GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 'Οσιοι...

23 σχόλια

  1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΙΣΘΟ ΘΕΟΔΩΡΟ-ΓΚΕΜΠΕΛΣ-ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΓΟΥΝΙ-ΠΡΩΗΝ ΘΟΔΩΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mιά υπόθεση SIEMENS, τη θυμάται κανείς??

    Μήπως η ιστορία με τη SIEMENS ήταν ΤΟΣΟ σοβαρή για ΟΛΟ το σύστημα εξουσίας,ωστε για να σκεπαστεί ξεθάφτηκε η ιστορία με το Βατοπέδι-που στο κάτω κάτω θα ξεθυμάνει με καμιά παραίτηση υπουργού και με την ευθύνη να πέφτει σε κανα-δυό καλόγερους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά του πάνε του Θόδωρου τα καλογερικά. Ας ξεκινήσει λοιπόν, αντί να υμνολογεί καθημερινά την κυβέρνηση, να αναπέμπει ύμνους στον Κύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέγε-λέγε κάτι μείνει σπασαρχίδα μονότονε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα ξεχάσαμε τα λαμόγια που μας πίνουνε το αίμα 30 χρόνια τώρα, και κυνηγάμε τους καλογέρους! (με όλα τα στραβά τους)

    Έτσι λοιπόν, οι καλόγεροι φάγανε όλες τις ενισχύσεις που έδωσε η Ευρωπαϊκή Eνωση στην Ελλάδα απο το 1980 και μετά...

    Οι καλόγεροι τα πιάσανε απ’ τη Siemens…

    Οι καλόγεροι παίρνουν μίζες για να στήσουν όλους τους Διαγωνισμούς του Δημοσίου…

    Οι καλόγεροι λαδώνονταν για να δίνουν απαλλαγές στράτευσης στα παιδιά των επωνύμων…

    Οι καλόγεροι στήσανε τη...σκευωρία με το Ζαχόπουλο…

    Οι καλόγεροι φάγανε τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο...

    Οι καλόγεροι διαλύουνε τα Δημόσια Πανεπιστήμια,για να βρούνε δικαιολογία να δώσουνε και την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στα λαμόγια...

    Οι καλόγεροι δίνανε δανεικά σε κάποιους πρωθυπουργούς για να χτίζουν (ροζ!) βίλλες…

    Οι καλόγεροι βγάζουν «ρατσιστή» όποιον διαμαρτύρεται για την έλλειψη αστυνόμευσης, για να προστατεύσουν το εμπόριο ναρκωτικών που ελέγχουν!

    Οι καλόγεροι είναι πίσω από τα τυφλά Mirage, τις φρεγάτες, τους Tor…

    Οι καλόγεροι λύνουν και δένουν στην Εφορία, στις Πολεοδομίες, στο Υπουργείο Μεταφορών…

    Οι καλόγεροι έχουν χτίσει όλες τις βίλες στα Βόρεια Προάστια και στη Μύκονο…

    Κλπ, κλπ!

    Το λύσαμε το πρόβλημα!

    Εντάξει ρε παιδιά, το Σύστημα ξέρει να αυτοπροστατεύεται!

    Εμείς όμως, είναι ανάγκη να είμαστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζηλόφθονοι υποκριτές.
    Δεν μπορεί ένας σκληρά εργαζόμενος και χρήσιμος για την πατρίδα άνθρωπος να πέρει 1.000.000 δάνειο για να πάρει κανενα δυό τρία τέσσερα σπίτια; Είναι τόσο ανήθικο αυτό;

    Μεγαλύτερη ανηθικότητα απο αυτό είναι η γριούλα με 300 ευρώ σύνταξη που ενώ λέει πως πεινάει, είναι ακόμα ζωντανή επιβαρύνοντας τον κρατικό προυπολογισμό.
    Δεν φροντίζει ο Θοδωρής και αυτή η κυβέρνηση αυτή τη γριούλα και την κάθε γριούλα να κλείσει τα μάτια της με αξιοπρέπεια στο συντομότερο χρονικό διάστημα; Δεν παράγει έργο για το καλό του τόπου;
    Δεν μπορεί ένας καλοκάγαθος χριστιανός να έχει αναπτύξει σχέσης φιλίας και στήριξης με τον ιερωμένο πνευματικό του; Δεν μπορεί να φροντίζει για την σωτηρία της τσέπης τους;

    Αλλωστε δεν κάνει τίποτα που να είναι μή νομιμο ή μη ηθικό.

    Ουστ κομμουνιστοληστοσυμμορίτες της κοκκινοπρασινοροζ χούντας. Αθλιοι Υπονομευτές της Δημοκρατίας δεν θα περάσει ο φασισμός σας.

    Κάτω τα χέρια απο τον Ηρωα Θοδωρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο και να κτυπιέστε ο Ρουσόπουλος μένει.
    Εάν τώρα έχει απλά γίνει ο επικοινωνιακός εφιάλτης σας, ΞΥΔΙ.
    Μετά τις εκλογές θα γεμίσουν τα φρενοκομεία με πράσινα ανθρωπάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΖΙΝΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ .ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ .ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝ.ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ. ΚΔ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αυτούς που κοίταξαν πέρα από την παρωπιδική όραση του Χριστιανισμού ήταν πολύ προφανές ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του Ιησού είχε αντιστοιχίες σε πολύ παλαιότερους μύθους, οι οποίοι είχαν πανομοιότυπους κύριους και δευτερεύοντες χαρακτήρες, ίδιες πλοκές και ίδιο ηθικό σκοπό. Ο Χριστιανισμός, ήταν σαφές, δεν είχε πέσει από τον ουρανό αλλά ήταν ένα προϊόν φτιαγμένο από ανθρώπους.

    Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, ο ορθολογισμός, η αρχαιολογία και οι νέες τεχνικές επιστημονικής έρευνας επέβαλαν περιορισμούς πάνω στους υπέρμαχους της πίστης, παρά τα περιοδικά ξεσπάσματα θρησκευτικού ζήλου. Για να συμβιβάσουν τις συσσωρευμένες και αναμφισβήτητες αποδείξεις του λάθους της Βίβλου, ποίκιλες «ζωές» του Ιησού εμφανίστηκαν και πολλαπλασιάστηκαν όπως τα φύκια σε μια ηλιόλουστη λίμνη.

    Η «επικρατούσα τάξη» των μελετητών της Καινής Διαθήκης, πολλοί από τους οποίους ήσαν αφοσιωμένοι Χριστιανοί, είχαν βρει ένα καινούριο σπίτι. Ένας μυστηριώδης «Ιησούς της ιστορίας» πιστεύεται τώρα να έχει υπάρξει κάτω από τα αναγνωρισμένα συσσωρευμένα στρώματα του – βασισμένου στην πίστη – κατασκευάσματος.

    Έντρομοι να παραδεχτούν ότι και η πίστη και οι καριέρες τους χτίστηκαν πάνω σε μια παρανόηση μνημειωδών διαστάσεων, εικάζουν με οποιοδήποτε αριθμό ευφάνταστων ιδεών – ένας ριζοσπάστης ραβίνος Ιησούς, ένας μεσογειακός χωρικός Ιησούς, ένας Ιησούς με γυναίκα και οικογένεια, ένας Ιησούς που ταξίδεψε στην Αγγλία, την Ινδία ή την Ιαπωνία, ένας Στωικός ή Κυνικός φιλόσοφος Ιησούς – ένας Ιησούς για όλες τις εποχές και για όλα τα γούστα. Εκατό ή περισσότερες ενδεχόμενες «βιογραφίες» για τον θεάνθρωπο ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καθεμιά να αποσκοπεί στην αποφυγή της προφανής αλήθειας ότι καμιά γνήσια πραγματικότητα δεν στηρίζει το θρησκευτικό μύθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:19

    ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ = Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

    ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ = ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ...ΚΑΝΕΝΑ !!!

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ = Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
    Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
    Είδες ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Μοσαντ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.indymedia.org/pt/2008/09/913602.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς όμως, είναι ανάγκη να είμαστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    24 Σεπτέμβριος 2008 11:38 πμ

    ...................
    Ρουσσοπουλάκι μου σίγουρα είστε ΤΟΣΟ μαλάκες ,διότι μας κάνεις κύρηγμα για τί δεν έκαναν οι καλόγεροι από τα υποτιθέμενα ''εγκλήματα'' του Πασοκ , θυμήθηκες ακόμα ηλίθιε και το ''κωλόσπιτο'' της Μιμής αλλά ξέχασες να μας πεις αν οι καλόγεροι είχαν κάποια ανάμιξη στα ΑΝΑΚΤΟΡΑ της ασχημομούρας Μάρας .
    Να μας πεις παλιομαλάκα αν οι καλόγεροι βοήθησαν στην αγορά των bulk carriers τύπου Πάναμαξ ,που αγόρασε η οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρία του''ακαταλληλότερου'', Hellenic Carriers .
    Να μας πεις αν πρότειναν οι καλόγεροι να υψώσουν τα Πάναμαξ σημαίες ευκαιρίας .
    Απόλαυσε ,τούβλο, τον μισθό stage που σου δίνουν τα πνευματικά τέκνα του Εφραίμ και προσπάθησε να μετριάσεις την αυτοικανοποίηση .
    Εμφανέστατα έχει επιρεάσει τα κύταρα του εγκεφάλου σου.

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3:33 ,Βρέ ηλίθιο ΠΑΣΟΚόσκυλο, που να καταλάβεις εσύ πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο οι Πράσινοι ΜΑΛΑΚΕΣ (σαν κι'εσένα) ,Οι Γαλάζιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ,και οι Κόκινοι ΜΑΛΑΚΕΣ, αλλα και κάποιοι άνθρωποι που καταλαβαίνουν και δυό πράματα έξω απο τα κοματικά παιγνίδια της Προεδρευομένης Πλουτοκρατίας που μας έχουν φορέσει!

    (Ο 11:38 πμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7:58

    Κατάλαβα,
    πρέπει να είχες και συ υπογράψει το προνουντσιαμέντο του Χουντόδουλου για τις ταυτότητες.

    Εδώ που το συζητάμε , μήπως είχες πάει και στο Four Seasons Hotel , Milano , Italia στην γνωστή σουίτα με τον Χουντόδουλο ;

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε 11:38 ακριβώς επειδή δεν είναι ανάγκη να είσαι ΤΟΣΟ μαλάκας, κάτσε, κούνα τη γκλάβα σου και σκέψου τι είναι καλόγερος και ποιος ο προορισμός του και άσε τις παπαριές περί συστήματος και μιράζ. Οι μαυρορομπίτες (που λέει και ο Τζιμάκος) σε θεωρούν μαλάκα και στο λένε στα μούτρα σου. Κι εσύ νομίζεις ότι κάποιος αριστερός έκλασε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9:54 έχεις δίκιο,το σκέφτηκα: Οι καλόγεροι έχουν προορισμό να προσευχονται,και γι'αυτό είναι απαράδεκτο να κλέβουν!

    Ενώ οι πολιτικοί και τα λαμόγια τ'αφεντικά τους, εχουν προρισμό να κλέβουν,και γι'αυτό πρέπει να καθόμαστε να μας γαμάνε και να λέμε και ευχαριστώ!

    Τα κατάλαβα καλά? Είσαι πανέξυπνος,σ'ευχαριστώ που μου τα εξήγησες!

    με την ευκαιρία δε μου έξηγείς κι'ολας πως έχει γίνει και η λέξη "SIEMENS" έχει εξαφανιστεί απο παντού τον τελευταίο καιρό?

    Αντε καληνύχτα τώρα και μου εξηγείς αυριο!

    ο μιράζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση