GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθησυχαστικός και ...φιλικός!

. ...ο Κ. Καραμανλής για την οικονομική κρίση και απέναντι στους βουλευτές της ΝΔ. . . To αίσθημα της "ασφάλειας", απέναντι στην...

.
...ο Κ. Καραμανλής για την οικονομική κρίση και απέναντι στους βουλευτές της ΝΔ.
. .
To αίσθημα της "ασφάλειας", απέναντι στην οικονομική κρίση, προσπάθησε να προβάλει ο . Καραμανλής με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. "Η ελληνική οικονομία έχει ικανοποιητικά μεγέθη και ισχυρές αντοχές" είπε και επανέλαβε ότι "το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι απολύτως ασφαλές και φερέγγυο".
Κατά τα λοιπά, έκανε άνοιγμα στους βουλευτές του και δι' αυτών στην κοινωνία, ζητώντας "αυξημένη συνεργασία μεταξύ υπουργών και βουλευτών" και υπογραμμίζοντας ότι δεν θα υπάρχει
"καμία ανοχή σε κλειστές πόρτες για όσους κατέχουν δημόσια αξιώματα".
"Θέλω να ακούω τις προτάσεις και τις εισηγήσεις σας, όλα όσα λαμβάνετε από την κοινωνία"
τους είπε.
Η συνεδρίαση της Κ.Ο. ήταν πολύ σύντομη και μίλησε μόνο κ. Καραμανλής...
-----------------------------------------

12 σχόλια

  1. PE PAIDIA NA TA VGALOYME TA LEFTA APO TIN TRAPEZA NAI H OXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία από τα ίδια!
    Ευχαριστούμε. Δε θα πάρουμε!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θέλω να ακούω προτάσεις και εισηγήσεις σας", είπε και μετά απαγόρευσε στους υπόλοιπους να μιλήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aποκλειστικό!

    Μετά την λήξη του υπουργικού συμβουλείου σήμερα και πολλές καθημερινές επανεξετάσεις προσώπων θα ανακοινωθεί σήμερα ο τελικός
    ανασχηματισμός της κυβέρνησης με τα πιό άξια στελέχη που θα την οδηγήσει στον τελικό θρίαμβο των εκλογών του 2011.

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Kώστας Καραμανλής (με ειδικότητα την δεσποτική επιβλητική προσωπικότητα του)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αναπληρωτής πρωθυπουργός την περίοδο απουσίας του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Υφυπουργοί Γιάννης Αγγέλου, Γιάννης Ανδριανός (όλοι με ειδικότητες να δαμάζουν τα άγρια άλογα)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: Αργύρης Ντινόπουλος. Αναπληρωτές υφυπουργοί ο διάσημος κωμικός Λάκης Λαζόπουλος και οι περίφημοι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουρής, Μάκης Κουρής, Νίκος Χατζηνικολάου, Γιάννης Πρετεντέρης, Γιώργος Τράγκας (ιδρύεται με στόχο την θετική προώθηση του κυβερνητικού έργου ώς τον τελευταίο πολίτη).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Μοναχός Εφραίμ (με ειδικότητα την επικοινωνία με τον θεό), υφυπουργός ο μέχρι πρότινος πετυχημένος υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης.

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Γιάννης Τραγάκης (με ειδικότητα σε ασφάλειες καλπονοθειών), υφυπουργός ο γνωστός λαικός αγωνιστής Γιάννης Μανώλης (επιτέλους το παιντί υπουργοποιήθηκε να μήν φωνάζει)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ: Γιώργος Βουλγαράκης, επανέρχεται (με ειδικότητα τις ρίαλ επιχειρήσεις)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Χρήστος Φώλιας (με ειδικότητα τα ηλιέλαια)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Γιάννης Κεφαλογιάννης (με ειδικότητα στις καταδίκες)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ώστε να μπορεί να διαχειριστεί προσωπικά τις κρίσιμες φιλορωσικές σχέσεις της χώρας. Υφυπουργοί Παναγιώτης Ψωμιάδης, και ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής Γιάννης Δαιλάκης (με ειδικότητες την μεγάλη αγάπη στον λαό και προσωπικά τον πρωθυπουργό).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Νατάσσα Καραμανλή (με ειδικότητες την ταχύτατη εξυπηρέτηση του ασθενούς και τα πλαστά ντοκτορά).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Αριστοτέλης Παυλίδης, υφυπουργός ο εκλεκτός εφοπλιστής Βασίλης Ζαχαρίου (με ειδικότητα τους εκβιασμούς).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Χρήστος Ζαχόπουλος (με ειδικότητα τις απόπειρες αυτοκτονίας).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ : Ευριπίδης Στυλιανίδης (με ειδικότητα το Καραμανλής ή χάος)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : Σωκράτης Κόκκαλης (με ειδικότητα στον πρωταθλητισμό) υφυπουργοί Κώστας Κουκοδήμος ένας νέος άνθρωπος πρώην Ολυμπιονίκης με όρεξη για δουλειά, και ο πετυχημένος πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ : Ευάγγελος Μπασιάκος (με ειδικότητα στα συμβόλαια), υφυπουργός Πέτρος Δούκας.

    Στην ορκομωσία της νέας κυβέρνησης σε μεγάλη της τιμή παρόντες θα βρίσκονται οι διάσημοι φίλοι της χώρας μας και του πρωθυπουργού ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογράν (με ειδικότητα τις κουμπαριές), κάτι που θα δώσει μεγάλο κύρος στην τελετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θέλω να ακούω τις προτάσεις και τις εισηγήσεις σας, όλα όσα λαμβάνετε από την κοινωνία" τους είπε, "κι εγώ θα τα γράφω όλα στα @@ μου όπως πάντα" σκέφτηκε.

    Η συνεδρίαση της Κ.Ο. ήταν πολύ σύντομη και μίλησε μόνο κ. Καραμανλής... Ολοι οι άλλοι είχαν διαγραφεί λόγω διαφωνίας σε θέματα ηθικής και αξιών. Αυτό το φαινόμενο πάντως, ποτέ δεν αποτέλεσε ανασταλτικό της μπουρδός παράγοντα και η μοναχική μπουρδολογία εξελίχτηκε εκτυλισσόμενη απολύτως κανονικά.

    Σε λίγο δεν θα μιλάει απλώς μόνος του, αλλά θα ψηφίζεται και μόνος του! Πρωθυπουργός να σου πετύχει ρε γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις έκλεισε χρόνο η παρούσα Βουλή και έγινε σε όλους προφανές ότι δεν θα προλάβει να κλείσει δεύτερο.
    Οι προθέσεις του Καραμανλή είναι απλές : θέλει να κερδίσει χρόνο ως τις 22 Δεκεμβρίου, όταν θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός. Από τις 22 Δεκεμβρίου και μετά (κατά τη δήλωση των στενότερων συνεργατών του) «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά». Και όταν λέμε «ενδεχόμενα», εννοούμε ανασχηματισμό και εκλογές.

    Η στρατηγική την οποία επιλέγει ο Καραμανλής στηρίζεται σε τρία δεδομένα:

    Πρώτον, ότι ο «Μαύρος Σεπτέμβρης» που πέρασε κλόνισε σοβαρά τον ίδιο και την κυβέρνησή του - δηλαδή τον ίδιο, διότι την κυβέρνησή του, ούτως ή άλλως, ουδείς την είχε σε μεγάλη υπόληψη. Ακούω ότι ο Καραμανλής έχει αντιληφθεί το στραπάτσο που υπέστη. Μένει να μας το αποδείξει...

    Δεύτερον, ότι η βλάβη δεν είναι μη αναστρέψιμη και ότι έχει ακόμη περιθώρια ανάκαμψης - αυτό δείχνουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες... Είναι χαρακτηριστικό, υποστηρίζουν συνεργάτες του Πρωθυπουργού, ότι στη διάρκεια του «Μαύρου Σεπτέμβρη» δεν καταγράφηκε καμία σοβαρή διαρροή από τη ΝΔ προς το ΠαΣοΚ και ότι η μεταβολή της σειράς στις δημοσκοπήσεις προήλθε αποκλειστικά από αύξηση της συσπείρωσης του ΠαΣοΚ και μείωση της συσπείρωσης της ΝΔ.

    Τρίτον, ότι το πρόσωπο του Καραμανλή παραμένει σχετικά ισχυρό. Με άλλα λόγια, ο «Πρωθυπουργός μερικής απασχόλησης» που ξέραμε ως τώρα, τέλος. Αν ο Καραμανλής θέλει να επιζήσει, πρέπει να πάρει σοβαρά τη δουλειά που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός.

    Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή του είναι ότι πέφτει θύμα μιας διαρκούς «θείας δίκης».

    Πρώτα ηττήθηκε στο πεδίο στο οποίο πάτησε για να ανέβει στην εξουσία. Τα μαθήματα «ηθικής» και «ήθους» εξαντλήθηκαν στα σπίτια των υπουργών του και στις μπίζνες του Εφραίμ.

    Στη συνέχεια επαναπαύθηκε στο δόγμα «ισχύς μου η αδυναμία των αντιπάλων μου» και είδε τον ουρανό ανάποδα. Να υπενθυμίσω ότι ακόμη και ο Τρικούπης ηττήθηκε από τον Γουλιμή - και, συγχωρέστε με, ο Καραμανλής δεν είναι Τρικούπης!

    Και τώρα, πληρώνει τη χαμηλή ποιότητα του πολιτικού προσωπικού που τον ακολούθησε στην εξουσία. Δεν νομίζω ότι η Ελληνική Δημοκρατία έχει δει χειρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα από τη σημερινή τής ΝΔ. Αυτοί ακριβώς που αντιλήφθηκαν τη διακυβέρνηση ως ρεσάλτο και στους οποίους ο Καραμανλής αναγκάζεται να πουλήσει τσαμπουκά, μπας και μαζευτούν.

    Τελικά ο Πρωθυπουργός για να επιζήσει είναι αναγκασμένος να κάνει αυτό που απεχθάνεται περισσότερο: να κυβερνήσει. Να κυβερνήσει επί της ουσίας, χωρίς καλαμπούρια και υπεκφυγές. Να βάλει (επιτέλους) υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός. Δεν ξέρω αν θα το πετύχει, αλλά είμαι βέβαιος ότι η δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολη απ' όσο νομίζει.


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά το video που πήρε ο Ανδριανός απ το Θέμο θα μας το δείξουν καμιά φορά; Ας το βγάλουν και υπόσχομαι ότι θα τους ψηφίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετα απο αυτές τις παρλάτες και μονολόγους του Κωστάκη θα υπάρξει εργο;Ή ειναι ολα για την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθές 5/10/2008 στο ερώτημα, αν θα αφήσει ο κ. Καραμανλής τους βουλευτές να μιλήσουν έγραφα:
    Στοιχηματίζω ότι δεν θα τους επιτραπεί να μιλήσουν. Ή θα μιλήσουν μόνο αυτοί που θα λιβανίσουν τον αρχηγό. Και αυτή η συνεδρίαση γίνεται για τις επικοινωνιακές ανάγκες του κ. Καραμανλή, όπως ακριβώς και αυτή με το υπουργικό συμβούλιο με το βλέμμα στραμμένο στις κάμερες. Θα ακούσουμε πάλι ένα πληκτικό μονόλογο για "αποφασιστικότητα" στην προώθηση των "μεταρρυθμίσεων", για "αταλάντευτη" πορεία στα πεπρωμένα της φυλής, για προσπάθειες και σκληρούς αγώνες για την "ανάπτυξη" της χώρας, για "μηδενικές" ανοχές στη διαφθορά, για δήθεν πορείες προς το "λαό", για "σεβασμό" της δικαιοσύνης, που θα ρίξει φως στα σκάνδαλα κι αυτός θα κρατάει τη λάμπα, για "σκληρές" απαντήσεις και πόλεμο κατά των "αόρατων συμφερόντων" , που απεργάζονται το μέλλον του έθνους και της Ν.Δ., που αντιστέκεται και άλλα δακρύβρεχτα. Θα φωνάξει δυνατά να φοβηθούν οι ¨αντάρτες", θα κουνήσει τα χέρια σα νευρικός τροχονόμος, θα χτυπήσει δυνατά το τραπέζι, για να μας θυμίσει ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος "ηγέτης", που όλα τα σφάζει , όλα τα μαχαιρώνει, θα τον χειροκροτήσει δυνατά το κοπάδι για να δείξει τη συνοχή του και θα κατευθυνθούν όλοι προς κάποιο Μπαϊρακτάρη να φοβερίσουν και κάποιο νταβατζή ανάμεσα σε ούζα και σουβλάκια. Θα αναπτερωθεί το ηθικό των φανατικών Ν.Δ.κρατών, θα γίνουν τσατάλια τα νεύρα των υπόλοιπων και θα εμφανιστούν οι διάφοροι Πρετεντέρηδες να μας πουν, ότι το κλίμα αλλάζει , ο μέγας ηγέτης αντέστρεψε το βαρύ κλίμα, ο Καραμανλής ανακτά τον έλεγχο της κατάστασης και κατορθώνει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ν.Δ., η "ανικανότητα" του Γ. Παπανδρέου ευθύνεται για την παλινόρθωση της Ν.Δ. και άλλα παραμύθια. Αφού κατασκευάσουν το κατάλληλο κλίμα και στήσουν το απαραίτητο σκηνικό, θα ξαμολήσουν πάλι τους δημοσκόπους να το φωτογραφίσουν!!! Ήδη ο Ψυχάρης έσπευσε να διακηρύξει στο κύριο άρθρο του στο 'ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ", ότι Καραμανλής και Παπανδρέου ξεκινούν από μηδενική βάση, εξαφανίζοντας σα μάγος τις ευθύνες της Ν.Δ. και του Καραμανλή για τα έργα και την πολιτεία τους μέχρι τώρα, λες και τα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού λαού είναι οι διάφοροι τύποι του στυλ Δαϊλάκη. Η κασέτα θα παίζεται πρωί –μεσημέρι – βράδυ από τα κρατικά κανάλια για να εμπεδωθεί απ’ όλους το «μεγαλείο» του πρωθυπουργού μας.
    Χρήστος Χ.

    5 Οκτώβριος 2008 11:10 πμ

    Για κακή μου τύχη δε στοιχημάτησε κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MIA APO TA IDIA IPE O MALAKAS :DILADI OTAN MILAO EGO NA ME GRAFETE STA ARXIDIA SAS GITI SAS LEO MALAKIIES TOSO MEGALOS MALAKAS IME:GIA AYTO ELLHNES KSISTE TA ARXIDIASAS ME TON KASMA >5XRONIA TA IDIA KE TA IDIA :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα επικεντρώθηκε στην διεθνή οικονομική κρίση και στις μεταρυθμίσεις που έχει αρχίσει , έτσι είπε, από την πρώτη τετραετία , αλλά η ''αχάριστη'' αντιπολίτευση τίποτε δεν αναγνωρίζει.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ
    ΑΠΟΡΟΥΜΕ :
    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ;;;

    Όταν γίνονται μεταρυθμίσεις ,πάντα κάποιες κοινωνικές ομάδες ωφελούνται και κάποιες ζημειώνονται.Το ερώτημα πάντα είναι αν ωφελήθηκαν οι πολλοί , δηλαδή η πλειοψηφία του Λαού.
    Και για τις μεταρυθμίσεις της Ν.Δ. φωνάζει ο Λαός ότι ωφέλησαν τους λίγους , τους μεγιστάνες του πλούτου.

    Ζητούνται εναλλακτικές λύσεις
    Η πολιτική «αποδόμηση» της ΝΔ, αναγκαστικά «σπρώχνει» τα πράγματα στην αναζήτηση «εναλλακτικής λύσης». Το ΠΑΣΟΚ ξανάρχεται στο προσκήνιο. Τα δημοσκοπικά προγνωστικά, δείχνουν να έχει -έστω και σε χαμηλά επίπεδα- «πρωτιά» και αυτό βέβαια επηρεάζει το σύνολο της πολιτικής σκηνής. Αρχίζουν να λειτουργούν διαφορετικά τα εκλογικά «συγκοινωνούντα δοχεία». Το ΠΑΣΟΚ παίρνει ψήφους από τη ΝΔ και «επαναπατρίζει» άλλους από τον ΣΥΝ, ενώ η «συσπείρωσή του» ανεβαίνει.

    Τα κεντροαριστερά αντανακλαστικά της κοινής γνώμης είναι ισχυρά. Υπάρχουν όμως στο Πασοκ και στον ΣΥΝ δυνάμεις που δεν θέλουν τη «συνεργασία» με τίποτα!

    Κατά τα λοιπά, το... 2009 όλα δείχνουν ότι θα ναι μια πολύ δύσκολη χρονιά.
    Οσοι έχουν «ανοιχτεί» σε δάνεια, κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση καθώς αναμένεται εκτίναξη των επιτοκίων δανεισμού.

    Παρ ότι όμως η... επιβράδυνση (ύφεση) χτυπάει την πόρτα μας, η κυβέρνηση υλοποιεί οικονομική πολιτική αντίθετη προς τις ανάγκες της διεθνούς συγκυρίας. Η ακρίβεια επιδεινώνεται ραγδαία, παρά τη θεαματική διεθνή πτώση της τιμής των «καυσίμων» και των «τροφίμων», ενώ ο... σύμβουλος του πρωθυπουργού καταδικάστηκε για απόπειρα υπόθαλψης εμπόρων ναρκωτικών!

    Μήπως η διέξοδος απ' όλα αυτά είναι καμία... «φούντα»;
    Απλώς, ρωτάμε...

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    "ΔΥΟ ΑΡΝΙΣΙΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΑΣΗ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση