GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Έλληνες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ...

...πρωθυπουργοί, υπουργοί ή υποψήφιοι . Ανταπόκριση απο τη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 15 Οκτωβρίου 2008 . Τελευταία παρακολουθώ ελληνικές ιστοσελίδες και το ...

...πρωθυπουργοί, υπουργοί ή υποψήφιοι
.
Ανταπόκριση απο τη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 15 Οκτωβρίου 2008
.
Τελευταία παρακολουθώ ελληνικές ιστοσελίδες και το press-gr και βλέπω ότι έχετε παθιαστεί -και δικαίως- με τους καλόγερους, τους υπουργούς, τα γκόλντεν μπόις, την ακρίβεια... Εγώ θα σας μιλήσω ως Ελληνοαμερικανός μπλόγκερ για ένα θέμα που έχω ασχοληθεί, για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που προετοιμάζει-ανεβάζει ή ρίχνει πρωθυπουργούς, υπουργούς, τραπεζίτες, βιομηχάνους, σε αρκετές χώρες της Γης...
Η λέσχη λειτουργεί με οικονομικά συμφέροντα και προκατασκευασμένες κατευθύνσεις και θεωρείται εδώ και πέντε δεκαετίες, η κατευθυντήριος γραμμή της παγκόσμιας οικονομίας, που αποφασίζει γιά το πολιτικο-οικονομικό μέλλον του πλανήτη μας. Κοινή πεποίθηση στους δημοσιογραφικούς κύκλους είναι ότι προετοιμάζει μελλοντικούς ηγέτες και παράγοντες χωρών... Τακτικά μέλη της υπήρξαν ή είναι οι Ροκφέλερ, Κίσσιγκερ, Σόρος, Kλίντον, Ντ' Εστέν, Πρόντι κι΄άλλα τρανταχτά ονόματα στα στεγανά της βιομηχανίας, των τραπεζών, των αμερικανικών κυρίως ΜΜΕ και των επτά μεγάλων εταιριών πετρελαίου... Έ
νας από τους αγαπημένους της τομείς η πολεμική βιομηχανία και το Πεντάγωνο. Απαξάπαντες οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ υπήρξαν μέλη της Λέσχης και ασφαλώς και στο μέλλον. Σιγά μην αφήνανε τις τύχες του κόσμου στις κυβερνήσεις των λαών... (στη φωτο ο Κίσινγκερ, αποκαλούμενος και πλανητάρχης της Λέσχης)
Οι επιλεγμένοι 'Ελληνες της Λέσχης, γνωστοί, αλλά γιά όσους τους αγνούν, θα τους παρουσιάσω, έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς στις κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις της είναι κυρίως πολιτικοί, βιομήχανοι, επιχειρηματίες. Άτομα προικισμένα, ταλαντούχα το καθένα στο τομέα του, αλλά και κάποια απλώς φιλόδοξα...
Η
Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, θεωρείται εδώ στις ΗΠΑ, ως η μυστική παγκόσμια κυβέρνηση, αφού ότι αντιδραστικό, ανατρεπτικό και τρομοκρατικό έχει συμβεί σε παγκόσμια κλίμακα τον τελευταίο μισό αιώνα, έχει συζητηθεί, αναλυθεί και κάποιοι υποστηρίζουν και προκαθοριστεί όχι στις συνεδριάσεις της, αλλά στα μυστικοσυμβούλια των ανωτάτων στελεχών της. Η Λέσχη, συνεδριάζει γιά ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές χώρες και πόλεις, με συμμετοχή 120-130 επιλεγμένων μελών. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε οποιονδήποτε, αρνούμενοι την συμμετοχή τους. Μασονικοί κανόνες διέπουν την συμμετοχή τους στη Λέσχη.
Η Λέσχη συνεδρίασε στην Ελλάδα το 1993, (στην Βουλιαγμένη), επί πρωθυπουργίας Κώστα Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση και με άλλους 'Ελληνες πολιτικούς, ίσως τιμής ένεκεν που η συγκέντρωση γινόταν στην Ελλάδα.
Το 1998 είχαν συμμετάσχει (στην Αγγλία) οι Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, φιλαράκια απο την εποχή που σπούδαζαν στην Αμερική.
Περισσότερα...
-------------------

27 σχόλια

  1. Ζει αυτό το παιδί?
    Ο Λιμπερό(πουλος)?
    Έ τότε ας μάθουμε!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Ελληνοαμερικανε μαλακα, και ποy ειναι το κακο? ισα ισα το να συμετεχεις σε ενα δυνατο CLUB σαν και αυτο αποκτας δυναμη και γινεσαι υπολογησιμος.ΟΚ Mr Lymperopoylos poy mas to paizeis ellhnoamerikanos Bloger? Αυτα τα εχομε διαβασει και ξαναδιαβασει χιλιες φορες γραψε καμια αλλη παπαρια...χεστικαμε για τη λεσχη Μπιλντερμπεργκ.Την επομενη φορα otan kaneis moufa, Ελληνοαμερικανε Bloger να βαζεις φαρδια πλατια και το URL apo to Blog sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ....ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. iraklio web radio 2

    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

    ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Εδώ θα ακούσετε τις ποιο hot dance επιτυχίες από Δευτέρα εως Παρασκευή μεσημερι !

    Από Παρασκευή εως και Κυριακή θά ακούτε τις ωραιότερες Μπαλάντες
    Listen live
    Ακούστε εδώ ζωντανά
    http://niok.no-ip.info:9000/listen.pls

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε, Λυμπερόπουλε, που βάζεις τον άντρα της μυλωνούς με τους πραματευτάδες!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολλημένοι συνομοσιολόγοι, βαρεμένοι με Λιακόπουλο & Σια που όλο συνομοσίες βλέπετε!
    Νομίζετε ότι μόνο εσείς κατέχετε την απόλυτη γνώση, μόνο εσείς μπορείτε να "αποκρυπτογραφείτε" τα "μυστικά μηνύματα", μόνο εσείς γνωρίζετε τι συζητείται πίσω από τις κλειστές πόρτες των διάφορων "συνομοσιολογικών" λεσχών & οργανώσεων.
    Πολλοί από εσάς πιστεύουν ακράδαντα ότι η nasa σκηνοθέτησε την αποστολή στη σελήνη, ότι η γή είναι κούφια, ότι οι κυβερνήσεις συνεργάζονται με εξωγήινους, ότι οι ηγέτες των χωρών είναι μεταμορφωμένες σαύρες κτλ.
    Ό,τι μ@λ@κί@ σας κατέβει στον ανύπαρκτο εγκέφαλό σας τη διαδίδετε παρέα με την απαραίτητη δόση "μυστηρίου" ώστε να ψαρώνετε τους αφελείς.
    Άντε πίσω στις τρύπες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμάν με τα παραμύθια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Πιό πολλά λεφτά έχουν βγάλει οι συνομωσιολόγοι που γράφουν γι αυτην παρά έχουν προωθηθεί τα μέλη της. Λοιπόν και ο Πάγκαλος, και η Διαμαντοπούλου, ο Σαμαράς, ο Ανδριανόπουλος, ο Αλογοσκούφης και τόσοι άλλοι έχουν πάει εκεί. Εγινε κανείς τους Πρωθυπουργός, η πρόκειται ποτέ στο μέλλον να γίνει; Απλά καλούν από κάθε χώρα επώνυμους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δηλαδή τι θέλατε, να καλέσουν την Εφη Θώδη, την Καλομοίρα η τον Φούφουτο; Αμάν πιά με την συνωμοσιολογία. Αυτή μας έχει φάει... Γιατί δεν μας λεέι ο Λυμπερόπουλος πως ο Ωνάσης είχε διαφθείρει τους πάντες και έβαζε τον Καραμανλή να του κάνει τους νόμους που τον βόλευαν. Ας διαβάσει το βιβλίο "Ο Δικηγόρος". Δεν νομίζω να ήταν κανείς απο τους δύο στην Μπίλντεμπεργκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως η "Λέσχη Μπίλτενμπεργκ" είναι σταχτη στα μάτια,και την έχουμε δαιμονοποιήσει υπερβολικά? (Αν συμετείχε ο Ζισκάρ Ντ'Εστέν, αποδεδειγμένα φιλέλληνας και φανατικός αντιτούρκος,ισως δεν είναι τόσο κακή!)

    Φαντάζεται κανείς πως σε μιά οργάνωση που δήθεν αποφασίζει για τις τύχες του πλανήτη,θα συμμετείχαν...ο Κωστάκης κι'ο Γιωργάκης?

    Οι πραγματικές αποφάσεις δεν πέρνονται απο επώνυμες "λέσχες" κλπ,αλλα απο κύκλους που κρατούν χαμηλό προφίλ (π.χ Σιωνιστικό λόμπυ στις ΗΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμα θέλετε να δείτε τί ακριβώς σημαίνει η Λέσχη και ποιοι Ελληνες συμμετέχουν πόσες φορές δείτε το http://www.kalami.net/2005/ellada/bilderberg
    Σημειώνοντας οτι ο Λυμπερόπουλος ξέχασε να σημειώσει τη διαρκή παρουσίά σε υψηλό επίπεδο του Κώστα Καρρά, όχι του ηθοποιού βεβαίως. Κι όπου ανθελληνική προπαγάνδα και Ιδρυμα Σόρος εκεί και ο περι ού ο Λόγος!Να σποσνσονάρει μαζί με τον Λεβέντη, την εθνική τράπεζα, την Αλφα και άλλους φορείς το www.cdrsee.org .
    Που ξαναγράφει την ιστορία των βαλκανίων σε βάρος της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παίδες γι΄αυτό σκίζουν οι Έλληνες μπλόγκερς στο Αμέρικα, δεν τα κουκουλώνουν. Να νας ζήσεις Τζονι-Γιαννάκη, πες τα ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αμα γεράσει ο άνθρωπος
    κι ασπρίσει η κεφαλή του
    μακραίνουνε τ'αρχίδια του
    κονταίνει η ψωλή του...

    Αν τώρα τα συνδυάσει κανείς αυτά με την γνωστή σαλιάρα (γλύψ-γλύψ σλούρπ-σλούρπ) προσωπικότητα του Λιμπερόπουλου, δεν αξίζει καν να ασχολείται.

    Τελικά ρε κακομοίρη παλιόγερε, εσύ τι είσαι, "εΛ" ή ομάδα "Ε"(για το ψιλό μας); Αντε ρε να διαβάσεις κανένα Λιάκουρα να καβλώσεις. Παραμυθατζή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15 Οκτώβριος 2008 8:39 πμ

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ... ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
    Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί το χειμώνα ο Γιωργάκης φοράει ωτασπίδες;
    Για να αποφεύγει τα ρεύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Γιωργάκη;
    Για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοί που απάντησαν στο άρθρο είναι η πολύ αφελείς η είναι βαλτοί.
    Όχι παιδιά δεν ειστε αφελείς.
    Οργανωμένα συμφέροντα εξυπηρετείται.
    Καλό θα ήταν να μας πεί αυτός που έγραψε το άρθρο και την δασύνδεση μεταξύ Σιωνισμού και λέσχης Μπίλντεμπεργκ .
    Επίσης θα ήθελα να γράψω πως η άποψη σου φίλε δεν γίνεται ποιό πειστική όταν βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλα τα κακά που τυρρανούν αυτόν τον πλανήτη έρχονται από τον διεθνή Σιωνισμό πάρτε το είδηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kai h Marjam Damanaki einai evraia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αμέσως σκάσαν μύτη τα μαλακοκάβλια συνήγοροι της λέσχης.
    Τουλάχιστον ασφάλιση σας πληρώνουν μαλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έτσι να ξέρουμε ποιοι είναι προσκυνημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πεδια ολα ι εβρει τα κανουν, εμενα στο μαγαζη στη γητονια μου διξε ενας πιστοτικη και μου ιπε χρισιμοποιειτε εβρεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρωμερά τέρατα, ανθέλληνες του κερατά.
    ΚΑΡΙΟΛΙΑ, που κολλάτε χαρακτηρισμούς "ρατσιστής, ναζιστής, φασίστας" και παίζετε το παιχνίδι της νέας τάξης, στα όργανα της παγκοσμιοποίησης του εξαναγκασμού και του ελέγχου.
    Δεν βλέπετε που μας οδηγούν οι ηγήτορές σας???
    Καταστρέφουν τις οικονομίες των χωρών, εξασφαλίζοντας στους λαούς, ΠΕΙΝΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!!

    ΚΑΡΤΑΛΙΑ, σκατιάρηδες πότε θα ξυπνήσετε και θα αντιληφθείτε, το παιχνίδι που παίζουν τα σκοτεινά κέντρα, σε βάρος των λαών....


    Βρωμιάρηδες...
    Διαβάστε τα παρακάτω, για να καταλάβετε ποιοι κάνουν κουμάντο τον κόσμο και διαχειρίζονται τις τύχες των λαών.

    http://greece-salonika.blogspot.com/2008/09/e_3407.html

    http://greece-salonika-archives.blogspot.com/2008/09/blog-post_6340.html

    http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=136&tx_ttnews[pointer]=2&tx_ttnews[tt_news]=644&tx_ttnews[backPid]=133&cHash=ac41a70e67

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...

    ΚΙ΄ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΛΕΜΕ ΤΟΤΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΟ 1897, ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...

    ====================
    ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
       
    Πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από την ημέρα, πού ένα μεγίστης σημασίας έγγραφο είδε το φώς της ημέρας!

    Από την στιγμή, πού θαρραλέοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έθεσαν σε κυκλοφορία τά «Μυστικά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», εμβρόντητος ο Χριστιανικός κόσμος πληροφορήθηκε τό, τ ί α κ ρ ι β ώ ς  ετοιμάζουν οί αντίχριστες δυνάμεις…

    Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ το Νοέμβριο του 1979 δημοσιεύθηκαν καταγγελίες ότι οί Μασώνοι και οί Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και όσα δεινά απ΄ αυτούς προήλθαν...

    Στην Ελλάδα, οί εν λόγω αποκαλύψεις άρχισαν να δημοσιεύονται την ίδια ακριβώς ημέρα ( Κυριακή 11.11.79 ) σε δύο Αθηναϊκές εφημερίδες, «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» και «ΒΗΜΑ».  
     
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ  ΣΙΩΝ ;  

    Τά κείμενα των «Πρωτοκόλλων» πού μιλάνε για το σχέδιο του Σιωνισμού, είχαν κρατηθεί σαν πρακτικά, όταν κατά το 1897 οί Σιωνιστικές μυστικές εταιρείες συγκρότησαν ένα συνέδριό τους στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας…

    Τά κείμενα όμως αυτά διέρρευσαν και έφτασαν στα χέρια των Χριστιανών.

    Πρώτος εκδότης των «Πρωτοκόλλων» υπήρξε ο Ρώσσος καθηγητής Σέργιος Νείλος στα 1902.

    H παρακάτω αναφορά είναι παρμένη από το Γαλλικό κείμενο τών Πρωτοκόλλων όπως τα δημοσίευσε ο Roger Lambelin τό 1924 στό περισπούδαστο και αποκαλυπτικώτατο βιβλίο του με τίτλο:

    «L' Imperialisme d' Israel»...  

    ==============

     ΤΑ ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ...  
    1ον) “ Εμείς είμαστε εκείνοι, οι οποίοι πρώτοι έχομεν ρίψει εις τούς λαούς τίς λέξεις: «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», λέξεις επαναλαμβανόμενες μετά ταύτα υπό ανόητων ψιττακών " ( παπαγάλων...)

    Οι χριστιανικοί λαοί απεκτηνώθησαν δια των ισχυρών ποτών, η νεολαία τους αποβλακώθηκε δια των κλασικών σπουδών και δια της προώρου ακολασίας, εις την οποίαν την έχουσιν οδηγήσει οι πράκτορες μας...

    ( ΣΧΌΛΙΑ: Δημιουργία επαναστάσεων καί αναρχίας, ποτά, ναρκωτικά, μικτά σχολεία, ελεύθερες σχέσεις καί συμβιώσεις.

    Αυτά πού βλέπουμε σήμερα με τα ίδια περίπου συνθήματα: 

    «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης» !

    -------------

    3ον) ...Θυμηθείτε την Γαλλική Επανάσταση, την οποίαν απεκάλεσαν «μεγάλην».

    Τα μυστικά της προπαρασκευής της μας είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξεν ολόκληρος έργον των χειρών μας...

    Θα εμφανισθώμεν ως απελευθερωτές του εργάτου εκ του ζυγού τούτου, όταν θα του προτείνωμεν να εισέλθη εις τας τάξεις της στρατιάς των Σοσιαλιστών, των Κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζομεν πάντοτε υπό το πρόσχημα αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού Μασωνισμού μας...  ...

    Μετ' ολίγον ακόμη δρόμον ο κύκλος του Συμβολικού Φιδιού (όστις παριστάνει τον λαόν τού Ισραήλ ) θα κλεισθή. Και όταν ο κύκλος ούτος κλεισθή, όλα τα Κράτη της Ευρώπης θα περισφιγχθώσιν εις αυτόν, όπως σε μία ισχυρή μέγγενη...

    ( ΣΧ. Ομολογία γιά το ποιοί κρύβονταν πίσω από την Γαλλική Επανάσταση τού 1789 !)

    ====================

    4ον) ...Ιδού διατί είναι αναγκαίον να καταστρέψωμεν την πίστιν, να αποσπάσωμεν από τον νουν των χριστιανών την Αρχήν της Θεότητος και του Αγίου Πνεύματος καί να υποκαταστήσωμεν όλα ταύτα μέ υλικούς υπολογισμούς και υλικές ανάγκες...  

    ================

    6ον)...Μετ’ ου πολύ θα ιδρύσωμεν παμμεγέθη μονοπώλια, δεξαμενάς των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία θα εξαρτώνται ακόμη καί οί περιουσίες των Χριστιανών.

    Θα εξαρτώνται κατά τέτοιον τρόπον, ώστε σιγά σιγά θα καταβροχθισθούν από αυτά...



    (Σχ. Ίδρυση Πολυεθνικών Εταιρειών, μεγάλων εμπορικών τράστ, Super Market, κλπ είς βάρος των μικρών επιχειρήσεων πού δεν θ΄ αντέξουν στον συναγωνισμό καί θα κλείσουν με αποτέλεσμα ο έλεγχος της αγοράς να περάσει στούς λίγους καί σέ "άλλα χέρια...")

    ===================

    9ον)...Εν ταις ημέραις μας, εάν κάποια Κράτη διαμαρτύρονται εναντίον μας, τούτο γίνεται προς το θεαθήναι και σύμφωνα με τήν επιθυμία μας καί τίς διαταγές μας... 

    Θα κυβερνήσωμεν δια χειρός στερεάς, διότι έχομεν να κάμωμεν με συντρίμματα ενός κόσμου, άλλοτε μεν ισχυρού, σήμερον δε υποτεταγμένου εις ημάς...

    Εμείς είμαστε εκείνοι εκ των οποίων προέρχεται ο τρόμος, όστις έχει το παν καταλάβει... 

    Έχομεν εις την υπηρεσίαν μας ανθρώπους όλων των αρχών, καί όλων των δογμάτων.

    Επανορθωτάς της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστάς, στασιαστάς και παντός είδους ουτοπιστάς.

    Έχομεν ζεύξει όλον τον κόσμον εις την εργασίαν.

    Έκαστος εξ αυτών υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθώντας να ανατρέψη παν ό,τι μένει ακόμη όρθιον.

    Εθέσαμεν χείρα εις την Δικαιοσύνην, εις τας Εκλογάς, εις τον Τύπον, εις την ατομικήν ελευθερίαν, και προ παντός εις την Εκπαίδευσιν και την ανατροφήν, οί οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελευθέρας υπάρξεως.

    Έχομεν αποκτηνώσει και διαφθείρει την Χριστιανικήν νεολαίαν δι’ ανατροφής, βασιζόμενης επί αρχών και θεωριών ψευδών τάς οποίας εμείς ενεπνεύσθημεν... 

    ================

    12ον)...Ποίον ρόλον παίζει τώρα ο Τύπος; 

    Χρησιμεύει μόνο στό να αναφλέγη τα πάθη, ή στό να συντηρή τους εγωισμούς των κομμάτων.

    Είναι μάταιος, άδικος, ψευδής, και το πλείστον των ανθρώπων δεν εννοεί καθόλου εις τι χρησιμεύει. 

    Θα τού βάλουμε σαμάρι και θα του βάλωμεν καί ισχυρά χαλινάρια...

    Θα δημιουργήσωμεν ειδικόν φόρον επί του Τύπου, θα απαιτώμεν εγγύησιν, δια την ίδρυσιν εφημερίδων ή τυπογραφείων.

    Έτσι θα προφυλάσσεται η Κυβέρνησίς μας από πάσαν επίθεσιν εκ μέρους του τύπου.

    Και επ’ ευκαιρία θα επιβάλλωμεν άνευ οίκτου πρόστιμα. Χαρτόσημον, εγγυήσεις και πρόστιμα θα δίδωσι τεράστιον εισόδημα εις το Κράτος.

    Θα πλήξωμεν τόν Τύπο όπως και κάθε έντυπον, με δασμούς εις χαρτόσημα κατά φύλλον και με ενέχυρα.

    =================

    14ον)...Όταν θα έλθη η βασιλεία μας ( σημ. Αντίχριστος - 666 ) δεν θ’ αναγνωρίσωμεν την ύπαρξιν άλλης θρησκείας πλην της του ενός Θεού ημών, με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμαστε ο εκλεκτός λαός και δια του οποίου η αυτή ειμαρμένη είναι ηνωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. 

    Δια τούτο ακριβώς οφείλομεν να καταστρέψωμεν πάσαν πίστιν...

    Τα σφάλματα των Χριστιανικών διοικήσεων θα περιγράφωνται από εμάς με τα μελανώτερα χρώματα. 

    Θα διεγείρωμεν τέτοια απέχθειαν προς αυτά, ώστε οι λαοί θα προτιμούνε την ησυχίαν της δουλείας, από τα δικαιώματα της διαβόητου ελευθερίας...

    ===================

    Κάθε νέα δημιουργία οιασδήποτε μυστικής οργανώσεως θα τιμωρήται επίσης δια θανάτου... 

    Θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τίς Μασωνικές Στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης.

    Θα προσελκύουμε σ΄ αυτές όλους εκείνους, οί οποίοι είναι, ή μπορούν νά γίνουν υπέροχοι πράκτορες μας.

    Οί Στοές αυτές θ’ αποτελούν το κυριώτερον γραφείον πληροφοριών μας και το έχον την μεγαλυτέραν επιρροήν μέσον μας.

    ===================

    16ον)...Θα καταργήσωμεν τα Πανεπιστήμια, τά οποία αποτελούν τον πρώτον σταθμόν του συγκεντρωτισμού και θα ιδρύσωμεν νέα καί υπό νέαν μορφήν...

    Θ’ αντικασταστήσωμεν τον Κλασικισμόν, καθώς και πάσαν μελέτην της Αρχαίας Ιστορίας,…

    Το σύστημα της καταπνίξεως της σκέψεως ετέθη ήδη σε εφαρμογή δια της μεθόδου, η οποία ονομάσθηκε «διδασκαλία δι’ εικόνων» ( ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ), και ή οποία θα μεταβάλη τους Χριστιανούς σέ πειθήνια ζώα μη σκεπτόμενα και αναμένοντα την δι’ εικόνων παράστασιν των πραγμάτων δια να τα αντιληφθούν τα γεγονότα...

    ================

    Epsilon Lamda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10:53

    πότε θα ξυπνήσετε και θα αντιληφθείτε, το παιχνίδι που παίζουν τα σκοτεινά κέντρα, σε βάρος των λαών....

    =======================

    Ξύπνιοι είναι και πηγαίνουν και εισπραττουν κανονικά το μισθό τους. Καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις στην δημόσια διοίκηση και έδρες στα πανεπιστήμια και χαίρονται με τα κατορθώματα του Αφέντη τους που, απλόχερα, τους αφήνει να τρώνε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι του.

    Όποιος έχει βρεθεί ψηλά και αρνείται την ελληνικότητα (ένα φρόνημα που δεν ανταμοίβει με χρήμα αλλά με Αίσθηση) είναι "σπρωγμένος" ως εκεί, από τα Αφεντικά του. Μέσα από σκοτεινές στοές και διαδρομές.

    Δεν σου φαίνεται παράλογο το γεγονός ότι όποιος επιστήμονας δεν ανήκει σε "αδελφότητα", εξαναγκάζεται να ξενιτευτεί για να προκόψει;

    Δεν αναρωτήθηκες από πού προήλθε το "η ελλάδα τρώει τα παιδιά της";

    Απλά, τα "παιδιά" τρώγονται επειδή οι σιωνιστές έχουν φυτέψει, σε κάθε περίπτωση, τον κατάλληλο ηρώδη στην κατάλληλη θέση. Κι αν είσαι πειθήνιος (και προπάντων: ΜΕΤΡΙΟΣ) ανεβαίνεις ψηλά. Αν όμως "αξίζεις", μπαίνεις στο στόχαστρο και δεν βλέπεις άσπρη μέρα, μέχρι να τα μαζέψεις να φύγεις από δω. Για να μην μπορέσει αυτή η χώρα να σηκώσει κεφάλι μέχρι να (ξανα)κατακτηθεί σαν ώριμο φρούτο.

    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. anti na diabazete ta vlako-blog deite to zeitgeist na xestravothite eidika to 3 meros pou einai kai epikairo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση