GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφραίμ στη θέση Αλογοσκούφη...

. ΡΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΠΑΣ ΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΙΜ;;; ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠ...

.
ΡΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΠΑΣ ΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΙΜ;;;
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ!!!!!

Αντώνης Καργάς

14 σχόλια

  1. Ο ΚΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ = ΞΕΦΤΙΛΕΣ
    ------------------------------

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΤΟΥΜΠΑ΄'' ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ-ΚΟΥΡΑΔΕΣ.
    Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΚΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ν.Δ. !!

    ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ .
    Οι πιό χαρακτηριστικές περίπτωσεις δημοσιογραφικής ΞΕΦΤΙΛΑΣ .
    Εκδότεςς οι πιό ξεφτίλες δημοσιογράφοι στην ιστορία των Ελληνικών Μ.Μ.Ε.

    Ξεκίνησε Ο Γιώργος Κουρής ,στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κεφαλονιά σαν Κεντρώος υπερασπιζόμενος την Ένωση Κέντρου επί Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας).
    Μόλις έγινε η αποστασία μυρίστηκε τα ''αργύρια'' και αμέσως αγκάλιασε τον ...Δρακουμέλ !!!
    Μετά την Μεταπολίτευση ο Δρακουμέλ τον βοήθησε οικονομικά για να εκδόσει την ΑΥΡΙΑΝΗ .
    Τέτοια μαφία είναι ο Γιώργος Κουρής που κατάφερε ακόμα και από τον Δρακουμέλ να φάει λεφτά !!!
    Σφάλμα του Ανδρέα που αγκάλιασε τους Κουριάδες (κουράδες) το βρώμικο '89.
    Ας πρόσεχε.
    Ο αδελφός του,χοντρο-Μάκης Κουρής βγήκε τότε βουλευτής με το Πα.σο.κ. στην Β.Αθήνας .
    Σήμερα με το ΠΑΡΟΝ (νάναι καλά οι κρατικές διαφημίσεις) είναι σημαιοφόρος της Ν.Δ.
    Όπως αποκάλυψε ο Θέμος ,
    ο χοντροπατάτας-κουράδας Μάκης Κουρής εκδίδει ΟΛΑ τα εισητήρια λεωφορείων και Μετρό .
    Χοντρές κονόμες.
    Ο Γιώργος Κουρής στις εκδοτικές του επιχηρήσεις απασχολεί δεκάδες χαμηλότατα αμοιβόμενων Πακιστανών και μετά βγαίνει στην TV για να μας κάνει ηθικά κυρήγματα ,
    το μαλακισμένο σκατό .
    Ουστ μαλάκες Κουριάδες-Κουράδες ,ξεφτίλες που ''γκρεμίσατε'' τον ...Καραμανλισμό και σήμερα του παίρνετε πίπες για τις διαφημίσεις .

    Ο ΑΝΤΙ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα τελευταία καλοκαίρια , χέρι - χέρι εμπρηστές, κυβέρνηση, Εκκλησία και εκατομμύρια ρωμιοί που συνειδητά στηρίζουν τους δύο τελευταίους, με τον α ή β τρόπο καίνε την πατρίδα μας, μετατρέποντας την κάποτε πράσινη χώρα των Ολυμπίων Θεών, το κέντρο του κόσμου, σε μαυρισμένη βραχώδη έρημο, ιδανικό τοπίο για να αγάλλονται τόσο τα εγκόσμια άνομα συμφέροντα όσο και ο ανύπαρκτος Θεός της ερήμου και της ερήμωσης που λιβανίζουν οι μονοθεϊστές.

    Πανικόβλητοι χιλιάδες συμπολίτες μας, αναθρεμμένοι από σχολεία, γονείς, νοοτροπίες και παπάδες σε μία λογική άκρατου ατομισμού, ωχαδερφισμού και έλλειψης κάθε πρόνοιας για τον «συλλογικό χώρο» και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προγραμματισμένοι από τους πολιτικούς και τους τηλενημερωτές τους να βλέπουν μόνο το φύλλο και ποτέ το δάσος, συνειδητοποιούν τώρα την πλήρη ανυπαρξία κρατικού μηχανισμού καταστολής πυρκαγιών (όπως και δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένας στοιχειώδης μηχανισμός πρόληψής τους), και εκλιπαρούν απλώς για «ένα αεροπλάνο να κάνει μία ρίψη» για να σώσει τις ζωές τους και τις περιουσίες τους.

    Αεροπλάνα αρκετά όμως δεν υπάρχουν. Και δεν υπάρχουν γιατί η πολιτική εξουσία, με την δική τους στήριξη, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για να αποκτήσει περισσότερα πυροσβεστικά αεροπλάνα, ούτε καν για να αντικαταστήσει τον προ πολλού γερασμένο στόλο των ελάχιστων πυροσβεστικών αεροπλάνων CL-215 της χώρας μας. Το αισχρότερο όμως είναι ότι αυτή η ίδια η πολιτική εξουσία διαθέτει τα χρήματα για κάτι τέτοιο, απλώς αντί για αγορά πυροσβεστικών μέσων αυτή προτιμάει να τα χαρίζει στην... Εκκλησία!

    Με το 1 δισεκατομμύριο ευρώ που η κυβέρνηση Καραμανλή έδωσε ΔΩΡΟ (και μάλιστα κάθε χρόνο!), στους παρασιτικούς θεοκράτες με τον γνωστό νόμο που σκανδαλωδώς τους απάλλαξε από τον φόρο της προκλητικά κολοσσιαίας ακίνητης περιουσίας τους, η πατρίδα μας θα μπορούσε να αυξάνει ετησίως τον στόλο των πυροσβεστικών της αεροσκαφών κατά 40 αεροπλάνα CL- 415 (40 Χ 25 εκατομμύρια ευρώ) και, κατά συνέπεια, θα είχε γλιτώσει από την πυρπόληση και ερημοποίησή της!

    Με έναν μόνο νόμο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι θεοκράτες «καταβροχθίζουν» δημόσιο χρήμα ικανό για αγορά 40 πυροσβεστικών αεροσκαφών και κανείς δεν μιλάει για αυτό, λες και δεν είναι γεγονός που αφορά έναν τόπο που τον καταβρόχθισε η φωτιά γιατί ακριβώς δεν είχε τα μέσα να γλιτώσει τον εαυτό του (οι εκτεταμένες πευκοπυρκαϊές δεν αντιμετωπίζονται ποτέ από χερσαίες δυνάμεις, που και αυτές άλλωστε ήσαν ανύπαρκτες). Αντί να ακούσουμε συζήτηση επ' αυτού, ΜΜΕ και πολιτευτάδες μάς βομβαρδίζουν αντίθετα με θρήνους και ανοησίες, ό,τι δηλαδή αξίζει σε μία κοινωνία που το μόνο που έχει μάθει να κάνει είναι να κλαψουρίζει και να σταυροκοπιέται.

    Έλληνα ξύπνα. Οι πραγματικοί Θεοί κατοικούν στα δέντρα και τις πηγές του τόπου σου, όχι στις συναγωγές του Θεού της ερήμου. Καίγοντας τα δάση της πατρίδας σου, εκείνοι που το έπραξαν και εκείνοι που το επέτρεψαν έκαψαν και τους φυσικούς Ναούς των Θεών των Ελλήνων. Έκαψαν την Ψυχή των Ελλήνων, την ψυχή σου. Απαίτησε ΤΩΡΑ δικαίωση και αποκατάσταση.

    Να δημευθεί ΤΩΡΑ η Εκκλησιαστική περιουσία προς χάριν του εθνικού συμφέροντος.
    Να ζητήσουν συγνώμη, από τα θύματα των πυρκαγιών και από όλους τους Έλληνες, εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν ακόμα πλουσιότερους τους θεοκράτες αντί να αγοράσουν τα στοιχειώδη μέσα για την αντιπυρική προστασία της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγε ποτέ κανείς από το μπλόκ των Βρυξελών στο Αγιο Ορος ?
    Στον Αχταρμά των ημερών ( ΕΦΡΑΙΜ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΑ ΠΕΘΕΡΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ Δεν άκουσα μια κουβέντα γιά τις Βρυξέλες και τον ρόλο τους στην υπόθεση που λέγετε ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ Δεν Ψηφίζω Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ναι! !
    θα σωσει τη χώρα με το μυαλο και το δυνατό οικονομικό επιτελειο του.
    Ειναι απειρως καλύτερος από τον Αλογοσκούφη ο μεσίτης γαιών και προς Θεόν, ηγέτης του Βατοπεδίου.
    Αφού τους την έφερε με τη θέληση τους.
    Το ίδιο θα κάνει και σε μας.
    Το λαμόγιο ο Κύπριος.
    Αλλά όμως πρώτα να τον ξυρίσετε
    δεν θέλουμε τράγο υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια τι γίνεται με το λαμόγιο τον χριστοφοράκο και το βουρλούμη;
    Η δικαιοσύνη προχωρά ή πανε στο αρχείο;
    Δεν σας ξεχνάμε εμείς όμως.
    Να απαντήσει πάραυτα ο καθ' ύλην αρμόδιος .
    Φως ρε φως στο τουνελ της ζήμες, δεν μας τυφλώνετε σας παρακολουθούμε εμείς οι απλοί πολίτες βήμα- βήμα.
    Γιαυτό καταποντιστήκατε στις δημοσκοπήσεις.
    Και θα είστε πάτος μόνιμα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν δεν ντρέπεσαι κ. Συντάκτα μ'αυτές τις βλακείες που γράφεται εδώ μέσα καταφέρατε τους χοχόλους Ελληνες να ξεχάσουν τι θα πει λωποδυταριό του Πασοκ και το βγάζουν πρώτο στις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπα εγώ θα πρότεινα τον τσοχατζοπουλο η τον Λαλιώτη και εκείνος ο πρώην ο παπαντωνιου δεν θα ήταν κακός , εδώ χρειαζόμαστε ανθρώπους που να μπορούν να κλέψουν από την μια και να μην μπορείς να ανακαλύψεις την κλεψιά από την άλλη

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξίζει να διαβάσετε το Κυριακάτικο άρθρο του Τάκη Καμπύλη στην κυριακάτικη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Πολιτικό όπλο η ψήφος των πιστών»
    Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το εξής απόσπασμα που δείχνει με ποιό τρόπο το ΠΑΣΟΚ ‘πείρε τον κακό δρόμο’:
    «Εκτός από τη «Δεξιά του Κυρίου», άνοιξε στην Εκκλησία –με τη Μεταπολίτευση– ένα παράθυρο αριστερότερα. Ο Νίκος Σηφουνάκης θυμάται την περίοδο που ήταν στο υπουργείο Πολιτισμού: «Τέλη 1993 - αρχές 1994, ένας αρχιμανδρίτης στον Αγιο Γεώργιο απέναντι από τη Ροτόντα –νομίζω τ’ όνομά του είναι Τασιάς– απολάμβανε μεγάλου κύρους από σημαντικό κομμάτι των πιστών της περιοχής. Αυτός λοιπόν είχε ζητήσει επίσημα τη μετατροπή της Ροτόντας σε ναό. Τι πιέσεις δέχθηκα τότε για να του κάνουμε τη χάρη. Πολλοί ισχυροί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη με πίεζαν ενώ μου είχε τηλεφωνήσει και η Δήμητρα. Πώς έφθασε μέχρι εκεί; Πάντως, ευτυχώς βρέθηκε έγγραφο του Ελευθέριου Βενιζέλου που τη χαρακτήριζε ως “ρωμαϊκό μνημείο”».
    «Τρίτσης και Σημίτης»
    «Ενας άλλος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος, λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές του 2004 δεν δίστασε να μιλήσει για τον «προτεσταντισμό» του Σημίτη: «Κάναμε σαφώς λάθος χειρισμό στο θέμα των ταυτοτήτων. Δεν μπορείς να αγνοείς τον Αρχιεπίσκοπο και να τον μειώνεις έτσι. Ο Χριστόδουλος στο θέμα του χειρισμού είχε απόλυτο δίκιο. Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε τον προτεσταντισμό του Σημίτη. Είχε σχέδιο (ο Σημίτης) και το ΠΑΣΟΚ το πλήρωσε» («Εψιλον», 30/5/2004). Οι καλές σχέσεις του Ευ. Βενιζέλου με την Εκκλησία είχαν άλλωστε εκφραστεί με τον πιο επίσημο τρόπο: στις 24 Μαΐου 2001 με αφορμή έκθεση στο Βυζαντινό Μουσείο, ο μακαριστός Χριστόδουλος είχε δηλώσει πως «είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοιον υπουργό στον Πολιτισμό με ενδιαφέροντα εκκλησιαστικά». (Μια δεκαετία πριν, μια τέτοια δήλωση θα ήταν αδιανόητη για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αλλά το πρωτοφανές άδειασμα του Αντώνη Τρίτση από τον Ανδρέα Παπανδρέου και η στροφή 180 μοιρών στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας, το 1988, έδειξε την αυξανόμενη επιρροή της Εκκλησίας και προς τα αριστερά.)»
    Στα οποία θα προσθέσω και κάτι δικό μου. Μια από τις καλές πράξεις του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν να συναινέσει στις πιέσεις του τότε Αγίου Θηβών για την εγκατάσταση μοναστηριού μέσα στην Κοιλάδα των Μουσών στον Ελικώνα. Ο καλός ‘συνταγματολόγος’ και νυν διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνον συναίνεσε αλλά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πραγματοποίηση του σχεδίου. Συγκεκριμένα,
    1. Κάνοντας κατάχρηση της θέσεως του ως υπουργός Πολιτισμού, ανέτρεψε την αρνητική εισήγηση της 1ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για την μη εγκατάσταση μοναστηριού μέσα στον ιστορικό αυτό χώρο.
    2. Χειραγώγησε το ΚΑΣ για να εγκρίνει την εγκατάσταση του μοναστηριού. (jk:. Αξιοσημείωτη η πρόταση Τατούλη για την εφαρμογή της Κοινοτικής Οδηγίας για την Διαφάνεια στις δημόσιες υπηρεσίες. Αν ήξεραν στο ΚΑΣ ότι οι διαβουλεύσεις τους αυτές θα ήταν προσβάσιμες στους πολίτες ίσως να έδειχναν μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.)
    3. Υπέδειξε στους καλόγερους να χρησιμοποιήσουν προκατασκευασμένα ξύλινα οικήματα για την άμεση εγκατάσταση του μοναστηριού, προφανώς για την δημιουργία τετελεσμένων. Ο Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός του ΥΠΕΧΩΔΕ απαγορεύει την εγκατάσταση Προκάτ σε ιστορικούς χώρους, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον κ. Βενιζέλο.
    4. Μεσολάβησε ώστε το ειδικό ταμείο του ΥΠΕΧΩΔΕ γνωστό ως ΕΤΕΡΠΣ να χρηματοδοτήσει τα χωματουργικά έργα που κατέστρεψαν 25 στρέμματα δασικής έκτασης που είχε καταπατηθεί από την μητρόπολη Θηβών. Χρήματα δηλαδή που προορίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιήθηκαν για την καταστροφή του περιβάλλοντος!!!
    5. Υπέδειξε στους καλόγερους να αγοράσουν τα Προκάτ από εταιρεία στην εκλογική του περιφέρεια στην Θεσσαλονίκη.
    Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς άσκησε δίωξη κατά του Δασαρχείου για παράβαση καθήκοντος, αλλά ίσως εξ αιτίας του ‘αφύσικου εναγκαλισμού’ εκκλησίας με την Δικαιοσύνη, όπως γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ, το δικαστήριο τους απήλλαξε.
    «Μια περίεργη υπόθεση, τρία χρόνια πριν, έδειξε πώς η διαπλοκή της Εκκλησίας με την εκτελεστική και δικαστική εξουσία μπορεί και να πάρει και τη μορφή του «παρακράτους»: Βαβύλης και επιχειρήσεις Magna Graecia και Πατριαρχείο Ιεροσολύμων... Η υπόθεση Γιοσάκη αντιμετωπίστηκε από την ιεραρχία ως «άσχετη με τα ενδιαφέροντα και τις επιδιώξεις της Εκκλησίας». Ωστόσο, η επιρροή της Εκκλησίας θεωρείται βέβαιη στο χώρο της Δικαιοσύνης.» γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
    Η θέση που έχω διατυπώσει επανειλημμένως, όπως διαφαίνεται και από το παραπάνω παράδειγμα, είναι πως η *Ελλαδική εκκλησία στη σημερινή της μορφή είναι μια από τις κύριες γενεσιουργούς αιτίες της διαφθοράς στην Ελλάδα*. Βρίσκεται στο επίκεντρο ενός φαύλου κύκλου όπου οι κρατικές επιδοτήσεις (400 εκατ. ευρώ !) και φοροαπαλλαγές, όλες για ψηφοθηρικούς λόγους, αυξάνουν την πολιτική ισχύ της εκκλησίας, που με την σειρά της επιβάλλεται στην πολιτική ηγεσία για ολοένα αυξανόμενες παροχές την στιγμή μάλιστα που χώρα διολισθαίνει σε οικονομικό χάος.
    Το αφιερώνω το σχόλιο αυτό στον αείμνηστο Α. Τρίτση, που μας θυμίζει πως κάποτε υπήρξε ένα διαφορετικό ΠΑΣΟΚ. Ενα κόμμα που είχε την ηθική υπόσταση να διεκδικήσει την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. jk
    2:22

    Αγαπητέ κύριε
    Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
    Στο πρόγραμμά του το Πα.σο.κ. (Οκτώβρης 1981)είχε όλες τις καλές προθέσεις που ανέφερες.
    Στην συνέχεια , νομοθετήματα ευνουχίστηκαν (πχ νόμος κυρίας Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου για τις σχέσεις Εκκλησίας -Κράτους )η άλλοι νόμοι για κρατικοποίηση Μοναστηριακών περιουσιών έγιναν με νομικά λάθη , αποτέλεσμα κάποιες Μονές να δικαιωθούν σε προσφυγές του στο Ευρωπαικό Δικαστήριο.

    Όλα ωφείλονταν σε λάθος εκκίνηση.
    Ο Λεωνίδας Κύρκος , με ένα αξέχαστο άρθρο του στην ΑΥΓΗ (τίτλος ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ )έδινε κάποιες πολύ σωστές συμβουλές στον σηχωρεμένο Αντώνη Τρίτση .Με δυο λόγια το νόημα ήταν :
    Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ.
    ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    Τα λόγια περί παλιού και καινούργιου Πα.σο.κ. έχουν μικρή σημασία .

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ;;;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε είναι ωραίος ο Εφραίμ, εχει φωτογένεια.

    Εκείνος ο πονηρός καλόγερος δίπλα του , ο "Μπέζας" είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:08 μμ

    Δίπλα του κάθεται ο "πατήρ" Αρσένιος +ευλόγησον+ παλιός Κνίτης, ο οποίος ολοκλήρωσε το σοσιαλισμό στα πανεπιστήμια και σκέφτηκε να επιδοθεί σε παραγωγικά έργα στο μοναστήρι. Θα είχε οπωσδήποτε κι άλλες γλυκές επιθυμίες, οι οποίες επίσης πρέπει να ικανοποιήθηκαν, τον βλέπω ευχαριστημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καργά,κάργα η λακαμία.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΗΜΕΡΑ???
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

    Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση