GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίες στη διαδήλωση...

. Μικροτραυματισμοί έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας όταν έγινε συμπλοκή διαδηλωτών με αστυνομικούς. Δύο φοιτήτριες και ένας τραπεζ...

.
Μικροτραυματισμοί έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας όταν έγινε συμπλοκή διαδηλωτών με αστυνομικούς. Δύο φοιτήτριες και ένας τραπεζοϋπάλληλος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

14 σχόλια

  1. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Πρόεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πράγματα μέσα στο κόμμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε κάποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πει για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμιόταν με τον πρώην άνδρα της, τον χρυσοχόο Βιλδηρίδη, στην Βίλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετά μιλάτε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετά ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγάλο επιχειρηματικό παράγοντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακαταλληλότερο, για να φανεί, ανδροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλά πολύ καλά και ο Ρουσοπουλος)!
    Άντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στηρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ, άντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Όλα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, όταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικά με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελία Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βάλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Έτσι ο Μητσό τον έχει δεμένο τον Μπουχέσα από όλες τις Μπάντες!!
    Μην εκπλήσσεστε να δείτε το σενάριο τύπου Σημίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτά από μέσα από την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρομαντικοί μέσα στο κόμμα τα είχαμε προβλέψει, όμως ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοί της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός από το όνομα??
    Γιατί όχι διαδικασίες, να βρεθεί ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μέσα από δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριστάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τώρα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταίμε!!
    Μετά μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τις σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνήσια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίσει ένα λόχο Σώγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούνται τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειστε πλούσιοι και δεξιοί συγχαρητήρια! τα συμφέροντα σας προστατέυετε!!

    αν είστε δεξιοί μικρομεσαίοι, διαβάστε νεώτερη ιστορία και ίσως από ντροπή αλλάξετε.

    αν είστε δεξιοί μεροκαματιάρηδες να πάτε στη μονη βατοπεδιου, στη παναγια σουμελα, στη παναγια ναξου - παρου - τηνου ή όπου μπορείτε να σας διαβάσουν καμιά ευχή.

    μην ταυτίζεστε με προδότες - ταγματασφαλήτες, βασιλοχουντικούς, φασίστες, κλέφτες κουμπάρους, αιμοδηψείς δολοφόνους μεϊμαρακο-βουλγαρακο-ντοράκηδες.

    τους πασόκους μόνο για διαφθορά μπορείτε να κατηγορήσετε.

    εγκλήματα όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε στο χώρο τους.

    αντίθετα, η ιστορία της δεξιάς είναι γεμάτη με δολοφόνους, αποστάτες, βασανιστές και απόκρυφους με το-ζόρι-παντρεμένους- πισωγλέντηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποσχέθηκα σέ προηγούμενο σχόλιο νά πώ
    τί συμαίνει "γιάντετς".
    "ΚΟΛΑ ΤΟ is meaning I got you".
    Anastasis(pediko pexnidi).

























    '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 917247
    Ενημέρωση από την απεργιακή συγκέντρωση 21/10
    από @ 12:30μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    (Τροποποιήθηκε 9:27μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008)
    θεματικές: Εργατικά

    .

    Μια πρώτη τηλεφωνική ενημέρωση από την συγκέντρωση πορεία που θα γίνει σήμερα στα πλαίσια της Γενικής Απεργίας που έχει κυρηχθεί, αναφέρει ότι αυτή την ώρα συγκεντρώνεται ο κόσμος στο Πεδίο του Άρεως και από τα σημεία προσυγκέντρωσης.

    Το μπλοκ των φοιτητών και καταληψιών μαθητών μόλις έφτασε στο μουσείο από τα Προπύλαια, με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου.



    Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

    συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
    917265
    Κάτι είπαν στον 98ΦΜ
    από @ 1:13μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    για κάτι ψιλοτζέρτζελα με μια τζαμαρία αλλά γενικά τα πράγματα ήρεμα ως τώρα. Όχι πολλοί μπάτσοι


    917267
    Πέσιμο από λιμενεργάτες στα ΜΑΤ!!!
    από ο ίδιος 1:16μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    στην Κλαυθμώνος νομίζω, σύμφωνα με τον 98.
    Οι ΜΑΤάδες υποχωρήσανε


    917269
    ένα μέρος της πορείας έφτασε στη Βουλή
    από τηλεφωνο 1:34μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Η ενημέρωση είναι κυρίως από το μπλοκ των φοιτητών, όπου σταμάτησαν για λίγη ώρα στη Βουλή, και τώρα ξεκινάει πάλι η πορεία.

    Η συνολική εκτίμηση είναι δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή που η πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη πάντως έχει κατέβει πολύς κόσμος.


    917272
    Πριν λίγο έγινε πέσιμο σε διμοιρία στα προπύλαια
    από @ 2:06μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Πριν μερικά λεπτά οι διαδηλωτές που κατέβεναν προς τα προπύλαια την έπεσαν στη διμοιρία που βρισκόταν εκεί. Οι ματάδες υποχωρώντας απάντησαν με δακρυγόνα και τελικά το σκηνικό σταμάτησε εκεί και η πορεία διαλύεται κανονικά εκεί στα Προπύλαια


    917274
    Πετροπολεμος στην πανεπιστημιου
    από σ 2:11μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

    Και δακρυγονα...!

    Τα ΜΑΤ προκαλουσαν λες και θελανε να γινουν επεισοδια


    917279
    ...
    από ... 2:46μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

    ...

    Τα ΜΑΤ κάθονταν στον πλαινό πεζόδρομο της Πρυτανείας στα Προπύλαια παραβιάζοντας το άσυλο.Όταν μαζεύτηκε κόσμος και άρχισε να τους γιουχάρει και να τους ρίχνει πέτρες για να φύγουν από το άσυλο , πλάκωσαν τον κόσμο στα δακρυγόνα.

    917287
    Τραυματίες
    από @ 2:59μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Στην Πανεπιστημίου οι μπάτσοι προσπάθησαν να διασχίσουν κάθετα την πορεία και χτύπησαν κόσμο. Μέχρι στιγμής υπάρχουν ένας με σπασμένο χέρι και ένας με ανοιγμένο κεφάλι...

    917289
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
    από Α 3:01μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Οταν ξεκινουσε η πορεια ομαδα συντροφων μπηκε σε υποκαταστημα τραπεζας,στο Πεδιο του Αρεως στην Πατησιων, που λειτουργουσε κανονικα και αφου εβγαλαν το κοσμο εξω την εσπασαν και εριξαν στο εσωτερικο μια μολοτωφ.Εντυπωσιακη ηταν η ενθαρινση του κοσμου απεξω.Καποιοι μαλιστα εκτος απο το κραξιμο στους απεργοσπαστες φωναζαν στα παιδια να βγαλουν και τα λεφτα εξω και να τα μοιρασουν.


    917290
    ti ginetai?
    από @@@ 3:03μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Τι γινεται τωρα?? Συνεχιζονται επεισοδια???... Εγω εφυγα γυρω στις 2+...
    Αυτ που ειπαν τα παιδια παραπανω εγιναν...



    917291
    se genikes grammes
    από enas 3:03μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Paroti sthn arxh fainotane oti den tha exei kosmo h poreia, telika eixe megalh symmetoxh, yphrxane foithtes, mathites, kai para polla mplok ergatwn, oi limenergates sygroystikane me mia doimhria pou pige na perasei apo anamesa toys, ston iano to vivliopoleio kati paixtike, eidame cd petamena sto dromo,eksw apo thn megalh vrettania dhmioyrgithiike entash otan omadan matadwn kunigoyse kapoious me koykoyles, arketh entash me spoksimatika liges klwtsies kai polles roxales,otan ftasame propilaia mia doimhria efyge trexontas kai anevike 2 stena peripoy kai epitethike apeytheias se mia omada diadilotwn anarxikwn kai mh,eida ena palikari me anoigmeno kefali mesa sta aimata,meta akolouthisan sygrouseis sto xwro twn propylaiwn,ayta!

    917292
    ιανος
    από @@@ 3:05μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Στον Ιανο μπηκαν συντροφοι και μοιρασαν βιβλια στον κοσμο....


    917295
    ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
    από Διαδηλωτης 3:10μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Πρωτοτυπη και εξυπνη κινηση, η πρωτοβουλια συντροφων να ξηλωνουν απο τα ανοιχτα καταστηματα τα αντικλεπτικα μηχανηματα. Εβρισκε και αυτο ενθαρινση απο το κοσμο.Μαλιστα οταν αυτο εγινε μπροστα στο μπλοκ των λιμενεργατων και βγηκαν τα ΜΑΤ(πριν τη Κλαυθμωνος), οι λιμενεργατες την επεσαν με παλουκια στους μπατσους.


    917296
    ----
    από 1 3:12μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Η όλη ιστορία στα Προπύλαια έγινε γιατί οι μπάτσοι κάθονταν σε πανεπιστημιακό χώρο και δεν κουνιόντουσαν.Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

    917307
    ΠΑΤΡΑ, 21/10/08
    από ΕΕΚ 3:35μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 21/10/08 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα


    917308
    Στην Άμφισσα οι μαθητές δώσανε τον τόνο
    από / 3:37μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Οι Μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Άμφισσας που βρίσκονται σε κατάληψη, έδωσαν σήμερα τον τόνο στην Συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Λαού. Η Συγκέντρωση οργανώθηκε από το Εργατικό κέντρο Φωκίδας. Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν μικρότερη από τις άλλες κινητοποιήσεις αλλά η συμμετοχή των μαθητών έδωσε ξεχωριστή ζωντάνια στην συγκέντρωση.
    Ενώ η διάθεση του κόσμου είναι υπαρκτή να συγκρουστεί με την κυβερνητική πολιτική οι συνδικαλιστικές ηγεσίες δείχνουν το έλλειμμά τους. Οι συμβολικοί αγώνες πρέπει να μετατραπούν σε πραγματικούς αγώνες για να αγκαλιαστούν και από τους εργαζόμενους.

    iteanet.blogspot.com/


    917313
    propylaia
    από enas 3:42μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    ayto poy eida to ksanalew kai ysxei,efyge trexontas mia dhmoiria apo ta propylaia anevike peipoy ekato metra trexontas kai ekane metopiko ntou se blog diadilotwn,eida ena palikari me anoixto kefali, meta egine oti egine sta propylaia apo aytoys poy katevikan apo to blog poy xtypithike, opote exoyme sigoyra 1 traymatia!

    917316
    Συγκρούσεις και επιθέσεις
    από @ 3:42μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Γίναν αρκετές ζημιές στην πορεία, σπάστικαν πολυτελή καταστήματα, ξηλώθηκαν αντικλεπτικά συστήματα, τα ματ απο τον πετροπόλεμο οπισθοχωρούσαν, και επίσης μια καλη σύγκρουση για αρκετή ώρα στα προπύλαια. Στο ξεκίνημα της πορείας σύντροφοι μπήκαν σε τράπεζα οπου λειτουργούσε εκείνη την ώρα και σπάστηκαν μέσα υπολογιστές και πολλά άλλα και ρίχτηκε και μια μολότοφ αρκετά μέσα, χωρίς να τραυματιστούν υπάλληλοι. Ο κόσμος απ' έξω χειροκροτούσε! Σε γενικές γραμμές ήταν συγκρουσιακή η σημερινή μέρα.


    917318
    Οντως...
    από ... 3:44μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    σημερα οι περισσοτερες τραπεζες ηταν ανοιχτες αλλα με κλειστα ταμεια, κοινως οι ταμιες που ανοικουν στην οτοε απεργουσαν, αλλα το υπολοιπο προσωπικο το οποιο ειναι πολυ συχνα ενοικιαζομενο προσωπικο ουτε να το σκεφτει δεν μπορουσε. Θα μου πειτε αν δεν αγωνιστεις δεν κερδιζεις τιποτα και μια ζωη θα τρως σκατα, συμφωνω, απλα μην τα ριχνουμε ολα μονο σε αυτους.


    917320
    Τραυματιών συνέχεια...
    από @ 3:45μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Υπάρχουν τουλάχιστον 3 κοπέλες με κατάγματα στα χέρια στο Λαϊκό...

    917322
    Για την τράπεζα
    από διαδηλωτής 3:47μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Να σημειωθεί οτι την ώρα που μπήκαν σύντροφοι στην τράπεζα, κατεβάσαν τα ρολλά και παραλίγο να κλειστούν σύντροφοι μέσα


    917337
    Τα επεισόδια στα Προπύλαια
    από σάικο 4:01μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Λοιπόν τα επεισόδια έγιναν λίγο πριν τα Προπύλαια και ξεκίνησαν αφού έφυγε το μπλοκ της Ολυμπιακής από ένα στενό για να πάνε στα γραφεία τους. Οι μπάτσοι που ήταν στα δεξιά του δρόμου τους ακολούθησαν, ενώ οι άλλοι που ήταν στα αριστερά θέλησαν να κόψουν την πορεία στη μέση για να περάσουν και να φτάσουν την Ολυμπιακή.
    Εκεί ήταν το μπλοκ της Ανοιχτής Συνέλευσης Εργαζομένων και μπροστά ήταν της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης (πιο πίσω δεν θυμάμαι ποιοι ήταν) και προσπάθησαν να εμποδίσουν τους μπάτσους να περάσουν.
    Έγινε φασαρία εκεί, έπεσαν γκλοπιές (λίγες φισουνιές), ένας μεσίληκας την έφαγε στο κεφάλι και ξάπλωσε κάτω (δεν είδα αίματα, καλά πρέπει να ήταν), άκουσα και για κάποιο άλλο παλικάρι που του άνοιξαν το κεφάλι αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

    Μετά από εκεί και πέρα άναψαν τα αίματα, και έγινε πετροπόλεμος και τα γνωστά όπως ανέφεραν κι οι σύντροφοι παραπάνω.


    917347
    ασυλο ποιο ασυλο???????
    από .......α 4:25μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down
    διμοιριες μεσα στα προπυλαια πετουν δακρυγονα στο κοσμο

    917359
    MPATSOI STO ASYLO PHOTOS
    από :. 4:39μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down
    MPATSOI STO ASYLO PHOTOS

    917360
    Attachment
    από :. 4:39μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down


    917363
    Βαλτε τις φωτογραφιες και στο ειδικο θρεντ που ανοιξα
    από ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ 4:41μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ


    917364
    Τι έγινε στην Πανεπιστημίου
    από @ 4:41μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

    Ένα κομμάτι της πορείας ανεβαίνει την Αμερικής και ένα άλλο συνεχίζει ευθεία. Τα Ματ , έχοντας σαφώς εντολή να κόψουν την πορεία στη μέση, περνάνε ανάμεσα, με αποτέλεσμα τα μισά να βρεθούν πάνω και τα άλλα μισά κάτω από την Αμερικής. Κάποιοι προσπαθούν να βάλουν φρένο στην προέλαση των Ματ, στη συνέχεια επιστρέφει και το κομμάτι που είχε συνεχίσει ευθεία και ακολουθεί σύγκρουση.

    Στο μεταξύ φτάνει και άλλη διμοιρία από την Ομήρου, ρίχνουν δακρυγόνα και μπλοκάρουν τον κόσμο. Εκεί τραυματίζεται ο κόσμος.


    917365
    foto
    από ...a 4:46μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down
    η φωτο ειναι λιγο μετα αφου λιμενεργατες συγγρουστηκαν για λιγο με τα ματ

    917366
    foto 3
    από aaaa 4:54μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down
    διμοιρια τρωει πετρες στη πανεπιστημιου

    917405
    ΓΙΑΤΙ?
    από εαακιτης 6:16μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    Γιατί κανείς δεν αναφέρει ότι το μπλοκ των φοιτητικών συλλογων του εμπ συγκρούστηκε με τα ματ έξω από την βουλή??Η συγκρουση ηταν μαζικότατη με αποτέλεσμα να μας ψεκάσουν και να ρίξουν αρκετές..

    917407
    welcome
    από n 6:22μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    γιατι αγαπητε περιμενουμε τη συνεισφορα σας .δεν το ειδα δεν το γραφω .ανεβαστε φωτο και δημοσιευστε πληροφοριες τι περιμενετε?

    917411
    προπυλαια
    από α 6:32μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008


    Image scaled down
    τα ματ επιτιθοντε σε κοσμο στα προπυλαια που ειναι στο πεζοδρομιο,ταυτοχρονα η διαδηλωση συνεχιζετε

    917415
    TWRA
    από ANARXOKOMOYNISTHS 6:47μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    TWRA PAIDIA EXOYME KAMIA EKSELISKI?


    917418
    για το ΕΜΠ
    από ΑΠΘάριος 6:55μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    πρώτοι στις καταλήψεις είναι και καλά κάνουν. Όσο για τους μισθούς ,δεν γίνονται όλοι μεγαλοκαθηγητάδες ,ούτε διευθυντάδες, μπουμπούκια έχει παντού αλλά είναι μειοψηφία.
    Ξες πόσοι μηχανικοί βαράνε 60-65 ώρες την εβδομάδα και τι γίνεται στις κατασκευαστικές, τέσπα μην αλλάζουμε θέμα δώστε ενημερώσεις για πορείες


    917432
    gia toys traymaties
    από ANARXOKOMOYNISTHS 7:50μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    GIA TOYS TRAYMATIES YPARXEI KANENA NEOTERO?


    917473
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...
    από _@_ 9:00μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17Ν ΚΑΙ ΤΟΝ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ(ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ). ΗΜΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ



    Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ




    917475
    στο παρελθόν, παιδιά της Σ.Ο.
    από εδώ πρέπει να μπει 9:03μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008
    γέμιζαν παρόμοια θρεντ με πανελλαδικές απεργίες και πορείες με φωτογραφίες και κυριαρχούσαν στα τοπικά νέα. Τώρα υποβαθμίζεται αυτά τα θέματα. Ακόμη κι ο πιο καλοπροαίρετος απέναντί σας καταλαβαίνει ότι είτε εκτελείτε διαταγές ασυζητητί είτε είσαστε ηλίθιοι και το μέσο διοικείται από ηλιθίους!


    917482
    Για τραυματίες στην Πανεπιστημίου
    από severino 9:27μμ, Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

    Θα πρέπει να έχουν ξεμπερδέψει οι περισσότεροι από τα νοσοκομεία.

    Αυτά που επιβεβαιώνονται σιγά-σιγά είναι τα εξής:

    Ο σύντροφος με το ανοιγμένο κεφάλι, είχε ένα βαθύ ανοιχτό τραύμα από γκλομπ μήκους περίπου 5 εκατοστών, η συνήθης κακή εικόνα, αλλά εσωτερικά είναι κατά πάσα πιθανότητα ΟΚ. 8 ράμματα, αξονικές και τα σχετικά.

    Ο σύντροφος με το σπασμένο χέρι θα χρειαστεί περισσότερο καιρό για να επανέλθει, το σπάσιμο είναι σε επικίνδυνο σημείο και δύσκολα θα κολλήσει σωστά χωρίς χειρουργείο.

    Στο Λαϊκό ήταν και κάποιες κοπέλες. Μία από αυτές ποδοπατήθηκε από τους μπάτσους και έχει σπασμένη κλείδα και κακώσεις στο θώρακα. Η άλλη έχει θλαστικά τραύματα στο χέρι.




    Κορυφή της σελίδας


    συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=-HRNHTJ44gc


    ΖΙΓΚ .....
    ΧΑΙΛ !!!!!!


    Υ.Γ.
    Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1989
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    "Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"
    ......
    ......
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .....
    ΝΙΧΤ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόλεμος στους λήσταρχους της εξουσίας ! Μπράβο στους νέους που αντιστέκονται και μάχονται σθεναρά !
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα blogs και πληροφορούμαστε τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    21 Οκτώβριος 2008 8:25 μμ


    ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ .....

    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ....

    ΝΑ "ΤΟΝ" ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ "ΣΤΟ ΧΕΡΙ" ????


    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 21 Οκτώβριος 2008 9:40 μμ

    ΨΕΕΕΜΑΤΑΑΑΑΑΑ !!!!!

    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ...
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
    (ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΡΥΦΑΙΟ","ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" !!!)
    (ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!

    21 Οκτώβριος 2008 8:25 μμ




    "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ"

    ΤΟ WATER-MELON ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ !!!!!!

    ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΩΛΟΙ !!!!!

    ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσέξτε αυτό..

    Επειδή σήμερα τα συνδικάλια έχουν απεργία..

    επιβάλλοντας συσκότιση ενημέρωσης..

    τα πασοκοσκυλιά θα αμολήσουν διάφορες αρβυλιάρικες φήμες..

    ότι δήθεν παραιτείται ο Θοδωρής ή ότι ο καπετάνιος θα κάνει ανασχηματισμό..

    ή ότι ήσαν πάνω από χίλια άτομα στις συγκεντρώσεις των βρωμιάρηδων... κάθε απόχρωσης...

    και άλλα τέτοια ηλίθια..

    σας προειδοποιώ να μην ενδίδεται και διαδίδετε τέτοιες φήμες. Γίνεστε συνένοχοι και σκληρή τιμωρία σας περιμένει, στη γωνία...

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    *Το 2001 ο H. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 2000), παίρνοντας το μέρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Το πράσινο δικαστήριο αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του).
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεξιοί στενόμυαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιλάνε για πισωγλέντι αυτοί που έχουν στην Κεντρική τους Επιτροπή το Γρηγοράκη (Βαλιανάτο) και τον Τακούλη (Ζαχαράτο);
    Κορίτσια, είστε για αγκαλίτσες;
    Βαλιανάτο, Ζαχαράτο, πάρτε ένα μπλέ βαρβάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση