GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο για το ...ΠΑΣΟΚ, η ανάκριση...

. ...του Σίκατσεκ για τις μίζες της Ζήμενς. "Σταματούν" στο 2004 οι ερωτήσεις της ανάκρισης! Ποιους κατονομάζει... . Του Βαγγέλ...

.
...του Σίκατσεκ για τις μίζες της Ζήμενς. "Σταματούν" στο 2004 οι ερωτήσεις της ανάκρισης! Ποιους κατονομάζει...
.

Του Βαγγέλη Παπαδήμου
από το Μόναχο για το Press-gr
.
Στο πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις καταθέσεις των οδηγών - μαρτύρων σχετικά με τις μίζες της Ζήμενς, μπορούν να προστεθούν και άλλες πληροφορίες προερχόμενες από εγκυρότατες νομιμές πηγές του Μονάχου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές:
Εν όψει της ανάκρισης του Σίκατσεκ από τους Έλληνες ανακριτές, εστάλησαν ήδη γραπτώς οι ερωτήσεις, που θα του υποβληθούν, προς τους δικηγόρους του. Είναι μια διαδικασία που προβλέπεται από το γερμανικό σύστημα.
Οι ερωτήσεις αυτές αφορούν:
-Μόνο μέχρι την περίοδο 2004, δηλαδή μέχρι την περίοδο που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.
-Και μόνο τις υποθέσεις προμηθειών του ΟΤΕ και του C4I.
Επειδή οι πληροφορίες είναι εγκυρότατες, προκαλεί εντύπωση γιατί η ανάκριση του κ. Σίκατσεκ μόνο στην περίοδο διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ και για τα δύο συγκεκριμένα αυτά θέματα. Για ...μετά το 2004, δεν θα ερωτηθεί; Για τις προμήθειες του ΟΣΕ δεν θα ερωτηθεί;
Δεν δίνεται έτσι το δικαίωμα σε κάποιους να μιλήσουν για επιλεκτική αναζήτηση της αλήθειας; Ποια πειστική εξήγηση θα δοθεί;
Κατά τα λοιπά, οι πληροφορίες μου από το περιβάλλον των Γερμανών δικηγόρων του πρώην διαχειριστή των "μαύρων ταμείων" της Ζήμενς είναι πως θα πει ότι έδινε τα χρήματα στους Χριστοφοράκο, Μαυρίδη και Δενδρινό προκειμένου να τα δώσουν σε πολιτικά πρόσωπα ή και κόμματα. Θα κατονομάσει δηλαδή μόνο αυτούς χωρίς να πει άλλα ονόματα. Και όπως λένε εδώ οι νομικοί δεν υπάρχει και τρόπος για να υποχρεωθεί να πει άλλα ονόματα...
----------------------------------------

35 σχόλια

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΠΕΛΕΚΗ - ΚΙΛΤΙΔΗΣ - ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ - ΑΓΑΠΙΟΙ-ΕΥΓΕΝΙΟΙ-ΦΕΒΡΩΝΙΕΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΗ-ΟΤΕ-Τ.Τ-ΟΣΕ-ΟΑ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρύβουν έτσι και τις μίζες της ΔΕΗ, στις οποίες εμπλέκονται ο Αβραάμ Μιζάν και η Οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aποκλειστικό!

    Μετά την λήξη του υπουργικού συμβουλείου σήμερα και πολλές καθημερινές επανεξετάσεις προσώπων θα ανακοινωθεί σήμερα ο τελικός
    ανασχηματισμός της κυβέρνησης με τα πιό άξια στελέχη που θα την οδηγήσει στον τελικό θρίαμβο των εκλογών του 2011.

    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Kώστας Καραμανλής (με ειδικότητα την δεσποτική επιβλητική προσωπικότητα του)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αναπληρωτής πρωθυπουργός την περίοδο απουσίας του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Υφυπουργοί Γιάννης Αγγέλου, Γιάννης Ανδριανός (όλοι με ειδικότητες να δαμάζουν τα άγρια άλογα)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: Αργύρης Ντινόπουλος. Αναπληρωτές υφυπουργοί ο διάσημος κωμικός Λάκης Λαζόπουλος και οι περίφημοι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουρής, Μάκης Κουρής, Νίκος Χατζηνικολάου, Γιάννης Πρετεντέρης, Γιώργος Τράγκας (ιδρύεται με στόχο την θετική προώθηση του κυβερνητικού έργου ώς τον τελευταίο πολίτη).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Μοναχός Εφραίμ (με ειδικότητα την επικοινωνία με τον θεό), υφυπουργός ο μέχρι πρότινος πετυχημένος υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης.

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Γιάννης Τραγάκης (με ειδικότητα σε ασφάλειες καλπονοθειών), υφυπουργός ο γνωστός λαικός αγωνιστής Γιάννης Μανώλης (επιτέλους το παιντί υπουργοποιήθηκε να μήν φωνάζει)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ: Γιώργος Βουλγαράκης, επανέρχεται (με ειδικότητα τις ρίαλ επιχειρήσεις)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Χρήστος Φώλιας (με ειδικότητα τα ηλιέλαια)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Γιάννης Κεφαλογιάννης (με ειδικότητα στις καταδίκες)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ώστε να μπορεί να διαχειριστεί προσωπικά τις κρίσιμες φιλορωσικές σχέσεις της χώρας. Υφυπουργοί Παναγιώτης Ψωμιάδης, και ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής Γιάννης Δαιλάκης (με ειδικότητες την μεγάλη αγάπη στον λαό και προσωπικά τον πρωθυπουργό).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Νατάσσα Καραμανλή (με ειδικότητες την ταχύτατη εξυπηρέτηση του ασθενούς και τα πλαστά ντοκτορά).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Αριστοτέλης Παυλίδης, υφυπουργός ο εκλεκτός εφοπλιστής Βασίλης Ζαχαρίου (με ειδικότητα τους εκβιασμούς).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Χρήστος Ζαχόπουλος (με ειδικότητα τις απόπειρες αυτοκτονίας).

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ : Ευριπίδης Στυλιανίδης (με ειδικότητα το Καραμανλής ή χάος)

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : Σωκράτης Κόκκαλης (με ειδικότητα στον πρωταθλητισμό) υφυπουργοί Κώστας Κουκοδήμος ένας νέος άνθρωπος

    πρώην Ολυμπιονίκης με όρεξη για δουλειά, και ο πετυχημένος πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης.

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ : Ευάγγελος Μπασιάκος (με ειδικότητα στα συμβόλαια), υφυπουργός Πέτρος Δούκας.

    Στην ορκομωσία της νέας κυβέρνησης σε μεγάλη της τιμή παρόντες θα βρίσκονται οι διάσημοι φίλοι της χώρας μας και του πρωθυπουργού ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογράν (με ειδικότητα τις κουμπαριές), κάτι που θα δώσει μεγάλο κύρος στην τελετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ Μ'ΑΝΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΚΥΡ ΔΙΚΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με δεξιά κυβέρνηση της διαφάνειας μη περιμένετε κανένα σκάνδαλο να διαλευκανθεί. Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι χωμένη περισσότερο από τους προηγούμενους στο μέλι. Παράδειγμα στο χρηματιστήριο, πρώτοι που τα οικονόμησαν οι δεξιοί. Απ' ότι βλέπω πράγματι δεν έχουν τσίπα οι δεξιοί. Όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα όλοι τη μέρα στα παράθυρα των τηλεοράσεων τη βγάζουν, περιμένετε, οσονούπω και τον Βουλγαράκη να μιλάει περί νόμιμου και ηθικού. Είναι γεννημένοι να κατηγορούν και να ρουφιανεύουν, ουδείς από τους λεγόμενους κουκουλοφόρους ή καταδότες επί κατοχής ήταν αριστερών φρονημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΝ? ΜΩΡΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧ ΚΥΡ ΔΙΚΑΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΓΑΠΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΑΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν μας πεις γιατί το PRESS-GR κάνει "Γαργάρα" το σκάνδαλο της μονής Τοπλού, στο οποίο είναι μπλεγμένος ο Καχριμάκης, τότε θα σου πούμε γιατί γίνεται μόνο για το ΠΑΣΟΚ η ανάκριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΘΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

    ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ...ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΚΑΤΣΕΚ,ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ'ΔΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βέβαια το γεγονός ότι τα "μεγάλα έργα" σε σχέση με προϊόντα της siemens έγιναν πριν το 2004 με αφορμή του Ολυμπιακούς Αγώνες δεν απασχολεί κανέναν ?

    Μήπως τελικά εκτός από κάτι γελοιότητες που έχουν κατηγορίσει την οικογένεια Μητσοτάκη για μικροποσά σε αγορά εξοπλισμού με τιμολόγια (πρώτη φορά ακούω λάδωμα με τιμολόγιο), δεν υπάρχει απλά τίποτα άλλο ?

    Τίποτα άλλο είτε γιατί δεν είναι όλοι κλέφτες, ή απλά δεν πρόλαβαν ? ...


    Κάποιες φορές το οφθαλμοφανές είναι και η πραγματικότητα, και η διαρκείς προσπάθεια να βγάλουμε ότι όλοι κλέβουν, είτε δίκαια είναι είτε επωφελής για την πατρίδα μας και εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε των 09,53 ,
    Θα μπορουσες να πεις το ονομα του υπουργου που αυτοκτονησε απο ευθυξια για τον οποιο αναφερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απρίλιος 2019

    Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε (με καθυστέρηση 2 εβδομάδων) πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου (ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)
    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (θα χειριστεί το Σκοπιανό)
    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Κοσκωτάς (ειδικότητα στα μαγειρέματα)
    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)
    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).
    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)
    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:
    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)
    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους δρόμους και το κτηματολόγιο)
    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)
    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)
    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)
    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
    -Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης
    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)
    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)
    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (και αυτή φιλέλληνας)
    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να θεωρητικολογεί όπως τον συμφέρει)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

    Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.

    Το Θίασο σπονσοράρει η γνωστή ομάδα των πέντε: [Μπόμπολας, Λαμπράκης, Κόκκαλης, Κυριακού, Κοντομηνάς] με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:
    Γ.Πρετεντέρης
    Ο.Τρέμη
    Π.Τσίμας
    Μ.Σπυράκη
    Μ.Καψής
    Δ.Βερύκιος
    Ν.Ευαγγελάτος
    Ν.Χατζηνικολάου
    Γ.Κύρτσος
    Ν.Κακαουνάκη
    Γ.Βαρεμένο
    Κ.Βαξεβάνη
    Α.Παυλόπουλο
    Κ.Μακρή
    Ι.Χασαπόπουλο
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 6 Οκτώβριος 2008 9:53 πμ

    ==========================


    Τα χουντοσταγονίδια

    είδαν χθες στο χωριό τους,

    τον Πολύδωρα να χτυπιέται

    σαν τον καραγκίοζο

    κι αναθάρησαν σήμερα και μιλάνε!



    ουστ ρε πριμαντόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ANTE Ν'ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΥΨΑΔΙΚΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΓΟΥΛΙ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ ΚΑΛΟ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφιερωμένο στον 9.19 και 10.19.
    Πολλά Φιλάκια!

    54μήνες Ν.Δ. - 45 σκάνδαλα!


    Ιούλιος 2004 - Χρηματισμός.
    Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και "καθαρή" κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...

    Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή
    Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.

    Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
    Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.

    Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    Ιούνιος 2005 - πακιστανοί
    Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…

    Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.

    Σεπτέμβριος 2005 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ
    Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

    Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
    Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.

    Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
    Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

    Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό
    Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού

    Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ
    Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.

    Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
    Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.

    Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
    Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια "αυτοκτονία…" μόνο

    Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
    Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο. Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.

    Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική
    Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!

    Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
    Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !

    Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…
    Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο

    Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
    Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως "η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό"

    Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του Μαρτίου
    Η χούντα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει και ο gmargari, για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση.

    Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
    Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !

    Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
    Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.

    Ιούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου
    Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!

    Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
    Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

    Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια
    Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.

    Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικού
    Στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.

    Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ
    Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα

    Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - "αναψυκτήριο" που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία "φιλοξενούσε" και τους Ινδούς).

    Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD
    Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.

    Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός
    Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….

    Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
    Στο "μικροσκόπιο" τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.

    Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριο
    Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται !

    Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
    Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθρωτικές κινήσεις τους.

    Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
    Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.

    Μάιος 2008 - ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
    Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάξανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ

    Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
    Τα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.

    Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ
    Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά

    Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENS
    Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα. :)

    Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS
    Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.

    Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά
    «Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.

    Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4I
    Όταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;

    Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ
    <…> H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ! <…>

    Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.
    Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αύγουστος 2008 - Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
    Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.

    Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
    Ο μοναχός Εφραίμ σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.

    Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς… Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… ! :)

    ΠΗΓΗ http://dentnews.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε την Κυριακή το βράδυ τον έναν από τους δυο σκύλους - φύλακες περιφραγμένου δημοτικού χώρου του δήμου Φιλοθέης.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο άγνωστος επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Smart μαύρου χρώματος.

    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, μπορεί να επικοινωνεί με το ΣΚΑΪ στο 210-4800170-174 ή με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία στο 210-7291310

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χεστήκατε πρασινοφρουροί μόλις συνειδητοποιήσατε ότι ο Καραμανλής πάει για εκλογές!
    Κάθε φορά που μιλάει ο Καραμανλής κερδίζει 2 μονάδες, κάθε φορά που μιλάει ο Γιωργάκης χάνει 2 μονάδες, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    Ψοφίμι το άτι του Μπόμπολα, του Λαμπράκη και του Κοντομηνά!
    Αξιωματική αντιπολίτευση ο Τσίπρας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άντε βρε πρασινοφρουροί να βαρέσετε καμμία γρήγορη να συνέλθετε.
    Δεν κυτάτε το χαζοβιόλη που σας πάσαραν οι Αμερικανοί για εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό, ούτε να χωρίσει δυό γαϊδάρων άχυρα δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ακούγεται ότι οι γνωστοί δύο κύριοι της Ελληνικής Siemens έχουν ΗΔΗ φτιάξει το άλλοθί τους, καίγοντας τους πράσινους υπουργούς και στελέχη! Άντε να βγούν το ονόματα και να ανοίξουν οι λογαριασμοί των συγγενικών προσώπων για να κρυφτούν οι όψιμοι οπαδοί της διαφάνειας, για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά αυτό μας πειράζει τώρα; Ότι θα πιαστούν μόνο οι μισοί;
    Βρε ας γίνει η αρχή και σου λέω εγώ μετά τι έχει να ακολουθήσει.

    Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι κάποιοι εκεί γύρω στο 2000 έτρωγαν με πολλές μασέλες και νομίζουν ότι την έχουν γλυτώσει. Καιρός είναι να αρχίσουν να ιδρώνουν λιγάκι και να μας εξηγήσουν πως γίνεται να κυκλοφορούν σε Νεα Υόρκη, Καλιφόρνια, Λονδίνο, Παρίσι ταξιδεύοντας πρώτη θέση και με διαμονές σε σουίτες σε κορυφαία ξενοδοχεία όντας 'άνεργοι' επι σχεδόν μια δεκαετία???

    Δεν με νοίαζει αν είναι Πασόκοι, δεξιοί η το παίζουν σε διπλό ταμπλώ. ΜΕΣΣΣΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ να ξεβρωμίζουμε σιγά σιγά γιατί έχουμε και παιδιά να φέρουμε εδώ και δεν θα ανεχόμαστε τα τέκαν του κάθε νεόπλουτου υπουργού να κάθονται στο σβέρκο μας και αν τρώνε απο το δημόσιο χρήμα (ακόμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΘΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

    ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ...ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΚΑΤΣΕΚ,ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ,ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ'ΔΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.04
    ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΠΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυριακή, 5 Οκτώβριος 2008
    «Ιερές μπίζνες» από …το παρελθόν !


    Κορυφαίος υπουργός του ΠαΣοΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις , φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την off shore εταιρεία Torcaso Investment Limited , η οποία πριν από ένα χρόνο πούλησε στη Μονή Βατοπαιδίου πενταώροφη πολυκατοικία με δύο υπόγεια στο κέντρο της Αθήνας με το ιδιαίτερα υψηλό τίμημα των 3,7 εκ. ευρώ.
    Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στις εφημερίδες «Το Παρασκήνιο» και «Ελεύθερος τύπος».


    Η πολυκατοικία βρίσκεται στην καρδιά των Πατησίων, στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα, δίπλα δηλαδή στην οδό Πατησίων.


    Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, πωλητής του ακινήτου εμφανίζεται η κυπριακή εταιρία Torcaso Investments Limited, με έδρα τη Λευκωσία και φορολογικά στοιχεία στην Αθήνα.


    Η Μονή φέρεται ότι αγόρασε την πολυκατοικία με δάνειο από ιδιωτική τράπεζα, ενώ η οικοδομική άδεια για την ανέγερσή της εκδόθηκε το 2002 επί των ημερών της υπουργίας του πολιτικού παράγοντα.


    Το γραφείο του, σύμφωνα δικαστικές πηγές που ερευνούν το θέμα, βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.


    Κατά πληροφορίες δε το οικόπεδο στην περιοχή αγοράστηκε την περίοδο 1999-2000 όταν η off shore εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της (με 1.000 ευρώ Μετοχικό κεφάλαιο).


    Η Μονή είχε εκδηλώσει εξ αρχής ενδιαφέρον για το επίμαχο οίκημα και για παράπλευρο νεοκλασικό, που αυτή την εποχή ανακαινίζεται, και φημολογείται ότι ανήκει επίσης στον ίδιο πολιτικό, ο οποίος διατηρεί το γραφείο του σε παραπλήσιο δρόμο.


    Η εταιρεία Torcaso δημιουργήθηκε το 1999 από ομάδα νομικών και εκπροσωπείται στην Ελλάδα από γνωστό δικηγορικό γραφείο.


    Πρώτος της μέτοχος ήταν η εταιρία ATS Trustees και το ….2004 (?) οι μετοχές μεταβιβάστηκαν στο γνωστό Ελληνικό δικηγορικό γραφείο.


    Ο υπουργός του ΠαΣοΚ είχε, κατά τις ίδιες πηγές της κτηματαγοράς, διαδραματίσει ρόλο το 2001 σε μια επενδυτική κίνηση της Μονής Βατοπαιδίου, η οποία τότε είχε αγοράσει στο Μαρούσι, στη διασταύρωση των οδών Αιγιαλείας και Παραδείσου, κτίριο 2.075 τετραγωνικών μέτρων με 27 θέσεις πάρκινγκ καταβάλλοντας (τότε) 2,4 δισ. δραχμές.


    Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της εισαγγελικής έρευνας για τον τρόπο κτήσης των κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων της Μονής Βατοπαιδίου προκύπτει ότι το μοναστήρι είχε και στο απώτερο παρελθόν παρτίδες με off shore εταιρείες, κατόπιν υποδείξεως του πρώην υπουργού.


    Υπάρχουν επίσης ενδείξεις για «σκοτεινές διαδρομές» μεταξύ Βατοπαιδίου και χρημάτων που διακινήθηκαν προς πολιτικά πρόσωπα από τη SIEMENS.


    Φέρεται ότι συμπίπτουν χρονικά ορισμένες τραπεζικές συναλλαγές που έγιναν σε λογαριασμούς τραπεζικών καταστημάτων ανά την Ελλάδα με αντίστοιχες σε λογαριασμούς της Ζυρίχης, το 1998-1999, οι οποίοι ελέγχονται για τη διακίνηση μιζών από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.


    Παιχνίδια εξουσίας με μίζες , off shore , real estate και …άλλα……. υπό το βλέμμα της Παναγίας.






    Πηγή :« paraskinio» «e-tipos»

    Αναρτήθηκε από politis-gr στις 3:01 μμ 20 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι προφανές ότι και ο Λάκης σ' αυτή τη γραμμή πορεύεται. Την περασμένη Τρίτη, ενώ γινόταν το έλα να δεις, στο άσχετο θυμηθηκε την υπόθεση SIEMENS, ως αποκλειστικά μάλιστα πασοκική λαμογιά. Ο δε Κωστάκης τα χει παίξει. Μίλησε σήμερα για έκρηξη πετρελαϊκών τιμών, ενω αυτές πέφτουν κατακόρυφα, προκαλώντας μάλιστα την ανησυχία των Ρώσων που στηρίζουν την οικονομική τους ανάκαμψη στο μαύρο χρυσό.
    Αυτά τα δύο φαινομενικά άσχετα ατοπήματα υποδηλώνουν ότι το επικοινωνιακό σύστημα της κυβέρνησης καταρρέει. Τελείως διεκπεραιωτικά σερβίρονται ξανά οι ίδιες ατάκες από τον Λάκη, ενώ οι βαρεμένοι παρατρεχάμενοι που ετοιμάζουν τις μπαρουφολογίες του πρωθυπυργού, βαριούνται και να ενημερωθούν από κάνα κανάλι έστω για το τι γίνεται στην αγορά πετρελαίου.Όλα μοιάζουν να πλησιάζουν στο τέλος και αυτής της πενταετούς μπαλαφάρας. Άντε να δούμε τι έργο θα ανάβει τώρα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το γέλιο θα είναι και πάλι άφθονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σάββατο, 21 Ιούνιος 2008
    SIEMENS - DEUTSHE TELEKOM - ΟΤΕ
    ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΑΣ


    Όλα έχουν σχέση με την πώληση του ΟΤΕ!

    Όταν ο Βγενόπουλος πουλάει τις μετοχές του ΟΤΕ στην DEUTSHE TELEKOM και η τελευταία αποφασίζει να πάρει ολόκληρο τον ΟΤΕ με συμφέροντες για την ίδια όρους, βάζει σε ενέργεια το σχέδιό της.
    Έχει στα χέρια της στοιχεία από την εταιρεία SIEMENS ( με την οποία συνεργάζεται άριστα ) για την εξαγορά πολιτικών και πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα από το « μαύρο ταμείο » της τελευταίας.
    Η DEUTSHE TELEKOM διαρρέει δημοσιογραφικά στις αρχές του Γενάρη ότι υπάρχουν στοιχεία και για τα «δύο μεγαλύτερα κόμματα» για εξαγορά τους με μαύρο χρήμα από την SIEMENS και έρχεται σε επαφή με την κυβέρνηση για την «εξαγορά» του ΟΤΕ.
    Συμφωνεί με την κυβέρνηση ότι θα πάρει τον ΟΤΕ με τους όρους που θέλει η ίδια και σαν αντάλλαγμα θα διοχετεύει στην δημοσιότητα τα στοιχεία για το σκάνδαλο της SIEMENS που θα θίγουν μόνο τους εσωτερικούς και αντιπολιτευτικούς της αντιπάλους με αποκορύφωμα των αποκαλύψεων την ημερομηνία οριστικής «πώλησης» του ΟΤΕ όπου θα κουκουλωνόταν πλήρως η βρώμικη συναλλαγή τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι αποκαλύψεις του σκανδάλου θα προχωρούσαν και προς την πλευρά της κυβέρνησης.
    Έτσι και ενώ η «ανεξάρτητη» Ελληνική «δικαιοσύνη» υποτίθετο ότι ασχολείτο με το σκάνδαλο SIEMENS από το 2005 αλλά κοιμόταν, από τον Μάρτιο του 2008 άρχισε να έχει κάποιες «πληροφορίες», που παράλληλα δημοσιοποιούνταν έντεχνα.
    Έτσι και ενώ μέχρι τις αρχές Ιουνίου έχουν διοχετευθεί πληροφορίες για κάποια περιφερειακά πρόσωπα της ΝΔ και για το φεστιβάλ νεολαίας του ΠΑΣΟΚ «σκάνε» την περίπτωση Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρας κ.λ.π. για να εξουδετερώσουν την «Αγία οικογένεια», που ξέρουν πόσο παραδόπιστη είναι φοβούμενοι να μη ζητήσει «μερτικό» και παράλληλα να ενισχύσουν την εσωκομματική θέση των Καραμανλικών μέσα στο κόμμα. Ο Χατζηγάκης που δεν είναι στο κόλπο δηλώνει ότι δεν υπάρχει ανάμειξη πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο.
    Όταν ψηφίσθηκε στην Ελληνική Βουλή και μόνο από τους βουλευτές της Ν.Δ. η συμφωνία πώλησης και ο Μ. Καρχιμάκης αποκαλύπτει τις σχέσεις της γυναίκας του Αλογοσκούφη με την DEUTSHE TELEKOM δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης των αποκαλύψεων ειδικά για το ΠΑΣΟΚ και έτσι παραδίδει τα στοιχεία στα ΜΜΕ και στον ανακριτή.
    Ο Καραμανλής από τις Βρυξέλες ανακοινώνει ότι η υπόθεση δεν αφορά την Ν.Δ ( Παρ΄ όλο που έχουν διαρρεύσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα πληροφορίες για εν ενεργεία Υπουργούς της κυβέρνησης που είναι αναμεμειγμένοι στο σκάνδαλο ) σίγουρος ότι η DEUTSHE TELEKOM θα κρατήσει τον λόγο της.
    Η συνέχεια ….. έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σεισμός,σεισμός ο Rocco ο θεός!!!!
    Ότι καί νά γραφτεί εδώ,ο χοντρός
    ξέρει πότε θά δημοσιοποιήσει τό όνομα.
    Επικοινωνιακά τού Λούλη, κάποιοι
    ούτε γιά τά κορδόνια του....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. den ntrepeste kai milate kiolas alhtakia tis deksias.ton eidame kai ton karamanli axristos kai apotuximenos.ws edo kai mi parekei ftanoun ta pseftika tou logia kai i pano kato kinisis ton xeriwn tou den pithoun kanenan pleon.to telos sas einai konta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σέ ότι αφορά την SIEMENS.
    Μάθαμε
    ότι μέσω Τσουκάτου το ΠΑΣΟΚ έλαβε 2.000.000 (άν δεν έφτασαν στό ταμείο του να ψάξει να τα βρεί).
    Από την SIEMENS όμως γνωρίζουμε οτι στήν ΕΛΛΑΔΑ συνολικά διατέθηκαν 100.000.000 !!!!!!!.
    Μας μένει να μάθουμε για άλλα 98.000.000 .ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση