GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μάρα στο Reuters...

. Από τον Γιάννη Παπαζήση . . Μπορεί να ειναι το χειρότερο οχι τόσο για τους ιδιους (Μάρα και Θοδωρή) όσο για την ιδια την αξιοπιστία της χ...

.
Από τον Γιάννη Παπαζήση.
.
Μπορεί να ειναι το χειρότερο οχι τόσο για τους ιδιους (Μάρα και Θοδωρή) όσο για την ιδια την αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό. Το δημοσιευμα του πρακτορείου Reuters για το ζεύγος που συντελει στην πτώση του ''ανικανου'' κληρονόμου δείχνει οτι ζητήματα που εμεις θεωρουμε ταμπού ακόμα και να συζητήσουμε στην πατρίδα μας στο εξωτερικό γίνονται αντικείμενα χλεύης και ειρωνείας.
Ειμαι σιγουρος οτι η Μάρα θα ήθελε να την ανέφερε το Reuters , ειμαι ομως ακόμα πιο σίγουρος οτι δεν ήθελε έτσι...
-----------------------------------

12 σχόλια

  1. http://paulinapasos.blogspot.com

    Μεξικό, εγώ φιλί καθηγητών με τους φοιτητές.

    Το βρίσκω συγκλονιστικό
    αυτό το σχολείο, είναι μια ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e kala o xatzhnikos tin exei apo konta den tin adhnei akoma na paei sto kapi dioti o 8eopexths 8a moirash syxnothtes se ola ta kala filarakia pou peripoiountai ti Mara ti dimosiografara toy alter, ante re domosiografares parte ton Aytia kana thlefono na sa kanei kana seminario pos doulevoyne tous "kologeroys"

    kapoi dimosiografoi exoun idaniko stoma gia na fouskonoun kapotes kai na kanoun tsimpouskia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kapoi dimosiografoi exoun idaniko stoma gia na fouskonoun kapotes kai na kanoun tsimpouskia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, σαν ελέω Θεού μονάρχης, χάρισε την ασυλία στους βαρόνους του.

    Διεμήνυσε ότι «L΄etat c΄est moi».

    Η ΝΔ εδώ και τέσσερα χρόνια έχει λεηλατήσει τα πάντα- τις εργασιακές σχέσεις, την οικονομία, το κράτος, τους θεσμούς, την ενημέρωση, τις συντάξεις, τους μισθούς-, χωρίς να βρει σοβαρές αντιστάσεις ούτε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ούτε από την κοινωνία. Το αλαζονικό πρόσωπο της εξουσίας που αποκάλυψε ο κ. Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα μεγάλο δώρο για την αντιπολίτευση.

    Προσοχή όμως. Αν οι αντιδράσεις επικεντρωθούν μόνο στα φεουδαρχικά προνόμια και στον παράνομο πλουτισμό των υπουργών, αγνοώντας την καμένη γη που αφήνει πίσω της η ΝΔ, το μήνυμα προς την κοινωνία θα είναι ασαφές. Ή μάλλον σαφέστατο: Η πολιτική είναι μπίζνες, μια υπόθεση που αφορά αποκλειστικά τους «έχοντας εργασίαν», και η είσοδος «απαγορεύεται εις τους μη έχοντας». Στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε ότι ο βασιλιάς και είναι αλλά και φαίνεται γυμνός.

    Οι κινήσεις του κ. Καραμανλή θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ουσία του Δικαίου και πρέπει να αντιμετωπιστούν με σθένος. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η απαίτηση οι «γαλάζιοι» πρίγκιπες να αρθούν πάνω από τους νόμους είναι η φυσιολογική απαίτηση μιας εξουσίας που συνήθισε να συμπεριφέρεται σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής, στην ίδια τη χώρα, σαν τη μαφία. Και αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με το ίδιο σθένος. Μέσα και έξω από τη Βουλή. Ειδάλλως θα φανεί ότι η πολιτική παραμένει ένα παιχνίδι για λίγους. Και η καρατόμηση ενός υπουργού θα είναι αρκετή να εξευμενίσει την κοινή γνώμη.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANIKANOS KLIRONOMOS?TI SXESI EXEI O GIORGAKIS ME TI MARA.MPORIS NA GRAFIS OTI THELIS ILITHIE ALLA O TO AMERIKANAKI O GIORGAKIS DEN THA KIVERNISI POTE.I ELLADA STUS ELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε περίπου ως απόλυτος μονάρχης ή ως κομματάρχης της ΕΡΕ, αρμόδιος να ορίζει αυθαιρέτως το σωστό και το λάθος, ακόμη και σε αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα.

    Κάτι τέτοια όμως δεν τα σηκώνουν οι δημοκρατικές κοινωνίες. Δείγμα υγείας. Και αν ηττήθηκε κάποιος στην υπόθεση Βουλγαράκη, δεν είναι τόσο ο ίδιος ο Βουλγαράκης, όσο ένας Πρωθυπουργός που νομίζει ότι η δική του απόλυτη κρίση μπορεί να κλείνει τα θέματα και μια αντίληψη που θεωρεί ότι μέτρο της κοινωνίας είναι το μέτρο του Πρωθυπουργού και της παρέας του.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ του ΠΑΣΟΚ

    και τα στελέχη της Ν.Δ


    Ο κανιβαλισμός των ΠΑΣΟΚων δεν έχει όρια. Ασύδοτοι, θρασείς και ασυγκράτητοι τρώνε το ένα μετά το άλλο τα πιο ΑΞΙΑ, ΗΘΙΚΑ, και ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ.

    Η αρχή έγινε με τον Ρεγκούζα, συνεχίστηκε με τον Βαρθολομαίο και τον Ζαχόπουλο και έκτοτε τους άνοιξε η όρεξη.

    Δυστυχώς ο πρωθυπουργός έπεσε στη λακούβα που του άνοιξαν οι Πασόκοι. Πίστεψε καλοπροαίρετα και αφελώς τις "αιτιάσεις' των και ενέδοσε στον κανιβαλισμό τους. Και δυστυχώς ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    Επόμενο ήταν οι ανθρωποθυσίες των στελεχών μας να συνεχισθούν και ο κανιβαλισμός των ΠΑΣΟΚων να θεριεύει.

    Επόμενο ήταν να ρθεί η σειρά του ΒΥΡΩΝΑ, ΤΟΥ ΜΠΑΓΑΣΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και ποιός ξέρει ποιών άλλων αύριο-μεθαύριο (και αν ξέχασα και κανέναν ας με συγχωρέσει).

    Δεν αναφέρομαι καθόλου βέβαια στους εκατοντάδες γενικούς μας Γραμματείς Υπουργείων, Διοικητές οργανισμών, Προέδρους Ταμείων, που έπεσαν στο βωμό της καλής θέλησης και της Δημοκρατικής ευαισθησίας του πρωθυπουργού μας, γινόμενοι μπριζολάκια στα στομάχια των Πασόκων.

    Τελικά τόλεγα εγώ, η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ και πιο ΣΟΒΑΡΑ ακόμη την ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    Δυστυχώς δεν εισακούσθην και ακόμα πιο δυστυχώς θαρθεί σύντομα και η σειρά του κάθε, εναπομείνατος, έντιμου, ηθικού Νεοδημοκράτη και φυσικά και η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

    Άντε,
    Πάλι με χρόνια με καιρούς
    Πάλι δικά μας θάναι.
    Μόνο που εγώ τότε, αν δεν γίνω μπριζόλα, θα έχω γίνει λίπασμα για τα κυπαρίσια της κόλασης.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -Παραιτούμαι για την τιμή της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
    -Παραιτούμαι για την τιμή της Οικογένειας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    -Παραιτούμαι για την τιμή της Οικογενειάς μου
    -Παραιτούμαι για τα παιδιά μου
    -Παραιτούμαι για την τιμή των μεταρρυθμίσεων
    -Παραιτούμαι για την τιμή της Μονής Βατοπαιδίου
    -Παραιτούμαι για την τιμή της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    -Παραιτούμαι για την τιμή της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
    -Παραιτούμαι για την τιμή της ΕΛΛΑΔΟΣ


    Πώ, πώ δάκρυα, Φέρτε μου ένα μαντήλι παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο που εγώ τότε, αν δεν γίνω μπριζόλα, θα έχω γίνει λίπασμα για τα κυπαρίσια της κόλασης.

    Τζών

    13 Σεπτέμβριος 2008 10:22 πμ

    -----------
    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .
    ΑΚΟΥ ΗΘΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΖΑΧΟ !!!
    ΤΟ ΑΛΛΟ ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟΥ DVD, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ;;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Αναχρονιστικές και μεσαιωνικές" χαρακτήρισε τις σχετικές απόψεις για το ρόλο της γυναίκας και μίλησε για "πανικό" του ΠΑΣΟΚ."

    Δηλαδή για να καταλάβω, το ότι η κυραζαχαρέα υπογράφει χρυσοφόρα συμβόλαια με ΜΜΕ που ελέγχονται θεσμικά από το σύζυγο της που είναι υπουργός και που αυτός μοιράζει τη διαφημιστική πίττα , δεν συνιστά διαπλοκή και ροκάνισμα των χρημάτων του Ελληνικού λαού;

    Ρε αυτοί μας περνάνε για τελείως χαχόλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.....ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.....
    ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΤΑΗ...Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ,ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΤΟ ΖΟΥΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ....

    ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ" ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση