GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ»...

.. ...συνεχίζουν να κλέβουν και να μοιράζουν τρόφιμα! . Σε σούπερ μάρκετ επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 77, «χτύπησαν» σήμερα οι λεγόμενοι «...

..
...συνεχίζουν να κλέβουν και να μοιράζουν τρόφιμα!
.
Σε σούπερ μάρκετ επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 77, «χτύπησαν» σήμερα οι λεγόμενοι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ» αρπάζοντας διάφορα προϊόντα τα οποία μετά μοίρασαν στον κόσμο. Χθες είχαν εισβάλει σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Πατησίων και μοίρασαν τα τρόφιμα, σε διπλανή λαϊκή αγορά...
--------------------------

36 σχόλια

  1. "Χθες είχαν εισβάλει σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Πατησίων και μοίρασαν τα τρόφιμα, σε διπλανή λαϊκή αγορά..."
    =====================

    ΕΜΕΝΑ θα μου αρεσε να βουτηξουν τα τροφιμα απο ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ και να τα μοιρασουν στον κοσμο ....
    ΘΑ τολμουσαν;

    Ουστ βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτιμότερο από το να σπάνε και να καίνε (Αν είναι οι ίδιοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχιμανδίτη έχεις κατάστημα;
    αντε και στα δικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.42 Ναι αυτοί οι ίδιοι ειναι που σπάνε περιπολικά και καίνε τράπεζες. Προτιμότερο όμως είναι να τα βάζουν με την αιτία της ανέχειας παρά να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το αποτέλεμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα κανουν

    σε λιγο ολοσ ο κοσμοσ θα απαλλοτριωνει αυτα που του κλεβουν οι ολιγαρχεσ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα τα κωλοπαιδα προωθουν την αναρχια στη χωρα. Χωρις να ακολουθουνται κανονες δεν υπαρχει κοινωνια. Να βγουμε ολοι στους δρομους και να αρχιζουμε να αρπαζουμε απο τους διπλανους και μετα αυτοι θα παρουν τα οπλα και θα σκοτωνομαστε. Αξιοσημειωτη ειναι η αδρανεια τους κρατους και της κοινωνιας. Θα τα βρουν μπροστα τους αν δεν ενεργησουν αμεσα. Η εποχη της μακαριοτητας εχει περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχιμανδρίτη,σωστός! Θα τρώγανε το ξύλο της αρκούδας!

    Αυτό τους χρειάζεται αλλωστε.

    (ΑΝ είναι οι ίδιοι που τα σπάνε και καίνε)

    Αναρωτιέμαι αν αυτοι οι κουραδόμαγκες θα τολμούσανε να κάνουν τους μάγκες...απέναντι στην αστυνομία της Χούντας και στην ΕΣΑ!!!!

    Η απέναντι στούς οικοδόμους που κατέβαζε παλιά το ΚΚΕ για περιφρούρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιωργάκης υποσχέθηκε στο "Παρατηρητήριο" του Βαλλιανάτου πως θ' αναγνωρίσει όλες τις μειονότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα!

    Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ; Κρατηθείτε:
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.
    Πληρώνουμε το "Παρατηρητήριο", για να μας καταγγέλλει διεθνώς
    Μετά το τέλος της δημόσιας συζητήσεως, οι εκπρόσωποι των μειονοτικών οργανώσεων εξέδωσαν ψήφισμα προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ζητούν την άμεση αναγνώριση των εθνικών, θρησκευτικών και γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουν στην Ελλάδα!
    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε το ψήφισμα και υποσχέθηκε στους εμπνευστές του "χάπενινγκ" Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι θα κάνει πράξη τα αιτήματά τους, αμέσως μόλις το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στην εξουσία!
    "Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά, αφού το συμβάν ''θάφτηκε'' από όλα τα ΜΜΕ;". Η εύλογη αυτή ερώτηση του κάθε φιλύποπτου αναγνώστη έχει μία απλούστατη απάντηση: Τα απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, στην εκπομπή του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο "Κανάλι 10" όπου ήταν καλεσμένος, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση "θέλει η π... να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!
    Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, που είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, απεκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή και κάτι άλλο εντυπωσιακό: Το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" παίρνει χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εξαναγκαστικής πορνείας των αλλοδαπών γυναικών και της εξαναγκαστικής εργασίας (στα φανάρια και στους δρόμους) των αλλοδαπών παιδιών. Η χρηματοδότηση αυτή ξεκίνησε επί ημερών Γεωργίου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ και συνεχίζεται και τώρα επί Νέας Δημοκρατίας, με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Πέτρο Μολυβιάτη! Ο κ. Π. Δημητράς δεν θέλησε να μας πει πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει το "Παρατηρητήριό" του από το ΥΠΕΞ, αλλά ασφαλώς πρόκειται για πολλά εκατομμύρια που αποδεικνύουν περίτρανα τον μαζοχισμό ημών των Ελλήνων: Πληρώνουμε μια μη κυβερνητική (εδώ γελάνε) οργάνωση σαν το "Παρατηρητήριο" των κ.κ. Δημητρά και Βαλλιανάτου, για να μας καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά!
    Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τη συζήτηση-φιέστα που διοργάνωσαν οι Βαλλιανατο-Δημητράδες στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το "Παρατηρητήριο" επιχειρεί να θέσει θέμα δεκάδων μειονοτήτων στην Ελλάδα, που καταπιέζονται από τους ρατσιστές Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχουνε πλακα αυτα τα μαστουρωμενα πρεζονια..

    Ετυχα μπροστα σε μια τετοια φαση!!

    Καταπληκτικη φαση..

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ οτι αμα θελανε δεν μπορουσαν να τα στειλουν αδιαβαστα!!
    Μην λεμε οτι θεμε..

    Δυο σεκιουριταδες ειχε το σουπερ μαρκετ,σε μηδεν χρονο τα ειχανε κυκλωσει φωναζαν την αστυνομια και τα κανανε τσουβαλατα..

    Αλλα ειπαμε..
    Μιλημενα ειναι,στημενα ειναι..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την καμπινάδα της Μιζέλα Μαξίμα, φαίνεται καφέ καπνός...

    Εχουμε τον Χεσμένο Πάπα της Διαφθοράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μά τί ζώα είστε? Aνεγκέφαλοι!!!!
    Οί επιστήμονες τού Σαλιαρέλη είναι.
    Αφού "χτυπούν" καί lap top.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γαμειστε τις φουφουλες/BLOOMERS
    ετσι ειναι το σωστο
    ΜΗΝ απαντατε, γραφουν για να υπάρχουν
    ποτέ δεν εκαναν ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    μονο βρισιες!!

    Σκατα στους φουφουλες.....


    ΕΦΡΑΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8.33ΜΜ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΟΜΟΦΟΒΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΩΡΑΙΩΝ.
    Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΤΕΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ Ν.Δ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ....

    O TEMPORA O MORES.

    ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
    ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΚΑΚΙΑ!!!

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΩΣ ΟΙ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΝ ΣΑΝ "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ"
    τον οποίο χαρακτηρισμό "Ρομπέν των φτωχών" με αφίσσα και κείμενο έχουν αρνηθεί διότι είναι ο μοναδικός τρόπος που βρήκαν τα μμε να αποπροσανατολίσουν την κίνηση. Η ίδια κίνηση ως στόχο έχει ο κόσμος να κάνει μαζικές απαλλοτριώσεις ενώ η λογική του ρομπέν των φτωχών είναι ότι αυτό δεν χρειάζεται να απλωθεί κοινωνικά διότι οι ρομπέν θα μας σώσουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ οι ίδιοι έχουν απαρνηθεί αυτόν τον χαρακτηρισμό και αυτή την ιδιότητα τα μμε μιλάνε για... "αυτοαποκαλλούμενους" ρομπέν των φτωχών....!!!!!!!!!


    apo athens.indymedia.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 16 Οκτώβριος 2008 9:50 μμ

    Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ οι ίδιοι έχουν απαρνηθεί αυτόν τον χαρακτηρισμό και αυτή την ιδιότητα τα μμε μιλάνε για... "αυτοαποκαλλούμενους" ρομπέν των φτωχών....!!!!!!!!!
    ---------------------------------------------------------------------

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΟΠΥΡΑΙΤ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ.
    ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ;
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛ.ΚΙΑΣ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 16 Οκτώβριος 2008 9:50 μμ

    Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ οι ίδιοι έχουν απαρνηθεί αυτόν τον χαρακτηρισμό και αυτή την ιδιότητα τα μμε μιλάνε για... "αυτοαποκαλλούμενους" ρομπέν των φτωχών....!!!!!!!!!
    ==
    Χα! και γιατι ρε αυτα τα μαστουρωμενα πρεζονια δεν τους κανουν καμμια αγωγη.."για δυσφημηση"??

    Ακους εκει να τους σπιλωνουν!!

    Αυτο ειναι αδικια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8.26 Είπαμε, αυτοί οι ίδιοι είναι... και μάλλον δεν θα τα καταφέρνανε ούτε απέναντι στην "αστυνομία" της χούντας, ούτε απέναντι στους "φρουρούς" του ΚΚΕ, ούτε απέναντι στην "ιερά" εξέταση τών χριστιανών, ούτε σε...κινέζικα βασανιστήρια. Είναι όμως οι μόνοι που αντέχουν την ηλιθιότητα και την αδιαφορία των συνανθρώπων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κλέβεις λίγα και από ανάγκη και είσαι κλέφτης , κλέβεις πολλά, πατάς ανθρώπους, καταστρέφεις ζωές και απλά είσαι επιχειρηματίας. Δεν εγκρίνω την τακτική του πρώτου αλλά σίγουρα κατακρίνω την τακτική του δεύτερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στους γενναίους νέους !
    Μακάρι να ξεσηκωνόμαστε και εμείς οι ηλίθιοι.
    Αντισταθείτε στους αρχιληστές τραπεζίτες και τους υπηρέτες τους πολιτικούς !
    Σας υποστηρίζουμε ολόψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MPRAVO RE MAGES... ETSI!!!

    KALA KANOUN TA PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το νέο συνταρακτικό, δεν χρειάζονται πολλά λόγια: «κλειστό θα μείνει το 30ο γυμνάσιο και 39ο Λύκειο Κυψέλης, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων φυματίωσης». Για κάποιους πέρασε στα ψιλά. Αλλοι δεν το ανέφεραν τίποτε. Τι σημαίνει πραγματικά όμως αυτή η είδηση; Λόγω της … «φιλάνθρωπης» μεταναστευτικής πολιτικής του κ. Πάκη Παυλόπουλου, αλλά και όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων από το 1990 και μετά, η χώρα μας ξαναβρίσκεται αντιμέτωπη με αρρώστιες που ήταν εξαφανισμένες. Εις μάτην οι εκκλήσεις ιατρών και επιστημόνων.

    Τους έκλειναν τα στόματα και υποβάθμιζαν την σημασία των συμπερασμάτων τους.
    Επί χρόνια ιατροί προειδοποιούσαν. «Τώρα τελευταία φυσικά αρχιζαν πάλι να παρουσιάζονται ορισμένα κρούσματα φυματίωσης λόγω των λαθρομεταναστών», έλεγε το 1998, ο Νομίατρος Σερρών Χρυσάφης Παλάζης.
    Αλλά μπροστά στην «αντιρατιστική» πολιτική του κάθε υπουργού, στην προσπάθειά του να φανεί αρεστός, όλα αυτά ήταν δευτερεύοντα.Έτσι σήμερα, στην Ελλάδα του 2008, φθάσαμε στο σημείο να κλείνουμε σχολεία. Όπως μαθαίνουμε σε μια εβδομάδα έχουν γίνει 10 παραπομπές μαθητών από τη Β' Λυκείου του 39ου Λυκείου, άλλες 10 παραπομπές μαθητών από τη Γ' Λυκείου του 39ου Λυκείου, τρεις παραπομπές καθηγητών από τον 30ο Γυμνάσιο και επτά παραπομπές μελών του προσωπικού για περαιτέρω έλεγχο στο νοσοκομείο Σωτηρία.
    Είναι γεγονός ότι η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών έχει επαναφέρει στην χώρα μας αρρώστιες που ήταν εδώ και χρόνια εξαφανισμένες.
    Ποιός άκουγε όμως τους γιατρούς; Έτσι σήμερα δέκα χρόνια μετά, στην Αθήνα, την πρωτεύουσα του νεολληνικού κράτους, θέτουμε τα παιδιά μας σε κίνδυνο. Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11.44 Χχχχ. Φτου. Πάλι Αίμα! Κακούργα φυματίωση. Εφτυσα αίμα γιά να σε αποκτήσω.
    Ευτυχώς που η φυματίωση δεν έχει κρίση και λογική όπως εσύ. Γιατί ξέρεις είναι πιό παλιά στην "πιάτσα" από το ανθρώπινο είδος. Ισως και πιό Δημοκρατική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μια χαρα ,καλα εκαναν .....μπραβο στα παιδια ...και στης τραπεζες ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ.

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ" ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ?

    ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ,ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαλακα Καλιφορνεζε BLOOPER το οτι γαμιεσαι εσυ και ολο σου σου το σοι το ξερεις, ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δεν πρόκειται γιά κλεψιά αλλά γιά απαλοτρίωση
    Τα παίρνουν πίσω από αυτούς που μας τα έχουν κλέψει
    Τους κλέφτες του 1821 τους θεωρούμε εθνικούς ήρωες σήμερα
    Κλέβαν από όσους τα παραείχαν τούρκους και κοτζαμπάσηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για καθε φτωχο υπάρχει ενας φτωχότερος. Με την ιδια λογικη μπορει να αρχισουν να γδυνουν πολίτες για να ντυθουν οι ρακένδυτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παλιοφασίστες απο τις κορες σας θα τη βρειτε
    αν δεν την έχετε βρει ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. E re gia ton pou@@@o eistai oloi kai legeste kai blogger.... skt anti na peite oti yparxoun anthropoi pou tha paroun auta ta klemena dioti den exoun na fane skefteste me ton diko sas kolo kalimeno.... an pinages esy k.proedre tha aplones to xeraki sou na pareis auto pou sou xarizoun xoris na se endiaferi pos kai giati kai apo pou einai??? alla bebaia simasia den paizei auto alla h parti mas oloi oi alloi na pnigoune na eksafanistoune dioti den teriazoun me mas.... tous neoellines..... tromara sas.... alla mexri pote ??? Den to paizo anarxikos oute eimai oute dexome kanena pou tha arpaksi kati pou den einai diko tou.... alla prin katigoriso kanena rotao prota ton eauto mou "Esy to exeis kanei auto pote stin zoi sou k.Proedre?"

    Polios....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 9:45,
    σωστός.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αν ψαξουμε ποιοι ειναι παρανομοι σ αυτη τη χωρα προτου τους Ρομπεν πρεπει να πανε πολλοι στο φρεσκο.Και οχι καποια λαμογια μας πινουν το αιμα και το παιζουν υπερανω πασης υποψιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση