GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρός σεισμός έπληξε το Πακιστάν...

. Aπό την Μυρτώ Κοντογιώργη . Περίπου 175 άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε σήμερα Τετάρτη την περιοχή Bal...

.
Aπό την Μυρτώ Κοντογιώργη
.
Περίπου 175 άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε σήμερα Τετάρτη την περιοχή Baluchistan, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Πακιστάν ισοπεδώνοντας 1500 σπίτια. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο Ziarat, ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της περιοχής. 350 επίσης άτομα τραυματίστηκαν.
Μετά τον κύριο σεισμό ακολούθησαν 20 ισχυρές σεισμικές δονήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την ισοπέδωση του χωριού. Η επιχείρηση διάσωσης έχει ολοκληρωθεί.
Το Πακιστάν, εξάλλου, είναι συνηθισμένο σε φυσικές καταστροφές. Τον Οκτώβριο του 2005, 73.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από δυνατό σεισμό. Τον τελευταίο χρόνο καταστροφικές πλημμύρες σκότωσαν εκατοντάδες Πακιστανούς. Ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύο ομάδες βοήθειας στην περιοχή.
---------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση