GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ίδιο κάρο της Δεξιάς...

. Παραφορτώθηκε με σκάνδαλα το τετράτροχο, φθαρμένο και σαραβαλιασμένο κάρο της Δεξιάς. Χρόνια τώρα το φορτώνουν με υποκλοπές, φιλέτα και α...

.
Παραφορτώθηκε με σκάνδαλα το τετράτροχο, φθαρμένο και σαραβαλιασμένο κάρο της Δεξιάς. Χρόνια τώρα το φορτώνουν με υποκλοπές, φιλέτα και αρπαχτές. Το κάρο είναι το ίδιο πάντα. Κι ας πάλιωσε. Το υποζύγιο αλλάζει μόνο. Ανάλογα όποιος βγαίνει μπροστά και είναι αρχηγός αυτός ο ίδιος θα φορέσει τη λαιμαριά για να το τραβήξει και το πάει στο τέρμα με το λαοπλάνο εκπρόσωπο της.
Πάνω στις υποσχέσεις και στα κάλπικα ταξίματα αλλά και στις τάχα φοβέρες για φορολογία των πολυεκατομμυριούχων που ανακοινώνει κατά καιρούς με μαστοριά, θα στρογγυλοκαθήσει φαρδιά , πλατιά , μπογιατισμένη και φκιασιδωμένη από τη κορυφή ως τα νύχια . Θα έχει δίπλα της τους κουμπάρους, συζύγους και λαμόγια για να της κρύβουν το παρδαλό από τα σκάνδαλα φουστάνι της.
Θα προχωρήσουν στην έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ με στόχο να υπάρξει επίσημη στήριξη στον Κ. Καραμανλή κι ας εγκατέλειψαν κάποιοι από τη παράταξη το κάρο. Βαρέθηκαν το κουραστικό, μονότονο και άχαρο ταξίδι. Γνωρίζει το δρομολόγιο. Θα τραβήξει για το Βατοπέδι. Ξέρει αυτή. Δεξιοί ψηφοφόροι δεν της έχουν εμπιστοσύνη πια . Κάτι κοσμοκαλόγεροι μείνανε μαζί της για να την ευλογάνε…

Διονύσης Στ.
-------------

10 σχόλια

  1. ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤ. ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!
    Η ΛΑΟΠΛΑΝΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!
    ΟΛΟ ΨΕΜΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΡΙΧΝΕΙ Η ΝΔ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο,ΣΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΟΥΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ!!!
    ΚΑΤΩ Η Ν.Δ. ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ημουνα ευτηχής αν "το καρρο" ηταν μόνο της Δεξιας. Μετα τη μεταπολίτευση εκεινος που διδαξε τη λαμογια ήταν ο Αντρεας πούβαλε και διατιμηση ( μεχρι 500Μ).
    Φοβαμαι ότι ετσι που εχει διαφθειρει μεχρι μυελού οστεων αυτος ο τόπος, θα μπορούσε να διαφθείρει μεχρι και τον Μαο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Είμαστε κυβέρνηση συζύγων»
    ******************************
    ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ στο πορτοκαλί τηλέφωνο τις τελευταίες ημέρες δεν λέγεται! «Είμαστε κυβέρνηση συζύγων», μου λέει κυβερνητικός. Όχι, δεν είναι ανύπαντρος! Και εκτιμά ότι «η επόμενη Μάρα θα είναι ο Ισίδωρος ». Εννοεί τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο. Όσο για την υπουργό Εξωτερικών, αυτή συνεχίζει τον μαραθώνιο διπλωματικών επαφών στο εξωτερικό. Από το Παρίσι πήγε Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

    Πήγε Πεκίνο
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ η κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι ο γιος Ισίδωρου πήγε στο Πεκίνο και παρακολούθησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον πατέρα του ως μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Τώρα πώς έγινε αυτό; ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ λένε υψηλά ιστάμενοι της κυπριακής Επιτροπής ήλθε σε επαφή με την Επιτροπή και τους ζήτησε να περιλάβουν στην κυπριακή αποστολή τον γιο του κ. Ισίδωρου ονόματι Σπύρο, 18 ετών, ιππέα. Η ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διαψεύδει οποιαδήποτε επίσημη συνεννόηση. Ο νεαρός όμως Σπύρος πήγε στο Πεκίνο και έμενε σε ξενοδοχείο μαζί με τον πατέρα του. Μέλη της κυπριακής αποστολής λένε πως ο Σπύρος πήρε μια θέση βοηθητικού προσωπικού (μεταφραστών δηλαδή, συνοδών κ.λπ.), αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της κυπριακής αποστολής.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ βέβαια είναι πολλά. Ποια ήταν η κυρία και πού βρήκε τόση επιρροή ώστε η κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή να πει αμέσως το ναι. Να θυμίσουμε άραγε ότι ο Κύπριος πρωταθλητής του ύψους Ιωάννου είχε παραπονεθεί στη διάρκεια των Αγώνων ότι η κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή είχε αρνηθεί να περιλάβει στην αποστολή τον γιατρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως κάνετε έτσι μωρέ για

    Μία παραίτηση
    Ένα Βαλτοπέδιο
    Ένα Δομημένο
    Κάποια τηλεφωνικά κέντρα
    Ενα κατέβασμα γρηγορόσημου
    Λίγα φορολογικά μετράκια?

    Καλύτερα δεν είναι
    Ένας βραστήρας αυγών
    Ένα εκατομμύριο μαρκάκια
    Κάποιες προμηθειούλες για όπλα
    Και ένα χρηματηστήριο?

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ (ΠΙΑ) ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ?

    Διασύρεται κόσμος και κοσμάκης για το ...τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤ. ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!

    Kala re dionisi mipos den zeis stin Ellada?
    Ta mona apodidigmena skandala me ikonomiko ofelos politikon itan liga ego ta mona pou thimame ine 1)ta 2.000.000 dolaria pou edose o koskotas ston prothpourgebonta tote menio Koutsogiorga gia ton koutsonomo pou graftike sto grafeio tou Koskota .Afto apodixtike sto idiko dikastirio xoris kamia amfibolia mia kai o Koutsogiorgas metefere ta lefta afta se alo logariasmo kai ebale kai ton gio tou kai tin gyneka tou.
    2) to 1.000.000 tou tsokatou pou opos ipe pigan sto pasok
    3) ta 11.000.000 pou pigan sto roko simfona me to xirografou tou genikou gramatea toy Pasok pali apo tin zimens
    Akoustika kai polla ala ala xoris apodiksis afta pou grafo ine apodigmena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που μας άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ με το εκδηλούμενο μένος κατά της Μονής Βατοπαιδίου,το οποίο,εν μέρει τουλάχιστον,τείνω να το αποδώσω στην ανεπαρκή θεολογική παιδεία των επικριτών.Πάρτε ως παράδειγμα την πρόσφατη αποκάλυψη ότι το Βατοπαίδι έδωσε το νερό της Βιστωνίδας και πήρε ως αντάλλαγμα από το Δημόσιο τις παραλίμνιες εκτάσεις γης.Με άλλα λόγια,η μονή βρήκε έναν τρόπο ώστε να μετατρέψει το νεράκι του Θεού σε οικόπεδα.Δεν αντιλαμβάνομαι πού είναι το μεμπτόν,αφού και ο Ιησούς μετέτρεψε το νερό σε κρασί!Συνεπώς,αυτό που έχουμε εν προκειμένω είναι μια παραλλαγή του εν Κανά θαύματος- για να μην πω «η βελτίωση του θαύματος» και θεωρηθώ βλάσφημος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστά μιλάς για τοο κάρο της Δεξιάς. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν κυκλοφορεί με κάρο,αλλα με Porsche Cayenne!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to συγκεκριμενο καρο της φωτο ειναι στο γαλαξιδι που εβγαλε 6% το λα.ο.ς 3η δυναμη στις τελευταιες εκλογες....ζητω ο ''φιντελ'' κοσμας...εκ του καστρο. α!το 1967 εγινε επανασταση για ενημερωση το λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλε, ευτυχώς που υπογράφεις ως
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤ(όκος)
    και όχι ως
    ΔΙΟΝΥΣΗΣ (άτσος).

    Στην πρώτη περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω,
    στην δεύτερη για προπαγάνδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση