GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλουτίζουν στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας!

. . Καταγγελίες για γαλάζια κόλπα με την ...εκκαθάριση της Ομοσπονδίας Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης .. Από το Συντονιστικο Οργανο ...

. .
Καταγγελίες για γαλάζια κόλπα με την ...εκκαθάριση της Ομοσπονδίας Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης
..
Από το Συντονιστικο Οργανο αγροτων της πρωην ομοσπονδιας
γεωργικων συνεταιρισμων Θεσσαλονικης

Γεφυρα Θεσσαλονικης
.

Με μεγαλη λυπη και αγανακτηση μαθαινουμε οτι απο την στιγμη
που η ομοσπονδια μας μπηκε σε εκκαθαριση απο την Αγροτικη Τραπεζα, συμβαινουν πραγματα και καταστασεις που μας προσβαλουν και μας προκαλουν.
Μαθαινουμε απο εγκυρες πηγες οτι η Αγροτικη Τραπεζα, αντι να κανει εκκαθαριση, εστησε μια κερδοφορα επιχειρηση, και τα ειδικα στελεχη της τραπεζας, πλουτιζουν ανενοχλητα και νομιμα.
Πώς γινεται ο παρανομος πλουτισμος: Η Τραπεζα εγκατεστησε καποιους διαχειριστες, και αυτοι σε πληρη συντονισμο με αλλα προσωπα και κομματικα στελεχη της Νεας Δημοκρατιας, καταφεραν αξιολογα πραγματα. Απο το ετος 2005 εως σημερα 2008 αντι να εκκαθαρισουν την ομοσπονδια, λαμβανουν νεα δανεια απο την Αγροτικη, και με το προσχημα δηθεν της βοηθειας προς το προσωπικο, τους παραγωγους κλπ., εισπρατουν δανεια ανετα και με ευκολια. Ο Γιαννης κερναει ο γιαννης πινει. Τι τους νοιαζει εαν η Τραπεζα εχει ρευστοτητα, αρκει αυτοι να λαβουν το μετρητο. Ο επικεφαλης της εκκαθαρισης ειναι καποιος δικηγορος.

Επισης μαθαινουμε οτι απο τα δικαστηρια δηθεν γινεται ελεγχος, αλλα οι ελεγκτες που διοριστηκαν ειναι δικηγοροι, γνωστοι και συνεργατες του, οποτε με τον ελεγχο θα κουκουλωθει καθε παρανομια των εκκαθαριστων.
Οι εκκαθαριστες λαμβανουν απεριοριστα δανεια απο την Αγροτικη Τραπεζα, χωρις κανενα ελεγχο, και ετσι αυξανουν τις υποχρεωσεις της Ομοσπονδιας. Δηλαδη στο ονομα της ομοσπονδιας οι κυριοι αυτοι εχουν στησει ενα πανηγυρι, με εικονικες υποχρεωσεις με δηθεν παραγωγες, δηθεν εξοδα, για τα οποια ολα αυτα παίρνουν δανεια χωρις οριο απο την Αγροτικη, και στην συνεχεια μοιραζεται το προϊον, ο παρανομος πλουτος.
Στο Βατοπεδι η κομπινα στηθηκε με αλλη στρατηγικη, εδω η κομπινα στηθηκε με διαφορετικη στρατηγικη.

Καταγγελλουμε τον ανεξελεγκτο δανεισμο της Ομοσπονδιας απο την Αγροτικη τραπεζα, και καταγγελλουμε το διορισμό ως ελεγκτών σε εκκαθαρισεις οπως στην οποσπονδια, παλι δικηγόρων συναδέλφων και συενργατών.
Υπαρχει μεγαλο σκανδαλο οικονομικο με τα δανεια της Ομοσπονδιας. Προκάλεσαν την εκκαθαριση για να στησουν μηχανη παρανομου πλουτισμου. ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.

------------------------------

12 σχόλια

  1. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΛΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καφρίλες και βαρβαρότητες μέσα σε εκκλησία
    από Σεμνο-Ταπεινό υπουργό.

    Χθές Κυριακή 5/10 στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη, εκατοντάδες κόσμου περίμεναν στην ουρά για να προσκυνήσουν τα λείψανα του οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Δεκάδες ξένοι επίσημοι και εκατοντάδες κόσμου γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς συμβάντος.
    Ο σπρώχνοντας με τους μπράβους του τον κόσμο (κυρίως υπερήλικες) που περίμεναν, εισέβαλλε στο ναό και με πολύ "'Ευλάβεια" πήγε και αυτός να προσκυνήσει κάτω από τα δεκάδες φλάς των φωτογράφων.

    Ετσι ευτέλισε κάθε θρησκευτικότητα, κάθε ιερότητα, κάθε ευλάβεια στο λείψανο.

    Μπράβο κύριοι σεμνο-ταπεινοί.

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΠΕΛΕΚΗ - ΚΙΛΤΙΔΗΣ - ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ - ΑΓΑΠΙΟΙ-ΕΥΓΕΝΙΟΙ-ΦΕΒΡΩΝΙΕΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΗ-ΟΤΕ-Τ.Τ-ΟΣΕ-ΟΑ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκες σε λίγο θα σας κυβερνάνε τα δίδυμα και εσείς σεμνά και ταπεινά μονοκούκι δεξιά...Ε ρε γλέντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι γίνεται ...εεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι και με τη φόρα που πήρε ο γαλάζιος μηχανισμός βλέπω, του χρόνου, το Φ.Π.Α στο 21%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @6 Οκτώβριος 2008 1:37 πμ

    ΦΟΒΙΖΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ..., ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ.

    ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καί σείς, γιατί μυξοκλαίτε τώρα, ρέ φιλενάδες, συνεταιριστικές, έ ?

    Όχι ότι δέν είναι ακριβώς έτσι, όπως τά περιγράφετε, ναί, αλλά ...

    Όταν τά κλέβατε ΕΣΕΙΣ,τό συνεταιριστικό κίνημα (Μήν εμέσω), ήταν καλύτερα ?

    Ή μήπως σάς προσβάλλω, λέγοντας ότι τό ξετσιπωδέστερο κλέψιμο έγινε όταν οι αξιοσέβαστοι "εκλεγμένοι" συνδικαλιστοπατέρες είχανε ρημάξει στήν κλεψιά, όλα τά θαλασσοδάνεια ? έ ?

    Κατά τά μυαλά σας καί τό ήθος σας, καί η κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ? ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΠΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΚΟΒΕ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑ " WHITE TOWER" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριακή, 5 Οκτώβριος 2008
    «Ιερές μπίζνες» από …το παρελθόν !


    Κορυφαίος υπουργός του ΠαΣοΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις , φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την off shore εταιρεία Torcaso Investment Limited , η οποία πριν από ένα χρόνο πούλησε στη Μονή Βατοπαιδίου πενταώροφη πολυκατοικία με δύο υπόγεια στο κέντρο της Αθήνας με το ιδιαίτερα υψηλό τίμημα των 3,7 εκ. ευρώ.
    Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στις εφημερίδες «Το Παρασκήνιο» και «Ελεύθερος τύπος».


    Η πολυκατοικία βρίσκεται στην καρδιά των Πατησίων, στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα, δίπλα δηλαδή στην οδό Πατησίων.


    Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, πωλητής του ακινήτου εμφανίζεται η κυπριακή εταιρία Torcaso Investments Limited, με έδρα τη Λευκωσία και φορολογικά στοιχεία στην Αθήνα.


    Η Μονή φέρεται ότι αγόρασε την πολυκατοικία με δάνειο από ιδιωτική τράπεζα, ενώ η οικοδομική άδεια για την ανέγερσή της εκδόθηκε το 2002 επί των ημερών της υπουργίας του πολιτικού παράγοντα.


    Το γραφείο του, σύμφωνα δικαστικές πηγές που ερευνούν το θέμα, βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.


    Κατά πληροφορίες δε το οικόπεδο στην περιοχή αγοράστηκε την περίοδο 1999-2000 όταν η off shore εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της (με 1.000 ευρώ Μετοχικό κεφάλαιο).


    Η Μονή είχε εκδηλώσει εξ αρχής ενδιαφέρον για το επίμαχο οίκημα και για παράπλευρο νεοκλασικό, που αυτή την εποχή ανακαινίζεται, και φημολογείται ότι ανήκει επίσης στον ίδιο πολιτικό, ο οποίος διατηρεί το γραφείο του σε παραπλήσιο δρόμο.


    Η εταιρεία Torcaso δημιουργήθηκε το 1999 από ομάδα νομικών και εκπροσωπείται στην Ελλάδα από γνωστό δικηγορικό γραφείο.


    Πρώτος της μέτοχος ήταν η εταιρία ATS Trustees και το ….2004 (?) οι μετοχές μεταβιβάστηκαν στο γνωστό Ελληνικό δικηγορικό γραφείο.


    Ο υπουργός του ΠαΣοΚ είχε, κατά τις ίδιες πηγές της κτηματαγοράς, διαδραματίσει ρόλο το 2001 σε μια επενδυτική κίνηση της Μονής Βατοπαιδίου, η οποία τότε είχε αγοράσει στο Μαρούσι, στη διασταύρωση των οδών Αιγιαλείας και Παραδείσου, κτίριο 2.075 τετραγωνικών μέτρων με 27 θέσεις πάρκινγκ καταβάλλοντας (τότε) 2,4 δισ. δραχμές.


    Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της εισαγγελικής έρευνας για τον τρόπο κτήσης των κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων της Μονής Βατοπαιδίου προκύπτει ότι το μοναστήρι είχε και στο απώτερο παρελθόν παρτίδες με off shore εταιρείες, κατόπιν υποδείξεως του πρώην υπουργού.


    Υπάρχουν επίσης ενδείξεις για «σκοτεινές διαδρομές» μεταξύ Βατοπαιδίου και χρημάτων που διακινήθηκαν προς πολιτικά πρόσωπα από τη SIEMENS.


    Φέρεται ότι συμπίπτουν χρονικά ορισμένες τραπεζικές συναλλαγές που έγιναν σε λογαριασμούς τραπεζικών καταστημάτων ανά την Ελλάδα με αντίστοιχες σε λογαριασμούς της Ζυρίχης, το 1998-1999, οι οποίοι ελέγχονται για τη διακίνηση μιζών από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.


    Παιχνίδια εξουσίας με μίζες , off shore , real estate και …άλλα……. υπό το βλέμμα της Παναγίας.






    Πηγή :« paraskinio» «e-tipos»

    Αναρτήθηκε από politis-gr στις 3:01 μμ 20 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση