GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος θα σώσει το "Αττικόν";

. Μόνο πέντε πανεπιστημιακοί ιατροί υπέγραψαν -και μάλιστα κάτω από πίεση- επί συνόλου 30 γιατρών ειδικευόμενων που είναι στην κλινική του...

.
Μόνο πέντε πανεπιστημιακοί ιατροί υπέγραψαν -και μάλιστα κάτω από πίεση- επί συνόλου 30 γιατρών ειδικευόμενων που είναι στην κλινική του κ. Κρεμαστίνου, το κατάπτυστο κείμενο (διαβάστε εδώ). Γιατί άραγε ο κ. Κρεμαστινός κυκλοφόρησε αυτή την επιστολή; Τόσο καιρό δεν υπήρχε πρόβλημα;
Οι εργαζόμενοι στο Αττικόν αναμένουν τώρα βοήθεια για τη σωτηρία του νοσοκομείου από τους πολιτικούς αρχηγούς και τις πρωτοβουλίες τους.
Σήμερα Παρασκευή σχεδάζεται να επισκεφθεί το νοσοκομείο κλιμάκιο του Συνασπισμού για να ακούσει τα προβλήματα των εργαζόμενων. Ήδη ο Γ. Παπανδρέου γνωρίζει την κατάσταση και πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες που θα πιέζουν ώστε να βγει το νοσοκομείο από το τέλμα που έχει περιπέσει. Εξάλλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για αυτό το νοσοκομείο καθώς σε αυτό έχει νοσηλευθεί και ο ίδιος και η μητέρα του στο παρελθόν. Επομένως, γνωρίζει όχι μόνο την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, αλλά και την ανησυχία των ομορων δήμων και των κατοίκων τους.
Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου μάλιστα το Δημοτικό Συμβούλιο του Χαϊδαρίου πραγματοποιεί ανοιχτή συνεδρίαση για τα προβλήματα του Αττικού.
Κ.Β.
---------

8 σχόλια

  1. Και η μίζα του Αποστολτέτοιου;

    Να πάει χαμένη η επένδυση του στο "πολιτικό σύστημα";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψέμματα λέει το κείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΤΤΙΚΟΝ". Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΕΙΩΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟ. ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ Η ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ;
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΛΟΓΙΚΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΤΗ "ΠΑΠΙΑ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "ευγενής" κ. Κρεμαστινός πάντως λόγω ιδεολογίας (ως γνήσιος Πασόκος) δεν πρόκειται να το σώσει. Προς ισχυροποίηση αυτής της άποψης, δείτε τι κάνει ως πρόεδρος του ΔΣ καθημερινής εφημερίδας στη Ρόδο. Όπου πλαστογραφούν ακόμα και τις υπογραφές των εργαζομένων στα χαρτιά των προσλήψεων, για να αλλάζουν (και να παρανομούν) τα συμφωνηθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ η εφημερίδα του στη Ρόδο κυκλοφόρησε τη μέρα της απεργίας! εδώ μιλάμε για φασίζουσα λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα έχει άποψη και το δημοτικό σουμβούλιο για τα προβλήματα του νοσοκομείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε το χαμπάρι: Ο Κρεμαστινός (και οι άλλοι καθηγητές)δεν ενδιαφέρεται για το αν θα λειτουργήσει ομαλά το Αττικόν, αλλά για τούς πελάτες που χάνει κάθε μέρα εκεί μέσα. Από τούς πανεπιστημιακούς έγινε τσιφλίκι το νοσοκομείο αυτό και δεν λειτουργεί σωστά. Γνωρίζει κανείς π.χ. πόσα παίρνει ο Κρεμαστινός για μία εξέταση σε νοσοκομείο του ΕΣΥ; Ούτε η... Εφορία υποθέτω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση