi kai o alogoskoufhs )ntropi toys …aisxos ..alla na kseroun oti oi koinonia kai o laos den ksexna oute sigxorei toy s kleftes toy timiou idrwta tou…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση