GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις δημοσκοπήσεις της εβδομάδας...

. Γράφει ο ΓιώργοςΚρόγιας http://krogias.blogspot.com . Παρά την εξουθενωτική χρήση Καραμανλή (υπερέκθεση) από το επιτελείο του Μαξίμου, π...

.
Γράφει ο ΓιώργοςΚρόγιας
.
Παρά την εξουθενωτική χρήση Καραμανλή (υπερέκθεση) από το επιτελείο του Μαξίμου, παρά την δήθεν «επίδειξη πυγμής» με τους «αντάρτες», παρά την όψιμη εξαγγελία «φιλολαϊκών» μέτρων, η Ν.Δ. παραμένει σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεύτερη, εκτός από μία: της Rass για το ΠΑΡΟΝ, αλλά και σε αυτή η διαφορά υπέρ της Ν.Δ. μειώνεται.
Αντίστοιχα, για πρώτη φορά στη δημοσκόπηση της Public Issue για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το ΠΑΣΟΚ περνάει μπροστά και μάλιστα με διαφορά 4% στην «Ικανότητα Διακυβέρνησης»!Γιατί; Γιατί οι επικοινωνιακές κραυγές μπορεί να συσπειρώσουν κάπως την κομματική σου βάση. Η ευρύτερη κοινωνία όμως απαιτεί ειλικρίνεια, ηρεμία, νηφαλιότητα, σύνεση, σιγουριά.Η δημοσκόπηση της MRB για τον Ελεύθερο Τύπο δείχνει μείωση της διαφοράς από 1,1% στις 20 Σεπτεμβρίου σε 0,1%.
Να μην ξεχνάμε όμως:
- Ότι η ίδια η MRB έδινε διαφορά 2% υπέρ της Ν.Δ. στις αρχές Σεπτέμβρη και 4% στα μέσα Ιουλίου!
- Ότι η δημοσκόπηση της Rass στο ΠΑΡΟΝ δείχνει μείωση της ψαλίδας από 0,7% πριν δύο εβδομάδες σε 0,2% σήμερα.
- Ότι η δημοσκόπηση με κάλπη της ΚΑΠΑ Research που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα «Σφήνα» έδωσε διαφορά σχεδόν μίας μονάδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ από 0,1% που έδωσε η ίδια εταιρεία σε άλλη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα. Επίσης η ίδια εταιρεία έδινε διαφορά 1,2% υπέρ της Ν.Δ. στις αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν 4% τον Ιούνιο και Απρίλιο!
Συμπεράσματα:
- Ο κ. Καραμανλής μπορεί να συσπειρώνει κάπως την εκλογική του βάση, παραμένει όμως δεύτερος. Αυτό λένε όλες οι δημοσκοπήσεις, ανεξάρτητα από τις όποιες μεταβολές, συν ή πλην.
- Το ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να ανατρέψει δημοσκοπικά αποτελέσματα 8ετίας! Γιατί; Γιατί μιλάει στην κοινωνία, στον πολίτη, με σοβαρότητα, σιγουριά, χωρίς κραυγές.- Θεαματική είναι και η βελτίωση των ποιοτικών στοιχείων για το ΠΑΣΟΚ.
Χαρακτηριστικά είναι:
α) Η απίστευτη σύγκλιση ποσοστών ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στην παράσταση νίκης, όπως την παρουσιάζουν όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις (από 40-50% διαφορά σε 6-7% και ακόμη λιγότερο).
β) Το γεγονός ότι για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ περνάει μπροστά στην «Ικανότητα Διακυβέρνησης», 4% στην δημοσκόπηση της Public Issue στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, και 1% στη δημοσκόπηση της MRB.
γ) Το γεγονός ότι τα ποιοτικά στοιχεία του Γ. Παπανδρέου βελτιώνονται συνεχώς και τα σημεία στα οποία υπερέχει του Καραμανλή αυξάνονται συνεχώς (καλύτερος πρωθυπουργός, κοινωνική πολιτική κ.α.)
------------------

22 σχόλια

  1. RE ΣΕΙΣ ΤΙ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΖΩΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
    ΧΟΝΤΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΧΑΛΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΧΩΡΑΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΝΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΔΙΕΤΑΞΕ..ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ!! !!
    ΟΙ "ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ" ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΡΟΕΔΡΕ !!! Δε βλεπετε τον Ρουσόπουλο που "πουλαει αδερφοτσαμπουκα"?

    Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤIΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!!ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ Η Ν.Δ.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ "ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΥΜΑ" ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΟΛΜΕ ΠΟΣΔΕΠ ΟΤΟΕ ...???
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΔΑΙΛΑΚΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΑΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!
    Και σε αυτή τη δημοσκόπηση ο Κώστας Καραμανλής προηγείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από τον Γιώργο Παπανδρέου. 42,3% γιά τον πρωθυπουργό και 36,6% για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον..."κανένα" να φτάνει στο 20,1%.
    Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 43,5% και το ΠΑΣΟΚ αγγίζει το 34,6%.
    Στη δημοσκόπηση της MRB οι ψηφοφόροι ζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις , να διαλευκανθεί η υπόθεση Βατοπεδίου και να γίνουν αλλαγές.
    ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΛΗΣ!!
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ!
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ"!!
    ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
    ΘΑ ΗΣΟΥΗ ΗΔΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ""

    ΟΙ "ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ" ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΡΟΕΔΡΕ !!!

    ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Κρόγια ανεξάρτητα από τις δημοσκοπήσεις ,που δεν διαφωνώ έστι είναι , εσύ σαν νοήμων πολίτης τι θέλεις να πετύχεις μ'αυτή σου τη δημοσίευση ; Θέλεις να πείς ότι ήρθε πλέον καιρός να μας ο Γεωργάκης; Αυτό και μόνο δεν νομίζεις ότι είναι κατάντια για την πατρίδα μας;Δηλαδή εκεί καταντήσαμε να μας κυβερνήσει ο Γεωργάκης; Δηλαδή αυτό το κίνημα που οραματίσθηκε ο Ανδρέας , έφθασε σήμερα σε τέτοιο σημείο , να έχει σαν ικανότερο άνθρωπο να το εκπροσωπήσει τον Γεωργάκη;Εσύ κ Κρόγια που βλέπω ότι σαν συντάκτης του κειμένου φαίνεσαι άνθρωπος με λογική με καλή επιχειρηματολογία, έξυπνος και αμέσως μου γενάται η απορία εσύ δεν είσαι οργανωμένος στο κίνημα ;Και αν είσαι οργανωμένος ((φυσικά σαν και σένα θα υπάρχουν χιλιάδες στο κίνημα)) να σε ρωτήσω γιατί τέτοια υποτίμηση στον εαυτό σου στις ικανότητες σου και να επιτρέπεις ανθρώπους σαν τον Γεωργάκη να σε εκπροσωπούν; Να τρέφεις τέτοιο θαυμασμό στο πρόσωπο του Γεωργάκη που το μόνο του προσόν είναι ότι είναι γυιός του Ανδρέα και προ παντός της Μάργκαρετ.Εδώ είδες τι έγινε με τον Καραμανλή, που παρά τις αναμφισβήτητες ικανότητες του δεν μπόρεσε να δαμάσει τα λαμόγια που κυριοφυλακτούν σαν αρπαχτικά στα κόμματα.Φαντάζεσαι κυβέρνηση με τον αγαθό τον Γεωργάκη τι θα κάνουν τα λαμόγια ((μάλιστα Ορίτζιναλ λαμόγια πασοκιστάν))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει όλοι να δουλέψουν στο ΠΑΣΟΚ αντί να ετοιμάζονται να ραφτούν....
    Δώστε στο κόσμο να καταλάβει τη διαφορά...
    Γιατί οι άλλοι δεν υποφέρονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ylenthia μεγαλυτερη καταντια απο τον Μπουλη που μας κυβερνα τωρα υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΔΟΥΚΑ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΙΛΤΙΔΗ.
    ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 100 , 200 ,300, 1000 ΕΡΩΠΟΥΛΑ ΕΚΑΣΤΟΣ ΘΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣΜΕΝΑ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΜΕΝΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑ Ο ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ 87 ΣΕΝΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΩΡΗ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΚΙΟΤΕΨΕΤΕ ΛΟΥΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΥΣΤ
    ''ΛΑΜΟΓΙΑ'' ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ.
    Ο Αμαριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ... μπράβο να πάρεις την έδρα του Νικολακόπουλου στο Πανεπιστήμιο ... τον ξεπέρασες στην ανάλυση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΠΕΛΕΚΗ - ΚΙΛΤΙΔΗΣ - ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ - ΑΓΑΠΙΟΙ-ΕΥΓΕΝΙΟΙ-ΦΕΒΡΩΝΙΕΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΗ-ΟΤΕ-Τ.Τ-ΟΣΕ-ΟΑ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι της εβδομάδας, σαν το γάλα. Ανα πάσα στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν. Προσωπική μου άποψη: Οι δημοσκοπήσεις παίζουν αποπροσανατολιστικό ρόλο, εξυπηρετούν τα κόμματα και τη προπαγάνδα τους και πιο πολύ τις εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ylenthia
    Για τις αναμφισβήτες ικανότητες του Καραμανλή, όπως γράφεις-

    Επειδή το πιό πάνω βγάζει μάτι - για ν'αφήσω τα υπόλοιπα - για απαρίθμησε μας μερικές από αυτές τις ικανότητες του δικού σας (εκτός από αυτές στο playstation).

    Κι από πού κι ως πού αγαπητέ/ή είναι μεγαλύτερη κατάντια να μας κυβερνήσει ο "Γιωργάκης" από την κατάντια της σημερινής κυβέρνησης;
    Και πότε κυβέρνησε ο "Γιωργάκης" για να ξέρεις ότι είναι χειρότερος;
    Από πότε ο "καταλληλότερός" σας έγινε πιό μάγκας και πιό έξυπνος από τον "Γιωργάκη"; Καμμία απόδειξη; Χωρίς το όνομα κι αυτός, τι θα ήταν αλήθεια σήμερα; Πέντε χρόνια τώρα ποιό ήταν το μεγάλο έργο του; μήπως οι"μεταρρυθμίσεις", μήπως το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μήπως η δίκαιη κατανομή των φόρων, μήπως τα golden boys, η κατάσταση στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια, τί τέλος πάντων, τί;

    Και πού είσαι, ούτε ο Κρόγιας είμαι ούτε ανήκω σε καμμιά πασοκική κομματική οργάνωση. Απλά λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων φανερώνουν ότι όλα εξαρτούνται από τις διαθέσεις του Καραμανλή. Το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί πια κόμμα εξουσίας. Είναι απίθανο με την σημερινή του ηγεσία να πετύχει ποσοστά άνω του 37%. Ιδίως όταν στηρίζεται στα στελέχη της χαμένης για την Ελλάδα 20ετία, και σε έναν ανεπαρκέστατο πρόεδρο που ακόμα δεν γνωρίζουμε τη ιδεολογία πρεσβέυει (ούτε ο ίδιος γνωρίζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΚΕΙ,ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚΟΙ.Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.44 ακου αυτο......

    τακα τακα τακα τακα
    ματια μου δεν ειναι πλακα
    ματια μου δεν ειναι πλακα
    ολοι που σε λεν μαλακα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TO ONEIΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στη δίνη της κρίσης κι η Γερμανία


    Με κατάρρευση απειλείται η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα μετά την απόσυρση της στήριξης που είχαν συμφωνήσει με την Κυβέρνηση ιδιωτικές τράπεζες. Με το Συμφωνο Σταθερότητας, και όχι με κοινό αποθεματικό ταμείο, θα αντιμετωπίσει η Ε.Ε. την οικονομική κρίση

    SZS TA EIPE O Dr KOUTSOUKOS KQI GELEGATE&& TORA TREXTE NA SO8EITEAI&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να κόψετε τα ναρκωτικά. Ο γιωργακης δεν βγαίνει πρωθυπουργός. Ρωτήστε και την μαμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάγκες, λίγη λογική δεν βλάπτει. Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από τις περσινες εκλογές. Και αν συνυπολογίσουμε την δυναμική που έχει αναπτύξει μετά το καλοκαίρι, η αυτοδυναμία είναι κοντά. Και άν όχι στις πρωτες εκλογές, στις δεύτερες σίγουρα. Ο Μπούλης τέλειωσε. Μπορεί να κοιμήθηκε ο θεός απο το 2004 και μετά, αλλά το όνειρο πάντα κάποτε τελειώνει. Αντε μπας και δούμε καμια άσπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΝΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ KAI ΣΟΥΜΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ "ΜΕ FOYR SEASSONS" ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΩ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΟΤΣΑΛΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ.ΕΝΩ ΤΡΩΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τώρα χωρίς πλάκα άν η Νέα Δημοκρατία ήταν πραγματικά μπροστά στις δημοσκοπήσεις τί λέτε θα κώλωνε ο μπούλης να προχωρήσει στις εκλογές???
    Πέρσι τα έβλεπε και προχώρησε κάτι ήξερε, φέτος τα βλέπει πάλι και τρομάζει να προχωρήσει κάτι σημαντικό φαίνεται οτι άλλαξε. Το τί κάνουν οι γκαλοπατζήδες αυτοί τα κωβοράβουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με την εφημερίδα που τους πλήρωσε. Έτσι θα πάει το πράγμα μόνιμα με το σύν 2 τις απειλές στους δήθεν "προδότες - αντάρτες" και κάτι καραγκιοζιλίκια διαγραφές και επαναφορές στύλ Δαιλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση