GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνήθηκε να παραιτηθεί ο Βουλγαράκης...

. ...όταν του το ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου! . Του Στάθη Παλαιολόγου . Από το Μέγαρο Μαξίμου, με εντολή του Κ. Καραμανλή, ζητήθηκε από τον Γ....

.
...όταν του το ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου!
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
.
Από το Μέγαρο Μαξίμου,
με εντολή του Κ. Καραμανλή, ζητήθηκε από τον Γ. Βουλγαράκη τις προηγούμενες ημέρες να υποβάλει την παραίτησή του "για λόγους ευθιξίας". Ουσιαστικά, για να διευκολύνει τον πρωθυπουργό. Αυτό αναφέρουν αξιόπιστες πληροφορίες μας.

Το αίτημα έγινε
με τη μορφή βολιδοσκόπησης:
Μήπως Γιώργο θα ήταν καλύτερα να ... και τα σχετικά.
Όμως, ο υπουργός Ναυτιλίας -κατά τις ίδιες πληροφορίες- αρνήθηκε. Είπε ότι δεν νιώθει να έχει σφάλει σε κάτι. Οτι αρνείται να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος και ότι εν πάση περιπτώσει αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα ας το επωμιστεί εξ ολοκλήρου η κυβέρνηση.
Σε ελεύθερη μετάφραση; Αν είναι, ας πέσουμε όλοι μαζί...

------------------------------------

12 σχόλια

  1. Μπά ο Βουλγαράκης είναι όλο το πρόβλημα επειδή συνελήφθη να βρίσκεται σε σκάφος? Έκανε καμιά καραμπινάτη παρανομία?
    Εδώ και οι νεόπλουτοι Αλβανοί κυκλοφορούν με σκάφη όχι υπουργός και μάλιστα της συγκεκριμένης κυβέρνησης που ΄χάρισε όλον τον δημόσιο προυπολογισμό στους παπάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλαιολογου αυτα ειναι μαλακιες που τις σκεφτεσαι οταν τον μπαλαμουτιαζεις και τον παιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν τον παραιτήσουν, θα τον μετασχηματίσουν, πάντως τελείωσε αυτός, δεν πείθει κανένα.

    Και προσέξετε αυτό που είπε ο Βαρβιτσιώτης εχθές που μίλησε για νομικά αστήρικτους ισχυρισμούς του Βουλγαράκη, αυτό λέει πολλά.

    http://press.i-GR.net
    http://malakies.i-GR.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου κατηντησε την πολιτική ΕΜΠΟΡΙΟ να παει σπιτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπά ?
    Τί λέτε ρέ αντιδημοκράτες ?

    Γιατί νά παραιτηθεί? Επειδή είναι ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ?

    Είναι ο πρώτος σέ δημοκρατικές ψήφους,βουλευτής τής περιφέρειάς του.

    Όταν τό πλοίο βυθίζεται, οι ΕΞΥΠΝΟΙ το εγκαταλείπουν εγκαίρως, μεταφέροντας τίς περιουσίες τους στό εξωτρικό, σε υπεράκτιες.

    Μήν καταδιώκετε τούς έξυπνους ανθρώπους !

    Βελτιώστε τή δική σας βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία τέτοια αντίδραση θα ήταν τυπική για τον Βουλγαράκη. Εδώ δεν παραιτήθηκε τόσες φορές μέχρι τώρα (υποκλοπές, πακιστανοί, αρχαία ολυμπία), θα παραιτηθεί τώρα που καλόμαθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παραιτηθεί ο Καραμανλής αντί να προσπαθεί να βρεί εξιλαστήρια θύματα στους καλύτερους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΛΥΝΝ ΠΑΛΗΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΟΜΩΔΟΥΣΕ ΤΟΝ 'ΕΘΝΑΡΧΗ'. 'ΦΕΥΓΩ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΦΕΥΓΩ....ΕΝΝΟΩ..ΠΑΡΑΜΕΝΩ !'.ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ?ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ 'ΝΤΑ?'ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε φάει τ' @@ σας

    δε πειράζει, θα συνηθίσετε


    όπως συνηθίσατε όταν τα έκανε ο σιδερένιος κι ο κινέζος γιατί τα παίρνατε


    τώρα πάρτε μιά μάντρα @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ALTER -ΖΑΧΑΡΕΑ -ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Είμαι από αυτούς που πίστευα ότι το να δουλεύει η Μάρα Ζαχαρέα ως σχολιάστρια ειδήσεων στον ALTER δεν είναι πρόβλημα για τον κ. Ρουσόπουλοπου που είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος. Βλέποντας όμως σήμερα τις ειδήσεις στον ALTER άλλαξα γνώμη. Ο κ. Χατζηνικολάου δεν έκανε καμμία αναφορά για τις ερωτήσεις που έγιναν στον κ. Καραμανλή για το ζεύγος Ρουσόπουλου ,για την εργασία της Μάρας και τον πλουτισμό τους. Γιατί κ. Χατζηνικολάου σχολίασες τον κ. Βουλγαράκη ,Παυλίδη και όχι τον κ. Ρουσόπουλο;;Αν η κ. Ζαχαρέα δεν ήταν δίπλα σου θα έκανες σχόλια;;;
    Άρα το κανάλι και η ενημέρωση επειρεάζεται από την σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου γιαυτό και δεν πρέπει να δουλεύει η Μάρα.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καραμανλής και τα γουρούνια
    Η κάλυψη του κ. Καραμανλή στους κκ. Βουλγαράκη ,Ρουσόπουλου ,Παυλίδη και Ζαχόπουλου για τα σκάνδαλα που τους καταλογίζονται ήταν αναμενόμενη. Σε ένα χοιροστάσιο δεν υπάρχουν καθαρά και βρώμικα γουρούνια, απλά υπάρχουν γουρούνια που η μούρη τους είναι βουτηγμένη στο βούρκο. Έτσι είναι αυτή η Κυβέρνηση ,ένα απέραντο χοιροστάσιο με γουρούνια βουτηγμένα στη λάσπη από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπουργό. Έτσι η λάσπη στη μούρη του ενός γουρουνιού δεν αποτελεί ψεγάδι για τα υπόλοιπα. Άρα μη σας αποτελεί έκπληξη η κάλυψη του κ. Πρωθυπουργού στα στελέχη του. Κρίμα και ήλπιζα ότι κάτι στραβό θα έβλεπε.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση