GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι παγκόσμιοι «Κορλεόνηδες»...

. Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Ο «νομπελίστας» Αχτισαάρι λανσάρει την «θεωρεία της πλειοψηφίας του πλούτου» στις διεθνείς σχέσεις και εκβιά...

.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
.
Ο «νομπελίστας» Αχτισαάρι λανσάρει την «θεωρεία της πλειοψηφίας του πλούτου» στις διεθνείς σχέσεις και εκβιάζει την Σερβία.
Ο «νομπελίστας» , και πρώην διεθνής μεσολαβητής για το Κοσσυφοπέδιο, Μάρτι Αχτισαάρι, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν (19 Οκτωβρίου) οτι «η Σερβία θα πρέπει να αναγνωρίσει το Κόσοβο εάν θέλει να ενταχθεί στην Ε.Ε» . «Δεν μπορείς να θέλεις να μπεις στην Ε.Ε. και να προσπαθείς να της βγάλεις το μάτι», σημείωσε.
Ο «νομπελίστας» του οποίου το «αμερικανικής εμπνεύσεως» σχέδιο για το Κοσσυφοπέδιο, απερρίφθη από το Συμβούλιο Ασφαλείας, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η Σερβία δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδεχθεί τα τετελεσμένα.
Ο κ. Αχτισαάρι στις δηλώσεις του, εισήγαγε μια νέα, «θεωρία της πλειοψηφίας του πλούτου » , στις διεθνείς σχέσεις λέγοντας ότι «δεν έχει καμιά σημασία ότι μόνο 51 από τα 192 μέλη του ΟΗΕ έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Δεν έχει καμιά σημασία αν η Παραγουάη δεν το αναγνωρίζει. Πολύ πάνω από το 65% του παγκόσμιου πλούτου έχει προχωρήσει στην αναγνώριση. Αυτό έχει σημασία », τόνισε.
Οι απόψεις του κ. Αχτισαάρι επαναλαμβάνουν τις « οδηγίες» του «υπουργείου εξωτερικών» της παγκοσμιοποίησης του ICG, που διατυπώθηκαν στην έκθεσή του για το Κοσσυφοπέδιο, από τις 26 Σεπτεμβρίου και στις οποίες τονίζεται ότι «η Ε.Ε. πρέπει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη της EULEX έως το τέλος του χρόνου» και να «χρησιμοποιήσει τις συνομιλίες με το Βελιγράδι και να επιβάλει την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου».
Όποιος δεν είχε καταλάβει ποιες δυνάμεις διαμορφώνουν την παγκόσμια πολιτική , τώρα δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες.
Ο «κανόνας του πλούτου» , δηλαδή των μεγάλων τραπεζιτών, δηλαδή της «Οικογένειας Ρότσιλντ-Κορλεόνε»,και της«Οικογένειας Ροκφέλερ-Κορλεόνε», και των περί αυτών, όπως διατυπώθηκε από τον «νομπελίστα» εκφράζει την «παγκόσμια χούντα των τοκογλύφων».
Ας μεταφέρουμε την «θεωρία του πλούτου» στις εκλογές.
Έχει σημασία τι ψηφίζει ο λαός; Σημασία έχει τι επιλογές θα κάνει το 65% του ΑΕΠ.
ΥΓ. Να περιμένω ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα ζητήσει μετά από αυτά την ανάκληση της απόφασης για την απονομή στον Αχρείο του βραβείου Νόμπελ;
--------------------------------------

18 σχόλια

  1. Ο «νομπελίστας» , και πρώην διεθνής μεσολαβητής για το Κοσσυφοπέδιο, Μάρτι Αχτισαάρι, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν (19 Οκτωβρίου) οτι «η Σερβία θα πρέπει να αναγνωρίσει το Κόσοβο εάν θέλει να ενταχθεί στην Ε.Ε» . «Δεν μπορείς να θέλεις να μπεις στην Ε.Ε. και να προσπαθείς να της βγάλεις το μάτι», σημείωσε.
    ********************************** Εντάξει ας πούμε ότι έχει δικαιο σ αυτό. Για την Τουρκία και την Κύπρο όμς δεν ισχύει? Και πως θέλει η Τουρκία να΄ γίνει μέλος της ΕΕ και δεν αναγνωρίζει την Κύπρο και μάλιστα επιβάλει και εμπάργκο στα κυπριακά καράβια στα λιμάνια της Τουρκίας? Εκεί έχει τίποτε να μας πει ο νομπελίστας κύριος? Κατ΄αναλογία τα ίδια ισχύουν και για τα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μαλακίες γράφεις ρε Χαντζάρα;
    Αντί να τα χώνεις στον Αχτισάαρι, δεν μας λές για τις σφαγές στην Σρεμπρένιτσα που αποσιωπούσες;

    Αντε βουλώστε το μερικοί μερικοί.

    Τι σε κόφτει εσένα ρε παπάρα, για το αν το Κοσυφοπέδιο θα ανεξαρτητοποιηθεί ή όχι;
    Ποιός είσαι εσύ που θα τους βάλεις με το ζόρι να ζούν υπό την εξουσία των Σέρβων;

    Αντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προτείνω να κάνουμε εκλογές ανήμερα στις 21 Απριλίου 2009.
    Το ξέρω, πέφτει μέρα Τρίτη θα μου πείτε...

    έ, και ??

    Σιγά μη γυρίστε από τα χωριά σας να ψηφίστε, με το αρνί μέχρι το λαιμό...

    Χα, χά, εμείς αυτό θέλουμε !

    Να περνάτε καλά στα χωριά σας,

    και κάτι άλλο θέλουμε: Να τιμήσουμε αυτή την ΑΓΙΑ ΗΜΕΡΑ. Οι κοντινοί πρόγονοί μου έδοσαν το αίμα τους για να σωθεί η πατρίς.

    Η καλύτερη τιμή για την επανάσταση της 21 Απριλίου 67 είναι να κάνουμε τις εκλογές ανήμερα της επετείου και να τις κερδίσουμε..

    Τόπα στον Κώστα και το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

    Ετσι μπράβο, καπετάνιο μου,

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιά, όταν έλεγες

    "ρε παιδιά, αυτά συμβαίνουν!"

    σε κατέτασσαν στους γραφικούς.

    Τώρα τα πράγματα έχουν εξαχρειωθεί. Οι ίδιοι που κρύβονταν πίσω από τις λέξεις, είναι αυτοί που σήμερα λένε τα πράγματα με το όνομά τους, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις.

    Αν βέβαια τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλουν, θα φροντίσουν να γυρίσουν τούμπα τα πράγματα και να ξαναγράψουν την ιστορία. Και θα υπάρχουν πρακτόρια που θα επιμένουν ότι κάτι τέτοιο δεν λέχθηκε ποτέ και ότι οι φήμες αυτές είναι επινοήματα "εθνικιστικών κύκλων".

    Όπως για παράδειγμα, η κλίκα του κίσινγκερ που προσπαθεί, τώρα, να μας πείσει οτι ουδέποτε ελέχθη η ρήση "περι ανάγκης διάλυσης του πνευματικού ιστού των ανυπόταχτων ελληνων, προκειμένου να ελεχθούν".

    Φυσικά, όταν τα έλεγε αυτά, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που θα γινόμασταν μάρτυρες μιας σύγκρουσης ανάμεσα σε δύο νεοταξίτικες κλίκες - αυτή του κίσινγκερ και αυτή του σόρος. Και οτι ο κίσινγκερ θα εξαναγκαζόταν, τώρα, να προσπαθήσει να μας προσεταιριστεί για να κοντράρει τους "ενδοσιωνιστικούς" του αντιπάλους.

    Έχει όμως ο καιρός, γυρίσματα...


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΚΑΙ ΝΑ. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


    ".....Ο «κανόνας του πλούτου» , δηλαδή των μεγάλων τραπεζιτών, και των περί αυτών, όπως διατυπώθηκε από τον «νομπελίστα» εκφράζει την «παγκόσμια χούντα των τοκογλύφων»......"


    ---------------------------------


    Καιρός ήταν να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:

    Η Παγκόσμια Χούντα των Τοκογλύφων είναι αυτή που μετέτρεψε την λέξη "εθνικό" σε κάτι το απολύτως μιαρό.

    Αυτή η Χούντα είναι που προωθεί την διακυβέρνηση των λαών μέσα από τις διορισμένες και απόλυτα ελεγχόμενες Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις έτσι ώστε ο λαός να μην χρειάζεται, πλέον, να επιλέγει τους αντιπροσώπους του.

    Όπως ακριβώς περιγράφεται (ερήμην των ίδιων των συγγραφέων τους) στα "μελλοντολογικά"... κόμιξ (!) που μιλούν για την επερχόμενη Δικτατορία των Πολυεθνικών: μία ζοφερή προφητεία που απηχεί, επακριβώς, τις δικαιολογημένες φοβίες του συλλογικού μας υποσυνείδητου για το προς τα πού θέλουν, "καποιοι", να οδηγήσουν τα πράγματα.

    Και όλα αυτά, χρησιμοποιώντας (δίκην θρησκείας) τον "άκρατο φιλελευθερισμό" ως ένα πρώτο στάδιο διάλυσης του "υλικού" οικονομικού και κοινωνικού ιστού - μέχρι τη στιγμή εκείνη που, μέσα από "τυχαία λάθη" και "απρόβλεπτες συγκυρίες", η μοναδική λύση σωτηρίας, δεν θα είναι άλλη από την υιοθέτηση του Κεντρικού Μονοπωλίου (Χρήματος και εξουσίας)

    Ένός κεντρικού μονοπωλίου που θα έχει απεριόριστες δυνατότητες όχι μόνο διαμόρφωσης των τιμών των προϊόντων αλλά και το αποκλειστικό δικαίωμα επιλογής του ποιοί θα ζήσουν και ποιοί θα αφανιστούν

    Και καθώς τα προσδοκώμενα κέρδη θα είναι απεριόριστα, η τωρινή επένδυση κεφαλαίων στους πουλημένους κυβερνήτες -που ήδη "στρώνουν το χαλί"- είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που θα αντληθούν από την προσδοκώμενη μετατροπή ολόκληρης της ανθρωπότητας σε μία ενιαία "εργατοϋπαλληλική τάξη άκρατων καταναλωτών" στην οποία θα απαγορεύεται να σκέπτεται.

    Αν σας αρέσει αυτός δρόμος, με γειά σας και χαρά σας...

    Τα σημαδια, πάντως, λένε ότι προς τα εκεί πορευόμαστε. Έτσι νομίζω εγώ, ο "γραφικός"...


    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε Σπύρε!
    Και για το ΥΓ, όχι να μην περιμένεις...

    Lawrens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Auta na ta blepoune merikoi gigeneis Amerikanoligoura Mixes kai kwlo-Dimitrades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπύρο,
    Εγώ πάλι λέω αν η πολιτεία του στο Κόσοβο του έδωσε ένα Nobel, τότε πεπει να τον ανακυρίξουν και Mr. World στα καλιστεία για την φάτσα του.
    Ολα και όλα, πρέπει να κάνουμε σωστές και ολοκληρωμένες δουλειές.

    NTG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση στον Κώστα, ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ.

    Κώστα,σου έδωσαν πολύ ΣόροςΤανίλ και Αλαφουζόλ,καιέχεις παραισθήσεις.
    Γράφεις."Αντί να τα χώνεις στον Αχτισάαρι, δεν μας λές για τις σφαγές στην Σρεμπρένιτσα που αποσιωπούσες";
    Από που άκουσες ότι αποσιωπούσα σφαγές;Μήπως σου το ειπαν από το Helsinki Watch ή την Ανοιχτή Κοινωνία ;
    Υποστηρίζοντας τον Αχτισαάρι γίνεσαι ρουφιάνος και χαφιές του ICG,και όσων το δημιούργησαν.(όπως και το Παρατήριο του Ελσίνκι).
    Δέν υπήρξε καμιά ποτέ "οργανωμένη σφαγή" στήν Σεμπρενίτσα.
    Τό μόνο έγκλημα πολέμου ηταν η εκτέλεση 400 αιχμαλώτων από έναν συνταγματάρχη.
    Σού ειπαν και ψέμματα γιά μένα, γιατί ενημέρωσα τήν ελληνική κυβέρνηση άμεσα για το τί έγινε.

    Εκτός από τους 400,όλοι οι άλλοι απο τους 8000 της Ταξιαρχιας τών μουσουλμάνων στην Σεμπρενίτσα, σκοτώθηκαν πολεμόντας,καθώς προσπάθησαν να περάσουν τά βουνα και να φτάσουν στην Τούζλα.Αυτό το επιβεβαιωνουν και οι ομαδικοί τάφοι που ειναι διάσπαρτοι στά βουνά.15 εδώ,30 πιο εκει ,50 παραπέρα.Στίς μάχες ειναι γνωστό ότι εκτελέστηκαν σε μεμονωμένες περιπτώσεις αιχμάλωτοι,όπως αποδείχθηκε από το βίντεο τών "κόκκινων μπερέδων" που "βγηκε" στο Βελιγράδι το 2005,με την εκτέλεση 3 αιχμαλώτων.

    Αλλο πράγμα όμως τά μεμονωμενα εγκλήματα πολέμου,πού έγιναν από όλους, στον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο, και άλλο η δεμονοποίηση ενός ολοκληρου λαού.

    Στόν ελληνικό εμφύλιο δεν έγιναν εγκλήματα πολέμου; στον αμερικάνικο;
    Στον πόλεμο δυστυχώς οι άνθρωποι σκοτώνονται.
    Ο πόλεμος ειναι κακός.
    Όπως ο πόλεμος στο Αφγανιστάν με τά 6 εκατομμύρια νεκρούς και ο πόλεμος στο Ιράκ με το 1,5 εκ νεκρούς.

    Αυτή δεν ειναι γενοκτονία;
    Η επειδή ειναι made by USA δέν σε ενοχλεί και την συγκαλύπτης;

    Ο Ισραηλινός στρατός δεν κάνει εγκλήματα πολέμου;Γιατί τά αποσιωπάς; O τουρκικός στο Κουρδιστάν και την Κύπρο;
    Για τους Ελληνες αιχμαλώτους που εκτελέστηκαν το 74 στήν Κύπρο τι λέτε, ο Αχτισαάρι και εσύ ;
    Φτάνει πιά με τον μαιμού ουμανισμό της παγκοσμιοποίησης τών Ροτσιλντ-Ροκέλερ, και το σύνθημα "Μαλάκες όλου τουκόσμου ενωθείτε".

    Χατζάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το Χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αλαβάνος έχει απόλυτο δίκιο.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΚΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη ξέρετε τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1999-2004 και τη μονή Τοπλού;
    Μήπως έχετε κάποια σχέση με το Mega - Έθνος – Πρώτο Θέμα-Ημερησία και το λοιπό συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην «βρετανική» εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Δεν ξέρετε τίποτε λοιπόν από μεσολαβήσεις, ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις κλπ για την επένδυση των Κυπρίων (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΛΕΖΟΙ) ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ.
    TΙΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
    Περιμένουμε ΑΚΟΜΗ την απάντησή σας, κύριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέρες τώρα σκεπτόμουνα ότι κάποιον μου θυμίζει ο Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν μπορούσα να το συνδιάσω.
    Έβλεπα τα γιαλάκια του, τα άψογα κουστουμάκια του και έλεγα, που τον ξέρω, πού τον ξέρω;
    Και xθές, βλέποντάς τον για δέκατη-πέμπτη φορά την ίδια μέρα στα κανάλια των καναλο-εκβιαστών, έκανα το κλίκ.
    Είναι ακριβώς ίδιος ο Ρουσόπουλος!
    Είναι ακριβώς ίδιος ο Ρουσόπουλος!
    Ακριβώς!!!!!!!!
    Σε ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ έξυπνος και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ φανατικός.
    Επιτέλους οι σοσιαληστές βρήκαν τον εκπρόσωπο που τους ταιριάζει (και ο Γιωργάκης ένα συνεργάτη που άν και είναι απίθανος ψεύτης, δεν είναι απόλυτο ρεντίκολο).
    Μπράβο Γκιόργκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ##########################################



    ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!


    ##########################################




    Aφού το Ελσίνκιο Παρατήριο του βαλλιανάτου ασχολείται τόσο πολύ με τις μειονότητες, θα του θέσω και εγώ ένα σοβαρό ζήτημα ώστε να επιληφθεί πάραυτα.

    Ως γνωστόν, η δράση του παρατηρητηρίου κατά την Γεωργιανή εισβολή στην Οσετία ήταν έντονη. Απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι έγινε ρόμπα καταγγέλλοντας τις ρωσικές δυνάμεις για δήθεν χρήση «βομβών διασποράς». Και οι «αυτόκλητοι παρατηρητές» γελοιοποιήθηκαν όταν επέδειξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που αποδείχθηκαν... χειροβομβίδες του Ισραηλινού Στρατού!

    Φυσικά, οι ρώσοι συνέλαβαν αιχμαλώτους. Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι στρατιωτικοί του... ισραήλ! Οι οποίοι, φυσικά, ήταν «μειονότητα» μέσα στο γεωργιανό στράτευμα.

    Παρ όλα αυτά, όμως, οι «παρατηρητές» (και υπερασπιστές μειονοτήτων) έκαναν πλήρες τουμπεκί – γεγονός που απάδει του ανθρωπιστικού χαρακτήρα (λέμε τώρα...) της νεοεποχίτικής οργάνωσης για την οποία εργάζονται.

    Γκιοργκάκι μου, ξέρουμε που το πας. Εσύ όμως ξέρεις που΄πας ή σε πάνε; Διότι, ως γνωστόν, το αφεντικό στο γραφείο σου είναι ο βαλλιανάτος - ςσύ πλά κάνεις ότι σου λέει.

    Ξέρεις... ξέρεις... ατιμούλικο!

    Στο σημείο αυτό έχω μία απορία.

    Αντι, ρε παιδί μου, να μπερδεύετε τον ελληνικό λαό με πράσινες και μπλε παπαριές (τη στιγμή που το κοπάδι το πάτε για σφάξιμο, έτσι κι αλλιώς) γιατί δεν παίρνεις την κλίκα σου, εσύ από το πασοκ κι η ντόρα τη δική της από τη νουδου, να κάνετε από κοινού ένα ωραίο νατοσιωνιστικό νεοταξίτικο κόμμα για να ξέρουμε και τι μας γίνεται;


    Φως, ρε! Φώς!!!

    Θεωρώ ξεφτίλα μου το να κυβερνούν την χώρα μου τα Αφεντικά του γκιόργκο και του βαλλιανάτου.


    Ο καρβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να περιμένω ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα ζητήσει μετά από αυτά την ανάκληση της απόφασης για την απονομή στον Αχρείο του βραβείου Νόμπελ
    ΝΑΙ ΠΡΙΜΕΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ .
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ
    ,ΜΠΕΡΕΖΟΦΣΚΙ ,ΚΟΝΤΟΡΚΟΦΣΚΙ ,ΣΟΡΟΣ
    ,ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οχι παλι γιαταγανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 20 Οκτώβριος 2008 5:20 μμ

    Να περιμένω ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής θα ζητήσει μετά από αυτά την ανάκληση της απόφασης για την απονομή στον Αχρείο του βραβείου Νόμπελ

    -------------------


    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;

    ΑΦΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ.

    Η "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ" (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ) ΜΕΣΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΩΝ" κλπ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ.

    ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ PAYROLL ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ!!!!!



    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση