GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμύθια...

. Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΟΝΝΕΔ... . Γράφει ο Nikos_ngr . Πάλι γαβγίσματα , κραυγές και απειλές είχαμε από τον Καραμανλή...

.
Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΟΝΝΕΔ...
.
Γράφει ο Nikos_ngr
.
Πάλι γαβγίσματα , κραυγές και απειλές είχαμε από τον Καραμανλή το Σάββατο στην Ομιλία του στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ.Το παραμύθι πήγε σύννεφο στους νεολαίους της συντηρητικής Δεξιάς παράταξης. Είμαστε εδώ! Μέλη της ίδιας, μεγάλης πολιτικής οικογένειας. (Τώρα οικογένεια με το Μητσοτακικό δεν ξέρω πως γίνεται)
- Συνεχιστές των αγώνων της Δημοκρατίας, της Ισονομίας, της Ισότητας Ευκαιριών. (Ποιας Δημοκρατίας ; Αυτήν που επανυλημενα έχει βιάσει σε εκλογικές διαδικασίες για νομοσχέδια μέσα στη βουλή; Ποιάς ισονομίας όταν προκρίνονται οι ημέτεροι ; Ποιάς ισότητας ευκαιριών όταν έχουν πολυθεσίτες ημετέρους ;)
- Συνεχιστές των αγώνων, για μια κοινωνική ευαισθησία, με πολίτες που δημιουργούν. (Κοινωνική ευαισθησία; Δεν ακούσατε τους βουλευτές σας που λένε ότι δεν μπορούν να μπουν στα καφενεία ; Δημιουργία; Όταν φυτοζωούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ;)
- Συνεχιστές των αγώνων, για μια ισχυρή και περήφανη Πατρίδα, στην καρδιά της Ευρώπης. (Περήφανη Πατρίδα; Όταν το όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ παίζεται τραγικά και παράλληλα χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία de facto μέχρι και σε τηλεπαιχνίδια;)"Τιμούμε όλες και όλους όσοι αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία, για την Ελλάδα, για την πρόοδο της Κοινωνίας μας.
- Είμαστε η Παράταξη που υπηρετεί έμπρακτα την εθνική ενότητα και τη στράτευση των Απανταχού Ελλήνων. "(Ποιους και πότε ;Όταν αναγνώρισε το ΠΑΣΟΚ και ο Α.Παπανδρέου την Εθνική Αντίσταση όπου οι Έλληνες διαχωρίζονταν σε "Εθνικόφρονες" και "Μιάσματα" και οι τότε βουλευτές της ΝΔ ήταν αντίθετοι και πάλευαν για να μην περάσει ;Όταν η ΟΝΝΕΔ δεν συμμετείχε στον εορτασμό του Πολυτεχνείου γιατί δεν αναγνώριζε τον αγώνα των φοιτητών για Δημοκρατία ;Όταν οι ΟΝΝΕΔίτες (Καλαμπόκας , Νικολόπουλος , Σπίνος και λοιποί) οργάνωσαν σπάσιμο των καταλήψεων του 91 και σκότωσαν τον καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα ;)
- Είμαστε η Παράταξη που πρωταγωνίστησε στη Μεταπολίτευση και έδωσε στην Ελλάδα το πιο δημοκρατικό, το πιο προοδευτικό Σύνταγμα.(Μάλλον ξεχνά ότι το ΠΑΣΟΚ το 1985ψηφιζει Σύνταγμα όπου μεταφέρονται αρμοδιότητες στον Πρωθυπουργό και την εκλεγμένη κυβέρνηση ενισχύοντας ουσιαστικά την Δημοκρατία, ενώ αφαιρούνται αντίστοιχα αρμοδιότητες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που η Δεξιά κρατούσε ακόμα παίζοντας τον ρυθμιστή του πολιτεύματος.)
- Η Παράταξη που έκανε πράξη, σε δύσκολους καιρούς, το μεγάλο εθνικό όραμα, την ισότιμη ένταξη της Χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.(Που αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ με την καθιέρωση των Μεσογειακών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων, που δίνουν την δυνατότητα στις χώρες της Νοτίου Ευρώπης και της Μεσογείου να επιταχύνουν την ανάπτυξη τους σε σύγκριση με τις χώρες της Βορείου Ευρώπης και τα "Πακέτα Ντελόρ" θα ήμασταν οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης.)
- Η Παράταξη, που ταυτίζει την Πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την κοινωνική δικαιοσύνη με την οικονομική πρόοδο.
(Μάλλον η Παράταξη που ταύτιζε πάντα τον εαυτό της με την Πατρίδα και το Κράτος.)
Είπε και το θεϊκό :
Εργαζόμαστε, μαζί, για να μπει με αξιώσεις το Δημόσιο Πανεπιστήμιο στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο. Να έχουν τα νιάτα της Πατρίδας μας τη Δημόσια Εκπαίδευση που δικαιούνται. Να έχουν οι νέες και οι νέοι μας ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση, την εργασία, τη δημιουργία.
(Ποια μεταρρύθμιση ; Ποια παιδεία ; Έλεος. Και εκεί κοροϊδία ; Με τα παιδάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έγιναν όλα αυτά ; Συγχαρητήρια!)
-Εργαζόμαστε με Όραμα και Σχέδιο για την Ψηφιακή Ελλάδα.
(Ποια Ψηφιακή Ελλάδα ; Που το project πάει να καταρρεύσει γιατί η ιδιωτική τηλεπικοινωνιακή εταιρία μπήκε μέσα και αν δεν έκλυσε κλείνει σύντομα;)
Μίλησε άλλη μια φορά για την παγκόσμια κρίση αλλά δεν μας είπε τι έπρεπε και τι πρέπει να κάνει αυτός και η κυβέρνηση του για να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες. Και ολοκλήρωσε ζητώντας στράτευση για τους νέους αγώνες. Για τη κατρακυλά μάλλον. Πολύ Σοσιαλιστής μας βγήκε αυτός ρε παιδιά.
Ολόκληρο το παραμύθι: ΕΔΩ
----------------------------------------

32 σχόλια

  1. Δεν ντρεπεσαι ρε να μην αναγνωριζεις το εργο και το μεγαλειο της μεγαλης εθνικοφρονου παραταξεως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Καραμανλής ή τανκς» είχε πει το 1974 ο Μίκης Θεοδωράκης και είχε προκαλέσει ρίγη φόβου που ωφέλησαν εκλογικά τότε τη Δεξιά, γιατί το σύνθημα, λανθασμένο ή όχι, το έριχνε μια προσωπικότητα σαν τον Μίκη που εκτιμούσε και σεβόταν ολόκληρος ο ελληνικός λαός. «Καραμανλής ή χάος» είπε τώρα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και έσκασε όλη η Ελλάδα στα γέλια, γιατί τι κύρος να έχει ένας υπουργός - πλασιέ των ιδιωτικών εταιρειών πώλησης «πανεπιστημιακών» πτυχίων; «Το δίλημμα πια είναι Καραμανλής ή χάος, εκτός αν κάποια συμφέροντα έχουν αποφασίσει να εκχωρήσουν την εξουσία στο δίδυμο Παπανδρέου - Τσίπρα», ήταν το βαθυστόχαστο μήνυμα του υπουργού Κολεγίων.
    Αυτό με τον Τσίπρα ειδικά είναι πολύ σοβαρό! Σατανικοί πρέπει να είναι αυτοί στην αμερικάνικη πρεσβεία που σκέφθηκαν ότι ο μόνος τρόπος να μην αντιληφθούν οι Ελληνες πως οι Αμερικανοί ανατρέπουν τον Καραμανλή, είναι να αναθέσουν την εξουσία στον Τσίπρα! Καλά που ξεσκέπασε το εωσφορικό σχέδιό τους ο Ευρ. Στυλιανίδης, γιατί απολύτως κανένας άλλος Ελληνας δεν θα μπορούσε να βάλει στον νου του κάτι τέτοιο!
    Ο πρωθυπουργός πάντως φαίνεται πως άρχισε να συνειδητοποιεί ότι είναι αναγκαίο, έστω εντελώς δημαγωγικά, να μην προβάλλει συνεχώς την «κυβέρνηση με το... απάνθρωπο πρόσωπο», που ξεπουλάει αδίστακτα οτιδήποτε έχει απομείνει από δημόσια περιουσία, φορολογεί ακόμη και τα «πίτσα μπόις» και κατεδαφίζει κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, ληστεύοντας μέχρι και τους συνταξιούχους.
    Οσο ψεύτικες και κοινότοπες και αν είναι οι υποσχέσεις που αναμασάει χωρίς ποτέ να υλοποιεί, προτιμότερο είναι να παρηγορεί, έστω μόνο στα λόγια, τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα παρά να βάζει π.χ. τον «δήμιο των μέσων μαζικής μεταφοράς» υπουργό Μεταφορών Κ. Χατζηδάκη να διαλύει την Ολυμπιακή ή τον ΟΣΕ.
    Εξάλλου, οι «τσαμπουκάδες» ακόμη και προς τους βουλευτές του δεν του βγαίνουν του Κ. Καραμανλή. Είπε κι αυτός να βγει να τους τρομοκρατήσει λιγάκι, προκαλώντας όποιον διααφωνεί να τον αμφισβητήσει «στα ίσια» και «ας ανατρέψει την κυβέρνηση», αλλά του βγήκε ο Δαϊλάκης και του τα έκανε μπάχαλο. Μέχρι και υπουργικό συμβούλιο άνευ λόγου αναγκάστηκε να συγκαλέσει για να περιορίσει τις ζημιές στην προσωπική του εικόνα. Ας παρατήσει, λοιπόν, τους παλικαρισμούς και τις απειλές.
    Ο Κ. Καραμανλής έχασε, με την πολιτική που ακολουθεί, την επιρροή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα στα οποία βασίζεται η Δεξιά. Αν πάει έτσι σε εκλογές, είναι «σφαγμένος από χέρι». Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να κερδίσει αυτοδυναμία, χώρια που θα παιχτεί ακόμη και το αν η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα. Αν δεν έχει σκοπό να αλλάξει πολιτική, καλύτερα να τα παρατήσει από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να σχολιάσω μόνο το θέμα των αρμοδιοτήτων του προέδρου της Δημοκρατίας μετά τις αλλαγές που επέφερε ο Α.Παπανδρέου. Δημιούργησε ένα θεσμό προέδρου τελείως τυπικό, χωρίς αρμοδιότητες, μόνο για εμφανίσεις σε γιορτές και ορκωμοσίες, και έδωσε όλη την εξουσία στον πρωθυπουργό αδυνατίζοντας ουσιαστικά τη Δημοκρατία. Έτσι όποτε θέλει ο πρωθυπουργός αιφνιδιάζει με εκλογές προφασιζόμενος γελοίες αιτιάσεις, και ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να δεχθεί! Επομένως η ενέργεια αυτή του Α. Παπανδρέου ευνόησε αυτόν προσκαίρως, αλλά εις βάρος της ουσίας της Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα τώρα να τελειώνουμε πιά μ'αυτούς τους κάγκουρες, που μαγκώθηκαν στην καμπούρα μας και σαν βδέλλες ρουφάν το αίμα μας.
    Χτυπάτε τους όπου τους βλέπετε, φτύστε τους γιουχαίστε τους.
    Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος.
    Χθές οι φόροι του Αλογοσκούφη, αύριο το πετρέλαιο θέρμανσης, μεθαύριο τα στεγαστικά που θα μας ξεζουμίσουν οι καρχαρίες των τραπεζών.
    Ελεος πιά
    Ελεος.

    Φύγετε ρε τσογλάνια. Φύγετε.
    Δεν βλέπετε ότι δεν θέλει να σας δεί κανείς πιά.
    Γαμώ το κέρατό σας τσογλάνια.
    Αει σιχτίρ πιά.
    Αφού δεν μπορείτε να προσφέρετε τίποτα.
    Θα ασχολείται η χώρα κάθε μέρα με τις μαλακίες του επικοινωνιακού επιτελείου του Ρουσόπουλου και του καταλληλότερου.

    Αντε σπίτια σας.
    Αντε στα τσακίδια.

    Να παραιτηθούνε, πιά.
    Μετά τις ιερές μπίζνες του Βουλγαράκη, ασχολούμαστε με τα 37 σπίτια του "ρομπέν της ακρίβειας" του Φώλια.
    Μας δουλεύετε ρε τσογλάνια.
    Αυτό το παχύδερμο θα καταλάβει τι τραβάει ο κοσμάκης, με την ακρίβεια.
    Αυτός θα βάλει χέρι στους πετρελαιάδες -που να τους δώ στα σάβανα τους κερατάδες και αυτούς και τα παιδιά τους-.

    Οχι άλλο δούλεμα
    Φτάνει πιά.

    ΤΕΛΟΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαρεθηκαμε να ακουμε τον χοντρο και τις μαλακιες που λεει ,καλα να παθετε ολοι εσεις που τον ψηφηζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κακόμοιρε Πασόκε....Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την προσπάθεια λασπολογίας. Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι με δυο ομιλίες του ο Καραμανλής έκλεισε κατά δύο μονάδες την ψαλίδα...όταν το ΠΑΣΟΚ του χθες έκανε 7 χρόνια να δει άσπρη μέρα στις δημοσκοπήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

    www.sosialistas.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ.ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nικολή,μπορεί ο Καραμανλής νά γαβγίζει,αλλά εσύ ορνιθοσκαλίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΑΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Κόκκινες γραμμές, κλωστές και ρόζ κιλότες!


    "υπάρχει κόκκινη γραμμή" λέει ο Αβραμόπουλος.

    Υπάρχει, είναι στο παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας του μαξίμου, της αλογοσκουφίτσας της οικονομίας και των τραβεστί ανταρτών.

    Υπάρχει κόκκινη κλωστή αλλά εμείς δεν ζητήσαμε παραμύθι πρότι αυτοί το προσφέρουν αφειδώς. Ηρθε λοιπόν η ώρα της κόκκινης γραμμής και της κοκκινης κλωστής ναλυθούν από τον λαιμό μας.

    Επονται τώρα, μόνο οι κλώτσοι για να φρενάρει η περιστροφή της μπούρδας και οι μπάτσοι για να για να σταματήσει η παρανομία.

    "Κορυδαλλός", σας λέει κάτι Ροζοσκουφίτσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ
    ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ[ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20 ΛΕΠΤΩΝ],
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!
    ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ουρλιαχτά δεν μας τρομαζουν
    γιαυτό μην τσιρίζεις.
    Τον τσαμπουκά στη νατάσα τη γιατρέσσα
    Σε βλέπουμε απαθείς.
    και σκεπτομεθα μακαρίως
    Ας προσεχες κωστάκη Καραμανλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Πασόκο,γράψτα μία φορά ακόμα στα Αγγλικά να τα μάθει και το Γιώργος γιατί δεν του τα έλεγε όλα αυτά η Margaret

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΓΑΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ?

    ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ?

    ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.44
    Μηπως εισαι μαλακας η' μηπως εισαι πολυ μαλακας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ότι και να λένε οι πολιτικοί μας αφήνει πλέον αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο "ΜΕΓΙΣΤΟΣ"??? ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ.....
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ --ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ???
    ΜΕΤΑ Η ΓΥΜΝΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΗς ΝΔ......
    ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΙΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ???....ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ... ΣΚΕΤΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ----ΤΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑ/ΛΗΣ---ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ -ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ.... ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ....ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....

    ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΓΚΟΛ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...) Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛΤΖΙΔΕΣ.......ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ......

    ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ??????

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ....

    ΑΧ ΒΑΧ ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ.....
    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΟΝΤΑ (ΤΡΕΛΑ ΚΕΛΙΑ ...ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΝΗΣΤΙΑ) ή ΜΟΝΟ REAL ESTATE ΕΙΝΑΙ ?????

    ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ---ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ .......
    ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Gamw thn onned kai ta poustrakia ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καφρίλες και βαρβαρότητες μέσα σε εκκλησία
    από Σεμνο-Ταπεινό υπουργό.

    Χθές Κυριακή 5/10 στον ιερό ναό του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη, εκατοντάδες κόσμου περίμεναν στην ουρά για να προσκυνήσουν τα λείψανα του οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Δεκάδες ξένοι επίσημοι και εκατοντάδες κόσμου γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς συμβάντος.
    Ο σπρώχνοντας με τους μπράβους του τον κόσμο (κυρίως υπερήλικες) που περίμεναν, εισέβαλλε στο ναό και με πολύ "'Ευλάβεια" πήγε και αυτός να προσκυνήσει κάτω από τα δεκάδες φλάς των φωτογράφων.

    Ετσι ευτέλισε κάθε θρησκευτικότητα, κάθε ιερότητα, κάθε ευλάβεια στο λείψανο.

    Μπράβο κύριοι σεμνο-ταπεινοί.

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΠ ΙΔΕΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!!

    ΠΑΣΠάρα Σ'ΑΓΑΠΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ!!!!!
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε φίλε μας τα ζάλισες με τον Καρχιμάκη. Μπας και τον κάνεις κέφι και δεν μας λες;
    Σύμφωνοι, δεν απαντάει το ΠΑΣΟΚ οπότε είναι λερωμένο.
    Η Ν.Δ που έχει ξεπεράσει σε λέρα κάθε σκατατζίδικο θα απαντήσει ποτε;
    Και μην μας ζαλίζεις τον έρωτα και τα αρχίδια μαζί, γιατί λαμόγιο σαν τον Πουστρόπουλο είχαμε να δούμε από εποχή Λαλιώτη, με την διαφορά ότι ο Λαλιώτης έκανε και κανα γαμωέργο. Τα δικά σου τα ξέκωλα τί έκαναν; Αυτό που κάνεις εσύ και το ανεγκέφαλο και προφανώς βολεμένο συναφι σου, κατηγορούσαν ένα ήδη καταδικασμένο από τον λαό κατεστημένο για τα πάντα.
    Κάντε μας την χάρη επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητό press.

    Με αφορμή την πρόσφατη απεργία των δημοσιογράφων για το ασφαλιστικό θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία που αφορά την ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου και Νήσων).
    Η καταγγελία αφορά τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, Αποστόλη Βουλδή ο οποίος ξεχνώντας ότι για χάρη του πατέρα του έγινε μέλος της Ένωσης παρά τις αντίθετες διατάξεις του καταστατικού και σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία ενώ την ίδια ώρα αυτός κρατάει εκτός του συνδικαλιστικού οργάνου εργαζόμενους που έχουν ΟΛΑ τα προσόντα να γίνουν μέλη.
    Μια όμως και μιλάμε για συνδικαλισμό θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο... εργατοπατέρας Βουλδής έχει διορίσει τη σύζυγό του στο Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ (προσελήφθη χωρίς διαγωνισμό) ενώ νομική σύμβουλος στην ΕΣΗΕΠΗΝ είναι η αδελφή του Χρύσα Βουλδή.
    Σε ότι αφορά τη νομική σύμβουλο αξίζει τον κόπο να δει κανείς ότι ο αδελφός της ζητάει νομικές συμβουλές για ψύλλου πήδημα μια και αποζημιώνεται με τη... γνωμάτευση.
    Έχει μετατρέψει δηλαδή την ΕΣΗΕΠΗΝ σε χώρο προσωπικών - οικογενειακών ρουσφετιών.
    Το κακό είναι ότι οι άλλοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης, αδυνατούν ή φοβούνται να κάνουν δημόσια καταγγελία για τα θέματα αυτά.
    Το άλλο μεγάλο θέμα είναι το ύψος των αποζημιώσεων που παίρνει ο πρόεδρος αλλά και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για τις μετακινήσεις του. Αν ψάξει κάποιος πόσα ευρώ είναι η ημερήσια αποζημίωσή του για να πάει από την Πάτρα στην Αθήνα θα... τρελαθεί. Και αν φυσικά αθροιστούν τα επιμέρους ποσά σε ετήσια βάση τότε θα... τραβάει τα μαλλιά του.
    Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνδικαλιστές. Υπηρέτες της τσέπης τους είναι.
    Υπογραφή:
    Ο γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tsakothite malakes metaxy sas
    tsakothite malakes ton 700€ gia to poios eine o kataliloteros
    tsakothite malakes tis apaixtis remoulas ton dimosion tameion
    kai sto telos otan tha exetai parei tin apofasi gia to poios eine poios tote tha katalavetai (alla tha eine pali arga opos panta) oti sas ston exoune fermarei gia ta kala kai apo 700€ sas ftasane sta 650€ me tis forologies kai ta xaratsia
    XYPNATE MALAKES OLA TA GOUROUNIA TIN IDIA MOURI EXOUNE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ............της χαλιμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση