GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ έδωσε "γραμμή" υπέρ του ...ΛΑΟΣ!

. ...για να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη. Τους καλοπιάνει τώρα ο Κ. Καραμανλής γιατί έρχονται τα ...χειρότερα! . Του Γιώργο...

.
...για να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη. Τους καλοπιάνει τώρα ο Κ. Καραμανλής γιατί έρχονται τα ...χειρότερα!
.
Του Γιώργου Φαρμακίδη
.
Διάβασα την είδηση ότι απορρίφθηκε τελικά κατά την επαναληπτική ονομαστική ψηφοφορία το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη και ότι από τους 184 παρόντες βουλευτές οι 152 καταψήφισαν...
Η εισήγηση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής όμως ήταν υπέρ της άρσης ασυλίας και στην πρώτη ψηφοφορία στην ολομέλεια είχε σημειωθεί ισοψηφία.
Διάβασα επίσης ότι ο κ. Αϊβαλιώτης μοίρασε στους βουλευτές έγγραφο της εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών και δήλωσε ότι «δεν υπάρχει κατηγορία, και έχει ακυρωθεί επίσης και η εξάμηνη πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση».
Αυτό που δεν διάβασα, αλλά έμαθα ήταν ότι η ΝΔ έδωσε "γραμμή" στους βουλευτές της να ψηφίσουν, σήμερα, ΚΑΤΑ της άρσης της ασυλίας. Φάνηκε και από τους αριθμούς.
Αυτό γιατί το έκανε; Για να καλοπιάσει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ ή έστω τον ίδιο τον κ. Αϊβαλιώτη, επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χρειαστεί τη στήριξή τους. Μην ξεχνάμε ότι εκκρεμούν και κρίσιμες μυστικές ψηφοφορίες στη Βουλή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Κατά τα λοιπά, ο κ. Καραμανλής λέει ότι "δεν συνεργάζεται με τα άκρα", όπως τα χαρακτηρίζει. Σωστά, απλώς τα ...προσκυνά για να μείνει στην εξουσία!
Οσον αφορά τον κ. Αϊβαλιώτη έχω μια απορία: Αφού είναι όλα εντάξει, τι είχε να φοβηθεί; Αν ζητούσε ο ίδιος να αρθεί η ασυλία του και δικαιωνόταν δικαστικά, δεν θα ήταν σπουδαιότερο;
Πάντως σήμερα σημειώθηκε άλλο ένα πλήγμα στο γόητρο του κοινοβουλευτισμού. Διότι εδραιώθηκε η εντύπωση ότι ακόμη και αδικήματα που δεν έχουν σχέση με την πολιτική λειτουργία επέρχεται συγκάλυψη συντεχνιακού τύπου.
Γι' αυτό θα είχε και μεγάλο ενδιαφέρον να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν κατά της άρσης και των βουλευτών που ψήφισαν υπερ της άρσης. Ετσι υπηρετείται η διαφάνεια και η εξυγίανση του πολιτικού συστήματος.
-----------------------------------------

23 σχόλια

  1. ο λαος δεν ξεχνα τους φασιστες τους ΚΡΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος βουλευτής δήλωσε δημοσίως ότι... κάνει ανταύγειες; Η απάντηση στο www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισε και βγαινουνε στην νεα δημοκρατια τα δεξια συναισθηματα της ουστ σεμνοταπεινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και καλα εκανε!

    κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ απαντατε στις φουφουλες/ BLOOMERS
    Αφηστε τους στην ανυπαρξια τους!
    Γραφουν για να υπάρχουν...

    Ποτε εκαναν εστω και μια ΑΝΑΡΤΗΣΗ;
    Π Ο Τ Ε !!!
    Αρα λασπολογουν συνεχεια
    Γαμηστε τους
    ΜΗΝ τους δινετε σημασια.
    Αμα δειτε ΚΟΥΡΑΔΟΣΚΑΤΟ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Η ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;
    Ε, λοιπον, το ιδιο κανετε
    και με τις φουφουλες/Bloomers
    το λεει και το ονομα τους: Φουφουλες, ουουουου!!
    Ο ΚΛΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EIMAI Δεξιός, και πολλά απ'οσα λέει (όχι αναγκαστικά κάνει) ο ΛΑΟΣ με εκφράζουν.

    Αλλα...ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΩΛΙΚΩΝ ΜΥΩΝ
    ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΡΗΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
    ΣΕ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

    ΣΥΝΕΒΗ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ.


    Ανυποψίαστος περιηγείτο σε κεντρικό σαιτ του διαδικτύου ένας 64χρονος καρδιοπαθής, όταν του εμφανίστηκε στο Youtube 50χρονη Ελληνίδα Σκυλού, υποψήφια του ΛΑΟΣ και του επέδειξε αιφνιδίως τα κωλοφάρδουλά της. Ο άντρας, ο οποίος είναι από την Σαουδαραβία και φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι με ευρυζωνική σύνδεση, τρόμαξε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδυνου.

    Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να συλληφθεί περιφερόμενος στο διαδίκτυο γνωστός κώλος του ΛΑ.Ο.Σ, η ξεβράκωτη στρηπτιτζού και να οδηγηθεί στον εκτιμητή κωλ-εύρους. Στην απολογία της η 50χρονη Σκυλού, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, οτι ήταν σε ηχογράφηση, οτι δεν είδε την κάμερα, οτι δεν πληρώθηκε για το δημόσιο ξεβράκωμα, οτι ξεβρακώθηκε από χόμπυ, ότι θα νοσηλευτεί για επιδειξιομανία, ότι δεν θυμόταν τίποτα και ζήτησε και τα ρέστα στο πρωϊνάδικο της αγαθιάρας του Μπουμπούκου Τηλεβιβλιοπώλη.

    Το Αυτόφωρο Τριμελές Στριπτιζοδικείο Κώλου μετά τις επισημάνσεις «τριάντα χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο δεν ξανάδα» και «πωπω κολλάρα για πουκάμισα», της επέβαλλε ποινή φυλάκισης μέσα σε στριγκάκι διαρκείας έξι μηνών, υποχρεωτικη χρήση εσωρούχων με τριετή αναστολή, ώστε να φχαριστηθούμε εντωμεταξύ μπανιστήρι, με το αιτιολογικό της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της καλαισθησίας, και των ανεκτών διαστάσεων του φαρδέως κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αϊβαλιώτης του ΛΑ.Ο.Σ τελικά υπηρέτησε για 6 μήνες και ξεχρεώθηκε. Γι' αυτό και έπαψε να υπάρχει θέμα. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Βουλγαράκη.

    ΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. opios kai vouleutis na itane opiou komatos i psifoforia tha itane kata tis arsis tis asilias.ean de to kanane auto o kosmos tha ixere na apagelei katigories kata vouleuton gnorizontas oti tha ereunithoun apo ti dikaiosini.afou den arete i asilia den prostateuoun ton vouleuti tou laos alla kai tous idious tous eautous tous provlepontas gia to mellon pos an katigorithoun tha exoun asilia autoi oi trakosioi mia simoria einai oloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και πόσοι ακόμα...

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΧΕΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ? ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ?

    ΜΠΟΥΥΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑ!!!

    Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα περάσουμε καλά, έχουμε μπροστά μας υπέροχες ημέρες συνωμοσιών και κουτσομπολιών, διότι το θέμα είναι κρίσιμο: αν η πρόταση για Προανακριτική Επιτροπή απορριφθεί, ο νόμος Περί Ευθύνης Υπουργών απαγορεύει να ξανατεθεί το θέμα στη Βουλή, ήτοι η υπόθεση παραγράφεται, όπως θα παραγραφεί και αν προκηρυχθούν εκλογές- αν όμως υπερψηφιστεί, τότε δεν υπάρχει παραγραφή.

    Χρειάζονται 151 ψήφοι για να εγκριθεί η πρόταση, η αντιπολίτευση έχει 148, η ψηφοφορία είναι μυστική- θα βρεθούν 3 Νεοδημοκράτες που θέλουν να δουν κατηγορούμενους τους κκ. Δούκα, Μπασιάκο, Ρουσόπουλο; Δεν θα έχει όμως καθένας από αυτούς τους τρεις και έναν φίλο αντιπολιτευόμενο βουλευτή που θα ψηφίσει, μυστικά και αυτός, να μην παραπεμφθούν, οπότε ερχόμαστε πάτσι; Μήπως κάποιοι του ΚΚΕ ή του Συνασπισμού ψηφίσουν κατά της πρότασης, ώστε να απορριφθεί και να κατηγορήσουν μετά το ΠαΣοΚ ότι είναι υπεύθυνο για την παραγραφή; Και αν κάνουν το ίδιο βουλευτές του ΠαΣοΚ, εχθροί του κ. Παπανδρέου; Ποιοι είναι περισσότεροι, ποιοι είναι λιγότεροι; Ιδού ερεθίσματα για ατέλειωτες συζητήσεις στα καφενεία και στα παράθυρα- αλλά η ουσία του προβλήματος, ότι το Σύνταγμα και οι νόμοι καθιερώνουν ουσιαστικά το ακαταδίωκτο των πολιτικών προσώπων, δεν θα συζητηθεί, ποιος έχει διάθεση να συζητά επί θεμάτων αρχής και ουσίας;

    Τζόγος να γίνεται- όχι σαν τον χρηματιστηριακό, αυτός είναι κακός- για το ποιοι είναι καλύτεροι συνωμότες και πιο δεξιοτέχνες στις τρικλοποδιές και στην «επικοινωνία». Αυτές τις αρετές πρέπει να έχουν οι πολιτικοί, έτσι είναι η Ελλάδα μας και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά το έχεις πιάσει.

    Σίγουρα το πανε για παραγραφή και θα μεθοδεύσουν και ένα στημένο μαλλιοτράβηγμα, μεταξύ τους, για να πειστούμε και όλοι εμείς οι (στατιστικώς) κρετίνοι.

    Εγώ το έλεγα, εδώ και μήνες, αλλά ποιός με πίστευε...


    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11΄29

    και λαζόπουλος, τριανταφυλλόπουλος αλλά και εκατοντάδες πράσινα γκόλντεν μπόις του κωλονακίου που πήραν τρελόχαρτο από τον γιατρό του 401 και όλοι το έκαναν γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:13 πμ

    ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ,ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ,Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε,ειναι πλεον σαφες οτι ο "Ζητοπατριωτης" Καρατζαφερης κοροιδευει τους Λαοτικους οπαδους του ,με το να ζηταει προανακριτικη για το Βατοπεδιο, ενω εχει συμφωνησει με τον ΣΙΟΥΦΑ οτι επειδη ειναι μυστικη η ψηφοφορια το κομμα του θα δωσει δωσει οσους ψηφους χρειαζονται ,για να απορριφθει!!!!!
    Τετοια "λινατσα" ειναι και αυτο ειναι το ανταλλαγμα που οι βουλευτες της ΝΔ ΨΗΦΙΣΑΝ κατα της αρσης της ασυλιας του λαμογιου και φυγοστρατου Αιβαλιωτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 17/10- 2:10 = DIABAZONTAS AYTO TO SXOLIO-SENARIO DEN MPORW ALLIWS [GAMW TH SINIDISH MOY] APO TO NA SIMFONISW....ALLA EYXOME NA DIPSEFTEIS....AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση