GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντούσε συνέχεια τον Θοδωρή...

H μαρτυρία-«φωτιά» για τον Εφραίμ και τον Ρουσόπουλο . Αλλεπάλληλα δρομολόγια του ηγούμενου Εφραίμ σε υπουργικά γραφεία και υπηρεσίες-«κλει...

H μαρτυρία-«φωτιά» για τον Εφραίμ και τον Ρουσόπουλο
.
Αλλεπάλληλα δρομολόγια του ηγούμενου Εφραίμ σε υπουργικά γραφεία και υπηρεσίες-«κλειδιά» για την ανταλλαγή της Βιστωνίδας αποκάλυψε σε μία μαρτυρία-«φωτιά» στον ALPHA, ο άνθρωπος που εκτελούσε χρέη οδηγού του ηγούμενου Εφραίμ και του μοναχού Αρσένιου. Ο άνθρωπος αυτός περιέγραψε λεπτομερώς στον ALPHA, το πλούσιο πρόγραμμα και τα δεκάδες ραντεβού με υπουργούς που είχαν από τον Ιανουάριο του 2005 έως και τον Μάρτιο του 2006 ο Εφραίμ και ο Αρσένιος στις επισκέψεις τους στην Αθήνα.
«Είναι γεγονός, ότι πράγματι εγώ συνόδευα τον Αρσένιο και στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Αγροτικής Ανάπτυξης και στην ΚΕΔ και παντού. Όταν κατέβαινε από το Άγιο Όρος, εγώ ήμουνα ο οδηγός του κατά κάποιο τρόπο» είπε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν ο οδηγός των δύο μοναχών του Βατοπεδίου, την εποχή ακριβώς που οι μονάχοι επεδίωκαν τις «χρυσές» ανταλλαγές εκτάσεων για τη λίμνη Βιστωνίδα. Όπως είπε στον ALPHA, όταν ερχόταν ο Αρσένιος στην Αθήνα, το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάνε στις 09:30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Ερωτηθείς αν συναντούσε εκεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, απάντησε «κατά 99%» και σε ερώτηση που το στηρίζει αυτό, απάντησε ότι «έλεγε συνέχεια "ο Θοδωρής" και "ο Θοδωρής", αυτό ήταν το πρόσωπο». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι Εφραίμ και Αρσένιος πραγματοποιούσαν ραντεβού με τον κ. Ρουσόπουλο και στο σπίτι του τελευταίου στο Παλαιό Ψυχικό.
Ο άνθρωπος αυτός μάλιστα κατονόμασε ως ιθύνων νου του σκανδάλου τον υπουργό Επικρατείας, λέγοντας χαρακτηριστικά στον ALPHA: «Πιστεύω ότι υπήρξε ιθύνων νους, που κατεύθυνε αυτά τα πράγματα και οδηγούσε με ακρίβεια τις κινήσεις των μοναχών. Ιδιαίτερα τον Αρσένιο, που προσπαθούσε να συντονίσει όλο αυτό το κομμάτι και να πηγαίνει από υπουργείο σε υπουργείο και να μαζεύει χαρτί-χαρτί, για να καταλήξει στην ανταλλαγή αυτών των "φιλέτων"». Ερωτηθείς ποιος ήταν ο ιθύνων νους, απάντησε: «Ο Ρουσόπουλος, που όπως σας είπα, τον είχαμε επισκεφθεί και στο σπίτι του και στο Μέγαρο Μαξίμου πολλές φορές πρωινά». Ερωτηθείς πότε έγιναν οι συναντήσεις με τον κ. Ρουσόπουλο, απάντησε ότι έγιναν το 2005, ωστόσο σε ερώτηση πόσο συχνή ήταν η επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας, απάντησε «όχι τόσο συχνή, όσο στην ΚΕΔ, αλλά υπήρξε εβδομάδα, που πήγαμε και τρεις φορές (σ.σ. στον Ρουσόπουλο)». Τα ραντεβού με τους υψηλά ισταμένους όπως καταγγέλλει ο άνθρωπος-«κλειδί», ήταν πολλά και καθημερινά. Τα πρόσωπα συγκεκριμένα και ανάμεσα τους θυμάται τις αλλεπάλληλες επισκέψεις στην κ. Μαντέλη, διευθύντρια τότε Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και τον πρόεδρο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου. Την «ιερή» Αποστόλη του είχε αναθέσει -όπως καταγγέλλει- ο εργοδότης του, επιχειρηματίας και φίλος του Εφραίμ. Όπως είπε «παραλάμβανα τον Αρσένιο απ’ το κονάκι τους, εκεί που μένανε και τον πήγαινα στην ΚΕΔ. Ερωτηθείς ποιον έβλεπε εκεί, απάντησε «τον πρόεδρο, τον Γιώργο. Στη συνεχεία πηγαίναμε στην κ. Μαντέλη στην οδό Πειραιώς. Μετά πηγαίναμε στον κ. Μπασιάκο στο Αγροτικής Ανάπτυξης, πηγαίναμε στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντούσε τον κ. Ρουσόπουλο. Να πω βεβαίως, ότι πηγαίναμε συχνά και στην Πανεπιστημίου στο ΥΠΕΘΟ, στον κ. Δούκα ή τους υφυπουργούς. Και αυτά προκαθορισμένα ραντεβού». Ερωτηθείς πόσες φορές μέσα σε μια βδομάδα γινόταν αυτό το δρομολόγιο, απάντησε «και δέκα φορές».
Όπως είπε στον ALPHA, το αυτοκίνητο με το οποίο γινόταν οι μετακινήσεις, ήταν του εργοδότη του κ. Χριστο... και εξήγησε ότι «ήμουνα κατά 99% ο αποκλειστικός οδηγός των μονάχων στην Αθήνα, γιατί υπήρχε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και οι γέροντες απ’ το μοναστήρι δεν θέλανε ανθρώπους, που δεν ήταν εμπιστοσύνης». Ερωτηθείς αν με το αυτοκίνητο του κ. Χριστο... μετέφερε και πολιτικούς, απάντησε «πολιτικούς όχι, αλλά πρόεδρο ναι. Τον πρόεδρο της ΚΕΔ». Όπως είπε, τα ραντεβού στην ΚΕΔ ήταν πάρα πολύ συχνά και πάντα έβλεπαν τον πρόεδρο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου. Επεσήμανε μάλιστα ότι «υπήρχε μέρα που πήγαμε και τρεις φορές».
Τα «ιερά» δρομολόγια δεν είχαν τέλος. Όπως θυμάται και καταγγέλλει, όταν μια διαδικασία τελείωνε, ο επιχειρηματίας οργάνωνε δείπνους εργασίας στο σπίτι του με υψηλούς προσκεκλημένους. Σε ερώτηση ποιοι συμμετείχαν, απάντησε «σίγουρα οι υπουργοί και ο γέροντας Εφραίμ, τον οποίο εγώ πήγαινα στο σπίτι του κ. Χριστο...». Ερωτηθείς ποιοι υπουργοί ήταν εκτός από τον κ. Ρουσόπουλο, απάντησε ότι «άκουσα απ’ αυτά που λέγανε στο κινητό κατά την διάρκεια της διαδρομής. Πρέπει να ήταν ο κ. Μπασιάκος και ο κ. Δούκας. Γευμάτιζαν όλοι μαζί». Ερωτηθείς αν άκουγε το περιεχόμενο αυτών των τηλεφωνικών συζητήσεων κατά την διαδρομή, απάντησε ότι «ήταν η ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας με διάφορα οικόπεδα του Δημοσίου».

Πηγή: ALPHA
---------------------

15 σχόλια

  1. ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ
    Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο
    ΑΠΟ ΤΗΝ Χ Ο Λ Ε Ρ Α
    ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ
    Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !!!

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΑΝΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ
    Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο
    ΑΠΟ ΤΗΝ Χ Ο Λ Ε Ρ Α
    ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ
    Ν Ε Α Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !!!

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΞΑΝΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ???
    ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Οι αποκαλύψεις για τα αλλεπάλληλα ραντεβού του ηγούμενου Εφραίμ με τον «ευλαβή προσκυνητή» Θ. Ρουσόπουλο, στο σπίτι του αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή: το μέγεθος του σκανδάλου δεν αφήνει αμφιβολία ότι υπήρξε κεντρικός σχεδιασμός και κεντρικός ενορχηστρωτής στην αυλή του ίδιου του πρωθυπουργού που εξακολουθεί να είναι έκθετος. Έχει αποφασίσει τη συγκάλυψη, μέχρι να συρθεί και πάλι από τις εξελίξεις και να υποχρεωθεί να αλλάξει γραμμή πλεύσης, όπως και στην περίπτωση του κ. Βουλγαράκη. Ο πολίτης γνωρίζει: Ο πρωθυπουργός δεν τιμωρεί τους υπουργούς τους για αυτά που έκαναν. Τους τιμωρεί γιατί δεν μπόρεσαν να τα συγκαλύψουν.

    2. Ταυτόχρονα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν χθες με έγγραφα ότι η παραίτηση του δημοσίου από τη δίκη με τη Μονή Βατοπαιδίου για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας την οποία θα κέρδιζε το δημόσιο, έγινε με υπογραφή του τότε αρμόδιου υφυπουργού Π. Δούκα. Και μάλιστα η απόφασή του δεν βασίστηκε σε «ομόφωνη γνωμοδότηση» του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους όπως μας έλεγαν, αφού υπήρξαν αντιρρήσεις μελών του…

    3. Το ΥΠΕΧΩΔΕ χθες ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, το οποίο περιλαμβάνει και την πολυθρύλητη Λίμνη Βιστωνίδα. Πρόκειται για καθαρό αντιπερισπασμό! Η προστασία του βιοτόπου είναι ανεξάρτητη από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λίμνης Βιστωνίδας. Η κυβέρνηση γνώριζε εδώ και καιρό πως η περιοχή προστατεύεται από τη συνθήκη RAMSAR και είναι χαρακτηρισμένη ως περιοχή NATURA. Θα έπρεπε λοιπόν να έχει ήδη θεσμοθετηθεί η προστασία της.

    4. Αν κρίνουμε από την πρακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση στην περίπτωση των περισσότερων προστατευόμενων περιοχών, θα περιμένουμε πολλά χρόνια έως ότου υπογραφεί και από τους υπόλοιπους έξι υπουργούς η σημερινή απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ. Θυμίζουμε ότι η αντίστοιχη κοινή υπουργική απόφαση για τον υδροβιότοπο Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα είναι σε εκκρεμότητα για περισσότερο από δύο χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι τωρινό να χτυπάνε όλα τα κανάλια τον Καραμανλή! Ο Μπόμπολας θέλει το Δ'ΚΠΣ, ο Κοντομηνάς έχει ΈΞΙ κακουργήματα, ο Κυριακού ΕΝΑ , ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει ανταγωνισμό στα διϋλιστήρια, ο Κουρής παίζει διπλό παιγνίδι.
    Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Είδες η ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Γκαρχιμάκη - Ντερύκιου – Μπύρτσου έχει εγκαταστήσει ο Ψηλο-μηνάς στον ALPHA.
    EΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στους λακέδες του να κονομήσουν και στον Γκαρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
    ‘Ολοι κερδισμένοι λοιπόν, και πάνω από όλους το αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη 2000 καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
    Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
    Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον μόνο που έχει ο Καραμανλής είναι το λαό, που φαίνεται να κατάλαβε τη βρωμιά των καναλο-εκβιαστών.

    9 Οκτώβριος 2008 11:57 πμ



    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    9 Οκτώβριος 2008 12:41 μμ



    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ....

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΆΣΟΥΜΕ,
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ
    .............
    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, Ε ??

    ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!!!!!
    ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ .........

    ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ......

    ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΌΡΥΒΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ???!!!

    (ΣΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, Η ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ... )

    ΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ...
    (ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ) !!!!!!!!!!!


    Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΉ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ ....
    ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΞΙΟΤΙΜΟ" (ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΉ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΏΝ) "ΚΥΡΙΟ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ
    .....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε..... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ .....
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!!!!!
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ !!!!)
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ "ΚΈΝΤΡΟ" .....
    (ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ)

    ΧΑΜΙΝΙΑ !!!!!
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ....

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ .....
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ...

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΠΟΥ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ "ΜΑΦΙΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ????

    ΤΙΠΟΤΑ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ????

    ΘΑ "ΜΑΣ ΤΑ" ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι καλοδεχούμενη.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ (ΚΛΕΨΙΜΟ) ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣH;;; ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥΣ. ΚΩΣΤΑΣ 2004-2009=ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση