GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγανακτισμένη πολίτης!

. «Χαμογελάστε παρακαλώ… συγχαρητήρια.. είστε δημόσιος υπάλληλος με μηδέν προσόντα …» . Άλλη μια φωτογραφική προκήρυξη να βγει.. και κανεί...

.
«Χαμογελάστε παρακαλώ… συγχαρητήρια.. είστε δημόσιος υπάλληλος με μηδέν προσόντα…»
.
Άλλη μια φωτογραφική προκήρυξη να βγει.. και κανείς δεν αντιδρά… ντροπή μας και ντροπή τους που ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.. το έχουμε μάθει τον δρομο.. βολεύουν οι βουλευτές με stage/συμβάσεις εργασίας/εργασιακούς συμβούλους κ.α. ατομα με μηδέν προσόντα.. με ένα απλο πτυχίο ΤΕΕ κομμωτικής χωρις γλώσσες υπολογιστές μετα τους δίνουν απλόχερα την προσαύξηση 50% και θεωρούν απαραίτητο προσόν την προϋπηρεσία σε δημόσια υπηρεσία.. ΑΙΣΧΟΣ … στην τελευταία προκήρυξη του ΟΑΕΔ ο τελευταίος που μπήκε σε ΔΕ θέσεις είχε 616!!!!! μόρια… τι απολυτήριο λυκείου είχε;; 10;
Αλλοίμονο στους νέους που ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομεα πολλες φορες χωρις ουτε καν ασφάλιση.. και παράλληλα πάνε φροντιστήρια για τα περιβόητα μορια.. και βγαίνει ο βολεμένος του stage με ένα πτυχίο ΤΕΕ ανθοκομίας και του παίρνει την θεση.. ποτε κάποιος θα ασχοληθεί με αυτό; γιατι ολοι βουλευτές σιωπούν; Πιστεύουν ότι δεν θα υπάρχει αντίδραση στις εκλογές; Γιατι κάποιος δημοσιογράφος δεν «αγγίζει» το θέμα;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...
Κατερίνα Αγανακτισμένη
--------------------------

32 σχόλια

  1. Κατερίνα, αν η δημόσια θέση είναι για να καθαρίζεις πατάτες, δε χρειάζεσαι Proficiency, ECDL και PhD στο business marketing. Δε σε ειρωνεύομαι, απλά να ξέρεις ότι όσο οι διαγωνισμοί προκηρύσσουν θέσεις που δεν μοριοποιούνται με ξεκάθαρους συντελεστές, τόσο θα γίνονται αδικίες και θα προκαλούνται διαμαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιθανότερο είναι όλοι αυτοί οι απόφοιτοι των ΤΕΕ να μη ξέρουν ούτε αριθμητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί οι άχρηστοι των ΤΕΕ είναι πολύ θρασείς. Πηγαίνουν και παίρνουν ένα χαρτί του κώλου και το μόνο που χρειάζεται είναι να πηγαίνουν σε μία τάξη, και μετά μόλις βγουν κοιτάνε που θα χωθούνε και φωνάζουν για το πτυχίο τους.


    Όποιος αμφιβάλει ας ψάξει στο διαδίκτυο για βίντεο που τα ίδια τα βλαμένα τραβάνε με τις διάφορες μαλακίες που κάνουν την ώρα των "σπουδών" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαρταται,στο ερωτημα σου καλη μου φιλη γιατι κανεις δημοσιογραφος δεν αγγιζει το θεμα.Εξαρταται απο ποιο ποσο εχει παρει για να το βουλωνει!Αν ειναι μεγαλο το κανει αβαβα,αν ειναι μικροποσο απλως ψιλοτσιριζει,κι'αν τυχη και δεν εχει παρει τιποτα φωναζει για το θεμα σπου να τα παρει κι'αυτος!!
    Καταλαβες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΟΙ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τα λες Κατερίνα!
    Όσοι δηλαδή διαβάζουν για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ ή σκίζονται στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης είναι ηλίθιοι ενώ οι stage/συμβασιούχοι είναι οι έξυπνοι που γκρινιάζουν και από πάνω ότι τους "εκμεταλλεύονται" οι κακοί βουλευτές για ένα ψήφο.
    Ντροπή τους!
    Προχθές ρώτησα έναν stage γιατί δεν δίνει εξετάσεις για το ΑΣΕΠ που γίνονται σε λίγο καιρό και μου απάντησε "που να κάθομαι να διαβάζω τώρα και να ξαναδίνω εξετάσεις..."
    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερίνα

    Πιός δημοσιογράφος θα το βγάλει το θέμα προς τα έξω αφού και αυτοί ελέγχοντε απο τα αφεντικά τους.Δεν είδες 250 σελίδες με ονόματα και λεφτά που έδωσε ο Θ.Ρ. τάχα για δημόσια διαφήμηση (με σύνολο χρημάτων μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Katerina eisai nea kai ws nea gynaika eisai paragwgikh. Ti to thes to Dhmosio.???!!!! Na pas na arazeis kai na koimasai kai esy opws oloi oi alloi volemenoi.!!! Otan akouw 8elw na mpw sto dhmosio, einai san na mou les eimai templelis kai den 8elw na douleuw, alla na trww kai na pinw tsampa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μήνα καταδικάστηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο αστυνομικός που συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένη μοτοσυκλέτα.
    Ο αστυνομικός που δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο από συναδέλφους του, καταδικάστηκε για τα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής και παραβάσεις του ΚΟΚ.
    Από την κατηγορία της κλοπής απαλλάχτηκε λόγω παραγραφής, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητη μου εχεισ δικιο ,αυτοι ομωσ δεν καταλαβαινουν τιποτε, τουσ φτινεις και νομιζουν οτι ψιχαλιζει .οι ελληνες σημερεα ζουμε μια φαση αποχαυνωσης ,πιστευω πιανοντασ πατο καποιοι θα αντιδρασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μία είναι η λύση για αυτό το θέμα. Να προσφύγει κάποιος στο Συμβούλιο της Επικρατείας γιατί η μοριοδότηση αυτή του 50% μόνο και μόνο επειδή δούλεψες με Stage ή στο Δημόσιο είναι αντισυνταγματική γιατί αντιβαίνει στο άρθρο του Συντάγματος περί Ισότητας. Με τη μοριοδότηση η απασχόληση στο Δημόσιο θεωρείται πιο ισχυρή από ότι στον ιδιωτικό τομέα. Δηλαδή ένας που βγάζει φωτοτυπίες στο Δήμο Κωλοπετεινίτσας είναι κατά 50% ικανότερος και πριμοδοτημένος από ένα αρχιλογιστή σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρία. Ημαρτον!!!! Προσφυγή εδώ και τώρα στο ΣτΕ. Δε φτάνει που μας πίνουν το αίμα στον ιδιωτικό τομέα, για το ΑΣΕΠ είμαστε και λιγότερο ικανοί από τους συμβασιούχους του Δημοσίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΚΟΥ ΡΕ ΟΝΕΙΡΟ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ . ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ.ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΠΑΨΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ
    ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΡΕΣ ΠΕΡΙ stage ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΑΘΕ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΣΕΤΕ .ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ . Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ[ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ] ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .
    ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ 29.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα κοπελλα μου,αυτη ειναι η αιτια της δυσπραγιας του Ελληνικου κρατους.
    Το βολεμα των αχρηστων.
    Και ξερεις και το ανεκδοτο.
    Παει ο βλαχος με το "τουβλο" του στο βολευτη και του λεει να το διορισει.
    Του λεει λοιπον ο βολευτης.
    Τι ξερει να κανει;
    Τιποτα, απαντα ο βλαχος.
    Μα αμα δεν ξερει τιποτα, τι να τον κανω, απαντα ο πατηρ του Εθους.
    Μα αμα ηξερε, δε θα ρχομουνα σε σενα, τον κατακεραυνωνει ο βλαχος.
    Και ειναι τοσο ηλιθιοι αυτοι που το κανουν, ωστε δεν καταλαβαινουν, οτι ολα αυτα, θα τα βρουν μπροστα τους, αμα χρειαστουν καποια υπηρεσια απο το δημοσιο και δεν τους την παρεχουν, ενω θα επρεπε.
    Αλλα ποιος τοχασε το μυαλο, για να το βρουν οι Ελληνες;
    Μετα βεβαια, σκουζουν, γιατι δε βρισκουν το δικηο τους.
    Αλλα δεν μπορει να ταχει ολα στη ζωη καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επίσης, στην Ελλάδα το διδακτορικό δίπλωμα δεν αποτελεί προσόν διορισμού στο δημόσιο. Δηλαδή, ένας που έχει για παράδειγμα διδακτορικό στη πληροφορική, δε μπορεί να διεκδικήσει θέση πληροφορικής στο δημόσιο.Από την άλλη, ένας αγράμματος απόφοιτος ΙΕΚ ή ΤΕΕ πληροφορικής, έχει κάθε δικαίωμα. Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟΥ
    (Π.Δ. 50/2001 Φ.Ε.Κ. 39Α΄ όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Π.Δ. 347/2003 Φ.Ε.Κ. 315Α΄, το Π.Δ. 44/2005 Φ.Ε.Κ. 63Α΄ και το Π.Δ. 116/2006 Φ.Ε.Κ. 115Α΄).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να δημιουργησεις???????? ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

    Οταν εχω κατι ακριβοτερο απο το μεγαλομαγαζο ειμαι κλεφτης και απατεωνας. Οταν εχω κατι φθηνότερο μουγκα στην στρουγκα ή εισαι ενα μαγαζακι μια σταλια και αντε να ερθω δεν εχεις χωρο για παρκιν!!

    Το ΤΕΒΕ με καταληστευει (με εχει βαλει σε ανωτερη ασφαλιστικη κατηγορια και ΔΕΝ με κατεβαζει). Η εφορια με ονομαζει κλεφτη και θα με φορολογησει οπως γουσταρει.

    μακαρι να ειχα και γω καποιον να με διορισει γιατι η μονη δημιουργια που κανω ειναι να δημιουργω χρεη.

    Η Ελλαδα ΔΕΝ ειναι για δημιουργια ειναι μονο για ΒΟΛΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Katerina den kserw ti exeis teleiwsei, ti gnwseis exeis ktl alla mia einai i lysi kai se ayti exw kataliksei edw kai kati mines. H LYSH EINAI H FYGH STO EKSWTERIKO.
    Me master kai didaktoriko kai pairnw 1150 to mina kathara. kai epeidi i etairia den petyxe tous apiastous stoxous pou eixe valei o manager xanoume kai to bonous paragwgikothtas an kai to tmima mas ta eixe kataferei se ola kai me to parapanw. gia diekdikisi oute kouventa, afou opioi milisan tous kalesan sto grafeio gia mia filiki kouventoula. psaxnw edw kai poly kairo thesi sto ekswteriko ston tomea mou. doulevoume san ta skylia mera nyxta kai sto telos oute 10 meres diakopes den mporoume na kanoume. loipon tha fygw sto ekswteriko, doulevw oso prepei kai kathe kalokairi 20 meres ellada. giati kai dw pou eimai sampws ti vlepw kai katholou?
    Kai as meinei to kwlokratos mono tou na doume pou tha volepsei olous tous ilithious pou exei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα πρέπει να ενημερώσω τους διάφορους που βρίζουν τους Δ.Υ. ως "αντιπαραρωγικούς" κτλ τα εξής:
    1. Όσοι ΝΕΟΙ Δ.Υ. έχουν μπει στο Δημόσιο ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ (ΑΣΕΠ, Σχολή Δημόσιας Διοίκησης-ΕΣΔΔ & ΕΣΤΑ) δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους παρτάκιδες που γνωρίζετε.
    2. Είναι χαρακτηριστικός ο ΠΟΛΕΜΟΣ που έχουν εξαπολύσει οι "παλαιοδιοικητικοί" στους νεότερους & ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ υπαλλήλους δεν περιγράφεται.
    Πχ: είμαι απόφοιτος της ΕΣΔΔ, με 2 ξένες γλώσσες & μεταπτυχιακό. Τί μου είπε η προϊσταμένη της Δ/σης Διοικητικού; "Θα έπρεπε να σας βάζουν στο πρωτόκολλο για να μάθετε πως δουλεύει το δημόσιο"!!!!
    3. Δεν υπάρχει περίπτωση (στις περισσότερες υπηρεσίες) να ακουστεί η γνώμη του "νέου" & βέβαια αποκλείεται να υπερισχύσει του "παλιού"
    4. Έχετε παρατηρήσει στις δημόσιες υπηρεσίες ποίοι εργάζονται & ποιοί παίζουν πασιέντζα; Κατά σύμπτωση οι εργαζόμενοι είναι νέοι σε ηλικία....
    5. Για να βγει η δουλειά σε ένα γραφείο 6 ατόμων όταν εργάζονται μόνο οι 2 χρειάζεται ωράριο 7.00-18.00. Δεν το πιστεύετε; Είναι όμως αλήθεια.
    Έχω φτάσει στο σημείο να με κοροϊδεύουν φίλοι μου που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα...
    Θα παρακαλούσε λοιπόν να διαχωρίζετε τους Δ.Υ. & να μην βάζετε όλους στο ίδιο σακί.
    Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα δυστυχώς δεν φαίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΡΙΩΝ,ΑΣΕΠ,STAGE ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΠΙΠΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ.ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ KNOW-HOW.(ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΤΑ STAGE ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΙ ΑΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ 1 -2 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥ STAGE. ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυριε καθηγητα της Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσεως,που μιλατε για τουβλα,το χαλι της εκπαιδευσης δεν πιστωνεται μονο στους πολιτικους που κουμανταρουν το Υπουργειο της Παιδειας,αλλα και σε πολλους απο εσας τους εκπαιδευτικους.Που κανετε μαθημα για 2-3 μαθητες στην ταξη και τους αλλους τους στελνετε εξω για σουλατσο,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων.Που ψυχοπλακωνετε τα παιδια με τα επιεικως απαραδεκτα βιβλια των μαθηματων σας.Που τα προσβαλλετε συνεχως με το χειροτερο τροπο,σε σημειο ουτε το σχολειο να αγαπουν και να σας φερονται με αναρμοστο τροπο.Που εσεις ενσταλλαζετε στους μαθητες την δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια με το προσωπικο σας παραδειγμα κυριοι-και κυριες.Το δημοσιο σχολειο,πρωτα και κυρια,το διαλυσατε εσεις.Και μετα ζητατε απο τους μαθητες τα ρεστα.Δεν μιλω για εσας προσωπικα,δεν σας ξερω.Ξερω ομως τα δημοσια σχολεια στα οποια φοιτησα.Κυριε μου,το Λυκειο απο το οποιο αποφοιτησα δεν υπαρχει πλεον,το εκλεισε το Υπουργειο λογω των απιστευτων καταγγελιων για αισχη απο τους υπηρετουντες σε αυτο εκπαιδευτικους.Τους δε εκπαιδευτικους του,τους μετεθεσαν στα τεσσερα σημεια του οριζοντα.Και καλως.Ας μην απορει κανεις γιατι ο μεσος Ελληνας ειναι οπως ολοι τον γνωριζουμε.Σε τετοια σχολεια που πηγε...Πολλοι εκπαιδευτικοι ουτε καν την επιστημη σας δεν αγαπατε,ουτε και τα παιδια.Ουκ ολιγοι απο εσας εκμεταλλευεστε τη θεση σας και πλουτιζετε απο τους μαθητες σας η εξαναγκαζετε τις μαθητριες να εχουν σεξουαλικες επαφες μαζι σας για να τους δωσετε το παλιοχαρτο.Αφηστε που πολλοι απο σας τους εκπαιδευτικους με σκονακια το πηρατε το πτυχιο,με κομματικο μεσο η με τις σημειωσεις που χρονια βοσκουν σε διαφορα σημεια της Αθηνας και αλλου.Και περιμενετε να παρετε τη γυμνασιαρχια/λυκειαρχια μονο και μονο για να μην μπαινετε σε ταξη για να διδαξετε.Που εμπαινα στη Γ' Λυκειου και δεν υπηρχε καθηγητης να μη μας ρωτησει ποιος πηγαινε φροντιστηριο...Στην τελικη,να καταργησουν τα Λυκεια,να πηγαινει το καθε παιδι στα φροντιστηρια,να μην εχει να τρεχει στα σχολεια,αχρηστα ειναι!Το εχετε μαθει το τροπαρι κυριοι.Τα παιδια ειναι τουβλα λετε και τα αφηνετε στην τυχη τους.Θα επρεπε να ντρεπεστε ολοι σας,δημοσιοι και ιδιωτικοι,ουτε για φορτωεκφορτωτες της λαχαναγορας δεν αξιζετε να εργαζεστε,εισθε αχαρακτηριστοι.Σεις ο ιδιος κυριε μου ειπατε σε αλλο σας σχολιο οτι εκοψε τις εξετασεις καποτε το ΠΑΣΟΚ και μπηκε ολος ο κοσμος στα Λυκεια και δεν καταλαβαιναν τα μαθηματα,ταλαιπωρουνταν εκει μεσα και ταλαιπωρουσαν και σας.Στο τελος εφευγαν χωρις χαρτι απο αυτα.Μετα απο αρκετες ωρες σουλατσου,συμπληρωνω εγω.Κυριοι,στο χερι σας ηταν να κανετε αυτα τα παιδια να αγαπησουν τα μαθηματα σας και να προχωρησουν,αλλα εσεις θελετε να δουλευετε με λιγους στις ταξεις.Στους αλλους βαζετε ταμπελες υποτιμητικες και τους θεωρειτε ξενο σωμα.Οποτε κι αυτοι απαντουν με λαθος τροπους και ενεργειες εναντι του σχολειου.Σας μιλαει ατομο που αντεγραψε στα σχολικα διαγωνισματα,που εβριζε πισω απο την πλατη τους πολλους απο τους καθηγητες του,που τα αλγεβρομαθηματικα ,η φυσικοχημεια και η γεωμετρια του φαινονταν...κινεζικα,που μισησε τη φιλολογια και τους φιλολογους,που πηγε στο σχολειο με την πιεση των γονεων του,που τελικα πηρε το παλιοχαρτο και πηγε να δουλεψει.Μετα τοσα χρονια,διαπιστωνω οτι και σημερα το ιδιο χαλι υπαρχει στα σχολεια.Α,και κατι αλλο.Τις σχολικες εκδρομες καλυτερα να τις οργανωνουν τα τουριστικα πρακτορεια,χωρις συνοδεια καθηγητων,αφου ουτε αυτο δεν γουσταρετε να κανετε!!!Απο ολο το ελληνικο δημοσιο,οι μονοι που αξιζουν το βρισιδι ολης της κοινωνιας ειναι οι εκπαιδευτικοι.Που για 1 Ευρω αυξηση στο μισθο κλεινουν τα σχολεια για μια ολοκληρη σχολικη χρονια,αλλα για βελτιωση των βιβλιων και εξανθρωπισμο των σχολειων,ουτε μισο δευτερολεπτο σταση εργασιας δεν κανουν.Υπαρχουν ομως και λιγες εξαιρεσεις στο χωρο σας,αλλα ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΣΟΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ?ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΟΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ 'ΙΕΡΗΣ'ΨΗΦΟΥ,ΠΕΡΙ 'ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ'ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΠΑΛΗΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΡΗΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ.ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ.ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΟΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα δεν ξερουν αριθμητικη, ποιος σου ειπε οτι ξερουν;
    Εδω δεν ξερουν οι μαθητες του Λυκειου, σε ποσοστο ανω του 70%. Αυτοι θα ξερουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδια σηκωθειτε να βγουμε στους δρομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε συ ανωνυμε, θα σου απαντουσα, αλλα βλεπω οτι βρισκεσαι σε παραληρημα, οποτε τι να πω κι εγω;
    Αμα ηρεμησεις, μπορει να γινει καποτε.
    Το πιο ευκολο πραγμα οταν καποιος δεν τα παει καλα στη ζωη του, ειναι να καταλογιζει στους αλλους την ευθυνη.Αλλα οχι και το πιο αληθινο.
    Τι να καθομαι να σου αναλυω, για τις επιτυχιες και τις αποτυχιες της πολυχρονης ενασχολησης μου με την Εκπαιδευση;
    Σε πληροφορω, οτι καθε τρεις και λιγο, κανω την αυτοκριτικη μου και βλεπω που πετυχα και που εσφαλα.
    Αλλα τι να γραψω γι αυτα ετσι, μεταξυ τυρού και αχλαδίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλα θα κανεις φιλε μου.
    Κι εγω, αν εβλεπα καναν αριστο μαθητη, τουλεγα να την κανει αλα Γαλλικα.
    Κριμα ειναι να υποφερει κανεις εδω, αμα μπορει να περναει καλυτερα και να εκτιμανε και τον κοπο του, που στην Ελλαδα, δεν ειναι καθολου αυτονοητο.
    Και κατι τελευταιο.
    Μαθητης μου, που αφου τελειωσε στην Ελλαδα το ΕΜΠ,(μιλαμε για ιδιοφυια στα Μαθηματικα), πηγε στο Αμερικα και αφου πηρα κι απο κει κατι χαρτια, εκατσε και δουλεψε για 7 χρονια.
    Μου ειπε λοιπον, οτι ετσι και πηγαινε 5 η ωρα, χτυπαγε η καμπανα, και αμεσως επεφταν οι διακοπτες και κλεινανε τα παντα.
    Μιλαμε για ιδιωτικη εταιρια βεβαια.
    Στην Ελλαδα, τι λετε, ετσι γινεται;
    Και μετα λενε, οτι η Αμερικη ειναι καπιταλιστικη.
    Η Ελλαδα, τι να ειναι αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ,ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι αυτοί οι κόπροι που βγαίνουν και παραληρούν για το πως οι καθηγητές φταίνε που αυτοί ήταν τούβλα δεν είναι παρά κακομαθημένα κωλόπαιδα. Νομίζουν ότι ο καθηγητής που πηγαίνει να κάνει μάθημα είναι υποχρεωμένος να ανέχεται το κάθε τσογλάνι που το παίζει μάγκας επειδή το σύστημα λέει να παίρνουν όλοι απολυτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aυτοί που λένε ότι όσοι μπαίνουν από ΑΣΕΠ στο δημόσιο είναι οι καλοί και οι άλλοι οι κακοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οι περισσότεροι από τους ΑΣΕΠίτες είναι ψωνισμένοι και ανίκανοι που απλώς έτυχε να σταθούν τυχεροί στις εξετάσεις και μετά κουβάλησαν τα κόμπλεξ τους στη δουλειά τους. Καλά σου είπε η άλλη να πας στο πρωτόκολο να μάθεις πως γίνεται η δουλειά, αντί να το παίζεις ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ 12.50.
    Είμαι απόφοιτος της ΕΣΔΔ.
    Αν δεν γνωρίζεις τι είναι θα σε παρακαλούσα να κάνεις μια έρευνα.
    Θεωρώ ότι όσοι μπαίνουν στο δημόσιο με εξετάσεις (πόσο μάλλον οι απόφοιτοι της ΕΣΔΔ) είναι αντικειμενικά πιό αξιόλογοι απο αυτούς που μπήκαν λόγω "χρώματος".
    Η εν λόγω προϊσταμένη, που όπως υποστηρίζεις καλά έκανε και μου είπε να πάω στο πρωτόκολλο, είναι εκεί λόγω "χρώματος" και όχι λόγω ικανοτήτων.
    Μπορεί να είναι ΠΕ, αλλά κατά τα άλλα δεν έχει κάτι άλλο πέραν του κόμματος να δείξει.
    Αν σου πω ότι έχει βάλει σεμεδάκι (!) στην οθόνη του (μονίμως κλειστού) υπολογιστή της θα συνεχίσεις να την υποστηρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4 Σεπτέμβριος 2008 7:15 μμ


    ΚΥΡ' ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση