GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχ, αυτές οι γόβες...

. ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΟΒΕΣ... Γόβες άπληστες και χλιδάτες… οι προηγούμενες, οι τωρινές και οι επόμενες... Κι όπως είπε κι ο Λιαντίνης, μαστιζόμαστ...

.
ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΟΒΕΣ...
Γόβες άπληστες και χλιδάτες… οι προηγούμενες, οι τωρινές και οι επόμενες... Κι όπως είπε κι ο Λιαντίνης, μαστιζόμαστε από ακράτεια ούρων και κοπράνων...
Αντιμόνιος
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

----------------------------------

5 σχόλια

  1. Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της MINOAN LINES, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιουνίου 2008, στο ξενοδοχείο MOEVENPICK RESORT (πρώην CANDIA MARIS), στο Ηράκλειο Κρήτης εξελέγησαν τέσσερα (4) νέα μέλη στο 12μελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας (μετά την έξοδο τεσσάρων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των οποίων η τριετής θητεία έληξε, σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού της εταιρείας) και συγκεκριμένα η Γ.Σ. εξέλεξε τους κ.κ. Emanuele Grimaldi (ποσοστό 90,80%), Gianluca Grimaldi (ποσοστό 88,58%), Diego Pacella (ποσοστό 88,33%) και Paul Kyprianou (ποσοστό 88,12%). Επίσης εξελέγησαν οι κ.κ. Μιχαήλ Χατζάκης (ποσοστό 77,63%) και Γεώργιος Παπαγεωργίου (ποσοστό 69,54%) ως αναπληρωματικά μέλη.

    Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, που συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008, έχει - μετά την αναπλήρωση των παραιτηθέντων μελών του, κ.κ. Ιωάννη Δρυλλεράκη και Γεωργίου Δρυ από τα πιο πάνω αναπληρωματικά μέλη - ως εξής:

    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ MINOAN LINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστοσελίδα λέει κι΄άλλα, όπως

    "μόνο η άμεση εκκαθάριση, κυρίως των ΕΜΠΙΣΤΩΝ μπορεί να σώσει όχι μόνο τη χώρα, αλλά και τον ίδιο... Καλό μαχαίρι καπετάνιε, κόψε όχι μόνο γυναικείες γόβες στιλέτα, αλλά και υπερφίαλα υπουργικά κεφάλια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pantos i proti einai tou karamali deyteri tou rousopoulou ke i triti tou ari .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για τη συμβολαιογράφο κυρία Αικατερίνη Πελέκη επειδή συμμετείχε σε ΕΠΕ που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005, με μέτοχο τον σύζυγό της Γιώργο Βουλγαράκη, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτης Πούλιος. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Κώστας Σιμιτζόγλου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε πρόσφατη συνεδρίασή του δεν μπόρεσε να πάρει θέση για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο για την κυρία Πελέκη και ομόφωνα αποφάσισε να αποστείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά προκειμένου να γνωμοδοτήσει εκείνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου για την απώλεια του Γ.Σκουλαρίκη είπε:

    "Ο Γιάννης Σκουλαρίκης, φίλος, φίλος καλός, άνθρωπος καλός, συναγωνιστής, αγωνιστής πάντα και παντού. Στους Ανένδοτους, στις κυβερνήσεις της Αλλαγής, στον τόπο του, στην Ηλεία, στην Αρχαία Ολυμπία, στη Βουλή, για τη Δημοκρατία, την ελευθερία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του. Αυτήν τιμούμε και για αυτή συνεχώς θα αγωνιζόμαστε. Θα τον θυμόμαστε πάντα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση