GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπαράσταση στον Ρουσόπουλο!

. Συμπαράσταση στους δημοσιογράφους πρότεινε ο κ. Καψαμπέλης. Και εγώ προτείνω συμπαράσταση στον κ. Ρουσόπουλο απο αυτούς που πιστεύουν οτι...

.
Συμπαράσταση στους δημοσιογράφους πρότεινε ο κ. Καψαμπέλης. Και εγώ προτείνω συμπαράσταση στον κ. Ρουσόπουλο απο αυτούς που πιστεύουν οτι οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να συκοφαντούν ατιμώρητα.
Δ. Γρίζος
-------------

34 σχόλια

  1. Μαζί σου. Οχι γιατί συμπαθώ τον Ρουσόπουλο. Αλλά γιατί οι δημοσιογράφοι και οι "δημοσιογράφοι" στην Ελλάδα έχουν αυτο-αναγορευτεί δημόσιοι κατήγοροι, εισαγγελείς και δικαιούχοι παντός είδους ασυλίας, ενώ είναι οι χειρότεροι λασπολόγοι και παράλληλα εκμεταλευτές της όποιας "εξουσίας" παρέχει το (πρώην) λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi pousthdes einai axoristoi...

    apo tin arxaiothta eos shmera!!
    den eidate tous afstriakous pousthdes ths akras dexias...pou o enas skotothike se troxaio??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ.ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΙΑ,ΒΕΡΥΚΙΟΥ,ΝΤΑΣΚΑ,ΤΡΑΓΚΑ,ΒΟΡΙΝΑ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΠ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,ΡΟΙΤΕΡ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΡΟΙΤΕΡ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΩΝ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΕΔΗ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΡΥΚΙΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ - ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ , Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ , Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ (Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ...), Ο ΒΕΛΙΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ? ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ -ΟΛΑ ΟΚ.ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ-ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ-ΑΛΛΕΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ-ΑΛΛΕΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-Κ.Ο.Κ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ-ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ-ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχεις απόλυτο δίκαιο! Πρώτον γιατί χωρίς αντίλογο δεν υφίσταται σωστός λόγος και δεύτερον γιατί ακόμα δεν κατάλαβα γιατί πρέπει κάθε μέρα να τίθεμαι υπό την επιχειρηματολογία μιας ομάδας χειραγωγούμενων δημοσιογράφων-φερεφώνων!!
    Και δεν μιλάω για τους ξεφωνημένους Κακαουνάκη, Τράγκα, Κουρή και τους ομοίους τους, αλλά για τους νέους, τους αδέκαστους κριτές τύπου Ταρζανοφυλλόπουλου(εφτιαξε και βιλίτσα, θέλει και αστυνομική φύλαξη..), Χ'κολάου(ο γιος του Βουλευτή,δεν οδηγά ο ίδιος έχει οδηγό..), Εισαγγελάτους, Τρεμοπρεντεντέρηδες(από τους εφοπλιστές και τη ζαχοπουλιάδα στην αγροτιά και τον εργάτη)...
    Κλείστε την επιτέλους την τηλεόραση! Φτάνει! Δείξτε τους τι αξίζουν!
    Περιφρόνηση στους γιάπηδες της νεοελληνικής τηλεόρασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:00 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΑΣ ΠΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.


    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mηπως και η δημοσιογραφος του ΑΛΤΕΡ κυρια Μακρη θα πρεπει να κανει μηνυση και αγωγη στο ανεκδιηγητο blog "troctiko"? Μηπως ο Ρουσοπουλος θα πρεπει να παρει σαν μαρτυρα υπερασπισης τον Χ"Νικολαο για να αποδειχει πως τα σπιτια τα εκανε με τον ιδρωτα του και μονο? Ποιος κερδιζει απο τον φαυλο αυτον κυκλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KANEIS MEGALITEROS EX8ROS APO TON EBERGETI8ENTA AXARISTO....... TOYS POLITIKOYS TOUS PIRAME XAMPARI KAI ARXISAME NA TOYS TIMOROYME....TWRA ERXETE KAI H SEIRA TWN THLEASTERWN-DIMOSIOGRAFWN.....OLA EDW PLIRONODE PAPAGALAKIA MOU,TI NOMIZATE EISEI 8A THN BGALETE GARGARA?? TOSO KERO MAS PRIXATE TA ARXIDIA O KATALILOTEROS! O SEMNA KAI TAPINA!O GIWRGAKHS DEN EINAI ETOIMOS NA KYBERNHSEI[SAS EXEI ATAHSTOYS,BLEPETE] ELA MWRE KAI TO PASOK DEXIA POLITIKH KANEI! KAI ALLES TETOIES PAPARIES,POU KONTEBOUN NA BOULIAXOUN TO PLIO. E! TO BLEPETE AYTO KAI H MONH DIAFORA SAS APO TA PONTIKIA POY EGATALIPOYN TO PLIO EINAI OTI ESEIS BRIZETE[FEYGODAS] TON LOSTROMO,OXI TON KAPETANIO!!TON LOSTROMO!!!KAI AYTO GIATI EISASTE TROKTIKA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O POYSO APO TRWKTIKO METALAKTIKE SE ARPAKTIKO KAI META SE ENA NEO EIDOS POU ONOMAZETE KLAPSOMOYNHS-PERISTERIOS[SAN GIOS TAXIDROMOU].ALLA TO ARPAXTIKO AKOMH TO EXEI STO DNA TOU.GIA AYTO KAI ESEIS TRWKTIKA-THLEDIMOSIOGRAFOI TO MONO POY SAS SONEI EINAI NA XANAGINETE DIMOSIOGRAFOI-LEITOYRGOI-AN8ROPOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και εγώ συμφωνώ μαζί σου και έχω την ίδια γνώμη με τον πρώτο σχολιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχωσαν τον πούλο στον πισινό του Ρουσόπουλου οι Αυτιάδες, Βλάχοι, Βερύκιοι, Κακαουνάκηδες, Κύρτσοι έτσι για να λυσσάξετε μουνόπανα μαντρόσκυλα του κερατά.
    Είναι εθνικοί ήρωες γιατί γλύτωσαν ολόκληρο τον λαό απο την Εφραιμορουσολεηλασία της χιλιετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν απατώμαι και ο κ. Ρουσόπουλος δημοσιογράφος είναι. Και μάλιστα από εκείνους που όχι μόνο κατέχουν το παιχνίδι της δημοσιογραφίας, αλλά που το εφάρμοσαν ως μαθητευόμενοι μάγοι στη διακυβέρνηση της χώρας.
    Στο χωριό μου λένε "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες". Μη μας βγαίνει λοιπόν τώρα παραπονούμενος ο μουσιού ρουσοπουλό. Με τα ίδια σκατά που "ανδρώθηκε" με τα ίδια σκατά "κυβέρνησε" και στα ίδια σκατά καταλήγει...
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι λες ρε κακομοίρη .....

    αντε να του σταθείς ....

    ε ρε κατι φωστήρες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

    25 Οκτώβριος 2008 4:09 μμ



    και για τον παπανδρεου ????

    που εχει δεχτει "τα προσωπικά" σχολια ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΑΚΑ,
    ΤΩΡΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ....

    ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ....

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...
    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ?????

    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...
    ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,
    ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ !!!


    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ,
    ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ...
    ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΕΧΕΤΕ ....

    ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΤΑ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !!!!!


    ΚΑΛΟ ΠΑΤΟ ΠΑΙΔΕΣ ...
    (ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mpravo sou. Den yparxei katwterh morfh zwhs apo to dhmosiografo. Kapoios eprepe epitelous na tous valei fragmo. Kai afto dn exei na kanei me to Rousopoulo, ki aftos to idio htan, pio a3ioprephs omws. Den einai h douleia tous na paristanoun tous dhmosious kathgorous kai na petoun lasph, alla na enhmerwnoun to lao. Eidika gia Aftia, Verykio kai Vlaxo, 3eroume poso gloiwdeis einai, kapoios eprepe na tous mynhsei mono kai mono gia thn parousia tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ...

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...

    ΓΟΝΕΙΣ
    ΑΔΕΡΦΙΑ
    ΞΑΔΕΡΦΙΑ
    ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
    ΦΙΛΟΙ ...... ΜΑΣ .....
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ...


    ΕΠΙΣΗΣ


    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ....

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ....

    ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .....

    (Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ... ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ....)

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ....
    ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8:53 έχεις δίκιο αλλά ο Αυτιάς, ο Βερύκιος και ο Βλάχος δέν σου τρώνε το ψωμί σου άν σου αρέσει τους ακούς άν δέν σου αρέσει πατάς το τηλεχειριστήριο και αλλάζεις κανάλι.
    Ο Ρουσόπυλος όμως μέσω Καραμανλή σου το τρώει και απο σένα και απο τα παιδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9:10, ontws afto menei na apodeix8ei. alla kai etsi na einai, kapoia miasmata dhmosiografoi den nomimopoiountai na to paizoun timhtes kai na ekviazoun me lasph. To oti 8a alla3w kanali dn allazei to gegonos oti laspologoun, kai apaitw ws ellhnas poliths na exoun tis idies synepeies pou 8a eixa kai egw an ekana to idio pragma. Kai na sou pw kai kati allo: sto katw katw ths grafhs ergazontai gia kapoious pou mallon epishs mas trwne to psomi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν ο οποιοσδήποτε και όχι μόνο δημοσιογράφος αλλά και πολιτικός λέει ενσυνείδητα ψέματα, πρέπει η ποινή που είναι υποχρεωτική για το δικαστή για συκοφαντία να είναι και για εξύβριση. Όμως τι θα λέγατε αν ο οποιοσδήποτε έλεγε μεν αλήθεια, αλλά τοποθετούσε ένα γεγονός μιας εποχής σε άλλη εποχή έτσι για να διαστρευλώσει την αλήθεια, θέλοντας να μειώσει τον άλλο; Έβλεπα απόψε το Λαζόπουλο π.χ. που παρουσίαζε τον Παπανδρέου που μιλούσε για το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης πριν ξεσπάσει στη χώρα μας, όπου ζητούσε να ληφθούν μέτρα για να πέσουμε στα μαλακά, και ο Λαζό. τον έφερνε να μιλά σήμερα ώστε να φανεί πως ο Παπανδρέου δεν έχει τάχα αντιληφθεί την κρίση που ήδη έχει ξεσπάσει. Όλοι μας γνωρίζουμε τις πριτάσεις που έκανε ο Παπανδρέου αυτές τις μέρες για τη χρήση των χρημάτων που δόθηκαν στην κυβέρνηση από την ΚΕΤ και μόνο ο Ρουσόπουλος έχει βάλει παρωπίδες. Τι μπορούμε να πούμε σ' αυτές τις περιπτώσεις όταν ετεροχρονίζουμε τα γεγονότα για να διαβάλουμε τον άλλο; Δε θέλουμε κρέμασμα από τα πόδια;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.
    ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Θ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΟΥ ΧΙΩΤΗ ΚΛΠ.
    ΕΔΩ ΑΚΡΑΙΦΝΗΣ ΝΔ Ο Δ. ΡΙΖΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ.
    Η ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ;
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΑΚΡΑΊΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    Η ΝΔ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ
    ''ΑΘΩΟΜΕΝΟΣ'' ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.
    ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.
    Η ΝΔ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΡΥΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΑΠ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΗΚΕ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ.
    ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑΜ-ΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ
    ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΥ Ν' ΑΛΛΑΞΩ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΩ ΚΟΤΣΟΝΑΤΟΣ
    ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΛΑΤΟΣ.

    ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
    ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΖΙΜΠΡΑΓΑΛΑ ΣΟΥ
    ΕΧΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΗ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΗ

    ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ
    ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ
    ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ.

    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ
    ΣΤΟ ΝΑΒΑΤΖΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

    ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ
    ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
    ΘΑ ΧΟΥΝ ΡΕΝΤΑ ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ

    ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ Τ' ΑΘΩΝΑΙΟΥ
    ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ
    ΓΙΑΤΙ 'ΓΩ ΒΡΕ ΣΥ ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΤΡΩΓΩ ΝΤΑΒΑΤΖΟΜΑΡΟΥΛΙ

    ΤΟΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
    ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΓΑΛΑΡΙΑ
    ΟΤΙ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ
    ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΟΣΚΥΛΑΙΟΙ
    ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΥΓΜΑΙΟΙ
    ΛΑΜΠΡΑΚΟΚΟΥΡΟΤΑΡΖΑΝΟΙ
    ΚΩΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ

    ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΘΕΩΡΙΕΣ
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΣΤΟΔΙΕΣ
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΦΕΡΩ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    AM-AP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΑ;;; ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το κακό είναι ότι ο αυτιάς θα καθίσει στοι σκαμνί, χωρίς να με έχει βλέψει, προσωπικά. Ενώ κάποιοι άλλοι που έχουν υφαρπάξει δημόσια περιουσία διαθέτουν ισόβια ασυλία, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

    Και ο αυτιάς θα λογοδοτήσει επειδή είπε αυτά που είπε, χωρίς ποτέ να έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε αν αυτά που έλεγε είναι αληθινα ή όχι.

    Ενώ ο ρουσόπουλος, από την άλλη, θα παραμείνει, εσαεί, στο απυρόβλητο και ποτέ δεν θα μάθουμε αν ο αλφα έχει δίκιο ή όχι, σε αυτά που έλεγε.

    Έχει όμως και ο καιρός γυρίσματα.

    Εύχομαι, στη δίκη αυτιά, να εμφανιστούν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν ρεπορτάζ της βουλής, ως μάρτυρες υπεράσπισης και να αρχίσουν ένας-ένας να λένε:

    "Ο τάδε υπουργός ή βουλευτής της κυβέρνησης μου εκμυστηρεύτηκε στο προαύλιο ή το καφενείο της βουλής αυτά και αυτά, για τον ρουσόπουλο και την εμπλοκή του στο βατοπέδι. Και εγώ πήγα και τα μετέφερα στον αυτιά και το βλάχο, ως πραγματικά γεγονότα, έστω κι αν τα έμαθα υπό καθεστώς off the record"

    Και τότε θα γίνει μύλος, καθώς θα ακουστούν όλα όσα δεν θα ακουστούν μέσα στην εξεταστική επιτροπή.

    (Για προανακριτική, μην περιμένετε τίποτε. Οι ένοχοι θα κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν τη σύστασή της).

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 6:24

    Η ΝΔ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΡΥΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.

    Δηλαδή ο γκαντέμης θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα 98 του για να δεί την κορούλα του πρωθυπουργό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτός που συκοφαντεί και προσβάλλει κάθε έννοια εντιμότητας, αλήθειας και πραγματικής ανεξαρτησίας της δημοσιογραφίας είναι ο σιχαμένος Ρουσόπουλος και οι προστάτες του.
    Ο ελληνικός λαός έχει κρίση και αντιλαμβάνεται ποιοί κρύβονται πίσω από τα παπαγαλάκια που έχει εξαπολύσει το ρουσοπουλέϊκο για να σώσει το άθλιο τομάρι του!
    Λώλο, ήρθε η ώρα της αλήθειας και της τιμωρίας, σκατοποντικούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γειά σου Γρίζε Λύκε του Ρουσόπουλου! Με τι αντάλλαξες, ξεπουλημένε, την υπεράσπιση του διεφθαρμένου Ρουσόπουλου; Με πόσους διορισμούς, αμοιβές και προνόμια διέθεσες την άθλια πένα και γλώσσα σου; Σε γνωρίζουμε καλά, γελοίο μαντρόσκυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. .


    ++++++++++++++++++++

    THE FACTS...

    ++++++++++++++++++++

    1. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι κρατικοί λειτουργοί συνετέλεσαν ώστε να διαπραχθεί το αδίκημα της απιστίας, εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος. Δεν με απασχολεί αν αυτοί είναι πολιτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι των κρατικών γνωμοδοτικών οργάνων. Σημασία έχει ότι το αδίκημα διαπράχθηκε, κατά συρροή, αρχής γενομένης (ενδεχομένως) από την παραίτηση του κράτους από τα ένδικα μέσα διεκδίκησης της βιστωνίδας, το 2004.

    2. Επειδή κανένα από τα φυσικά αυτά πρόσωπα δεν ξύπνησε κάποιο πρωί και είπε "Σήμερα, γουστάρω να βλάψω τα συμφέροντα του κράτους", αυτό σημαίνει ότι κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο άσκησε πειθώ ή πιέσεις, προκειμένου να τους κάνει να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα συμφέροντά του.

    3. Ως απάντηση του "ποιός ωφελείται;", προκύπτει (και μπορεί να αποδειχθεί, πανεύκολα) ότι το πρώτο πρόσωπο που άσκησε πειθώ ή πίεση (άρα θα πρέπει να ελεχθεί για πιθανή ηθική αυτουργία στο έγκλημα) είναι καλόγερος. Και η ηθική αυτουργία δεν μπορεί παρά να ασκήθηκε είτε στον ρουσόπουλο είτε σε κάποιον άλλο υπουργό είτε απευθείας σε δημόσιους υπάλληλους. Αυτό, ας το βρεί η εξεταστική.

    4. Με διαχρονικά πρόδηλη την ηθική αυτουργία του καλόγερου, τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται καμμία "εξεταστική" ή "προανακριτική" για να θεωρηθούν αυτονόητα: Όποιος, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ (βοούσε ο κόσμος!) για την εξέλιξη του εγκλήματος, ΣΥΝΕΧΙΖΕ να παρέχει πολιτική προστασία στον καλόγερο, είναι και αυτός ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στο αδίκημα της ηθικής αυτουργίας!

    Για τα παρεπόμενα της ηθικής αυτουργίας/συναυτουργίας και τις ευθύνες για την όποια ΦΥΣΙΚΗ αυτουργία, ας τα βρούν στην εξεταστική επιτροπή. Αλλά, τουλάχιστον, ας μην κάνουν τις "παρθένες" ως προς το πασιφανές της ηθικής αυτουργίας και της συνενοχής (κάποιου ή κάποιων) σε αυτή.

    Αντιληπτόν; Γιατί, εδώ πέρα, έχουν εμφανιστεί κάμποσοι (με μπλε και πράσινους κόκκους) που μας θεωρούν για τελείως ηλίθιους!!



    παμισος

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση