GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματιές στον Τύπο...

.. Από τον Δημήτρη Τσακαλία .. Περισσότερα βίντεο εδώ ------------------------

..
Από τον Δημήτρη Τσακαλία
..


Περισσότερα βίντεο εδώ
------------------------

6 σχόλια

  1. ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΔΡ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 3 ΠΙΑΤΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ!

    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΛΑΝΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΜΒΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, Ο ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ COCO CHANEL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .


    +++++++++++++++++++++++++++++++

    ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ...

    +++++++++++++++++++++++++++++++



    Έχουμε έναν (τουλάχιστον) υπουργό του πασοκ ο οποίος, λίγο πριν τις εκλογές, μεθοδεύει την παραχώρηση της λίμνης στους καλόγερους, εν γνώσει του ότι η τελική πράξη μεταβίβασης θα γίνει από την επόμενη κυβέρνηση.

    (Αφού ήταν γνωστό σε όλους ότι το πασοκ θα τις έχανε εκείνες τις εκλογές).

    Δεν σας πέρασε καθόλου από το μυαλό η εκδοχή της "συνέχειας του δικομματικού κράτους";

    Πόσο απίθανο είναι να είχαν προσυννενοηθεί, για όλη αυτή την ιστορία, στελέχη (και ηγεσίες) και των δύο κομμάτων, έτσι ώστε να γίνει η δουλειά;

    Πόσο απίθανο είναι να έχει ενορχηστρωθεί ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ η εξής φάμπρικα:

    "Την μιση δουλειά εσύ, την άλλη μισή δουλειά εγώ, και τα ωφέλη μισά-μισά, αφού πρώτα θα αλληλοβριστούμε, για τα μάτια του κόσμου, όταν μας πάρουν χαμπάρι";


    (Τη στιγμή που καθένας από τους δύο "εταίρους" ΗΞΕΡΕ τι παει να κανει ο άλλος! Και δεν ήταν το πασόκ που έβγαλε την ιστορία στη φόρα, καθώς την συγκάλυπτε, για χρόνια, όπως ξέρουμε όλοι, με αντάλλαγμα την "ασυλία" του για τις μεθοδεύσεις της μονής τοπλού. Ως γνωστόν, την ιστορία την έφερε, ύστερα από τέσσερα χρόνια "ενταφιασμού" της, ο κοντομηνάς, όταν τον στρίμωξε ο θόδωρας με απειλή δικαστικών περιπετειών, αν δεν "συμμορφωνόταν προς τα υποδείξεις"...)


    Προς τι, λοιπόν, όλη αυτή η φασαρία των ημερών; Πρώτη φορά είναι που "μη-εκκλησιαστικά" πρόσωπα αυξάνουν την περιουσία τους, σε συνεργασία με καλόγερους που σαλαμοποιούν ακίνητη περιουσία των μονών τους; Όχι βέβαια!

    Όλο το κόλπο για να "καταπιείς" την λαμογιά του υποτιθέμενου αντίπαλου, είναι να σε έχουν εξαναγκάσει, προηγουμένως, να δείξεις πρώτα "κατανόηση" για την ίδια λαμογιά που έχουν ξεκινήσει οι "δικοί σου".

    Και από εκεί και περα, ακολουθεί ύπνος βαθύς, ώστε να ξαναγίνεις το πρόθυμο ζόμπι που θα κουνάει σημαιάκια στις πλατείες των προεκλογικών συγκεντρώσεων, κάτω από την εξέδρα που μιλάει ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ τον οποίο άλλοι έχουν επιλέξει, πριν από σένα για σένα...

    Φίλοι μου, ΔΕΝ υπάρχουν "δικοί μας"! Άντε, να δεχτώ (καταχρηστικά) ότι "δικός μου" είναι εκείνος που μου κανει κάποιο διορισμό ή ρουσφέτι. Πού, στην πράξη, δεν είναι "δικός μου" αλλά απλά με μετατρέπει σε "δικό του" - υποχείριο, φυσικά!

    Αν δεν έχουμε άμεσα προσωπικό συμφέρον από καποιο κόμμα, ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία της (πολιτικής) ψυχής μας είναι να φτύνουμε νυχθημερόν όλους αυτούς που, αποφεύγοντας την αυτοκριτική, μας εξαπατούν.

    Και μας εξαπατούν και οι ΔΥΟ, δείχνοντας, εκ περιτροπής, τις (παραγράψιμες και ατιμώρητες) ατιμίες του "υποτιθέμενου αντίπαλου".

    Και όχι, βέβαια, ενός "υπαρκτού αντίπαλου" αλλά, στην πράξη, ενός "συνεταίρου", σε αυτό το κακοστημένο θέατρο σκιών που υπάρχει, διαχρονικά, για να εξαπατά τον εσμό ημών των υπερχρεωμένων ηλιθίων.

    Πού, φυσικά, αν παύαμε να είμαστε ηλίθιοι, κάτι άλλο -περισσότερο αποτελεσματικό- θα επινοούσαν για να μας διατηρούν στην πλάνη μας.

    Από τη στιγμή όμως που τους βλέπουμε να μην μπαίνουν στον κόπο της δημιουργίας του "νέου", αλλά να αρκούνται στο να παραμένουν στα ίδια και τα ίδια, αυτό αποδεικνύει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ότι εξακολουθούν να μας θεωρούν χαϊβάνια, στον αιώνα τον άπαντα!

    Και, κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν καθόλου άδικο...



    παμισος


    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 22 Οκτώβριος 2008 4:38 μμ

    Βεβαίως! Και μάλιστα κατσαρές, από το δασύτριχο της μαμάκας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μας ειπες ομως τι μαρκα και ποσα κυβικα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση