GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την Λακωνία στην ...Αρτα!!!

...μεταφέρονται ασθενείς για να βρουν μονάδα εντατικής θεραπείας. Εξι πλήρως εξοπλισμένα νοσοσκομεία θα μπορούσαν να έχουν χτιστεί! . Από τ...

...μεταφέρονται ασθενείς για να βρουν μονάδα εντατικής θεραπείας. Εξι πλήρως εξοπλισμένα νοσοσκομεία θα μπορούσαν να έχουν χτιστεί!
.
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Τα άκουσα και δεν τα πίστευα... Τα έλεγε ως παραδείγματα στη Βουλή ο βουλευτής - γιατρός Λεωνίδας Γρηγοράκος για να δείξει τους κινδύνους από τα χάλια που επικρατούν στο οδικό δίκτυο σε συνδυασμό με τα επίσης χάλια στο χώρο της υγείας:
"Σήμερα όλο το πρωί, ασχολήθηκα με έναν πατριώτη μου από το Γεράκι Λακωνίας για να του βρω Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ήρθε από το Γεράκι στο Κρατικό Πειραιά και από το Κρατικό Πειραιά τον στείλαμε στην Κόρινθο...
Έναν άλλον από ένα χωριό της περιοχής του Γυθείου –το Σελεγούδι- τον στείλαμε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Άρτα!"
Ο βουλευτής ορθά αναρωτήθηκε "πόσο δύσκολο είναι μέσα σε ένα τέτοιο οδικό δίκτυο να πάει ζωντανός κανείς από τη Σπάρτη στη Άρτα και μάλιστα σε ασθενοφόρα για τα οποία δεν φημιζόμαστε ότι έχουμε και τα καλύτερα", αλλά εγώ αναρωτιέμαι σε ποιον πρέπει να χρεώσουμε τις ευθύνες: Στους προηγούμενους, στουν νυν ή στους ...επόμενους; Διότι όταν η νοσηλεία των ανθρώπων από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα κοστίζει 300.000.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή πέντε με έξι πλήρως εξοπλισμένα νοσοκομεία, οπως τονίστηκε, οι ευθύνες είναι διαχρονικές και εγκληματικές. Και η "επανίδρυση", όποια ονομασία αποκτά κατά καιρούς, αποδεικνύεται μύθος για τον απλό και δύναμο πολίτη και την καθημερινότητά του...
------------------------------------

16 σχόλια

  1. Δέ δίνει κανένα φράγκο ο κ Αλαβάνος απο την περιουσία του ,να χτιστεί κανένα νοσοκομείο για τον...λαουτζίκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, από τη δημοσκόπηση της Public Issue προκύπτει ότι το ηγετικό προφίλ του κ. Γ. Παπανδρέου παραμένει ασθενές. Συγκεκριμένα, όπως προαναφέρθηκε, το 45% εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, ενώ μόλις το 23% θεωρεί ότι «έχει ικανό αρχηγό».

    Από Καθημερινή

    Βάλτε τον Μπένυ να πάρουμε την εξουσία, βρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από λίγες ημέρες οι γιατροί στην Θεσσαλονίκη κατηγόρησαν ευθέως τον Αβραμόπουλο σαν βασικό υπεύθυνο για 10.000 θανάτους τον χρόνο λόγω έλλειψης κρεβατιών σε ΜΕΘ.
    Ο Αβραμόπουλος όμως στερείται ιδρωτοποιών αδένων στο ους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:53 μμ
    Δεξιούλη αν είναι το ΠΑΣΟΚ να πάρει την εξουσία και να κυβερνάει σαν εσάς, καλύτερα να την έχετε εσείς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.38 καλά αριστερούλη,θα κυβερνήσουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμη προσλαμβάνονται οι 10.000 νοσηλευτές.... Η διακήρυξη έγινε από το Ν. Κακλαμάνη τον Απρίλιο του 2004....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λόγος που είναι η κατάσταση τέτοια είναι για να υποχρεώνεται ο απλός κόσμος να ζητάει ρουσφέτι για να μπει στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας τα βλέπουν αυτά όσοι ψήφισαν τον αβραμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αλητεια αυτης της κυβερνησης σε ολο της το μεγαλειο .οταν προκειται για ανθρωπινες ζωες. παει περιπατο ο καθωσπρεπισμος και μαλακισμενος κοματικος πατριωτισμος. αλητες ρουφιανμοι μεγαλοδημοσιογραφοι. ποτε τα ειπανε αυτα ? ποτε ρωτησανε εναν γαμιολη ποσους σκοτωνουν καθε μερα για να πληρωνουν τα γαλαζια κολοπαιδα με τις συμβασεις εργου ,που οι ΠΙΟ πολλοι δεν χρειαζονται .σε ΔΕΚΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:05,
    συμφωνώ καί σού σφίγγω τό χέρι.
    Καί τό άλλο καί σέ ασπάζομαι,άν δέν
    έκανες-ευκαιρίας στό πιάτο- ότι τά
    μπλέ(τώρα,πράσινα πρίν,πορτοκαλλί πάντα)
    στρουμφάκια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ !!!!

    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΛΑΚΩΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΕΥΡΕΥΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΛΟΓΙΑ ,ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 10000 ΨΗΦΟΥΣ.
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ !!!!!!!

    ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ.

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ.

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ,ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ. ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .........
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...................
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΝΗΣΟ ΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ Ο ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ????

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ .
    ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙΑΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

    Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαλλον ανικανοτητα του κ. Βουλευτη ειναι αυτο.

    ολοκληρη Αθηνα ,στην Αρτα εστειλε τον ασθενη του ????

    χα, χα , χα , χα........

    αγυρευτοι νασαστε λαμογιαρηδες της υγιειας και της ασθενειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΚΕ ΛΑΚΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ.

    Ο ΚΑΛΟΣ ΛΑΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δυστυχως αρκετα απο αυτα που σχολιαζει ο πολυ κακος συμπατριωτης μου ειναι αληθεια .Ειναι γεγονος ομως οτι η συμπεριφορα τετοιων εσωκομματικων αντιπαλων του κ.Γρηγορακου οπου οπως ολοι καταλαβατε συμπεριλαμβανεται ο αποκαλουμενος κακος λακων ευνοουν την τακτικη του βουλευτη.Κακε λακωνα μην επικαλεισαι τον Παπανδρεου για να στιγματισεις τη σταση του βουλευτη.Ο Παπανδρεου εχει αποψη αλλα δεν μπορει να παει κοντρα σε εναν βουλευτη που παιρνει τοσους πολλους ψηφους.Η βαση του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνια μιλησε και εδωσε στις 11 Νοεμβρη μηνυμα στο Γρηγορακο(ο οποιος το πηρε και το ελαβε υποψιν του) αλλα δυστυχως καποιοι παπανδρεικοτεροι του Παπανδρεου με τα λαθη που εκαναν μετα τον ξαναδυναμωσαν .ΑΥΤΑ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν ειχε δοθει η ολυμπιακη κε βουλευτα τοσα χρονια1000000 ευρω ημερησιωσ θα ειχαν γινει 6 και 66 νοσοκομεια αλλα.......ασ μη συνεχισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα αρχίσω λέγοντας ότι είμαι Λάκωνας ετών 32.Ψήφιζα ΝΔ και δεν με έχει εξυπηρετήσει για θέμα υγείας ο κ.Γρηγοράκος.Ο κακός λάκων είμαι σίγουρος:1).ότι δεν γνωρίζει το κ.Γρηγοράκο,2).ότι είναι ΠΑΣΟΚ και εσωκομματικός αντίπαλος του,3).οτι δεν βλέπει ότι είναι ο μοναδικός βουλευτής που ασχολείται με τα προβλήματα του κοσμάκι που έχει τόσα πολλά και δεν ξέρει κατά που να στρίψει,4).οτι είναι ο μοναδικός που αναδεικνύει τα προβλήματα του Νομού μας με ερωτήσεις και δελτία τύπου στη Βουλή,5).οτί έχει μεταφέρει τον πανικό στις τάξεις της ΝΔ βλέποντας την ανικατότητα των τοπικών Βουλευτών της,6).ότι βοηθάει ιατρικά τους πάντες(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ή Αριστερούς) χωρίς ποτέ να έχει ακουστεί το παραμικρό για χρηματισμό του ιδίου ή των συνεργατών του.Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, το ΕΣΥ δυστυχώς υπολειτουργεί και μακάρι να μην χρειαζόταν κανένας γρηγοράκος για να βοηθήσει το κόσμο και ειδικά τους Λάκωνες συμπατριώτες μας,όμως από την άλλη εγώ θα ήθελα όλοι οι Βουλευτές ανάλογα με την ειδικότητα και το επάγγελμα τους να βοηθάνε άμεσα, αποτελεσματικά και αφιλόκερδος τους πολίτες.Ο βουλευτής ψηφίζεται για να μεταφέρει στην κεντρική εξουσία τα τοπικά προβλήματα και αν μπορεί να λύσει και κάποια προσωπικά(μακριά από εμένα η εύρεση εργασίας-δεν ψηφίζεις για να διοριστείς,αλοίμονο μας.Τέλος ο κ.Γρηγοράκος ψηφίζεται από το 2000 με ρεκόρ! ψήφων και για πρώτη φορά στην δεξιοκρατούμενη Λακωνία βγαίνει πρώτος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ(πάρτε παράδειγμα και από εμένα). Τα υπόλοιπα είναι περιττά και εκ του πονηρού.Όσο για τον κ.Παπανδρεου εάν! βγει το ΠΑΣΟΚ,υπερ του θα είναι να έχει έναν τέτοιο άνθρωπο,με αυτό το βιογραφικό(έπαθα την πλάκα μου μόλις το διάβασα στην ιστοσελίδα του),στο Υπουργείο Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση