GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δουλοπρέπεια των πολιτικών...

. . Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ ΞΑΝΘΗ . . Οι ίδιοι οι νεοέλληνες είναι αυτοί που απεμπολούν τα δίκαια μας και τα ζωτικά μας συμφέρο...

.
.Γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ
ΞΑΝΘΗ
. .
Οι ίδιοι οι νεοέλληνες είναι αυτοί που απεμπολούν τα δίκαια μας και τα ζωτικά μας συμφέροντα ,η άκρατη υποχωρητικότητα και ο ενδοτισμός, που παρουσιάζουν τα τελευταία 35 χρονιά οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ελληνικής παιδείας και μόρφωσης.
Βεβαία σ αυτό συμβάλλει και η δουλοπρέπεια που επιδεικνύουν οι θεσμικοί εκπρόσωποι μας ως προς την παγκόσμια νομενκλατούρα του κεφαλαίου και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα μέσω διαφόρων οργανώσεων που την υπηρετούν πιστά.
Υπάρχουν πολιτικοί που είναι ρηχοί, επιπόλαιοι χωρίς όραμα και διορατικότητα,(αυτοί που διοικούν την χωρά τα τελευταία χρόνια), υπάρχουν και πολιτικοί που βλέπουν σε βάθος και πλάτος τις καταστάσεις που επικρατούν στην χώρα μας, αλλά καταψηφίζονται στο βωμό προσωπικών συμφερόντων των πολιτών.
Ποια ατομικά συμφέροντα όμως; Μιας θέσης στο δημόσιο με πενιχρούς μισθούς υποτριπλάσιους της ΕΕ ; των 200 και πλέον νεκρών κάθε εβδομάδα από ατυχήματα στην άσφαλτο ; Των 5000 και πλέον κάθε χρόνο νεκρών από ναρκωτικα; των 3.000.000 εκατομμυρίων κάτω από το όριο της φτωχιας; Των πολιτικών που πλουτίζουν εις βάρος τους; Των λαθρομεταναστών που κλέβουν και εγκληματούν εις βάρος τους ; Των σκοπιανών που διεκδικούν την ιστορία και τα εδάφη μας; Των Τούρκων που αισθάνονται στην απελευθερωμένη δυτική Θράκη μας αφεντικά;
Την Ελλάδα, της σήψης και της διαφθοράς και του παρακράτους, την δημιούργησαν εκτός από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους και οι πολίτες αυτής της ένδοξης και μεγάλης χώρας, της Ελλάδας.
Νέα δεδομένα οικονομικά και πολιτικά εμφανίζονται στο διεθνές γίγνεσθαι, που μπορούν να δώσουν πρωταγωνιστικό ρολό στην Ελλάδα, στα βαλκάνια και στην Ευρώπη. Χρειάζεται θέληση αγώνας και αποφασιστικότητα, από τους αντιπροσώπους που εκλέγεται σε θεσμικούς ρόλους για να σας υπηρετήσουν. Μηδενισμός των αντιστάσεων και των αντοχών σημαίνει αποδοχή της δουλοπρέπειας.
------------------------------------

11 σχόλια

  1. και η ένδοξη νεολαία μας που έδωσε την ψήφο της στον πολύ "γαμώ και έτσι" κοκάκια Ψαριανό που κάνει κολοτούμπες μπροστά στον Τούρκικο φασισμό και ιμπεριαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ -ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΣΑΣ
    ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ
    ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΤΕ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΕΟΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δουλοπρέπεια της σημερινής Ελληνικής Ελληνικής κυβέρνησης κτύπησε κόκκινο τις τελευταίες μέρες.

    Μήπως έκανε το ΥπΕξ ανακοίνωση για την ΜΕΓΙΣΤΗ ξεφτίλα στο θέμα της κατάργησης της βίζας που οι Η.Π.Α. μας αρνήθηκαν ;
    Αντίθετα έκαναν οι Αμερικανοί δεξίωση στην Ουάσινγκτον για τις χώρες που έδωσαν visa waver και η Ντόρα διέταξε τον πρέσβυ μας στην Ουάσινγτον να παραστεί στην συγκεκριμένη δεξίωση.
    ΚΑΙ μας έφτυσαν οι Η.Π.Α.
    ΚΑΙ το γιορτάσαμε το φτύσιμο μαζί τους.

    ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!!!!

    Αλλά με την κόρη του Δρακουμέλ Υπουργό Εξωτερικών περιμέναμε κάτι άλλο εκτός από φτύσιμο ;;;;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opws akribws ta les!!

    Kai den einai mono i poulimeni ND!

    kai to PASOK to idio 3eftila einai.
    Poios den 8imatai ton katalilotero sta IMIA!
    Ase to SURIZA...Tetoia poulimena ko8onia kai bromera koproskila diskola briskeis!


    YG

    Sta @@@@@@@@@@@@@@ mas gia tin VISA! Apla deixnei poso 'ektimoun' oi master tous doulous!!!!

    Ouuuust koproi tou 3-polikou katestimenou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ολοι στην παλλαϊκή απεργία στις

    21 Οκτώβρη και σε αυτές που θα ακολουθήσουν!!

    Οι νεοφιλελεύθεροι κυβερνώντες, ίσως, φύγουν νύχτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ+ΝΔ= ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμορφωσια χαμηλο επιπεδο,νεοπλουτισμος,νεοελληνινικος βαρβαρισμος.Ο κλεψας του κλεψαντος........σεναρια επιστημονικης κλεψιας νοσηρων εγκεφαλων και εμεις τα παρακολουθουμε ως σιριαλ απο τις τηλεοπτικες συσκευες αφου δεν μας κοβει να βαλουμε μια ταινια στο πιονερ και να αδιαφορησουμε για τους καραγκιοζηδες και τα καταραμενα φιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιασου ρε Κώστα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν συμφωνώ ως προς τον ορισμό του χρόνου (τελευταία 35 χρόνια ) αλλά στα υπόλοιπα μαζί σου μεγάλε ! Σε ότι αφορά τους εθνικούς αντιπρόσωπους μας αν δεν ξεφορτωθούμε τους 300 τωρινούς να νοικιάσουμε άλλους από το εξωτερικό δεν βλέπω να έχουμε καμία ελπίδα να αλλάξει το παραμικρό. Θα συνεχίσουμε να τρώμε σφαλιάρες από τους πάντες και να λέμε και ευχαριστώ κιόλας.

    Μ.Σ.
    Ρόδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το Χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση