GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεστιβάλ ποντιακών χορών...

. Από το evia-blog.blogspot.com/ . Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα έγινε χθές το βράδυ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε Κβό Ντό το 4ο ...

.
.
Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα έγινε χθές το βράδυ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε Κβό Ντό το 4ο Φεστιβάλ ποντιακών χορών το οποίο οργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπόνδία.
Οι χορευτές και η οργάνωση απο τους διοργανωτές ήταν άψογη με μόνη παραφωνία τις ομιλίες των πολιτικών που παραβρέθηκαν και κούρασαν τον κόσμο. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις ο κόσμος πάει για να δει και να καμαρώσει την νεολαία μας να χορεύει και όχι να ανεχτεί τις βασανιστικές ομιλίες πολιτικών οι οποίες αν κρίνουμε και απο την αδιαφορία του κόσμου μάλλον δεν τους λένε και κάτι!
------------------------------------

6 σχόλια

  1. ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σάββατο είχα την τιμή να λάβω κι εγώ μέρος στο καταπληκτικό αυτό φεστιβάλ.Παρακολουθώντας σχετικά videos ανατρίχιαζα! Το σχόλιο που θα ήθελα να κάνω σε αυτήν την περίπτωση είναι σχετικό με τη φωτογραφία την οποία έχετε αναρτήσει,καθώς δεν είναι διόλου χαρακτηριστική της βραδιάς εκείνης.
    Όσον αφορά τις ομιλίες των πολιτικών-εμείς οι χορευτές που περιμέναμ εστα παρασκήνια είχαμε κουραστεί αφάνταστα με τις πολύωρες αερολογίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι Τουρκοι του Ποντου χορευουν τουs ιδιουs xορουs? Ετσι τουs ειδα και τουs καταλαβα εγω οταν καποτε πηγα στην Τραπεζουντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μόνη παραφωνία τις ομιλίες των πολιτικών που παραβρέθηκαν και κούρασαν τον κόσμο

    ================================

    Όποιος πολιτικάντης είναι τόσο ούφο που να επιδιώκει να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, μπροστά σε τόσο κόσμο, ότι κοιτάει μόνο την παρτη του και το "εφε" του και τους έχει γραμμένους όλους στα παπάρια του, ας φάει το μαύρο που του αξίζει.

    Από τη στιγμή όμως που θα καταφέρει να εκλεγεί, οι μαλάκες ψηφοφόροι του θα έχουν τον εκπρόσωπο που τους αξίζει.

    Απλό συμπερασμα και δεν χρειάζεται να είσαι αϊνστάϊν για να το καταλάβεις.


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ma einai gnosto oti oi politikoi stin elada einai gia ta panigiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ??
    ΣΑΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση