GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή άνοδος στο Χρηματιστήριο...

. Με οριακή άνοδο 0,67% στις 2.138,95 μονάδες έκλεισε σήμερα ο γενικός δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με πτώση έκλεισαν τα περισσότερα...

.
Με οριακή άνοδο 0,67% στις 2.138,95 μονάδες έκλεισε σήμερα ο γενικός δείκτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με πτώση έκλεισαν τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.
----------------------

4 σχόλια

  1. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Πρόεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πράγματα μέσα στο κόμμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε κάποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πει για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμιόταν με τον πρώην άνδρα της, τον χρυσοχόο Βιλδηρίδη, στην Βίλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετά μιλάτε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετά ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγάλο επιχειρηματικό παράγοντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακαταλληλότερο, για να φανεί, ανδροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλά πολύ καλά και ο Ρουσοπουλος)!
    Άντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στηρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ, άντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Όλα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, όταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικά με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελία Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βάλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Έτσι ο Μητσό τον έχει δεμένο τον Μπουχέσα από όλες τις Μπάντες!!
    Μην εκπλήσσεστε να δείτε το σενάριο τύπου Σημίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτά από μέσα από την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρομαντικοί μέσα στο κόμμα τα είχαμε προβλέψει, όμως ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοί της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός από το όνομα??
    Γιατί όχι διαδικασίες, να βρεθεί ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μέσα από δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριστάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τώρα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταίμε!!
    Μετά μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τις σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνήσια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίσει ένα λόχο Σώγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούνται τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειστε πλούσιοι και δεξιοί συγχαρητήρια! τα συμφέροντα σας προστατέυετε!!

    αν είστε δεξιοί μικρομεσαίοι, διαβάστε νεώτερη ιστορία και ίσως από ντροπή αλλάξετε.

    αν είστε δεξιοί μεροκαματιάρηδες να πάτε στη μονη βατοπεδιου, στη παναγια σουμελα, στη παναγια ναξου - παρου - τηνου ή όπου μπορείτε να σας διαβάσουν καμιά ευχή.

    μην ταυτίζεστε με προδότες - ταγματασφαλήτες, βασιλοχουντικούς, φασίστες, κλέφτες κουμπάρους, αιμοδηψείς δολοφόνους μεϊμαρακο-βουλγαρακο-ντοράκηδες.

    τους πασόκους μόνο για διαφθορά μπορείτε να κατηγορήσετε.

    εγκλήματα όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε στο χώρο τους.

    αντίθετα, η ιστορία της δεξιάς είναι γεμάτη με δολοφόνους, αποστάτες, βασανιστές και απόκρυφους με το-ζόρι-παντρεμένους- πισωγλέντηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. prota prepei o laos pos o igetis den einai klironomiko xarisma giati autos tous psifizei kai exoun autes tis thesis pou exoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia rotate ton Efraim..ta giaourtakia tou aresoun???
    na gnorizoun kai ta paidia ti na petane!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση