GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τέλος...

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Δεν μπορώ να καταλάβω πως δέχονται τα συστημικά ΜΜΕ να παίζουν την σκηνή του τέλους του, με τόση ευκολία, χ...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δέχονται τα συστημικά ΜΜΕ να παίζουν την σκηνή του τέλους του, με τόση ευκολία, χωρίς να συνειδητοποιούν οτι στην εποχή μας η γενικεύμενη απαξιώση για το πολιτικό μας σύστημα μπορεί να λάβει διαστάσης επιδήμιας για οτιδήποτε συμβολίζει το αρτιοσκληρωτικό, αντιπαραγωγικό και συντηρητικό σύστημα εξουσίας που απομυζεί την δημιουργικότητα, τις ευκαιρίες , το μέλλον της πατρίδας μας. Εκτεταμένη παράγραφο θα μου πεις για να περιγράψω απλά τον ευνουχισμένο ρόλο της δημοσιογραφίας στις ημέρες μας. Εκτεταμένη παράγραφο θα μου πεις για να αναδείξω κάτι για το ποιίο μιλάει και έχει συνειδητοποιείσει η ίδια η κοινωνία εδώ και πολύ καιρό. Εκτεταμέμη παράγραφος θα μου πεις για να αναδείξουμε τον ρόλο της ομερτας και της επιρρόης που έχει στα ΜΜΕ.
Αρκεί μια ματιά στα πρωτοσέλιδα, εξαίρεση η Ελευθεροτυπία, για να αντιληφθείς οτι η υπόθεση Κεφαλογιάννη ρίχνει αλλο ενα λιθαράκι στο τέλος των ΜΜΕ, οπως το γνωρίζαμε. ΜΜΕ εξαρτημένα απο συμφερόντα και παράγοντες.
Το θέμα ειναι μετά να μην αναρωτιούνται για τις πεσμένες πωλήσεις και να μην αναζήτουν την ώρα του γευματος τους στην Αθηναική Λέσχη, είτε ειναι χρόνια μέλη της είτε ειναι νεόκοπα μέλη της, εξιλαστήρια θύματα της δικής τους εξάρτησης.
-------------------------------

19 σχόλια

  1. Ρε Λουτράδη ήθελα να ξέρω:
    κάθε μέρα μας αραδιάζεις (τουλάχιστον) ένα άρθρο όπου χτυπάς τη ΝΔ, τεχνηέντως το παίζεις αμερόληπτος και στην ουσία αβαντάρεις το ΠΑΣΟΚ (ναι, αυτό το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ για το οποίο δούλευες ως στενός συνεργάτης γνωστού στελέχους του Κινήματος).
    Με όλο το χρόνο που χρειάζεται για να γράψεις όλες αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες, γεννάται το ΕΥΛΟΓΟ ερώτημα:
    Μα καλά, εσύ από τι ζεις; Εργάζεσαι; Πληρώνεσαι για τα άρθρα (;;;) αυτά που καθημερινά παράγεις;
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να γράφεις αυτά που γράφεις;

    Μια απάντησή σου θα μας πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην οδο κωνσταντινουπολεως θα κοψουν 3000 δεντρα για εργα του ΟΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Posted - 19/06/2008 : 17:55:48
    -----------------------------------

    Του Μπούντζουκα Τηλέμαχου . Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος! – επιγραφή στον τάφο του Ν. Καζαντζάκη


    Αρκετά με τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια των κρατούντων .

    Έχοντας την πρωτοβουλία αυτοί με τα λεφτά μας χτίζουν θέρετρα και κέντρα αναψυχής όπου τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων, σαν λογικά όντα που θέλουμε να λεγόμαστε τι κάνουμε;

    Η κοινωνία πρέπει να σκύψει επάνω στα προβλήματα που παρουσιάζει το σύστημα.

    Το κράτος αδιαφορούσε, αδιαφορεί και θα συνεχίσει να αδιαφορεί για τα προβλήματα του απλού λαού και για την επίλυσή τους. Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της εξουσίας του. Η αλλαγή πρέπει να γίνει από τον κόσμο, από τα κάτω από την ίδια την κοινωνία.
    Χωρίς λαϊκισμούς και τάση ισοπέδωσης των πάντων αλλά με κριτική σκέψη και επιχειρήματα, με συλλογική δράση και όχι με ατομικό Δονκιχωτισμό, πρέπει να καταδείξουν τα αρνητικά του συστήματος, τις αδικίες και τις απάτες που διαπράττονται και να προτείνουν λύσεις. Αλλά το θέμα δεν είναι να δοθούν απλά περισσότερα χρήματα αλλά και να καταμεριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των πολιτών και όχι τις ανάγκες των κολαούζων της εξουσίας.

    Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε και εμείς ευθύνες που έχουμε αφήσει τις ζωές μας στα χέρια άλλων? που αφήνουμε τα δικά μας προβλήματα να τα λύνουν οι επαγγελματίες της πολιτικής με τα γνωστά κάθε φορά αποτελέσματα.

    Κάποιοι από τους δικαστές πριν τελειώσουν το “έργο τους” κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δίκης θα πάρουν προαγωγές ,η σύνταξη είναι σαφέστατη η ημιτελής κατάρτισή τους. Η προσπάθεια του κράτους να ελέγξει το θεσμό της δικαιοσύνης μπορεί να γίνει κατανοητή και από την ανάλυση των ρόλων του παραδικαστικού κυκλώματος που “απένειμε” δικαιοσύνη στις συνιστώσες της ίδιας κρατικής εξουσίας (χαζοπράκτορες, μεγαλοδικηγόροι αστοί, μεγαλογιατροί, μεγαλοδημοσιογράφοι,μεγαλοεργολάβοι, παπαδαριό, πρεζέμποροι, ανώτεροι αξιωματούχοι και λοιπές φάρες της εξουσίας). Τροφοδοτώντας τους με νομική ασυλία και μπόλικο χρήμα, είτε από ασφάλιστρα είτε από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (off shore εταιρείες κλπ.

    Μας ζητάνε συνέχεια ΑΝΟΧΗ στα σοβαρά προβλήματα μας, μείωση στους μισθούς ,συντάξεις , 65 ώρα εργασίας , υγείας, παιδείας, και στης εκλογές μας ζητάνε να γινόμαστε ψηφοφόροι/κουκιά τους.

    Εμείς σας ζητάμε άμεσα την κατάργηση της βουλευτικής σας ασυλίας ΑΜΕΣΑ, γιατί αυτό είχε γίνει ώστε οι κομουνιστές βουλευτές να μπωρούν να εκφράζονται ελευθέρα για όσους δεν το ξέρουν . ΕΕΕ μη μου πείτε ότι αυτήν την εποχή υπάρχει τέτοιος κίνδυνος; Κύριοι της αριστεράς η του ΛΑΟΣ η του ΠΑΣΟΚ η της Ν.Δ.

    Κίνδυνος ΝΑΙ υπάρχει να έχετε τέτοια εξουσία στα χέρια σας κύριοι. Γιατί σας κάνει ΜΙΚΡΟΥΣ –ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ να μην μπορεί να σας αγγίξει κάνης ? ακόμα και σε φόνους, όσοι από εσάς δεν το θέλετε αυτο απο μπλε, πράσινοι, (ακροδεξιοί), (αντάρτες) μπλε, (αντάρτες») πράσινοι, (ανεξάρτητοι), κόκκινοι, ροζ κ.ο.κ . Είστε όλοι σας εξαρτημένοι και τσιράκια των οικονομικών συμφερόντων (μεγάλων και μικρών).βαρεθήκαμε της χαμογελαστές φάτσες σας που περιγελούν τις ανάγκες και τις αγωνίες μας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ Γ.Κεφαλογγιανη, Ι Βαρβιτσιώτη ,και άλλοι μας -σας έδειξαν ,ως καταλληλότερος πρωθυπουργός τον Κωστάκης που έγινε ΚΩΣΤΑΣ, και να οι ΜΙΖΕΣ , Η ανεξέλεγκτη αγορά, και τώρα κάνουν συναγωνισμό να μας πουν πιο έφαγε λιγότερα οικόπεδα και κότερα και τα ευρωτερα.
    Η λατρεία των θεσμών του συστήματος, η καλλιέργεια της ανάθεσης (εκπρόσωπος -εκπροσωπούμενος), ο πατερναλισμός, τα παραγοντιλίκια, η προβολή/αποθέωση των ηγετών - υποψηφίων, ο στρογγυλεμένος λόγος, το φλερτ με την εξουσία και τη διαχείρισή της, όλα αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με την αυτοδιεύθυνση των αγώνων, τη ρήξη και την ανατροπή. Θέλει αγώνα για να φύγουνε από τα Μ.Μ.Ε και έντυπο τύπο οι χαζοχαρούμενες φάτσες των πολιτικών μας με παγωμένα τα χαμόγελα, και για να πέσει πανικός σε όλους , εκσυγχρονιστές και λαϊκιστές, ευρωπαϊστές και ευρωσκεπτικιστές, κοσμοπολίτες και εθνικιστές, εργατοπατέρες και (ταξικούς) συνδικαλιστές, αριστερούς, αριστερούληδες και αριστεριστές).

    Ήρωας, δεν είναι εκείνος που δεν φοβάται, μα εκείνος που, παρά τον φόβο του, προχωρά.

    Posted - 19/06/2008
    Του Μπούντζουκα Τηλέμαχου ουτε Βουλγαράκης,ουτε off shore εταιρείες ,ουτε Εφραιμ τότες που ο γραφικός έργαφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.FALCONE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:40
    O Loutradis einai foititis kai oi goneis tou einai epistimones . Anti na apantas me politikes theseis , san swstos dexios, ktypas proswpika themata.
    Emeis den fwnazoume gia ta indalmata soy afta pou fwnazei o hontro-Mexicanos sto dvd .
    Oi Pasokoi eimaste evgeneis kai milame me politika epihirimata.

    Pasokos from Astoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε χουντικέ 12:25 πμ

    Για ρώτα, αν δεν τα έζησες, τι ήταν το μπαλόσημο, τι έγινε στη δίκη με τα κρέατα, στην οποία φάνηκε ότι μεγαλέμποροι κρεάτων είχαν "ταΐσει" όλη την κυβέρνηση (σχεδόν, ο Παττακός νήστευε) και την ανώτερη διοίκηση (και έπαιρναν άδειες εισαγωγής);

    Γράφεις αυτές τις μαλακίες ποντάροντας ότι έχουν ξεχαστεί οι ιστορίες των χουντικών με τα "καθαρά χέρια"; (όπως έλεγε ο λαδάς για τον εαυτό του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λουτράδη, η Καθημερινή αναφέρει για τον Κεφαλογιάννη συνοπτικά στην πρώτη σελίδα (μέση δεξιά) και αναλυτικά μέσα. Εγώ εκεί το διάβασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χουντικε , στην χουντα δεν θα απαντουσες σε blog θα ήσουν φυλακή μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασόκε 12:44 πμ

    είστε πασίγνωστοι, μην το συζητάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΘΥΞΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΣΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ.ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.....

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ!!!

    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΠΙΑ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ! ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 5ΕΥΡΩ/ΩΡΑ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΛΟΓΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O κ.Τράγκας χθες στο δελτίο του Αλτερ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την καταδίκη του Κεφάλογιάννη για υπόθαλξη έμπορου ναρκωτικών είπε κατά λέξη:'Αυτά είναι πταίσματα που γίνονται συνήθως στις τοπικές περιοχές,είναι βοήθειες-ρουσφέτια που δίνουν οι βουλευτές στους ψηφοφόρους τους'!!!
    Μιλάμε για υπόθαλψη εμπόρου ναρκωτικών (από τα Ζωνιανά).Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν ναρκωτικά στα παιδιά μας.Και υπάρχουν πολιτικοί που τους βοηθάνε.Και υπάρχουν και δημοσιογράφοι που τους δικαιολογούν.
    Και φυσικά κανένας από τους υπόλοιπους παρόντες δημοσιογράφους (Χατζηνικολάου-Μακρή-Παυλόπουλος)δεν επισήμανε στον Τράγκα ότι προκειται για έμπορο θανάτου-για την ακρίβεια δεν σχολίασαν καθόλου το θέμα.Καταλαβαίνω ότι πρόκειτε για μια πολιτική οικογένεια που κανένας δεν θέλει να πιέσει-για αυτό και τα τόσα λίγα σχόλια σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, αλλά όχι κ.Τράγκα να τους δικαιολογούμε κιόλας.
    Πόσο πιο χαμηλά και οι πολιτικοί και νταβατζήδες δημοσιογράφοι μπορούνε να πέσουν πια;
    Ντροπή.
    Έχουμε αγανακτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κυριε Λουτράδη είχα στείλει ένα σχόλιο αναφορικάσε κείμενο σου για τις έριδες εξουσιας στο ΣΥΡΙΖΑ. δεν το είδα να το δημοσιέυεις. δεν ηταν καθολου υβριστικο και ειχε επιχειρηματα-κατι που εσυ αγνοεις και αδυνατεις να προταξεις

    αυτη ειναι η δημοκρατια σου;

    αυτος ειναι ο πολιτισμος σου;

    αναμενω απαντηση η αναρτηση του σχολιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
    Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
    Είδες ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καμμία συμφωνία με τους καναλο-εκβιαστές. Ελπίζω ότι ο Καραμανλής δεν είναι ούτε Γιωργάκης ούτε Σημίτης.
    Ψηφίσαμε Ν.Δ. για να ξεφύγουμε από τα μόνιμα τρωκτικά του κράτους το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κοντομηνά και τον Κυριακού, όχι για να υποχωρήσουμε όταν εκβιάζουν.
    Αλλιώς να ψηφίσουμε τους original κηπουρούς, το πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση