GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψέμματα του Πάκη...

. Πώς αυτοαναιρέθηκε μέσα σε ένα 24ωρο για τη στάση της ΝΔ στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής. Λεπτομέρειες αυτά για τον κ. Παυλόπουλο.....

.
Πώς αυτοαναιρέθηκε μέσα σε ένα 24ωρο για τη στάση της ΝΔ στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής. Λεπτομέρειες αυτά για τον κ. Παυλόπουλο...
. .
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Οχι ότι είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ηταν αυτός που ανακοίνωσε την απόφαση ότι η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
Ο ίδιος όμως ο υπουργός Εσωτερικών, είναι αυτός που ένα 24ωρο νωρίτερα από το βήμα της Βουλής εξηγούσε γιατί η ΝΔ "θα καταψηφίσει" -άρα θα ήταν παρούσα στη συζήτηση- την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την Προανακριτική Επιτροπή.
Στο λεξιλόγιο του κ. Παυλόπουλου το "καταψηφίζω" ισοδυναμεί με το "απέχω" ή απλώς είπε για άλλη μια φορά εν ψυχρώ ψέμματα; Μάλλον για λεπτομέρειες πρόκειται. Και με το συμπάθειο δηλαδή...
-----------------------------

10 σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΙΚΑ ΑΝΑΛΏΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΕΣ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΘΕΣΙΤΗ Ο ΠΑΚΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΣΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΝΕΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ C 200 CLASS ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ. Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ... ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ... ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ... ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ , ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ , ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα: σωσίας του Γκούφυ!

    Πιείτε τους και λουστείτε τους ελληνικάνοι! Τους ψηφίσατε και τους αξίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου δεν θα υπάρξει ψηφοφορία στη Βουλή για την προανακριτική επιτροπή.
    Ο ΛΑΟΣ ήδη έχει αποχωρήσει και ο Σύριζα και το ΚΚΕ δήλωσαν ότι δεν θα ψηφίσουν.
    Προβληματισμός στο ΠαΣοΚ αυτή την στιγμή αν θα ψηφίσουν ή όχι.
    Αν η πρόταση δεν συγκεντρώσει 151 ψήφους που δεν θα συγκεντρώσει μετά την αποχώρηση της Ν.Δ. υπάρχει ο φόβος να μην μπορούν μετά να ξαναπροτείνουν άλλη προανακριτική για τα ίδια πρόσωπα.

    Μείνετε στο καφενείο για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜMΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ .ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ) ΤΗΝ ΓΛYΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΝΟΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ .ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ( ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EXEI ΔΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΠΑ-ΠΑ-ΠΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε πως κατάντησε η Δημοκρατία μας από αυτούς.

    Δείτε τι σημαίνει κατά τον παράνομο πρωθυπουργό η λέξη κοινοβουλευτισμός.

    Δείτε πόσο κότα και πόσο χέστης είναι, δείτε πόσο επιζήμιος και επικίνδυνος μπορεί να γίνει όχι μόνο για την Δημοκρατία, αλλά για την Ελλάδα την ίδια.

    Φτού σας μη σας ματιάσω ανάξιοι "βουλευτές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανοίξτε τις πόρτες να φύγουν οι ΚΟΤΕΣ ,κρίμα στον καθηγητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διαδικασία για την ψήφιση της προανακριτικής, έχει νόημα ακόμα και εαν δεν ολοκληρωθεί.

    Κατέδειξε με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι υπάρχει ενοχή που μάλιστα είναι γνωστή στον Καραμανλή και χαίρει της κάλυψης του Μαξίμου. Ακόμα, απέδειξε ότι έχουμε "κοινοβουλευτικοφανή πρωθυπουργισμό", ένα ιδιώνυμο πολίτευμα, μια πραξικοπηματική κυβέρνηση, έναν παράνομο πρωθυπουργό συμβουλευόμενο και κατευθυνόμενο από προστάτες εμπόρων ναρκωτικών, συνενόχους σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, ενεχόμενους σε υποθέσεις κατάχρησης και κλεπταποδοχής, απατεώνες και φυγόδικους/φυγόποινους, που στηρίζεται από ανήθικους χοντρόπετσους διορισμένους "βουλευτές".

    Αυτή δεν είναι απλά μια κυβέρνηση επικίνδυνη για την Δημοκρατία και την Ελλάδα, είναι η ίδια η κατάλυση της Δημοκρατίας.

    Είναι μια παράνομη κυβέρνηση βουτηγμένη στην παρανομία, με έναν παράνομο πρωθυπουργό. Κάθε Πολίτης, με βάση το αρθρ.120 του Συντάγματος, δικαιούται και υποχρεούται να υπερασπιστεί το Σύνταγμα και το πολίτευμα της χώρας.

    Η Δημοκρατία είναι αυτή που νομιμοποιεί την εξουσία, ποτέ το αντίστροφο.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( George (Νίκος Κατέλης) Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση