GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Και δεύτερη διάρρηξη...

. ...έγινε, στο Υποθηκοφυλακείο Μενιδίου! . Του Στάθη Παλαιολόγου . Αποκαλύψαμε χθες (δείτε εδώ) ότι έγινε διάρρηξη στο Υποθηκοφυλακείο τη...

.
...έγινε, στο Υποθηκοφυλακείο Μενιδίου!
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
.
Αποκαλύψαμε χθες (δείτε εδώ) ότι έγινε διάρρηξη στο Υποθηκοφυλακείο της Αθήνας και "χάθηκαν" μεταξύ άλλων και συμβόλαια που έχουν σχέση με τη Μονή Βατοπεδίου και τις αγοραπωλησίες της. Η περίεργη αυτή διάρρηξη φέρεται να έγινε προχθές, Τετάρτη. Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι την ίδια ημέρα (;) φέρεται να έγινε διάρρηξη και στο Υποθηκοφυλακείο στο Μενίδι!!!
Περίεργα πράγματα δεν είναι αυτά;
---------------------------------

15 σχόλια

  1. MH XALIESTE POTE DEN MPHKAN MESA AYTA POY KLAPHSAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η εκκλησία έχει πολλές άκρες και στον υπόκοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα…

    Προς τους «Δεξιούς, φασιστόμουτρα» (κατά δήλωση τους) και άλλες όμοιες .…ευγενείς δυνάμεις και όχι μόνο…
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…
    Το να υπερασπίζεσαι μια κυβέρνηση τίγκα στη διαφθορά , τη λαμογια και την απάτη είναι αρμοδιότητα πλέον ειδικών ψυχολόγων και εγκρίτων κοινωνιολόγων αν ξεπεράσουμε τη διαδικασία του άμεσου ατομικού συμφέροντος που δόξα το θεό οι «αναμορφωτές» και «αναγεννητές» της Ελλάδας έχουν επιβάλλει με την εξάλειψη κάθε ίχνους αξιοκρατίας και αξιολόγησης προσωπικού.
    Υπάρχει σήμερα ένας Έλληνας που δεν αναγνωρίζει ότι επί ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερα από κάθε άποψη ? Με τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αδυναμίες του ,δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό, αντικειμενικά πλέον και με το πέρασμα του χρόνου σε όλους τους τομείς η χώρα και η κοινωνία ήταν καλύτερα. Γενικά η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερα από τη διάλυση και το γενικό ξεχαρβάλωμα που επικρατεί σήμερα παντού.
    Όλο και πιο πολλοί σήμερα οι Έλληνες αναγνωρίζουν ότι η εναλλακτική κυβερνητική λύση που προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελούν την πιο σοβαρή , αξιοπρεπή και με πολλές ελπίδες επιτυχίας πρόταση για έξοδο από την κρίση που διέρχεται η Ελληνική κοινωνία. Χωρίς φανατισμούς , με ήρεμη δύναμη, με γνώση και με δυναμικότητα που του παρέχει η διεθνή προσωπικότητα του ο Γιώργος Παπανδρέου , ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες τις χώρας για να σταματήσει ο κατήφορος ,η κρίση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας μας. Αντικειμενικά και με σοβαρή κρίση και αξιολόγηση από τις προσφερόμενες λύσεις για άρση του πολικού αδιέξοδου η λύση της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι μακρά η καλύτερη και με τις καλύτερες προοπτικές και εχέγγυα.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως τώρα γνωρίζαμε την ακροδεξιά στην Ελλάδα , με όλα τα κοσμητικά επίθετά της .
    Κανίς ώμος δεν μιλάει για την ακροαριστερά!!! Η οποία έχει όπως φαίνεται δυναμική παρουσία στα ΜΜΕ. Αν το ΚΚΕ είναι η αριστερά σ αυτόν τον τόπο ,τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι- Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από τον όρο ακροδεξιά , υπάρχει και η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. Καπιταλιστικά κουμούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τα ΜΜΕ προτρέχουν της Δικαιοσύνης? Από πότε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ έγιναν εισαγγελείς? Δεν το καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος σας έχει σιχαθεί γραβαντομενα ακροαριστερά παπαγαλάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ....

    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ...

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"
    *********************************************


    Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος ρωτάει την υπάλληλο:
    "Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;"
    Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: "Δύο λεπτά παρακαλώ".
    Και ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος : "Ωραία, ευχαριστώ πολύ"!!!
    **********************************************

    -Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;

    -Έχει γραμματόσημο.
    *************************************************
    Πάει ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!
    **************************************************
    Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;
    Για πλάκα!
    **************************************************
    Γιατί ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
    Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!
    ************************************************
    Πάει ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:
    - θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά
    - Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.
    - Όχι δικά μου.
    ****************************************************************
    Ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος και ο Θοδωρής περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Κωστάκη μία σκατούλα από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Θοδωρή:
    - "Ρε Θοδωρή, τι έχω στο κεφάλι μου;"
    - "Σκατά", του απαντά αυτός.
    - "Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι εχω;"
    ************************************************************************

    Ο Θοδωρής και ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο Θοδωρής :
    - Βγες ρε Κωστάκη να δεις αν ανάβει το φλάς.
    Βγαίνει o Κωστάκης και του λέει:
    - Ναι, οχι, ναι, οχι, ναι, όχι, ……

    ************************
    Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;
    Για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο Υποθηκοφυλακείο της Αθήνας και "χάθηκαν" μεταξύ άλλων και συμβόλαια που έχουν σχέση με τη Μονή Βατοπεδίου και τις αγοραπωλησίες της..
    ==
    Ρε γαμω τον αλλαχ τους τους μπασταρδους...

    Ρε μωροκαυλα,το Υποθηκοφυλακειο ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ γαμω τον σταυρο σας!!!~!

    Παραχωρητηρια και κατι τετοια κραταει ρε μπαμπουινοι!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. rasoforos pontikos ekane thn douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:33

    -------------------

    9:33

    Το να υπερασπίζεσαι μια κυβέρνηση τίγκα στη διαφθορά , τη λαμογια και την απάτη είναι αρμοδιότητα πλέον ειδικών ψυχολόγων και εγκρίτων κοινωνιολόγων αν ξεπεράσουμε τη διαδικασία του άμεσου ατομικού συμφέροντος


    -------------------------

    Αγαπητέ babis,



    θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν πολλοί που ανέχονται μία τόσο διεφθαρμένη κυβέρνηση - όχι όμως για λόγους ατομικού συμφέροντος.

    Θα προτιμούσα, αντί για τη διεφθαρμένη ΝΔ, να με κυβερνούσε ένα έντιμο, "πατριωτικό πασόκ".

    Δυστυχώς, αυτό σας τέλειωσε, μέσα από χλιδάτους γάμους στα παρίσια και σε προτροπές για αυτοπεριοσμούς του ύψους του δώρου που πρέπει να κάνουν τα στελέχη σας, στον εαυτό τους.

    Το τωρινό πασοκ (ζίμενς, προεργασία απάτης βιστωνίδας) είναι εξίσου διαφθαρμένο με την παρούσα κυβέρνηση - και σίγουρα θα το διαπιστώναμε, σήμερα, αν εξακολουθούσε να κατέχει τη νομή της εξουσίας.

    Το χειρότερο είναι ότι το τωρινό πασοκ διαθέτει ηγεσία διατεθειμένη να υποστηρίξει οποιαδήποτε νεοταξική εντολή, εις βάρος της ίδιας της χώρας, προκειμένου να αντλεί υποστήριξη της εξουσίας του από σκοτεινά κέντρα.

    Άλλωστε, έχει δείξει δείγματα γραφής με την πολιτική σημίτη στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η λαθρομετανάστευση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας ή ο τρόπος που μεθοδεύτηκε η εξαχρείωση του ΕΣΥ ώστε η δημόσια υγεία να περιέθει στα χέρια των κάθε λογής αποστολόπουλων που εσείς εκθρέψατε.

    Σε κάθε έκφραση της ζωής, υπάρχει το γιν και το γιανγκ, το συν και το πλην. Έτσι και στο πασοκ (όπως και σε οποιοδήποτε αλλο κόμμα του κοινοβουλίου), συνυπήρξαν το πατριωτικό πασοκ και το προδοτικό πασοκ για πολλά χρόνια, σε ισορροπία. Δυστυχώς, αν έχεις μάτια να δεις, θα διαπιστώσεις ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σύγκρουση μιας (για παράδειγμα) "φιλοαμερικανικής" και μίας "φιλορωσικής" τάσης - κατ' αναλογία των δύο κυρίαρχων γεωστρατηγικών πόλων της εποχής μας.

    Αντίθετα, αυτή τη στιγμή, η καρικατούρα που λέγεται "γιωργάκης" ελέγχεται από μία κυρίαρχη ελιτ νεοταξίτικου προσανατολισμού που δεν θα διστάσει ακόμα και να διαμελίσει τη χώρα, αν τα αφεντικά του όποιου Σόρος δώσουν τέτοια εντολή στα εδώ τσιράκια τους, μετά το "αποφοιτήριό" τους από την μπίλντεμπεργκ και τους "όρκους σιωπής και υπακοής" που έχουν δώσει (σε ποιούς, άραγε;)

    Με άλλα λόγια, babis μου, υπάρχουν άνθρωποι (όπως η αφεντιά μου, για παράδειγμα) που αισθάνονται απίστευτη αποστροφή για τα γαλάζια αδηφάγα καθάρματα που λεηλατούν, αυτή τη στιγμή, τα τελευταία υπολείμματα πόρων του ελληνικού λαού.

    Δυστυχώς, τους ανέχονται επειδή φοβούνται τα χειρότερα: μετά τα γαλάζια ποντίκια, θα πλακώσουν οι πράσινες ύαινες να φάνε σάρκες.

    Και τότε δεν θα μείνει τίποτε όρθιο, αλλά θα αναγκαζόμαστε να ξεπουλιόμαστε (ως χώρα) όσο-όσο για ένα τενεκέ λάδι, όπως στην κατοχή.

    Ξεσηκωθείτες πρώτα εσείς, εκεί μέσα, διαλύστε τα σκοτεινά "αδερφάτα" που κατατρώγουν την παράταξή σας - και εδώ είμαστε εμείς, για να σας υποστηρίξουμε!

    Αν ο αγώνας είναι για Τιμή και Προκοπή, κανείς δεν θα αρνηθεί να συνταχθεί μαζί σας.

    Όχι όμως να διώξουμε τον ρουσόπουλο ή τον αλογοσκούφη για τους αντικαταστήσουμε με τους κάθε λογής μπίστηδες και κουναλάκηδες του "μπάτε σκύλοι αλέστε" και του "ο λύκος, στην αναμπουμπούλα χαίρεται". Έλεος πιά!


    Ένας Αιθεροβάμων Πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα…

    Προς τους «Δεξιούς, φασιστόμουτρα» (κατά δήλωση τους) και άλλες όμοιες .…ευγενείς δυνάμεις και όχι μόνο…
    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…κι ο πάτος ο δικός μου, ο άπατος.


    Άντε και με συγχίσατε πάλι και μου χάλασε η μιζανπλί κι έπεσα κι από τα τακούνια μου γριά γυναίκα.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3:52

    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ!


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποντικια ....τα πηραν !!!καλα να παθεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση