GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται...

. Οπως βλέπω, στη ΝΔ επιτρέπονται οι συνωμοσίες, τα γεύματα μεταξύ υπουργών, στελεχών, τα μυστικά δείπνα, οι γιάφκες κλπ. Αυτά δεν προκαλο...

.
Οπως βλέπω, στη ΝΔ επιτρέπονται οι συνωμοσίες, τα γεύματα μεταξύ υπουργών, στελεχών, τα μυστικά δείπνα, οι γιάφκες κλπ. Αυτά δεν προκαλούν διαγραφές...
Απαγορεύονται όμως οι δημόσιες δηλώσεις βουλευτών.
Μπορούν να τα λένε, αλλά ...μεταξύ τους!
Αυτό πώς λέγεται;


Ο Διαπορών

12 σχόλια

  1. Ρε συ ρουσσοπουλε,δεν παει στο διαολο, παραιτησου επιτελους!

    Κατα την αποψη μου δεν εκανες και τιποτε ,που να δικαιολογει την παραιτηση ,αλλα μπηκες στο στοχαστρο του υποκόσμου!!

    Λοιπον αει σιχτιρ παραιτησου ,να δουμε μετα τι θα κανουν!

    Δεν νομιζω οτι θα σταματησουν να γαυγιζουν.!
    Δεν το πιστευω. Εδω μιλαμε για υποκοσμο!!

    Σαν να βλεπω .."ζωντανα' απο τωρα!,αυτο το αρτηριοσκληρωτικο μισαλλοδοξο αποβλητο το παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας ,μετα την παραιτηση σου να .."δηλωνει":

    "Μπροστα στην λαικη κατακραυγη ο ρουσσοπουλος παραιτηθηκε.
    Οι ευθυνες ομως βαρυνουν τον ιδιο τον πρωθυπουργο που δεν τον απομακρυνε νωριτερα" .
    Η καπως ετσι..

    Ειναι υαινες οι μπασταρδοι,ειναι υποκοσμος..

    Αμα βλεπω αυτο το παπακωνσταντινου ,ξαναθυμαμαι την ερωτηση που εκανα στον (θεος σχωρεστον) παππου μου,οταν ημουνα μικρος,οταν μουλεγε οτι καποτε στελναν στην Γυαρο,Μακρονησο κλπ κατι κλεφτοκοταδες,κατσαπλιαδες,φονιαδεςκλπ αποβρασματα.
    Και γιατι ρε παππου τους εστελναν δωρεαν διακοπες και δεν τους βαζανε σε καποιο καικι η μαουνα και να τους φουνταρουνε ανοικτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΗ ΓΑΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος, στη πολιτική, είναι καθαρός και αυθεντικός τιμωρείται. Όταν τολμάς να πεις τη γνώμη σου, θα πρέπει πρώτα να προσέξεις να μη είναι αντικομφορμιστική. Ότι λέει ο Βουκεφάλας Άναξ, οι λοιποί πρέπει να συμφωνούν αφώνως(άφωνα).
    Αυτή, κατά τη γνώμη ορισμένων, λέγεται δημοκρατία. Ποια η διαφορά με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα; Το πρωθυπουργοκεντρικό πλειοψηφικό σύστημα, που ισχύει στη χώρα, δημιουργεί αφενός μεν βουλευτές πειθήνια στρατιωτάκια, εφ' ετέρου δε κόλακες, κοινώς γλειφτράκια. Η τελευταία κατηγορία ανθρωποειδών κατέχει κυρίως θέσεις ευθύνης πλησίον του Άνακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατά παράταξη και δημοκρατία λέγεται...
    Η Νέα Δημοκρατία έχει τόση σχέση με τη δημοκρατία,όση σχέση έχει η
    Νέα Ελβετία με την Ελβετία..
    Παλιό, αλλά πάντα επίκαιρο, και κυρίως ΑΚΡΙΒΕΣ,(δυστυχώς)!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ Ή ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ

    ΜΠΕΙΤΕ www.kosmosnews.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χώρα αντιμετωπίζει τη χειρότερη δυνατή κατάσταση σε καιρό ειρήνης. Απειλείται ταυτοχρόνως από πολιτική και οικονομική κρίση, εγχώρια και εισαγόμενη.

    Η κυβέρνηση Καραμανλή απώλεσε τον τελευταίο χρόνο κύρος και αξιοπιστία. Δεκατρείς μήνες μετά τις νικηφόρεςγια δεύτερη φορά- εκλογές, χάθηκε στον δρόμο της οικονομίας που η ίδια χάραξε.

    Πλέον αμφισβητείται εντόνως από εσωτερικές δυνάμεις, στηρίζεται σε ασταθή πλειοψηφία 152 βουλευτών και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο πολιτικής κατάρρευσης.

    Τα κεντρικά πρόσωπα της νεοδημοκρατικής εξουσίας τείνουν να απαξιωθούν απολύτως, δεν εμπνέουν, ούτε πείθουν, η ισχύς του ίδιου του Πρωθυπουργού έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα, ξοδεύεται ταχύτατα σε ένα περιβάλλον διαρκούς φθοράς και παρακμής.

    Ολη η κατάσταση έχει αποδιοργανώσει στον μέγιστο βαθμό το έτσι κι αλλιώς προβληματικό σύστημα διακυβέρνησης. Οι ισορροπίες έχουν χαθεί, η εμπιστοσύνη έχει κλονισθεί, οι καταδυναστευόμενοι απελευθερώθηκαν, μιλούν, προκαλούν, δεν νοιάζονται για τις συνέπειες. Ετσι οι αρμοί έσπασαν, οι πολλοί υπερασπιστές χάθηκαν, η νευρικότητα κυριάρχησε, οι κινήσεις έγιναν βεβιασμένες και οι αποφάσεις ανακόλουθες, αταίριαστες προς τους διακηρυγμένους στόχους και τις αναληφθείσες υποχρεώσεις.

    Το δυστύχημα για τη νεοδημοκρατική ηγεσία είναι ότι η πολιτική υποχώρηση συνέπεσε με την ανεξέλεγκτα εξελισσόμενη διεθνή οικονομική κρίση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οποίας, πέραν των νέων απειλών που αναδεικνύουν, θέτουν υπό αμφισβήτηση όλο το σύστημα ιδεών της νεοδημοκρατικής εξουσίας.

    Αναιρούν τον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, κλονίζουν τις βεβαιότητες της οικονομίας της αγοράς, επαναφέρουν με δραματικό τρόπο το κράτος στο προσκήνιο, προσφέρουν ηθικό και ιδεολογικό πλεονέκτημα στην αντιπολίτευση. Το παιγνίδι μοιάζει χαμένο για τον κ. Καραμανλή και την ομάδα του. Γι΄ αυτό η άλλοτε ανίκητη νεοδημοκρατική ομάδα παραπαίει μεταξύ αλλοπρόσαλλων φημών και τυχοδιωκτικών εκλογικών σεναρίων.

    Κινδυνεύει η κυβέρνηση Καραμανλή να μην ανταποκριθεί σε τούτες τις ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες για τον τόπο. Να παρασυρθεί από τα μικρά και ιδιοτελή και να οργανώσει τη δραπέτευσή της.

    Να επαναλάβει δηλαδή το περσινό λάθος, όταν υπό το βάρος των σκανδάλων θέλησε να διαφύγει διά των εκλογών, με αποτέλεσμα να καεί η Πελοπόννησος. Με τη διαφορά ότι αν επιχειρήσει στην παρούσα συγκυρία το ίδιο, θα κινδυνεύσει να καεί η χώρα ολάκερη.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΑΓΚΑΣ.
    ΜΑ Ο ROCO ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
    ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ?
    ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ .........
    ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ Η ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ.
    ΜΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ.
    ΕΝΩ ΕΔΩ ΛΑΔΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ?
    ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΕΡΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΕ ΣΠΙΝΟ.
    ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΑΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    Υ.Γ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:07 ,Nαί,το'χε βγάλει ο γνωστός δημοκράτης Λαμπράκης (ξέρεις,αυτός με το Μέγαρο της αριστοκρατίας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζάμπα μάγκας μας το παίζει τελευταία ο Κώστας Καραμανλής.
    Προκαλεί αναιδέστατα τα ίδια του τα στελέχη , αν έχουν τα κότσια να τα βάλουν «στα ίσα» μαζί του και αν τολμούν ας «ρίξουν και την κυβέρνηση»!
    Αυτό είναι το βασικό του μήνυμα.
    Αγνοεί την «κρίση διακυβέρνησης» που μαστίζει τη χώρα και έχει σχέση με την παταγώδη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής του .
    Αγνοεί το κράξιμο που κάνει ο Λαός σε κορυφαία στελέχη του .
    Αυτά τα αποδίδει στη «διεθνή κρίση» και στο... ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!
    Οσο για την «αυτοκριτική», είναι του τύπου «λάθη κάνουμε όλοι μας...».
    Δηλαδή τρίχες κατσαρές .
    Γυρίζει την «πλάτη» ο πρωθυπουργός στην κοινωνική αγωνία και στρέφεται στο κόμμα «σφίγγοντας τα λουριά», γιατί εκεί νομίζει ότι είναι το πρόβλημα!
    Αντί να πάρει πρωτοβουλίες ανατροπής του πολιτικού κλίματος, προσπαθεί να το ελέγξει με δύο τρόπους: Με «απειλές» για «κόκκινη κάρτα» προς τους «ατακτούντες» και με ψυχολογική ενίσχυση του κομματικού πατριωτισμού. Ενώ δεν έχει τα κότσια να κάνει τις «αλλαγές» προσώπων και ακόμα περισσότερο αλλαγή πολιτικής .
    Ο Λαός έκπληκτος διερωτάται :
    Άλλαξε ο πρωθυπουργός τον Βουλγαράκη που ήταν ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. γιατί δεν τολμά να αλλάξει τον Ρουσσόπουλο;
    Μήπως αληθεύουν αυτά που ακούμε στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι ο Θοδωρής κάπου τον κρατάει ;
    Το δίλημμα... «σωπάστε ή ρίξτε με», που πέταξε στα κομματικά του στελέχη , ακούγεται παγερά αδιάφορο για την κοινωνία!

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Είδες η ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία! Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για ποια κρυφά δείπνα μιλάς? Αν λες για αυτά που έγραψε το ποντικι τοτε μόνο να γελάσουμε μπορούμε. Αμα είναι ότι γράφουν οι δημοσιογράφοι σήμερα να το πιστεύουμε κιολας τότε η αποψη μας όπως και τα ερωτήματα μας είναι ανούσια και για γελια. Ολα τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν συμφέροντα. Το 70% αυτών που γράφονται και ακούγονται κύριως σε εφημερίδες και κανάλια (βλέπε κοντομηνας Αλφα κτλ) είναι μη αντικειμενικά.Οποιος έχει άλλη γνώμη ας μου πει που βασίστηκε το ποντίκι για το εν λόγο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση