GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Πελέκης» του ΠΑΣΟΚ...

. Κλιμακώνονται οι καταγγελίες για τον βενιζελικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπαγεωργίου. Σκληρό δημοσίευμα από την "Ελευθεροτυπία" ....

.
Κλιμακώνονται οι καταγγελίες για τον βενιζελικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπαγεωργίου. Σκληρό δημοσίευμα από την "Ελευθεροτυπία"
..
Του Χρήστου Μπουκάτη
.
Δεν γράψαμε εγκαίρως οτι υπάρχει γκρίνια και μέσα στο ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή στην Εξεταστική Επιτροπή του Βατοπεδίου του βουλευτή Ευβοίας (και στενού φίλου του Ευάγγελου Βενιζέλου) Γ. Παπαγεωργίου και ότι θα τον βγάλουν στη σέντρα;
Μετά την "Αυριανή" που επί δύο ημέρες ασχολείται με το θέμα και σήμερα ζητά παρέμβαση της Δικαιοσύνης, σήμερα το πιο σκληρό σχόλιο το έχει η "Ελευθεροτυπία" με τον τίτλο "Ο «Πελέκης» του ΠΑΣΟΚ".
Γράφει συγκεκριμένα:
"Ερωτήματα για τις πραγματικές προθέσεις του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με την εξιχνίαση της υπόθεσης του Βατοπεδίου προκαλεί η σύνθεση της ομάδας των βουλευτών στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Δίπλα στα ονόματα βουλευτών που έχουν δώσει αγώνα για την αποκάλυψη του σκανδάλου, συναντάμε και τον Γεώργιο Παπαγεωργίου. Αλλά ο βουλευτής Ευβοίας είναι εκείνος ο οποίος, ως πολιτικός και δικηγόρος, φρόντισε να δικαιωθεί δικαστικά η Μονή Μεγίστης Λαύρας, που με τα δικά της «χρυσόβουλα» και με αμφισβητούμενες μεθοδεύσεις της διοίκησης κατοχύρωσε δικαιώματα σε μια τεράστια έκταση της νότιας Σκύρου. Ο κ. Παπαγεωργίου πρωτοστάτησε σ' αυτήν την υπόθεση, που έχει πολλές ομοιότητες με τις διεκδικήσεις του Βατοπεδίου στη Βιστωνίδα, ενώ φρόντισε να περάσει και συγκεκριμένη διάταξη στον δασοκτόνο νόμο 3208/2003, στον οποίο υπήρξε εισηγητής. Αλλά και στο επίσημο βιογραφικό του ο κ. Παπαγεωργίου παρουσιάζει ως βασική του ιδιότητα εκείνη του μέλους του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. Εδώ υπάρχει ένα σαφές πολιτικό και ηθικό ασυμβίβαστο.
Ο Ιός"
----------------------

25 σχόλια

  1. OYST KAI GIA TOYS DYO

    PRASINOYS KAI MPLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΚΌΣΜΟς ΤΟΥς ΈΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΧΑΜΠΆΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥς 2. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΠΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mallon vlepo ton dr koutsouko ypourgo me ayta poy ginontai apo tous allous

    O KALYTEROS thA EINAI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ, Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ .

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .

    ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ , ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ.
    ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ.ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΑΛΑ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ.ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΣΙΔΕΡΑ.ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.
    ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
    ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ-ΣΙΦΟΥΝΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΗΔΗΞΕΙ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Ο ΑΕΤΟΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΑΪΤΟΣ. Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Ο ΕΥΡΩΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε σεις θα μας τρελανετε.....
    ειπαμε οτι η εκκλησια εχει λεφτα αλλα καθε μερα σε ιντερνετ σε αφημεριδες ολοι αναφερονται σε μονες που εχουν κλεψει απο κοσμο εκτασεις...τωρα το θυμηθηκατε?
    τυχαιο ειναι???
    τουλαχιστον αφηστε λιγο διαστημα να περασει και μετα πεστε τα ψεμματα σας...αλητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η «ΑΥΡΙΑΝΗ» αυτή που γκρέμισε τον Καραμανλισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα κορμιά και τα μαχαίρια κάποτε αλλάζουν χέρια...............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ..
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ..ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;
    Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ;
    -ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΤΩΡΑ. ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
    ΩΞΩ ΡΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ-ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ-ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ-ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ .

    ΡΕ !!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

    Ο ΑΠΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μπει στη θέση του το λαμόγιο ο Καχριμάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό θα ήταν να διερευνηθεί ο ρόλος αυτού του "κυρίου" και στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου την περίοδο 1999-2000. Το λαμόγιο απέκτησε τεράστια περιουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ πλήρως με το άρθρο της Αυριανής (αν και την έχω χεσμένη αυτή την εφημερίδα ) όπως έχει και χεσμένους εμάς και το ΠΑΣΟΚ ο Κύριος Κουρής κατά παλαιότερη δημόσια δηλωσή του.

    Να είναι μόνο σίγουρος ο κύριος Κουρής που γκρέμισε το Καραμανλισμό με την Αυριανή ( έτσι έλεγε και η λεζάντα δίπλα από την προμετωπίδα της) ότι αυτοί που κρύβονται πίσω από το Σκυριανό Βατοπέδι είναι αυτοί που έβριζαν και βρίζουν τον πρώην Πρωθυπουργό κύριο Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο που με τόσο μένος αντιτάχθηκαν στην εκλογή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ που πραγματικά αν τώρα ήταν αρχηγός ο Βενιζέλος το ΠΑΣΟΚ θα ήταν μπροστά τουλάχιστον 5-7 % από την ανεκδιήγητη Ν.Δ.

    Ας βγούν λοιπόν όλα στη φόρα και για το ΠΑΣΟΚ γιατί η κάθαρση πρέπει να γίνει σε όλα τα κόμματα για να ανοίξει επιτέλους σε αυτή τη χώρα ο δρόμος για ανθρωποκεντρική πολιτική των πολιτών και όχι των τρωκτικών.

    Βεβαίως αυτό ισχύει για όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.


    .....αναμένω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥ PRESS ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με την εξεταστικη ειναι σαν να ζητανε απο τους κλεφτες να ψαξουν τους απατεωνες...

    Κρεμαλα σε πρασινα και μπλε λαμογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΧΡΙΜΙΑ ΚΑΧΡΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 22ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΛΙΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

    "Δεν θα με φλομώσετε
    ξανά στα παραμύθια.
    Δεν γουστάρω ψέματα,
    δεν ξέρω την αλήθεια.

    Δεν θα με εκβιάσετε
    εμένανε με χάος
    γιαυτό και θα ψηφίζω
    κουκουέ ή λάος!"

    Γραικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kostas λέει:
    Αύγουστος 4, 2007 σε 8:27 π.μ.
    http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/παπαγεωργίου-γεώργιος-πασοκ/

    Έχει μεγάλη ηθική και πολιτική ευθύνη γιατί υπό τη σκέπη του οργίασε, και συνεχίζετε, το πλιάτσικο περιουσίας που παραχωρήθηκε στο Δήμο Σκύρου από το δημόσιο, με το άρθρο 51 του νόμου 4108 του 1929, και συνεχίζετε το κατακρεούργημα της παρακαταθήκης, του υπεράνθρωπου και θεϊκού έργου των Σοφοκλή Δημ. Στεφανίδη και του Μιχαήλ Σοφ. Στεφανίδη, με επακόλουθο να επιφορτιστούν το βάρος των συνεπειών της πρωτοβάθμιας διαφθοράς μέσα από το Ο.Τ.Α της Σκύρου οι νεότεροι ‘‘ιδιώτες’’ διαχειριστές της διαπλοκής, σε σημείο να εμπαίζουν την δικαιοσύνη και να βιάζετε το δίκαιο, οπότε εκτίθενται ακόμα περισσότερο οι ‘‘ιδιώτες’’ με τις παραπολιτικοδικονομικές ίντριγκες, και σε γοργούς ρυθμούς και ουχί «…σιγά-σιγά ροκανίζει την περιουσία του..» ο δήμος Σκύρου

    Είναι και παραπονιάρης ως προς το ασυμβίβαστο του βουλευτικού αξιώματος σε σχέση με το δικηγορείν!

    Βαθμό 5 το μεγαλύτερο που επάξια αντικατοπτρίζει την κατά πλειοψηφία ποιοτική απόφαση 69/06 του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σκύρου.

    Πρόσφυγας λόγω των ‘‘ιδιωτών’’ της πρωτοβάθμιας διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν πατρ να γαμηθητε ρε μαλακες .Τα σκανδαλα ειμναι μπλε οτι και να κανετε.Και ο κουρης ας παει να γαμηθει ολο μαλακιες λεει αυτο το μουνοπανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΧΡΙΜΙΑ ΚΑΧΡΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 22ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΛΙΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!

    27 Οκτώβριος 2008 10:57 μμ

    Πω πω πίκρα που πρέπει να τραβάς φασίστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aυριανή; Εδώ γελάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 22ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΛΙΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!
    Η ΕΥΒΟΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βαγγέλη, κρατήσου μακριά από αυτό το πρόσωπο!....
    Εγώ Πασοκ είμαι,αλλά γνωρίζοντας από κοντά "πρόσωπα και πράγματα" γι αυτό το άτομο, σου λέω ότι πρόκειται για κάποιον που δεν θάπρεπε να είναι ούτε φίλος σου, ούτε στις τάξεις του Πασοκ.
    Για μάθε, για ποιο λόγο τον... τουφέκισε κάποιος αντίδικος του, και παρα τρίχα τη γλύτωσε, προ δεκαετίας περίπου?
    Τόσο έντιμη δικηγορία ασκούσε?
    Για ψάξε το λίγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση