GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλεγόμενη και καιόμενη βάτος η κυβέρνηση!

. Από το kentri.gr . Τίποτα και καμία πρωτοβουλία δεν μπορεί πλέον να ανακόψει την αποσυνθετική πορεία της κυβέρνησης και προσωπικά του πρ...

.
Από το kentri.gr
.
Τίποτα και καμία πρωτοβουλία δεν μπορεί πλέον να ανακόψει την αποσυνθετική πορεία της κυβέρνησης και προσωπικά του προέδρου της, ο οποίος έδωσε τα ρέστα του στη Θεσσαλονίκη και έχασε. Έχασε όλα του τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που το ομολογουμένως ικανότατο επικοινωνιακό του επιτελείο είχε μεθοδικά οικοδομήσει. Είναι αυτό που ο σοφός λαός μας λέει: «Μια του κλέφτη δυό του κλέφτη τρεις και την κακή του ημέρα».
Η αλυσίδα των σκανδάλων, με αποκορύφωμα του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου, λειτουργεί τώρα σωρευτικά και παγιώνει στη συνείδηση του εκλογικού σώματος αρνητική εικόνα για την ικανότητα του πρωθυπουργού, που αποτελούσε και το μέγα κεφάλαιο της Ν.Δ., να κυβερνήσει. Ένα κεφάλαιο που κατασπαταλήθηκε με την επικοινωνιακή αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς και την κάλυψη που προσφέρει στους εμπλεκόμενους συνεργάτες του.
Η αδυναμία του Κώστα Καραμανλή να κυβερνήσει έχει γίνει πιά συνείδηση και στους απλούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.
Η εικόνα αυτή καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις κατά τον πλέον σαφή τρόπο.Είναι πιά αργά για οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Ότι και να κάνει θα πέσει στο κενό, διότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος.
-----------------------

13 σχόλια

  1. Πώς εμπλέκεται το Πρωθυπουργικό γραφείο στο σκάνδαλο των οικοπέδων.
    *************************

    «Η απόφαση έχει ληφθεί από πολύ ψηλά, από το γραφείο του ίδιου του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή…» Είναι λέξεις που αναφέρονται στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης επτά από τους κατοίκους της Νέας Ραιδεστού. Είναι η απάντηση που ισχυρίζονται ότι τους έδωσε ο Δήμαρχος, όταν τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του για να διεκδικήσουν τα οικόπεδα που επρόκειτο να διανεμηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν χθες, ο Καραμανλής κέρδιζε για δεύτερη φορά τις εκλογές. Και σήμερα, έναν χρόνο αργότερα, αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να χάσει τις επόμενες. Μαύρα γενέθλια!

    Ερώτημα: Αρκεί μία εβδομάδα για να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική;

    Απάντηση: Απερίφραστα «ναι». Αρκεί ενδεχομένως και μία στιγμή. Ο Χάρολντ Ουίλσον πρώτος έχει πει ότι «πέντε ημέρες στην πολιτική είναι πολύ μεγάλο διάστημα», το επανέλαβε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τώρα το υφίσταται ο ανιψιός του.

    Προφανώς δεν συντελείται πολιτική ανατροπή επειδή το ΠαΣοΚ πέρασε μπροστά σε μία δημοσκόπηση: αν ήταν έτσι, η Αμερική όπου ο Μακ Κέιν και ο Ομπάμα εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων και με πολύ μεγαλύτερες διαφορές, θα ζούσε σε καθεστώς διαρκούς «πολιτικής ανατροπής».

    Η πολιτική ανατροπή συντελείται ή μπορεί να συντελεστεί αν ο Καραμανλής απολέσει την ηγεμονία που ασκούσε ως τώρα. Και όλες οι ενδείξεις που έχουμε, επιβεβαιώνουν ότι αυτή ακριβώς η ηγεμονία είναι που κλονίζεται σοβαρά. Ο Καραμανλής κινδυνεύει να απολέσει μέσα σε μία εβδομάδα μια θέση ισχύος την οποία είχε μεθοδικά οικοδομήσει από το 2000.

    Και αυτό δεν το παθαίνει για τα οικονομικά μέτρα, παρ΄ όλο που η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής όπως ομολογήθηκε από τον Αλογοσκούφη αποτελεί μείζον ολίσθημα για μια κυβέρνηση και πολύ σοβαρότερο πρόβλημα για μια χώρα από τις ΕΠΕ του Βουλγαράκη.

    Το παθαίνει επειδή (θα το επαναλάβω) έβγαλε τη γλώσσα στην κοινωνία και αντιμετώπισε το δημόσιο αίσθημα με ιταμό και αλαζονικό τρόπο. Επειδή καλύπτοντας τους ακάλυπτους δημιούργησε την εντύπωση ότι χρησιμοποιεί την ηγεμονία που του αναγνωρίζει η κοινωνία όχι για να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον αλλά για να προασπίσει αμφιλεγόμενες συμπεριφορές.

    Με άλλα λόγια, ο Καραμανλής πληρώνει το γεγονός ότι προκάλεσε. Και γι΄ αυτό είναι ένδειξη υγείας της κοινωνίας μας ότι αντιδρά όπως αντιδρά στην πρόκληση. Διότι η ηγεμονία ενός πολιτικού μπορεί να διαρκέσει μόνον όσο ο πολίτης δεν την αισθάνεται ως απειλή. Φυσικά, ο Καραμανλής έχει ακόμη πολλά περιθώρια για να αντιδράσει και καλό είναι να μην πουλάει κανείς τη γούνα της αρκούδας προτού τη σκοτώσει. Αλλά είναι ήδη βέβαιο ότι διέπραξε ένα μεγάλο πολιτικό λάθος. Οτι ακόμη και αν καταφέρει να συμμαζέψει την κατάσταση, πολύ δύσκολα θα επανέλθει στο βάθρο στο οποίο στεκόταν προτού μπλεχτεί με τον Βουλγαράκη και το Βατοπαίδιο. Και γι΄ αυτό τα γενέθλιά του χθες ήταν πραγματικά μαύρα.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστω και αργά ξυπνήσαμε επιτέλους! Παρασυρθήκαμε από τα λάθη του ΠΑΣΟΚ και πιστέψαμε ότι η ΝΔ εκσυγχρονίστηκε, άλλαξε και φέρνει κάτι καινούργιο. Την ευχαριστούμε γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να ζήσουμε στο πετσί μας το τι σημαίνει δεξιά! Όλα στο βωμό του εύκολου πλουτισμού! Αναξιοκρατία, ρουφιανιά και ξεπούλημα κάθε αξίας, ακόμα και του εθνικού συμφέροντος μπροστά στο προσωπικό όφελος και στην απόκτηση της ´καρέκλας!

    Πρώην ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έστω και αργά ξυπνήσαμε επιτέλους! Παρασυρθήκαμε από τα λάθη του ΠΑΣΟΚ και πιστέψαμε ότι η ΝΔ εκσυγχρονίστηκε, άλλαξε και φέρνει κάτι καινούργιο. Την ευχαριστούμε γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να ζήσουμε στο πετσί μας το τι σημαίνει δεξιά! Όλα στο βωμό του εύκολου πλουτισμού! Αναξιοκρατία, ρουφιανιά και ξεπούλημα κάθε αξίας, ακόμα και του εθνικού συμφέροντος μπροστά στο προσωπικό όφελος και στην απόκτηση της ´καρέκλας!

    Πρώην ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι μονο που η φλεγομενη βατος δεν καιγοταν στην πραγματικοτιτα ασχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παρακάτω σχόλια είχαν γραφεί στο press-gr μετά το Συνέδριο του πασοκ που οι σύντροφοι ΑΛΛΗΛΟΚΛΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ. Αυτό είναι το πασοκ


    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ "ΦΑΓΑΝΕ" ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ? ΤΟ ΡΟΛΟΪ? ΤΗ ΒΕΡΑ?


    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ...



    12:02 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΣΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 'Η ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ?



    12:02 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΕΙΧΕ ΜΙΑ 500ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΨΕΙ...

    Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!!!



    12:03 πμ





    Ανώνυμο said...

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ



    12:06 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΙΝΑΛΕΑ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΚΡΙΔΕΣ....

    12:07 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΞΕΦΤΙΛΑ....


    ΜΕΤΑ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ, ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ...


    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ?


    12:08 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΙΝΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ...




    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ... ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ...



    12:09 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

    12:10 πμ


    Ανώνυμο said...

    pou na deis ti epa8a egw syndrofe....

    kapoioi syndrofoi MOU EKLEPSAN MIA MIZA POU EIXA ARPAXEI TO 2002



    12:10 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ






    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ"



    12:11 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,


    ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ



    12:12 πμ



    Ανώνυμο said...
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,



    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ???


    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ



    12:12 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΡΕ 12.12


    ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ, ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟ 17-25 ΙΟΥΝΙΟΥ.


    ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΗ ΣΤΕΛΕΧΗ.


    ΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ



    12:13 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....


    ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΕ???



    12:13 πμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΦΕΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.26 στή Μέση Ανατολή υπάρχει
    ακανθώδης θάμνος τού οποίου στίς υψηλές
    θερμοκρασίες αυτοαναφλέγονται οί σπόροι του(Nat.Geographic)
    Συσχετισμός?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τόσο ζώα, ζητώ συγνώμη από τα ζώα, που έπρεπε να περιμένουμε το 26ο σκάνδαλο για να αντιδράσουμε και να καταλάβουμε ότι ο καταληλότερος είναι ο χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι λαοί έχουν τους ηγετες που τους αξίζουν. Τους ψηφίσατε? Φάτε τους στη μάπα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για τη συμβολαιογράφο κυρία Αικατερίνη Πελέκη επειδή συμμετείχε σε ΕΠΕ που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005, με μέτοχο τον σύζυγό της Γιώργο Βουλγαράκη, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτης Πούλιος. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κώστας Σιμιτζόγλου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε πρόσφατη συνεδρίασή του δεν μπόρεσε να πάρει θέση για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για την κυρία Πελέκη και ομόφωνα αποφάσισε να αποστείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά προκειμένου να γνωμοδοτήσει εκείνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου (ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)
    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (θα χειριστεί το Σκοπιανό)
    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Κοσκωτάς (ειδικότητα στα μαγειρέματα)
    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)
    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).
    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)
    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:
    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)
    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους δρόμους και το κτηματολόγιο)
    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)
    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)
    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες)
    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
    Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης
    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)
    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)
    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (και αυτή φιλέλληνας)
    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να θεωρητικολογεί)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

    Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου.

    Το Θίασο σπονσοράρει η γνωστή ομάδα των πέντε: [Μπόμπολας, Λαμπράκης, Κόκκαλης, Κυριακού, Κοντομηνάς] με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:
    Γ.Πρετεντέρης
    Ο.Τρέμη
    Π.Τσίμας
    Μ.Σπυράκη
    Μ.Καψής
    Δ.Βερύκιος
    Ν.Ευαγγελάτος
    Ν.Χατζηνικολάου
    Γ.Κύρτσος
    Ν.Κακαουνάκης
    Α.Παυλόπουλος
    Κ.Μακρή
    Ι.Χασαπόπουλο
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KAPOTE FONAZANE S' AYTH TH XORA POLLOI O LAOS DEN XEXNA TI SHMAINEI DEXIA.... META APO TOSA XRONIA KAI ENO OI POLITES AYTHS TIS XORAS EIXAN NOMISEI OTI OLA AYTA HTAN PARELTHON PLEON KI OTI EIXAME XEPERASEI TETOIES AKRAIES - POROSEIS - APOPSEIS TO XANAKANANE EPIKAIRO BRAVO TOYS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση