GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

18 Οκτώβρη του 1981...

.. Είκοσι επτά χρόνια από τη μεγάλη ιστορική νίκη του Αντρέα Παπανδρέου, ο λαός θυμάται ακόμη ότι τότε είδε καλύτερες μέρες. Του Θεόδωρου Κ...

..
Είκοσι επτά χρόνια από τη μεγάλη ιστορική νίκη του Αντρέα Παπανδρέου, ο λαός θυμάται ακόμη ότι τότε είδε καλύτερες μέρες.

Του Θεόδωρου Κατσανέβα

Το Press-gr είναι από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης όπου καταγράφηκε από άλλη στήλη με την υπογραφή του Ι.Μ., ότι η 18 Οκτωβρίου 1981 ήταν η ιστορική ημέρα της μεγαλειώδους νίκης του Αντρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, που μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού αναπολεί με νοσταλγία, και οι αντίπαλοί του με δέος αν όχι με σεβασμό.
Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ της οκταετίας 1981-89, το γνήσιο ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, σε αντίθεση με το χλωμό του Σημίτη, έχει χαραχθεί με θετικότατα χρώματα στη μνήμη της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου και αυτό αποτυπώθηκε από μεγάλη έρευνα της κοινής γνώμης από την εταιρεία Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας Καθημερινής που δημοσιεύτηκε στις 30-12-2007. Στην ίδια, όπως και σε άλλες παρόμοιες έρευνες, ο Ανδρέας Παπανδρέου αναδεικνύεται ως ο περισσότερο δημοφιλής Πρωθυπουργός, με μεγάλη απόσταση από όλους τους άλλους της περιόδου της μεταπολίτευσης, δηλ. τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον πρεσβύτερο και το νεώτερο, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Κώστα Σημίτη που καταλαμβάνει την τελευταία θέση, πολύ μακριά από όλους τους άλλους.
Τριάντα επτά χρόνια κύλησαν μέχρι σήμερα και ο απλός πολίτης θυμάται ότι το 1981 και τουλάχιστον μέχρι το 1989, είδε στην πραγματικότητα καλύτερες μέρες. «Ο λαός ένιωσε να ευημερεί ο ίδιος και όχι οι αριθμοί ή οι στατιστικές». Έζησε τα ουσιαστικά βήματα που έγιναν για την εμπέδωση του κράτους δικαίου, για την εθνική συμφιλίωση, την κατάργηση της αστυνομοκρατίας και του παρακράτους, την ουσιαστική βελτίωση του κράτους πρόνοιας και του εισοδήματος των μη-προνομιούχων, για την ισότητα των φύλλων, για την αποκέντρωση και την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την καλυτέρευση της καθημερινότητας του πολίτη. Αρκεί να υπενθυμίσω ένα μόνο παράδειγμα: Η σύνταξη του ΙΚΑ δινόταν τότε το αργότερο μέσα σε ένα μήνα. Η σχετική ρύθμιση απορυθμίστηκε αργότερα και επανήλθε πολύ πρόσφατα, ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια και αυτό διαφημίστηκε ως μέγα επίτευγμα από τη σημερινή κυβέρνηση!
Την περίοδο εκείνη καθιερώθηκε η πενθήμερη εβδομάδα, η σαραντάωρη εβδομαδιαία εργασία και η άδεια των 4 εβδομάδων, ενώ οι κατώτατοι μισθοί και τα ημερομίσθια αυξήθηκαν, σε πραγματικές τιμές, κατά 25%. Παράλληλα, θεσπίστηκε η τιμαριθμική αναπροσαρμογή τους, διπλασιάστηκαν οι κατώτερες συντάξεις των μισθωτών και των αγροτών, καθιερώθηκε η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους αγρότες και η αυτοτελής σύνταξη για τη γυναίκα αγρότισσα, αυξήθηκαν κατακόρυφα τα στεγαστικά δάνεια, τα οικογενειακά επιδόματα, ιδρύθηκαν τα κέντρα υγείας, δημιουργήθηκε το ΕΣΥ, επεκτάθηκε το ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα, δημιουργήθηκαν τα ΚΑΠΗ και οι δημόσιοι βρεφονηπιακοί σταθμοί, πάρθηκαν σημαντικά μέτρα για τα ΑΜΕΑ, όπως η υποχρεωτική πρόσληψή τους στο δημόσιο σε ποσοστό 5%, καθιερώθηκαν επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης για τους νέους, τις γυναίκες, μειονεκτούσες ομάδες, κλπ.
Τα μέτρα αυτά, είχαν σκοπό να βελτιώσουν την ισχνή μέχρι τότε οικονομική κατάσταση των χαμηλότερων εισοδηματικών τάξεων και αποτελούσαν βασική εξαγγελία του κυβερνητικού μας προγράμματος, που αρχικά είχε επεξεργαστεί ο εξαίρετος καθηγητής Απόστολος Λάζαρης, αλλά την ευθύνη της τελικής συγγραφής του, είχε ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς και κατά δεύτερο λόγο ο υπογράφων. Αποτελούσαν κεντρική προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του Αντρέα Παπανδρέου και η συνέπεια στην τήρησή τους, είχε περισσότερη σημασία από οποιεσδήποτε άλλες συντηρητικές αντιλήψεις. Άλλωστε έγιναν, αφού εξετάστηκαν οι προοπτικές της οικονομίας, σε συνάρτηση με τον πολιτικοιδεολογικό χαρακτήρα του Κινήματος, που στόχευε στη σημαντική αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος υπέρ των ασθενέστερων τάξεων και με δεδομένο ότι η καταναλωτική ροπή των λαϊκών τάξεων, ενισχύει κατά κύριο λόγο την εσωτερική ζήτηση και κατ’ επέκταση την εθνική οικονομία.
Σύμφωνα και με την Κεϋνσιανή οικονομική αντίληψη, που αποδεικνύεται σήμερα ως ιδιαίτερα αποτελεσματική (ύστερα μάλιστα από τις τραγικές τωρινές αποτυχίες του τζογαδόρικου καπιταλισμού και τις πανωλεθρίες του νεο-φιλελευθερισμού σε χώρες όπως η Χιλή, κ.ά.), μπορεί να θεωρηθεί αναγκαία η άσκηση οικονομικής-εισοδηματικής πολιτικής και με ελλειμματικούς προϋπολογισμούς, εφ’ όσον μάλιστα στοχεύει στην αναδιανομή του εισοδήματος και έχει αναπτυξιακή κατεύθυνση. Ο αρχικός κυβερνητικός σχεδιασμός τότε ήταν, να ενισχυθούν σημαντικά οι χαμηλοεισοδηματίες και αργότερα τυχόν παρεκβάσεις, να συμμαζευτούν, όπως και έγινε με το σταθεροποιητικό πρόγραμμα της περιόδου 1977-78.
Μ’ όλα τα λάθη και τις όποιες αστοχίες, υπήρχε σαφής διάσταση από αδέξιες και ανήθικες πρακτικές ή πράξεις αυθαίρετου πλουτισμού της ηγεσίας και των περισσότερων κυβερνητικών στελεχών. Για το σκοπό αυτό, ας μου επιτραπεί να περιγράψω σύντομα ένα σημαδιακό πραγματικό περιστατικό που καταδεικνύει την κυρίαρχη αντίληψη που εκπορευόταν από τον ίδιο τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Το 1982 ως Διοικητής τότε του ΟΑΕΔ, συνέλαβα ένα διευθυντικό στέλεχος του Οργανισμού, μεγαλοπρασινοφρουρό, Γραμματέα πανίσχυρης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να έχει οργανώσει συστηματικό κύκλωμα κλοπής δημόσιου χρήματος. Προώθησα άμεσα διαδικασίες απόλυσής του, αφού αν υπήρχε ισχυρή πολιτική βούληση, τότε μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με σήμερα, όπου επικρατεί απόλυτη ατιμωρησία, (με ευθύνη και του Σημιτικού χλωμού μεταΠΑΣΟΚ, όπως και των σημερινών κυβερνώντων). Αφού προηγήθηκαν διάφορα πιεστικά τηλεφωνήματα για να δείξω κάποια ανοχή, τελικά μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου και ακολούθησε ο εξής διάλογος. :
Α.Π.: «Θόδωρε, εκεί στον ΟΑΕΔ είναι αλήθεια ότι απολύεις Γραμματέα Ν.Ε. ;
«Θ.Κ.: «μάλιστα κε Πρόεδρε».
Α.Π.: «Θόδωρε καταλαβαίνεις τι κάνεις ;»
Θ.Κ. : «Κύριε Πρόεδρε, είναι κλέφτης, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό, το παραδέχτηκε και ο ίδιος, αλλά….»
Α.Π. : «Αν είναι έτσι, ορθώς πράττεις. Κάνε το καθήκον σου παιδί μου...».
Όσο για τις διαδόσεις πως δήθεν ο Α.Π. ανέχθηκε φαινόμενα παρασυναλλαγής, όταν αναφερόμενος σε ηγετικό στέλεχος της τότε ΔΕΗ είπε ότι «καταλαβαίνω να κάνει ένα μικρό δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκ.δρχ.», δεν ισχύει ως γεγονός, τουλάχιστον με την έννοια και τον τρόπο που ερμηνεύτηκε, για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης τότε. Αυτό μου το εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος σε μακρά προσωπική συζήτηση μας για το ίδιο θέμα. Φυσικά μια τέτοια μικρή ιστορική σημειολογική παρένθεση, αποτελεί «ψιλά γράμματα» για τα παρακμιακά ήθη και έθιμα της σημερινής εποχής.
Τα περισσότερα στελέχη που πλαισιώναμε τότε τον Αντρέα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, πιστεύαμε, ίσως και με κάποια δόση ουτοπικού ρομαντισμού, ότι θα χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα που θα στηρίζεται στα πόδια της, ενώ όποιες σκέψεις προσωπικής εξουσιοθηρίας και πλουτισμού δεν είχαν θέση ανάμεσά μας. Η πίστη σε αρχές, σε αξίες σε ιδανικά, η εργώδης προσπάθεια, η προσδοκία, το όνειρο για την οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο, η εμπιστοσύνη στην ηγεσία, ήταν διάχυτη παντού και αυτό το ζούσε, το καταλάβαινε ο απλός άνθρωπος. Όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, έχουν καταγραφεί στην αλάθητη ιστορική μνήμη του μέσου Έλληνα, γι’ αυτό και σημαδειακές ημερομηνίες όπως η 18η Οκτωβρίου δεν μπορεί να ξεχαστούν, έστω και αν τις ξεχνούν εκείνοι που κατ’ εξοχήν όφειλαν να τη θυμίζουν σε όλους.
-----------------------------------------

76 σχόλια

  1. Μας εχετε ζαλισει με τον αντρεα
    γραψατε και ξαναγραψατε
    ΔΕΝ μας πειθετε
    ΟΥΤΕ η ιστορια ΑΛΛΑΖΕΙ

    σκαστε πια
    βρεστε αλλο θεμα
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ψυχανώμαλοι
    απο τον μαλακα blooper
    καταντησατε

    ουφ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσε κάποιος να μας
    διευκρινίσει τη σημασία που έχουν οι δύο επιτροπές...

    (ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ),

    για τις οποίες θα γίνουν πολλές συζητήσεις την προσεχή εβδομάδα.


    Θα ήταν χρήσιμο, νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΚΕ+Ν.Δ+ΣΥΡΙΖΑ = ΣΥΜΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ

    ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜ!
    ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    ΜΩΡΟΧΑΥΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΞΥΠΝΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΟΔΩΡΕ ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ?

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ .

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δήθεν ο Α.Π. ανέχθηκε φαινόμενα παρασυναλλαγής, όταν αναφερόμενος σε ηγετικό στέλεχος της τότε ΔΕΗ είπε ότι «καταλαβαίνω να κάνει ένα μικρό δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκ.δρχ.», δεν ισχύει ως γεγονός,

    -------------------

    Δεν ισχύει ως γεγονός;


    Τι είπες τώρα ρε;


    Τέτοιοι ψευταράδες που είστε, θα έρθει η στιγμή που θα αρχίσετε να μας λέτε ότι δεν υπήρξατε και κλεφταράδες.


    Εσείς ανοίξατε το δρόμο και την όρεξη στα γαλάζια λαμόγια που μας καταληστεύουν, τώρα, δίνοντας σε εσάς άφεση αμαρτιών".

    Και το χειρότερο:

    Αυτά που κλέβατε ήταν δανεικά από τα παιδιά και τα εγγόνια μας που θα πληρώνουν στον αιώνα τον άπαντα.

    Αν και το σχέδιο ήταν να βρούν τα εγγόνια τόσο δυσβάστακτους τόκους (από τις δικές σας κλεψιές) που να αναγκαστούν να πουν:

    "Δεν έχουμε να πληρώσουμε. Πάρτε το το μαγαζι, κι αφήστε μας να δουλέψουμε σαν γκαρσόνια"

    Για ποιό λόγο, νομίζεις, του έδωσαν εντολή του αντρέα να πολιτευτεί, οι "αδελφότητες" του μπέρκλεϊ;

    (Να μην ξεχνάμε ότι ήρθε στην ελλάδα ως οικονομικός σύμβουλος, καλεσμένος από τον καραμανλή. Μέχρι τη στιγμή που πήρε την εντολή να ενεργοποιηθεί)

    Και με την ευκαιρία:

    Για ποιό λόγο ο αντρέας έχει εκφραστεί (κατ' ιδίαν αλλά στην ουσία, δημόσια) για το ποιόν σου και τα προσόντα σου;

    Τι ξέρει για σενα που δεν το ξέρουμε εμείς;


    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα τις χρυσοπληρώνουμε τις "καλύτερες μέρες" του Αντρίκου! Σαφέστατα ο λαός δεν ξεχνά τον, εντός πενταετίας, τετραπλασιασμό του εξωτερικού χρέους της χώρας που τον πνίγει και θα τον πνίγει για δεκαετίες ακόμα! Και φυσικά όλοι θυμούνται ότι επί "καλύτερων ημερών" η διαπλοκή από τα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας έφθασε και στον τελευταίο πολίτη δημιουργώντας μια κατάσταση ανατροφοδοτούμενη και ίσως δυστυχώς, για το έθνος, μη αναστρέψιμη! Oh yes! θυμάται ο λαός τα "δωράκια στους εαυτούς μας" των 500 εκ. δρχ.!
    Τι να λέμε τώρα! Το DNA κυλάει, εκδίκηση ζητάει! και μας απειλεί ξανά!
    Φυλαχθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς έχουμε αφήσει να ξεχαστεί το γεγονός οτι το ΠΑΣΟΚ και μόνο αυτό άλλαξε ουσιαστικά την ΕΛΛΑΔΑ.
    Εκδημοκράτισε το πολίτευμα , έφερε ευημερία . Μέσα στα επόμενα χρόνια όμως η δεξιά ( της ΕΡΕ , του εμφυλίου , της χούντας ) έκρυψε την καταγωγή της και με τη μάσκα του μεσσαίου χώρου επανήλθε για να ληστεύει πάλι τον ελληνικό λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den eimai kommatikopoiimeni, ofeilo omos na omologiso oti os nea anagnorizo to ergo tou andrea papandreou, an k imoun poli mikri otan ola afta synevainan. ostoso, einai lypiro gia to simerino pasok na paramenei proskolimeno stin eikona tou A.P. kai na ton xrisimopoioun gia na enisxysoun to komma. o andreas efyge. as papsoun na ton toixokolloun. to thema einai ti kanoun tora, oxi ti egine tote. oraio keimeno parepiptodos. timaei ti mnimi tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΚΑΤΑΣΑΝΕΒΑ,


    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

    AN ΔΗΛΩΣΩ "ΒΑΖΕΛΟΣ", ΠΙΆΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ "ΠΡΑΣΙΝΟΣ";

    ======================================================




    Δηλαδή, ρε κατσανέβα, αυτός που τσέπωσε τα 500 μύρια, τιμωρήθηκε τελικά;

    Αν όχι, πώς έγινε και τη γλύτωσε;

    Μήπως εδωσε "εκεί που έπρεπε" το αναλογούν μερίδιο και την έβγαλε καθαρή, πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων; Ή έμεινε στο απυρόβλητο επειδή απείλησε οτι θα μιλήσει για τις κλεψιές των υπόλοιπων "συντροφων";

    Ή, απλά, έμεινε στο απυρόβλητο, για... ανθρωπιστικούς λόγους;

    Δεν μπορεί, κάποια εξήγηση θα υπάρχει!

    Και ο αντρέας, μπροστά σε αυτό το κραυγαλέο περιστατικό κλοπής, τι ακριβώς έκανε προκειμένου να αποδείξει σε όλους εμάς τους ηλίθιους ότι δεν είστε μία πράσινη συμμορία λυμεώνων του δημόσιου χρήματος;

    Πλάκα μας κάνεις τώρα;




    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκατα στο λακκο του,του μπασταρδου ελληνοπολωνου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AKOΥΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕ'Ι'ΚΕ ΓΑΜΠΡΕ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ
    (@@) ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ???????????????????

    ΤΙΠΟΤΑ, Ε?
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ
    ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συνέλαβα ένα διευθυντικό στέλεχος του Οργανισμού, μεγαλοπρασινοφρουρό, Γραμματέα πανίσχυρης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να έχει οργανώσει συστηματικό κύκλωμα κλοπής δημόσιου χρήματος. Προώθησα άμεσα διαδικασίες απόλυσής του

    ====================================

    Στο σκαμνί τόλμησες να τον καθήσεις, μωρέ;

    Ή τον στείλατε κάπου αλλού, να κλέψει ανενόχλητος;

    (Από ότι μάθαμε, εκ των υστέρων, μπορούσε να κλέβει όποιος ήθελε και όσο ήθελε, αρκεί να απέδιδε "τα δεόντα" στο κομματικό ταμείο. Αν δεν ξέρεις, ρωτα και τους τσουκατομαντέληδες να σου πουν πώς γινόταν η δουλειά. Ή, ακόμα καλύτερα, ρώτα κάποιον από την ολυμπιακή όπου γινόταν το έλα να δεις: σου λεει τίποτε η ιστορία με τα 4 υπερ-υπερ-τιμολογημένα τζάμπο που αγοράσατε από ασιατική αερογραμμή;)

    Και κάπως έτσι, πλιατσικολογήσατε τη χώρα και τώρα βγαίνετε, ξεδιάντροπα, να μιλήσετε και από πάνω.

    Και δεν με ενοχλεί πια η κλεψιά σας -γαλάζια ή πράσινη- αφού κοντεύω, πια, να πάθω μυθριδατισμό με τα καμώματα των ληστοκαθαρμάτων που εναλλάσσονται (σε αγαστή σύμπνοια και αλληλοκάλυψη) στην διακυβέρνηση του τόπου μου.

    Με ενοχλεί όμως η ξεδιαντροπιά αυτών που αντί να λουφάξουν στο βόθρο που οι ίδιοι έσκαψαν, βγαίνουν και το παίζουν "σωτήρες".

    Ρε ούστ!!!!



    Τhe Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΤΑΣΑΝΕΒΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ.
    ΕΠΙΒΙΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝ ΖΩΗ.
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ.
    ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ............
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..... ΣΙΓΑΝ ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ -ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΣΑΣ
    ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτελους αυτο το μπλογκ ξεσκεπαζεται με αυτην την αναρτηση αυτου του σχολιου. Τον υπογραφων ολοι τον γνωριζουμε.Ηταν ενας απο τους χαφιεδες που ειχαν δημιουργησει επιχειρηση της ρουφιανιας.Και φτασαμε στο σημειο να εχουμε αφιερωμα στο μεγαλυτερο λαμογιο που περασε απο τον τοπο.

    ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΩΣ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ.

    PS ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντροπή ρε Κατσανέβα, πηγαινε να κρυφτείς που τολμας να πιανεις στο στομα σου το ονομα του Ανδρεα.Εσυ τον ειχες καθυβρίσει,εχεισ τωρα το θρασσος να μιλας για τον Αντρεα.Ελπίζω οι φοιτητες της ΠΑΣΚ να σου σπασουν το κεφαλι καποια στιγμη.Πολιτικέ αλήτη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μμμναι... Άγιος ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 18/10/81 Η ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ. Σουλτανος ο συγχρονος Μεχμετ ο Α. Παπανδρεου. Υποδουλωσε την χωρα στις ορεξεις των Αμερικανων που πιστα υπηρετησε. Ακομη 400 χρονια οικονομικης σκλαβιας αφου φροντισε οχι μονο να αδειασει τα ταμεια της χωρας αλλα και να δανεισθει απο το μελλον της. Αυτο θα οδηγησει εκει που οι Αμερικανοι προσβλεπαν, στη σμικρυνση σε κρατιδιο της Ελλαδος στα βαλκανια. Ηδη το σχεδιο εφαρμοζεται με ΦΥΡΟΜ, Μειωνοτικο , νησια Αιγαιου και αλλα. Η αιχμη του δορατος του σχεδιου ηταν ο Ανδρεας Παπανδρεου. Να ζειτε να τον θυμαστε και να υποφερετε (που πολυ το αμφιβαλλω) ζωα ΠΑΣΟΚΟΙ οταν συμβουν αυτα σε μερικα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. -------------------------


    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ:

    "GIORGO, DOS' TA OLA!!!"

    (Ο Γιωργάκης υποσχέθηκε στο "Παρατηρητήριο" του Βαλλιανάτου πως θ' αναγνωρίσει όλες τις μειονότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, πρόθυμες για τον διαμελισμό της χώρας...)

    --------------------------------




    Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο:

    Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;

    Κρατηθείτε:

    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".


    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

    Πληρώνουμε το "Παρατηρητήριο", για να μας καταγγέλλει διεθνώς
    Μετά το τέλος της δημόσιας συζητήσεως, οι εκπρόσωποι των μειονοτικών οργανώσεων εξέδωσαν ψήφισμα προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ζητούν την άμεση αναγνώριση των εθνικών, θρησκευτικών και γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουν στην Ελλάδα!

    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε το ψήφισμα και υποσχέθηκε στους εμπνευστές του "χάπενινγκ" Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι θα κάνει πράξη τα αιτήματά τους, αμέσως μόλις το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στην εξουσία!

    "Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά, αφού το συμβάν ''θάφτηκε'' από όλα τα ΜΜΕ;". Η εύλογη αυτή ερώτηση του κάθε φιλύποπτου αναγνώστη έχει μία απλούστατη απάντηση: Τα απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, στην εκπομπή του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο "Κανάλι 10" όπου ήταν καλεσμένος, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση "θέλει η π... να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!

    Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, που είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, απεκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή και κάτι άλλο εντυπωσιακό: Το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" παίρνει χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εξαναγκαστικής πορνείας των αλλοδαπών γυναικών και της εξαναγκαστικής εργασίας (στα φανάρια και στους δρόμους) των αλλοδαπών παιδιών.

    Η χρηματοδότηση αυτή ξεκίνησε επί ημερών Γεωργίου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ και συνεχίζεται και τώρα επί Νέας Δημοκρατίας, με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Πέτρο Μολυβιάτη! Ο κ. Π. Δημητράς δεν θέλησε να μας πει πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει το "Παρατηρητήριό" του από το ΥΠΕΞ, αλλά ασφαλώς πρόκειται για πολλά εκατομμύρια που αποδεικνύουν περίτρανα τον μαζοχισμό ημών των Ελλήνων:

    Πληρώνουμε μια μη κυβερνητική (εδώ γελάνε) οργάνωση σαν το "Παρατηρητήριο" των κ.κ. Δημητρά και Βαλλιανάτου, για να μας καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά!

    Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τη συζήτηση-φιέστα που διοργάνωσαν οι Βαλλιανατο-Δημητράδες στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το "Παρατηρητήριο" επιχειρεί να θέσει θέμα δεκάδων μειονοτήτων στην Ελλάδα, που καταπιέζονται από τους ρατσιστές Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο λαός ένιωσε να ευημερεί ο ίδιος και όχι οι αριθμοί ή οι στατιστικές....


    αυτα πληρωνουμε σημερα!!!!και δυστυχως οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ Θόδωρε, θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο σε ό,τι γράφεις. Η ανάλυση για την πρώτη οκταετία του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα είναι και σωστή και δίκαιη. Όμως, θα μου επιτρέψεις να σου θυμίσω ότι κι εσύ, σε κάποια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, παρασύρθηκες, έδειξες να απομακρύνεσαι από κοντά του και από τις ιδέες του και ταυτίστηκες με το θλιβερό, σημητικό "εκσυγχρονισμό".
    Χαίρομαι ειλικρινά που με το σημερινό σου σημείωμα τοποθετείς τα πράγματα στη σωστή σου διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Κατσανέβα,
    δε μπαίνω στο κόπο να σχολιάσω το εριστικό από κάθε άποψη άρθρο σου αλλά θα σου πω ότι οι νέοι σήμερα δεν συγκινούνται με αυτά. Έχουν άλλα ενδιαφέρονται και άλλα ποιο ουσιαστικά προβλήματα που προσπαθούν να λύσουν από το να αναπολούν τον Αντρέα σου.


    Άντε γεια.. και ξεκόλλα αν θες να μας ακολουθήσεις αλλιώς μείνε πίσω στο 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα περισσότερα στελέχη που πλαισιώναμε τότε τον Αντρέα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, πιστεύαμε, ίσως και με κάποια δόση ουτοπικού ρομαντισμού, ότι θα χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα που θα στηρίζεται στα πόδια της, ενώ όποιες σκέψεις προσωπικής εξουσιοθηρίας και πλουτισμού δεν είχαν θέση ανάμεσά μας.

    ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ:
    ΑΚΗΣ
    ΓΙΑΝΝΟΣ
    ΚΙΜΩΝ
    ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΣΑΜΕ
    Ο ΚΡΟΤΙΔΑΣ
    ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ
    ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΚΟΜΜΩΤΗΣ
    ΜΙΛΕΝΑ ΚΑΝΙΣ-ΓΚΡΙΦΟΝ
    ΜΑΡΙΑ Η ΕΒΡΑΙΑ[ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ]
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ
    ΒΑΓΓΕΛΑΣ
    ...
    ....
    ....
    Η ΜΑΜΜΥ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ σωστή η έκφραση για την περίοδο Σημίτη ως μεταπασόκ εποχήΕίναι βέβαιο ότι δέν είχε καμία μα καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Πασόκ του Ανδρεα Παπανδρέου και για αυτό έγινε δυσδιάκριτη η διαφορά μεταξύ των δυό κομμάτων της εξουσίας.Ο δημοκρατικός λαός της χώρας περιμένει απο τον Γιώργο να επαναφέρει το κίνημα σε σοσιαλιστική κατεύθυνση και νομίζω οτι αυτό γίνεται πλέον ορατό οτι μπορεί να το καταφέρει για να ξανάρθει η ελπίδα για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε κλεφτες δεν ντρεποσαστε καθολου να κατηγορειτε την νεολαια για τα ηθη και εθιμα που εσεις αναπτυξατε??
    ο παπαπουστης ενας κολωπρακτορας ηταν που χαντακωσε την ελλαδα μαζι με τους μητσοτακηδες τον φλωρακη και ολους τους υπολοιπους της πολιτικης κλικας και εχετε το θρασος να κριτικαρετε την σημερινη κοινονοια που εσεις καταντησατε ετσι???ε ρεε εκτελεση που θελετε και να πληρωστε και τη σφαιρα καθηκια οπως στην κινα...ουστ λωποδυτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Κατανέβα:
    Αφού το διευθυντικό στέλεχος του ΟΑΕΔ, (μεγαλοπρασινοφρουρό όπως τον αποκαλείτε και Γραμματέα πανίσχυρης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ), είχε οργανώσει συστηματικό κύκλωμα κλοπής δημόσιου χρήματος, γιατί δεν τον στείλατε στα δικαστήρια; την τιμωρία των κλεπτών (εν προκειμένω του δημοσίου χρήματος) της επιβάλλουν τα δικαστήρια κ. Κατσανέβα και όχι οι πολιτικοί (όπως υπήρξατε και εσείς). Με την ποινή της αντικατάστασής του απο το θέση που τον τοποθετήσατε εσείς και με δική σας ευθύνη, το μόνο που του κάνατε είναι να "του ξύσετε τα κάτωθι", για να μην χρησιμοποιήσω γλαφυρότερη έκφραση, και να με συγχωρείτε για την έκφραση του συρμού που χρησιμοποιώ. Και βέβαια τα κλοπιμαία δεν γύρισαν ποτέ στα Δημόσια ταμεία. Αν ο λαός μπορούσε τελικά να διαπιστώσει μέσα σε τί αξιοκρατικά δομημένες κοινωνίες πολιτών ζουν οι λαοί της προηγμένης βόρειας Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Φινλανδία, Αγγλία κλπ) σε αντιδιαστολή με τη δική μας κοινωνία του ρουσφετιού των πολιτικών, της μίζας των πολιτικών, τις απάτης των πολιτικών και της ανικανότητας των πολιτικών (μας) θα έστηνε αφθορί και παραχρήμα 300 γκιλοτίνες στο Σύνταγμα και άλλες 4-5000 περίπου κραμάλες για τα κομματικά στελέχη-κοπρόσκυλα όλων των κομμάτων που καταλαμβάνουν τις διάφορες θέσεις του κράτους την επομένη των εκλογών και λυμαίνονται την ικμάδα του και τον ιδρώτα του Ελληνοκού λαού. Θέσεις οι οποίες θα έπρεπε να καταλαμβάνονται αξιοκρατικά απο τα παιδιά του ελληνικού λαού (στελέχη της ελεύθερης αγοράς λέγονται, αν δεν σας ενοχλούν οι λέξεις αυτές) που παρά τις καλές τους σπουδές στην Ελλάδα και τις ακόμη καλύτερες και ακριβοπληρωμένες σπουδές τους στο εξωτερικό, δεν μπορούν να βρούν στον ήλιο μοίρα. Άλλωστε, η πλειονότητα των καμματικών στελεχών, τους γνωρίσαμε χρόνια τώρα, είναι άεργοι, τεμπέληδες, άσχετοι, νηστικοί και πειναλέοι, και δεινοί σφουγκοκολάριοι, άσε που αρκετοί εξ' αυτών πάσχουν και απο νοητική υστέρηση. Οι άνθρωποι αυτοί ουδέποτε άσκησαν επιτυχώς δικό τους επάγγελμα, και δεν έχουν πετύχει τίποτε στην προσωπική τους ζωή. Αν ήταν άλλωστε ικανοί, θα τους απορροφούσαν οι ιδιωτικές εταιρείες. Όλοι αυτοί, δικτυώνονται από συμφέρον πίσω από το κόμμα τους προκειμένου, στη χειρότεροι περίπτωση να σιτιστούν δημοσία δαπάνη μόλις το κόμμα αναλάβει την εξουσία (να βολευτούν σε κάποια θεσούλα με μεγάλο μισθό, εξουσία, λιμουζίνες, γκόμενες κλπ)και, στην καλύτερη περίπτωση, «να τα οικονομήσουν χοντρά» μόλις μπορέσουν και βάλουν «το χέρι στο μέλι». Όσο για την περίοδο της διακυβέρνησης που αναφέρεστε, το πρώτο και μεγάλο έγκλημα των καπήλων του σοσιαλισμού (συμπεριλαμβάνω προτίστως και τον "συνασπισμένο" μηδενισμό) ήταν η κατάργηση της αξιοκρατίας, η εξάλειψη απο κάθε πτυχή του δημόσιου βίου κάθε αξιολογικής κρίσης, κάθε διάκρισης ποιοτήτων. Το δεύτερο έγκλημα ήταν η διάλυση και ευτελισμός των πανεπιστημίων, η θεσμοποίηση και ο εξωραϊσμός της αγραμματοσύνης, του αμοραλισμού και της απατρίας στα σχολεία.Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΝΙΟΝΙΟ, ΠΟΥ (α) ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (β) ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (γ) ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (δ)ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ (ΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ...ΕΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΛΠ).
    ......ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ! ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ). ΑΙ ΣΙΧΙΡ ΚΟΠΡΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σκατά στα μούτρα του λαμόγιου Κατσανέβα! Σκατά σε όλους τους πασοκτζήδες της 8ετίας 1981-89, που βούλιαξαν την χώρα! Σκατά σε εσάς τους μαλάκες του press-gr που σήμερα και χθες έχετε δημοσιεύσει όλες τις μαλακίες των κάφρων πρασινοφρουρών για τον καταστροφέα της Ελλάδας!

    Σκατά ρε λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ... Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ο τελευταίος πολιτικός που μπόρεσε να πουλήσει φούμαρα στο λαό.

    Ο κόσμος τον πίστεψε, τον ακολούθησε και απογοητεύτητκε όταν είδε ότι τον κοροϊδεψε.

    Μετά τον Παπανδρέου, δεν υπάρχει πολιτικός που μπορεί να πείσει τον ψηφοφόρο ότι αυτά που υπόσχεται τα εννοεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποια ήταν τα αποτελέσματα της "Κεϋνσιανής οικονομικής αντίληψης" όπως αυτή εφαρμόστηκε στην Ελλάδα από τον Ανδρέα Παπανδρέου;
    Αποδεδειγμένα αυξήθηκε το εξωτερικό χρέος της χώρας. Αυξήθηκε όμως και το ακαθάριστο εθνικό προϊόν, βιομηχανική παραγωγή, η παραγωγικότητα, οι επενδύσεις; Σε καμια άλλη χωρα δεν βρήκε το έργο του αναγνώριση, πουθενά δεν αποτέλεσε πρότυπο. Ο αριθμός των δημοσιων υπαλληλων έσπασε ρεκόρ, καλλιεργήθηκε η λούφα, η φτήνια, η τζάμπα μαγκιά, η απαξίωση των θεσμών , η ρεμούλα.
    Απλώς ο ΑΠ καθιέρωσε την πολιτική μετριόητα δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα με περιορισμένες δυνατότητες και ικανότητες της "αυλής" του και των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ, να κάνουν καριέρα σαν πολιτικοί η στο δημόσιο και να πλουτίσουν. Φεύγοντας ο ΑΠ εξαφανίστηκαν πολιτικά και οι προσωπικότητες που στον ΑΠ οφείλουν την ανάδειξη τους, σήμερα σε κανένα δεν λείπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε ουστ νεκροφιλοι ουστ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. .κ.ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕ ΓΑΜΠΡΕ!
    . Δεν υπηρξε μεγαλύτερος καταστροφέας για το Λαό από αυτόν.Ολα τα ελαττώματα της φυλής, την αγένεια , την αγραμματοσύνη, την περιφρόνηση των νόμων, την αδηφαγία, τα εκανε "δέοντα".Χορτασε τις τσεπες μας με δανεικα, που τα χρωσταμε ακόμα και ετσι ακούστηκε το συνθημα το 93 "Εκλεψε ο Αντρέας αλλα μας εδωσε και μας"( μονο που αυτα που μας εδωσε τα χρωστάμε).Ποιός θα ξεχασει τη Μιμή και τους Μιμίκους??Ποιός θα ξεχασει τη Βίλλα της Αγραμπελης , το "κωλόσπιτο" κατα Βαγγελάρα Γιαννοπουλο , τα ατοκα "δανεια από τον Παπούλια και τον Τζωρτζ Χάλακ..Ποιός ξεχναει το Κορεατικο Τζαμπο, το "συνετο δικτατορα "Γιαρουζελσκι, τα φιλιά με τον Αραφατ, όλα εκεινα που μας εκαναν ρεντικολο παγκοσμίως...
    Οταν τον Ιουνιο εκεινο ακούστηκε ο θανατός του αισθανθηκα να ξεβρωμίζει ο τόπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΥΤΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ!

    ΕΜΕΙΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    (στατιστικά, τουλάχιστον)

    ------------------------------



    Και για να τελειώνουμε με την υπόθεση "ανδρέας":

    Ο συγκεκριμένος αλητάμπουρας (μάγκας και του βγάζω το καπέλο, χωρίς να τον σέβομαι, φυσικά) κατάφερε να κάνει την εξουσία εργόχειρο, εκμεταλλευόμενος ό,τι κατώτερο είχε ο μέσος κωλοέλληνας και μοστράροντάς το σαν "εθνική αρετή".

    Δυστυχώς, αυτό που χρειάζεται η ελλάδα, από το 45 και δώθε, είναι ένας Ηγέτης που να αξιοποιεί (και να προβάλλει ως πρότυπο) ό,τι ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ έχει απομείνει σε αυτή τη σκατοφάρα που λερώνει τούτο τον τόπο με την παρουσία της

    Και επειδή τέτοιος Ηγέτης δεν μπορεί να επιβιώσει μέσα στον εσμό των ημεδαπών αρουραίων, αποφάσισαν οι υπερεθνικές αδελφότητες (οριστικά και αμετάκλητα) αυτός ο λαός να κυβερνάται κληρονομικά, εσαεί, από πειθήνιους πορφυρογέννητους αχυράνθρωπους που η εμφανέστατη μικρότητά τους να αποτελεί το μέτρο αναφοράς και τον (εύκολο) πήχυ για τον ραγιά οπαδό της ήσσονος προσπάθειας.

    Εξ όνυχος τον λέοντα, σύντροφοι - και σας πληροφορώ ότι δεν είμαι καθόλου περήφανος για μας, εδώ και δεκαετίες.

    Απλά, έχουμε τους ηγετίσκους που μας αξίζουν - με σύγχρονους πρωθιερείς έναν αγράμματο αρριβίστα θόδωρα και έναν ύπουλο (αλλά τετραπέρατο) βαλλιανάτο που έχουν αναλάβει να ελέγχουν κι από έναν "αβουλο κληρονόμο", ο καθένας τους.

    Έναν αυτιστικό "βλακογιώργο της μάνας του", ο δεύτερος.

    Και τον αρειμάνιο τεμπελοfat, ο πρώτος: μία περιφερόμενη ομιλούσα κεφαλή, χρησιμοποιούμενη δίκην σκήπτρου της αφανούς ομάδας που κατέχει τώρα την εξουσία.


    Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπροστά τους, ο ανδρέας ήταν γίγαντας!




    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος κύριε Καθηγητά που σας έχω καθηγητή εφέτος, αλλα πάνω απ'όλα επειδή εκφράζετε αυτές τις ιδέες, τα πιστεύω και τα ιδανικά σας και τον τρόπο που προσπαθήσατε να τα εφαρμόσετε κατα την κοινοβουλευτική σας δράση αλλα και σαν διοικητικό στέλεχος κάποιων υπηρεσιών. Είναι προς τιμήν σας που διατυπώνετε την άποψη αυτή για την 8ετία Σημίτη. Αποτέλεσαν, όπως αποδείχθηκε, διεφθαρμένα χρόνια, αλλα και ένα ωραίο πάτημα για την συνέχιση των "έργων" με τον κ. Καραμανλή. Αν και δέν γνωρίζω πολλά για την δράση σας, ολα τα λεγόμενά σας καταδεικνύουν έναν άνθρωπο που οραματίστηκε ένα μέλλον για τον τόπο ευοίονο, με κοινωνική ευημερία. Δεν περιορίζομαι σ'αυτό γιατί πολλά ακούμε κατα διαστήματα απο πολιτικούς αλλα μένουν πάντα στα λόγια. Θέλω να πιστεύω οτι παλέψατε για μια Ελλάδα καλίτερη, και τώρα που είστε εκτός κοινοβουλίου τα λόγια σας ειναι πιο ζεστά, πιο αληθινά, όλο και πιο επίκαιρα. Να είστε σίγουρος οτι το μέλλον που οραματιστίκατε είναι τώρα μπροστά μας με διαφορετικά όμως αποτελέσματα. Μας αξίζει κάτι καλίτερο και θα παλέψουμε γι'αυτό. Πιστεύω οτι είστε σύμμαχος στον αγώνα της νέας Γενιάς..της δικιάς μου Γενιάς. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχτισε μια κοινωνία, έδωσε πολλά.. τα οποία όμως τώρα δεν τίνουν να γκρεμιστούν, αλλα να εξαφανιστούν θα έλεγα. Είναι δικαίωμα μας και υποχρέωση τους να αλλάξουν πολλά σε αυτόν τον τόπο. Με καταλαβαίνετε καλύτερα απ'τον καθένα.

    Κ.Μ
    3ετής Φοιτητής Οικονομικού Τμήματος
    Πανεπιστημίου Πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ προτείνω να κάνουμε εκλογές ανήμερα στις 21 Απριλίου 2009.
    Το ξέρω, πέφτει μέρα Τρίτη θα μου πείτε...

    έ, και ??

    Σιγά μη γυρίστε από τα χωριά σας να ψηφίστε, με το αρνί μέχρι το λαιμό...

    Χα, χά, εμείς αυτό θέλουμε !

    Να περνάτε καλά στα χωριά σας,

    και κάτι άλλο θέλουμε: Να τιμήσουμε αυτή την ΑΓΙΑ ΗΜΕΡΑ. Οι κοντινοί πρόγονοί μου έδοσαν το αίμα τους για να σωθεί η πατρίς.

    Η καλύτερη τιμή για την επανάσταση της 21 Απριλίου 67 είναι να κάνουμε τις εκλογές ανήμερα της επετείου και να τις κερδίσουμε..

    Τόπα στον Κώστα και το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

    Ετσι μπράβο, καπετάνιο μου,

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τί παριστάνει τώρα το "όνειδος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ti λες ρε καραγκιοzη?Ξεχνας φυσικα οτι ο σκατοψυχος γκομενιαρης και εθνικος πηδηχτουλας ελεγε Εξω Απο την ΕΟΚ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΛΛΑ τα χρηματοδοτικα πακετα τα Τσεπωσαν τα Πρασινα Ξεβρακωτα Λιγουρια και μας το Παιzου τιμητες!Αληθεια Γιωργακη μεγαλη τιμη νασαι Ο Γιος του απατεωνα που ειπε το αμιμητο ΤΙ ΕΙΝΑΙ 500εκατομυρια Για εναν πρωθυπουργο?απλο δωρακι.Ρε ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟZΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΑΝΕΒΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. να΄σαι καλά βρε θοδωρή πολύ μας συγκίνησες
    βέβαια ξέχασες και μια μικρή λεπτομέρεια
    ότι τ0 1981 λίγο πριν πέσει η τότε ΝΔ είχε καταφέρει να βάλει την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ σε πείσμα του μεγάλου ηγέτη σου ο οποίος μάλιστα προεκλογικά έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που θα έκανε ως κυβέρνηση θα ήταν να βγάλει την χώρα από την ΕΟΚ καθώς ¨ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ¨
    καλά ότι δεν το τόλμησε είναι γνωστό σε όλους
    έτσι ο Ανδρέας ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός μεταπολεμικά που είχε την τύχη να διαχειριστεί τεράστια ΚΠΣ που έρευσαν στη χώρα προκειμένου η χώρα να συγκλίνει με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές
    είναι βέβαια γνωστό στο πανελλήνιο το τι ρεμούλα έπεσε επί Πασοκικών ημερών, όπως επίσης και η νοοτροπία της αρπαχτής του εύκολου πλουτισμού, της αντιπαραγωγικοτητας, της ευνοιοκρατίας, της αναξιοκρατίας, του αδίστακτου κομματικού κράτους, της ανέλιξης και της κατάληψης σημαντικότατων πόστων από άσχετους απλά και μόνο με βεβαίωση της κλαδικής,και άλλα πολλά τα οποία ακόμα ταλανίζουν αυτή τη χώρα
    αλλά όταν μια χώρα αυτός ο "μεγάλος" ηγέτης της την αφήνει να κυβερνάται από την Μιμή εκεί πλέον όλοι καταλαβαίνουμε το μέγεθος του πολιτικού ανδρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τι παιρνετε και γραφετε τετοια αρθρα? και ο πιο φανατικος πασοκος ξερει οτι ο παπανδρεου μας κατεστρεψε.Η καταστροφη βεβαια ολοκληρωθηκε τώρα με τον κωστακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. poli oraio to arthro.den mas leei oli tin alitheia omos....
    den mas leei gia ta TERAAAAAAASTIA elimata tis epoxis aytis pou akoma kai tora ta plironoume....den mas leei se ti katastasi afise tin oikonomia tis xoras....den mas leei oti apogeiothike i anergia.....
    na leme OLI tin alitheia kai oxi mono ta kala kai simferonta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ωχ, βγήκε ο πινέζας να δοξάσει τον πεθερό, μήπως και τον λυθηθεί ο Χαζογιώργος και τον προσλάβει στο κόμμα. Αποκλείεται όμως! Αφότου εγκατέλειψε ο Θόδωρος την αδελφή του Τζέφρυ και θυγατέρα της Μαργαρίτας, δεν παίζει με τίποτα στον σοσιαλισμό. Εξ άλλου την οικονομική πολιτική του κόμματος θα την γελοιοποιήσει δεόντως η Λούκα, τι να τον κάνουμε τον κοντό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο παπατζής είχε γράψει στη διαθήκη του (μνημειώδες πολιτικό κείμενο) την εξής παρακαταθήκη, η οποία αποτελείται από δύο σκέλη:

    1ον: Όνειδος ο Κατσανέβας...
    2ον: Μοναδική αγάπη μου η Μιμή.

    Τώρα τι θέλει το όνειδος και επαινεί τον πεθερό του, δεν καταλαβαίνω. Ας κοιτάξει να γλείψει αλλιώς τον Γιωργάκη, με μακροσκελή άρθρα δεν βγαίνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Από τα πιο αστεία κείμενα που έχουν γραφτεί. Ο συγγραφέας, αφού εκθειάζει τον Ανδρέα κλπ., ομολογεί ότι τον είχε διορίσει σε μεγάλη θέση κι έτρωγε με χρυσές κουτάλες κι έτσι αναιρεί τα εγκώμια.

    ΟΥΣΤ κομματόσκυλα. Και για να έχουμε καλό ρώτημα συγγραφέα, πες μας, αυτός που έπιασες να κλέβει, πήγε φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μιλάνε όλοι , μιλάει και ο Κατσανέβας.
    Δημοκρατία έχουμε και έχει το δικαίωμα της έκφρασης.
    Αλλά τό ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ για να του πώ ότι ήταν καλός σαν δάσκαλος στο Πανεπιστήμιο αλλά χείριστος σαν πολιτικός.
    Να μην επαινεί τον συχωρεμένο Ανδρέα και να τα ''χώνει'' στον Σημίτη, διότι θυμάμαι την εποχή που έκανε ακριβώς το αντίθετο.
    Θυμάμαι ότι στην διαθήκη του ο Ανδρέας τον απεκάλεσε ΟΝΕΙΔΟΣ.

    Αλλά όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες : TO ΓΗΡΑΣ ΟΥΚ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ

    Θόδωρε,έχουν περάσει 27 χρόνια από το 1981 και όχι 37 που τα μέτρησες εσύ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ε'όχι κι'εσύ θαυμαστής του Αντρέα!! Ξέχασες που έψαχνες με μανία να βρεις που είχε βρεί τα λεφτά που έφιαξε το "κολοσπιτάκι" της Μιμής,για να της το φάτε; Αλλά και το όνομα Κουτσόγιωργας σου λέει τίποτα;Αυτά για το ήθος σου αλλά και για το ήθος του ΠΑΣΟΚ που μας ξαναθύμισες. Εκτός κι'αν ήθελες να...βοηθήσεις τον Γιωργάκη τώρα που είναι έτοιμος...να γίνει πρωθυπουργός του "χλωμού" ΠΑΣΟΚ,όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το Χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εκτός από αυτούς που βολεύτηκαν επί Ανδρέα , οι υπόλοιποι σε τι είδαν άσπρη μέρα ? ο άνθρωπος κατέστρεψε την Ελλάδα , θα έπρεπε να γίνει ένα άγαλμα με την προτομή του και κάθε πρωί όσοι περνάν από μπροστά να το φτύνουν

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΕΙΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '80 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ 600€ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ:"ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ.


    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!



    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΕΙΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '80 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ 600€ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ:"ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ.


    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!



    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΕΙΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '80 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ 600€ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ:"ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ.


    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!




    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΕΙΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ '80 ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ 600€ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕ:"ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ.


    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Αλαβάνος έχει απόλυτο δίκιο.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΚΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη ξέρετε τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1999-2004 και τη μονή Τοπλού;
    Μήπως έχετε κάποια σχέση με το Mega - Έθνος – Πρώτο Θέμα-Ημερησία και το λοιπό συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην «βρετανική» εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Δεν ξέρετε τίποτε λοιπόν από μεσολαβήσεις, ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις κλπ για την επένδυση των Κυπρίων (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΛΕΖΟΙ) ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ.
    TΙΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
    Περιμένουμε ΑΚΟΜΗ την απάντησή σας, κύριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ναί, καλύτερες μέρες με λεφτά που κανείς δεν είχε κερδίσει. Με λεφτά που η χώρα δανείστηκ και με το ασφυκτικό γέμισμα του δημοσίου από αργόσχολους μικρο-απατεώνες. Πράξεις που ακόμα πληρώνουμε, και θα πληρώνουν και τα παιδιά μας. Αυτό ήταν το "μεγαλειώδες" έργο του Αντρέα. Είναι να μην τον αγαπάνε λοιπόν όσοι κονόμησαν δίχως να έχουν προσφέρει το παραμικρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ -ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΣΑΣ
    ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτα τα ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ χρονια που τα βρηκες? Ουτε μια αφαιρεση σωστη δεν μπορεις να κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ -ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΣΑΣ
    ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
    ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τριαντα επτα χρονια? απο ποτε μετρας κυριε οικονομολογε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΗΣΕ ΣΑΝ ΛΑΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙΣ ΜΙΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ "ΔΑΝΕΙΚΑ"ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΘΕΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΩΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ,ΤΟΝ ΚΩΣΚΩΤΑ ,ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΑΛΛΑ ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ασε μας ρε λαμόγιο, δανειστηκατε του κόσμου τα λεφτά για να φάτε εσείς καλά με λεφτά που δεν είχε η Ελλάδα και την πληρώνει η νέα γενια! ουστ λαμόγια που θα μας βγάλετε και θεούς τους τότε πολιτικούς, απλά τότε ο λαός δεν το έψαχνε και κάνατε όλες τις αυθαιρεσίες σας ποιο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ 9:52 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΕΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΞΕΣΠΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΕΣ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΗΤΑΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΕΙ ΤΕΚΝΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ¨Πατέρα-Αναπαύσου-Συνεχίζω-Ολοκληρωτική-Καταστροφή",ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑΤΑΡΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
    ΑΚΟΜΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΟΥΛΕΨΑΝ" ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τόπα στον Κώστα και το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

    Ετσι μπράβο, καπετάνιο μου,

    Τζών

    19 Οκτώβριος 2008 11:43 μμ



    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πολύ σοβαρά ?????????????????????
    ????????????????????????????????
    ???????????????????????????????
    ??????????????????????????????
    ?????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.............

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1980, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 600 €. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ-ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"..........


    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ........




    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.............

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1980, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 600 €. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ-ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"..........


    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ........










    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.............

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1980, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 600 €. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ-ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"..........


    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ........









    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.............

    ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1980, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 600 €. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΙΚΑ-ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"..........


    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ξέχασαν ολοι πως, ώς το '81
    η χωρα ηταν σα την Αλβανία.
    Στα χωριά που ειχε αδειάσει ο Καραμανλής, για να καταστρέψει το λεκανοπέδιο και να μπορεί να φορολογεί κάθε κίνηση, δεν είχαν κατά περίπτωση, ουτε νερό, ουτε δρόμους, ουτε ρεύμα, ουτε τηλέφωνο !!!
    Ούτε σαν την Αλβανία δηλαδή...

    Ποιοι σας έμαθαν όλες τις ασυναρτησίες που λέτε, ενώ την εικόνα που υπήρχε τη γνωρίζουμε καλα, επίσης το γνωρίζουμε.
    Ότι καλό και να σας κάνουν εσείς θα λέτε τα ίδια, γιατί είστε μικροπρεπής και χαμηλού κοινωνικού και νοητικού επιπέδου άτομα, εύκολη λεία στη προπαγάνδα.
    Εύκολα σας πείθει κανείς ότι το άσπρο είναι μαύρο, όπως μπορείτε να το υποστηρίζετε κατόπιν χωρίς κανένα ήθος και αυτό γιατί δεν έχετε ήθος.
    Το ήθος διδάσκεται στα σπίτια και θα ήταν μάταιο να ελπίζουμε ότι αυτό γίνεται σε όλα τα σπίτια. Ειδικά όταν τα περισσότερα σπίτια έχουν "μείνει" στο ρουσφέτι που χρησιμοποίησε η δεξιά όλα τα χρόνια της, τα οποία είναι πολλαπλάσια κάθε άλλου.

    οπότε, καληνύχτα ανθρωπάκια, ζήστε αυτό που σας αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ -ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΣΑΣ
    ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μας προξενει ειλικρινα εντυπωση το γεγονος οτι ποικιλοι Δεξιοι εκφραζονται κατ' αυτο τον τροπο για τον ΑΝΔΡΕΑ,φαινεται οτι ΠΟΝΕΣΕ πολυ το 1981, το 1993,το 1996,το 2004,και ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 2009.''THE REDS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μας προξενει ειλικρινα εντυπωση το γεγονος οτι ποικιλοι Δεξιοι εκφραζονται κατ' αυτο τον τροπο για τον ΑΝΔΡΕΑ,φαινεται οτι ΠΟΝΕΣΕ πολυ το 1981, το 1993,το 1996,το 2004,και ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 2009.''THE REDS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩς ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ; ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 600€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΟΝΕΙΔΟΣ
    ΟΝΕΙΔΟΣ
    ΟΝΕΙΔΟΣ
    ΟΝΕΙΔΟΣ
    ΟΝΕΙΔΟΣ

    ΘΟΔΩΡΕ ΔΕΝ ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ, ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. O KAΤΣΑΝΕΒΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΔΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΟΝΕΙΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 3.35,you are not reds.
    You are Greens (gardens).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 6:23 WE ARE THE REDS FLOWERS .''THE REDS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΖΗΤΟ Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.!

    ΖΗΤΟ Η 21 Απρίλιου!

    ΖΗΤΟ Το Έθνος!

    ΖΗΤΟ Η Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΑΥΤΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ!

    ΕΜΕΙΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    (στατιστικά, τουλάχιστον)

    ------------------------------



    Και για να τελειώνουμε με την υπόθεση "ανδρέας":

    Ο συγκεκριμένος αλητάμπουρας (μάγκας και του βγάζω το καπέλο, χωρίς να τον σέβομαι, φυσικά) κατάφερε να κάνει την εξουσία εργόχειρο, εκμεταλλευόμενος ό,τι κατώτερο είχε ο μέσος κωλοέλληνας και μοστράροντάς το σαν "εθνική αρετή".

    Δυστυχώς, αυτό που χρειάζεται η ελλάδα, από το 45 και δώθε, είναι ένας Ηγέτης που να αξιοποιεί (και να προβάλλει ως πρότυπο) ό,τι ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ έχει απομείνει σε αυτή τη σκατοφάρα που λερώνει τούτο τον τόπο με την παρουσία της

    Και επειδή τέτοιος Ηγέτης δεν μπορεί να επιβιώσει μέσα στον εσμό των ημεδαπών αρουραίων, αποφάσισαν οι υπερεθνικές αδελφότητες (οριστικά και αμετάκλητα) αυτός ο λαός να κυβερνάται κληρονομικά, εσαεί, από πειθήνιους πορφυρογέννητους αχυράνθρωπους που η εμφανέστατη μικρότητά τους να αποτελεί το μέτρο αναφοράς και τον (εύκολο) πήχυ για τον ραγιά οπαδό της ήσσονος προσπάθειας.

    Εξ όνυχος τον λέοντα, σύντροφοι - και σας πληροφορώ ότι δεν είμαι καθόλου περήφανος για μας, εδώ και δεκαετίες.

    Απλά, έχουμε τους ηγετίσκους που μας αξίζουν - με σύγχρονους πρωθιερείς έναν αγράμματο αρριβίστα θόδωρα και έναν ύπουλο (αλλά τετραπέρατο) βαλλιανάτο που έχουν αναλάβει να ελέγχουν κι από έναν "αβουλο κληρονόμο", ο καθένας τους.

    Έναν αυτιστικό "βλακογιώργο της μάνας του", ο δεύτερος.

    Και τον αρειμάνιο τεμπελοfat, ο πρώτος: μία περιφερόμενη ομιλούσα κεφαλή, χρησιμοποιούμενη δίκην σκήπτρου της αφανούς ομάδας που κατέχει τώρα την εξουσία.


    Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπροστά τους, ο ανδρέας ήταν γίγαντας!



    (copypaste)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 9:52 ΤΗΣ 20-10-08 ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΛΙΘΙΟ ΤΗΣ 9:52 ΤΗΣ 19-10-08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μετά ξεκίνησε το πανηγύρι με την κλαδική και την πράσινη κάρτα και όποιος ήταν μέσα μασαγε καλά. Ξεχύθηκαν τα λαμόγια σας που άλλα έχουν πεθάνει τώρα και άλλα έχουν αποσυρθεί και τρώνε τα λεφτά της Ελλάδος και των Ελλήνων. Επέτειος Της ΛΑΜΟΓΙΑΣ
    Υστ.: Το μόνο καλό που έκανε ήταν που σταμάτησε το μονοπώλιο της λαμόγιας από την ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση